Przy kawie ...
-
G****
Re: Przy kawie ...
tak mi zeby zepsuła ... Najgorsze jest to ze musze wyrwać 4 zeby z przodu i to akurat 1 i 2 i robic sztuczne bo tak mi porobila ze tylko do wyrwania sie nadają. Nie wiem jak to bedzie bo nie stać mnie póki co no ale trzeba cos z tym zrobic.
Lol... Zanna masakra... nam sie wydaje że jest ok, a się okazuje że lekarz zchrzani... ;/
Black, jakaś firma, obstawiająca na pewno empiki i sephory...
Black, jakaś firma, obstawiająca na pewno empiki i sephory...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
G****
Jestem zalamana normalnie... Dzis dentystka stwierdzila ze musial mi to jakis niedouk robil...
Brak słów... Strach iść do lekarza to jeszcze strach do stomatologów... A może to ta teraz chce zedrzeć kasę a wszystko jest ok? Często tak robią. Połówkowi też próbowała baba wcisnąć, że trzeba wyrywać, wstawiać, koszt to ok. 2 tys. i że ktoś niedorozwinięty mu zrobił zęby a tak się złożyło, że to ona właśnie mu robiła. Jak jej powiedział to się zamotała i nagle zęby w porządku. Śmiech na sali...
Kayira aa to ciekawie będzie miał.
Kayira aa to ciekawie będzie miał.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
witajcie ...
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
jak tam mijaja wam wiosenne dni
Cześć Elu.
A trochę stresowo, trochę spokojnie -w kratę. Już nie mogę się doczekać kiedy będę mogła grillować. A jak u Ciebie?
A trochę stresowo, trochę spokojnie -w kratę. Już nie mogę się doczekać kiedy będę mogła grillować. A jak u Ciebie?
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Ja sezon grillowy w lutym rozpoczęłam
w piątek kontynuacja 
i już mi ślinka cieknie
Witajce tak btw
co tam słychać ..
Zannajak te Twoje żeby ??
Black, a jak Ty sie czujesz???
Elu co Cię tak mało ostatnio ??
i już mi ślinka cieknie
Witajce tak btw
Zannajak te Twoje żeby ??
Black, a jak Ty sie czujesz???
Elu co Cię tak mało ostatnio ??
-
G****
Hej dziewczyny
Blackfox no wlasnie o to chodzi, ze jest zle bo bylam tez u drugiej dentystki tylko ze wcześniej to mowila ze nie jest dobrze i ze trzeba wszystko robic od zera ale ona niestety na urlopie bo w ciazy. Nie wiem co robic, no ale chyba trzeba bedzie sie zdecydować bo cale życie przede mną a nie mam ochoty chodzić szczerbata
Musze najpierw zrobic zdjęcia dwóch zębów i 15 do niej na wizytę i wtedy konkretnie mi powie co trzeba bedzie zrobic, bo duzo zalezy od tych zębów. Moze pogadam z nia zeby dało radę cos taniej bo tyle kasy na raz to ja nie jestem w stanie wyłożyć.
Blackfox no wlasnie o to chodzi, ze jest zle bo bylam tez u drugiej dentystki tylko ze wcześniej to mowila ze nie jest dobrze i ze trzeba wszystko robic od zera ale ona niestety na urlopie bo w ciazy. Nie wiem co robic, no ale chyba trzeba bedzie sie zdecydować bo cale życie przede mną a nie mam ochoty chodzić szczerbata
Cześć dziewczyny, rodzynku.
Zanna dogadać się zawsze można spróbować, może się uda coś zdziałać taniej. Trzymam kciuki.
Albo... zęby na raty.
Dzo, Kayira -nawet mi nie mówcie, że już grillujecie. Chcem, lecz nie mogem.
W ogóle jeszcze parę dni a stanę się mordercą. Chcieliśmy odespać choróbsko chociaż do 9-tej... Nie szło. Pobudka o 7 rano -oczywiście, pani tłuczek do godziny 8-mej. A po 8-mej obsesyjne wiercenie.... I tak do teraz.
Zanna dogadać się zawsze można spróbować, może się uda coś zdziałać taniej. Trzymam kciuki.
Dzo, Kayira -nawet mi nie mówcie, że już grillujecie. Chcem, lecz nie mogem.
W ogóle jeszcze parę dni a stanę się mordercą. Chcieliśmy odespać choróbsko chociaż do 9-tej... Nie szło. Pobudka o 7 rano -oczywiście, pani tłuczek do godziny 8-mej. A po 8-mej obsesyjne wiercenie.... I tak do teraz.
-
G****
Kobieto wez Ty w koncu napisz jakas skarge albo cos bo ile mozna wiercic?
Jak się wprowadzaliśmy to nas pani sprzątająca ostrzegała, że tu "durni" ludzie mieszkają. Jej słowa...
Nie wiedzieliśmy jeszcze, że to taki meksyk będzie. Z tego co się dowiedzieliśmy to wierci tak od paru lat... Sąsiad obok nam powiedział. Ale to jeszcze nic. Czasem robią sobie maratony i biegają nago po korytarzu. Masakra.
Nie wiedzieliśmy jeszcze, że to taki meksyk będzie. Z tego co się dowiedzieliśmy to wierci tak od paru lat... Sąsiad obok nam powiedział. Ale to jeszcze nic. Czasem robią sobie maratony i biegają nago po korytarzu. Masakra.
Nie wiem... Tacy już są. 
-
G****
A ja myslalam ze moja sasiadka siedzaca w oknie z lornetka jest pokrecona 
Hahaha ona to też dobra.
TO ja na całe szczęście mam normalnych w miarę sąsiadów 
hahaha xD
Black, ja już w lutym grilla odpalałm
w piątek znów grillujemy, obojętnie jaka pogoda bedzie 
hahaha xD
Black, ja już w lutym grilla odpalałm
Pozazdrościć... 
w domu rodzinnym mmy o tyle wygodę, że nawet jak pada, to grilla na balkon, albo pod daszkiem się można schować 
To możecie sobie pozwolić na grilla.
My jedynie mamy możliwość zrobienia na działce albo w plenerze. Chyba, że dopasujemy się do sąsiadów i zrobimy ognisko na balkonie. 
hhahahaa 
kiedyś nawet w zimie, w taki śnieg do kolan robiliśmy grilla
kiedyś nawet w zimie, w taki śnieg do kolan robiliśmy grilla
Haha to nieźle.