Przy kawie ...
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Re: Przy kawie ...
wszystkiego dobrego z okazji 10 rocznicy slubu Amigor
. To napewno jesli ukochane osoby nas uszczesliwia tymbardziej ze mało sie widzi . u nas dzisiaj przymroziło znowu pogoda jak bumerang codziennie to inna . Pozdrawiam
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Hejka .... Pogoda dzisiaj nieciekawa pada marznacy deszczyk wiec zapowiada sie slisko . A ja wziełam sie za druty i robie czapke bo czas zaczac troche podziergac . Miłej soboty ...Pozdrawiam
Witam
Dzięki Elu za życzenia jestem zmęczona tymi wszystkimi imprezami
U mnie pochmurno w nocy strasznie wiało aż spać nie szło idę sie chwilkę komnąć albo program z synkiem w bilarda jakiś taki zakrecony dzień dzisiaj mam dopiero wypiłam kawkę
Dzięki Elu za życzenia jestem zmęczona tymi wszystkimi imprezami
U mnie pochmurno w nocy strasznie wiało aż spać nie szło idę sie chwilkę komnąć albo program z synkiem w bilarda jakiś taki zakrecony dzień dzisiaj mam dopiero wypiłam kawkę
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
wiesz pewnie to pogoda ale tez przez te swieta człowiek jest taki umeczony . Dojdziemy do normy po tych wszystkich swietach . Milej zabawy z dzieckiem
Tak to prawda pogoda daje w kość zwłaszcza te skoki ciśnienia
Pogralam z synem w bilarda ale martwi mnie ze od jakiegoś czasu strasznie pyskuje
Momentami zastanawiam sie gdzie popelnilam błąd w jego wychowaniu jest mądry i bardzo zdolny w szkole super w sporcie rewelacja ale w domu jest strasznie leniwy i do tego pyskuje
Pogralam z synem w bilarda ale martwi mnie ze od jakiegoś czasu strasznie pyskuje
Momentami zastanawiam sie gdzie popelnilam błąd w jego wychowaniu jest mądry i bardzo zdolny w szkole super w sporcie rewelacja ale w domu jest strasznie leniwy i do tego pyskuje
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
witaj .. wiesz mysle ze to nie tak dokonca wychowanie wpływa na to ze dzieci takie a nie takie jakbysmy chcieli sa . raczej to swiat w ktorym zyja , telewizja , komputer i tez to tepo zycia . sama nieraz zastanawiałam sie nad tym samym gdzie zrobiłam bład ale czy tak do konca to moja winaprzeciez tłumacze mowie ,prosze . a i tak robia swoje i tez tak jak mowisz w wieku dojzewania zaczynaja mi pyskowac
Hay
U mnie dzisiaj dzień relaxu tylko obiadek spacer kościół krodkie odwiedziny u znajomych i maluchy spać. Mój starszy syn ma za miesiąc 10 lat Przyznam ze niepokoi mnie jego zachowanie bo wcześniej nie miałam z nim problemów wydaje mi sie ze zły wpływ ma na niego jedna z koleżanek ale nie moge mu przecież zabronić sie z nią bawić.Myslisz ze to może już być bunt nastolatków?
Jutro Sylwester w tym Roku robię u siebie w domu trochę nas bedzie wiec mam sporo roboty nie miałam ochoty nigdzie wychodzić na żadna imprezę Wiec impreza przyjdzie do mnie
U mnie dzisiaj dzień relaxu tylko obiadek spacer kościół krodkie odwiedziny u znajomych i maluchy spać. Mój starszy syn ma za miesiąc 10 lat Przyznam ze niepokoi mnie jego zachowanie bo wcześniej nie miałam z nim problemów wydaje mi sie ze zły wpływ ma na niego jedna z koleżanek ale nie moge mu przecież zabronić sie z nią bawić.Myslisz ze to może już być bunt nastolatków?
Jutro Sylwester w tym Roku robię u siebie w domu trochę nas bedzie wiec mam sporo roboty nie miałam ochoty nigdzie wychodzić na żadna imprezę Wiec impreza przyjdzie do mnie
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
witaj .... tez moze byc tak jak mowisz wplyw kolezanki ale tez juz moze byc bunt . dzieci szybcij dojzewaja niz kidys juz niektorym w tym wieku zmienia sie glos . No ja tez w domku siedze na sylwestra sama a nie wiem czy do połnocy samej mi sie bedzie chcialo siedziec . Pogoda jest z lekkim przymrozkiem ale typowo marcowa .
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
witajcie Wtym Nowym Roku 2013 , juz od rana pogoda zapowiada sie pieknie . Miejmy nadzieje ze bedzie lepszy od poprzedniego . Pozdrawiam MIEGO DNIA
Witajcie w 2013
Szczęśliwego Nowego Roku
Ja właśnie dochodzė do siebie po Sylwestrze bawiliśmy się do białego rana tańce śpiewy i bilard a tu po ósmej dzieciaczki wstały i po spaniu,na przebudzenie zabrałam rodzinkę na plaże piękna pogoda więc było sympatycznie ale po obiedzie odrazu poszliśmy wszyscy zgodnie spać
Szczęśliwego Nowego Roku
Ja właśnie dochodzė do siebie po Sylwestrze bawiliśmy się do białego rana tańce śpiewy i bilard a tu po ósmej dzieciaczki wstały i po spaniu,na przebudzenie zabrałam rodzinkę na plaże piękna pogoda więc było sympatycznie ale po obiedzie odrazu poszliśmy wszyscy zgodnie spać
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
a ja dzisiaj spedziłam przed komputerem dzionek i tak zleciało do wieczora
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
witajcie Wszyscy . Miłego dnia . Pozdrawiam
Cześć Wszystkim co tam porabiacie? Ja powoli wracam do codziennych czynności
teraz szybka Kawka ogarnę w domu podszykuje obiad i mam nadzieje ze wkońcu hydraulicy naprawia mi ogrzewanie bo juz dzisiaj boje sie rachunku za gaz musiałam 24 / h mieć włączony piec na max żeby było ciepło i mimo to musiałam palić jeszcze w kominku a wodę grzać na prąd odczuje to po kieszeni
Miłego dnia życzę
Miłego dnia życzę
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak teraz szara codziennosc , musimy wrocic do normalnosci
i zajec codziennych . Zajac sie domem
Hello
najlepszego w 2013
oby był szczęśliwy dla każdego ! ja dziś wróciłam od znajomych u ktorych byłam na sylwestrze... fajnie było powspominać studenckie czasy.... zaraz do pracy się zbieram oj nie chce mi się...
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
witaj Masaja ... Teraz trzeba do codziennosci wrocic
Super codzienność nawet nie mogę nigdzie z domu wyjść czekam na hydraulika ciekawe czy sie pojawi
wiec ja dzisiaj mam czas na neta wiec posiedze przy kompiku i poprzegladam stronki Moze maseczke sobie zrobię
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
jesli czeka sie na fachowca to nic innego nie pozostaje . Ja tez czekam na zduna bo mowil ze po nowym roku przyjdzie zobaczymy kiedy sie zjawi
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
mało juz nas pisze przy kawie duzo sie wykrusza
Jakoś mi siedzenie w domu nie wyszło ,przyszły dziewczyny i mnie wyciągły z dzieciakami na spacer doszłam do wniosku że hydraulik przed przyjazdem powinien zadzwonić wiec nie siedziałam w domu
później miałam gości i jakoś tak dzień zleciał jeszcze tylko wieczorem jadę po kolegę na lotnisko więc siė dzisiaj nie nudzę tak bardzo jak myślałam 
Faktycznie nawet założycielka przestała zaglądać ale wiesz każdy pisze kiedy go naleci i ma czas i nie zawsze jest co pisać
Faktycznie nawet założycielka przestała zaglądać ale wiesz każdy pisze kiedy go naleci i ma czas i nie zawsze jest co pisać
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
to tez prawda ze jak sie ma czas . co niektorzy pracuja wiec tego czasu jest mniej . Ale tak jak ja staram sie zagladac nie wiem czy to tez z obowiaskowosci bo tez bym nie musiala ale jak juz zalogowałam sie to uwazam ze powinno sie chociaz od czasu do czasu .
I bardzo dobrze ja tam lubię z tobą poklikać
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Witaj , ja tez lubie poklikac . Dzisaj u nas dzieci dzisiaj po swiatecznej przerwie poszly do szkoły . Rano sie nie chciało wstac , ale pół dnia bedzie troche spokoju .
Witajcie
no faktycznie kawa przestała smakować
ciekawe co tam u Be-Be.... ona chyba w lutym miała rodzić z tego co kojarzę... mam nadzieję , że nic złego się nie wydarzyło :/ ja często wchodzę na forum, czytam wątki ale nie zawsze mam czas pisać... kiedyś dużo się angażowałam, raz nawet wdałam się w pyskówkę z jedną mądralińską i ona na znak buntu usunęła swój profil
hehe . Wczoraj wróciłam nieprzytomna z pracy ale na początku miesiąca zawsze ruch jest duży każdy podejmuje postanowienia noworoczne że będzie ćwiczył
ale ja tam lubię swoją pracę... tylko przeraża mnie jacy ludzie potrafią być fałszywi, obrabiają komuś dupę a potem jak ten ktoś się pojawi to podlizują się ... ehhh żenujące ... miłego dnia dziewczynki. dziś od nowa fitnessowe klimaty