To dobrze.elzbieta45 pisze:ale ja was nie opuszcze bo zagladac tu bede chociaz wiem ze nie zawsze bede miała czas .
Trochę się tu działo... Życie idzie pełną parą, niestety u niektórych w złą stronę...
To dobrze.elzbieta45 pisze:ale ja was nie opuszcze bo zagladac tu bede chociaz wiem ze nie zawsze bede miała czas .
A jaka to praca jeśli można wiedziećKayira pisze:Oj dziękiprzyda się... Tym bardziej, że by bardzo chciał tą pracę....
A prawko miał zacząć w kwietniuwięc i tak i tak zrobi
Mówi że mieli tylko jedno cv, więc nie najgorzej
nie martw się rodzice czasami mają takie zagrania Ja też się dzisiaj zdenerwowałem, bo chce sobie zrobić remont pokoju i niby mogę sobie zrobić go po swojemu no ale jednak nie bo mojej mamusi nie podobają się kolory jakie chce kupićAnaStazJa pisze:Bedzie dobrze ! trzymam kciuki![]()
Ja tam na rodziców jestem wściekła. Ładnie mnie urządzili i jeszcze to perfidnie wykorzystują. A wiele nie chce, bo zwyczajnie chciałabym spędzić święta z moim kochaniem. Dla nich to widać za dużo...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości