Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
niepotrzebnie wyrwałam się do telefonu od klienta.. i teraz siedzę... ;/ buuu...
zakupy i do domu...
Ty wstać nie możesz z kanapy a mnie kregosłup boleć zaczyna...;/
zakupy i do domu...
Ty wstać nie możesz z kanapy a mnie kregosłup boleć zaczyna...;/
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
oj dziewczyny masarz masarz
Masaż by się przydał... nie w moim przypadku. Nie wiem co to za napad bólu był. Powoli przechodzi...
Chodź Kayira, pomasujemy Cię.
Chodź Kayira, pomasujemy Cię.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Chętnie służył bym pomocą, bo mam dzisiaj jakiś dzień dobrych uczynków i niesienia pomocy kobietom
Robiłem zakupy w obi i tam taka urocza i słodka kasierka mnie kasowała i musiała mi polecić promowane przedmioty i jejpowiałem że jak będzie na odwrocie jej numer to wezmę tych zapalniczek 10
zrobiła się czerwona jak burak ale nic nie powiedziała.
Potem podjechałem pod tesco i tam pomogłem pozbierać jakiejś młodej pani części z telefonu bo jej upadł.
No i na koniec pojechałem do sklepu z odzieżą bhp i tam kupiłem paniom czekolade zato że zamówiły i trzymały dla mnie spodnie przeciw deszczowe. Początkowo jej nie chciały no ale powiedziałem że się nie obraże jak nie będą chciały tak dobrej czekolady i sam ją zjem to od razu zmieniły zdanie
Robiłem zakupy w obi i tam taka urocza i słodka kasierka mnie kasowała i musiała mi polecić promowane przedmioty i jejpowiałem że jak będzie na odwrocie jej numer to wezmę tych zapalniczek 10
Potem podjechałem pod tesco i tam pomogłem pozbierać jakiejś młodej pani części z telefonu bo jej upadł.
No i na koniec pojechałem do sklepu z odzieżą bhp i tam kupiłem paniom czekolade zato że zamówiły i trzymały dla mnie spodnie przeciw deszczowe. Początkowo jej nie chciały no ale powiedziałem że się nie obraże jak nie będą chciały tak dobrej czekolady i sam ją zjem to od razu zmieniły zdanie
Adrian

Haha.
No proszę, Adrian nie poznaję Cię. 
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
A w pracy siedzę sam i mam dużo czasu na myślenie i więc tak przemyślałem taką jedną ciężką dla mnie sprawę i stwierdziłem że się muszę z tym pogodzić że nic z tego i tak jakoś się otworzyłem na świat i ludziBlackfox pisze:Haha.No proszę, Adrian nie poznaję Cię.
Adrian

Takie przemyślenia się przydają. Warto coś zmieniać w swoim życiu zwłaszcza na jeszcze lepsze.
))
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
no a kartki znad morza nie przyszły i takis ty dobry 
-
dzo
elzbieta45 pisze:no a kartki znad morza nie przyszły i takis ty dobry
no właśnie
Nie spodziewałam się gratulacji;-)
Adix257 i elzbieta45 dziękuję wam:-)
Jak wam wszystkim dni mijają?
Adix257 i elzbieta45 dziękuję wam:-)
Jak wam wszystkim dni mijają?
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
ach mijaj tak jak pogoda raz lepiej raz gorzej
U mnie dzisiaj burzowo było i grad wielkości paznokcia padał... potem deszcz. Pochmurno ogólnie, ale słonko czasem wyglądało zza chmurki:)
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
burza przeszla bokiem , ale wiatrzysko straszne wiało
Nie lubię jak wiatr wieje;/ Koło mojego domu robią drogi asfaltowe i wykopali dzisiaj minę
saperzy mają jutro przyjechać, niemiecka mina z czasów wojny. A myślałam, że w moich okolicach niewybuchów nie ma 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
oj to pewnie w kazdejokolicy u nas też dużo się zdaza niewypałów
tez nie lubie wiatrow mieszkam przy polach wiec wiatr szaleje bo niema zatrzymania
tez nie lubie wiatrow mieszkam przy polach wiec wiatr szaleje bo niema zatrzymania
Zawsze coś się z przyszłości znajdzie.
Dzień odnowy duchowej. Kolejny.
Już wiem co to było za huknięcie w całym mieście. Coś przekroczyło barierę dźwiękową. Takie info wypłynęło.
Dzień odnowy duchowej. Kolejny.
Już wiem co to było za huknięcie w całym mieście. Coś przekroczyło barierę dźwiękową. Takie info wypłynęło.
elzbieta45 to strasznie;/ bałabym się mieszkać w takim miejscu. A propo niewypałów to jeden koleś wziął to w rękę i z tym latał i się chwalił. Zastanawiałam się co by było jakby mu to w ręce wybuchło... Dopiero po kilku godzinach to zostawił w lesie i zadzwonił na policję. No i patrolują tam od południa żeby nikt nie dochodził.
Blackfox ciekawe co to może być... Od razu mi się z kosmitami kojarzy
Blackfox ciekawe co to może być... Od razu mi się z kosmitami kojarzy
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
i kolejny dzionek ku końcowi . kilka lat temu palił u nas się las i w tym lesie po pozarze okazało się , ze jest mnóstwo niewypałów przyjechali saperzy i pozbierali . mieli szczęście strazacy , ze te niewypały nie wybuchły pod wpływem ciepła bo dpiero wtedy byłaby masakra . nikt się nie spodziewal , e tam wlesie lezy jeszcze tyle niewypałów
tak strasznie bo niema zacisznego mniejsca aby sobie posiedzieć bo przed wiatrem niema gdzie usiasc wszędzie wieje
tak strasznie bo niema zacisznego mniejsca aby sobie posiedzieć bo przed wiatrem niema gdzie usiasc wszędzie wieje
O kurcze
to też widzę ciekawie. Ach Ci Niemcy, wszędzie pozostawiali po sobie ślady
Ale wyjątkowo płytko są te miny umiejscowione, zaledwie 30cm pod ziemią.
Ja znów mam taki problem, że spokojnie poopalac się nie mogę, bo z każdej strony mam sąsiadów;/ + mam sklep, jedyny w okolicy, więc zawsze pełno ludzi wszędzie, ech. Zero prywatności.
Ja znów mam taki problem, że spokojnie poopalac się nie mogę, bo z każdej strony mam sąsiadów;/ + mam sklep, jedyny w okolicy, więc zawsze pełno ludzi wszędzie, ech. Zero prywatności.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
to prawda , u nas tez tak szczerze niema prywatności bo mamy podwórko odsłonięte wiec jak na talerzu
I widzicie polegać tutaj na poczcie polskiej ajajaj.elzbieta45 pisze:no a kartki znad morza nie przyszły i takis ty dobry
Adrian

-
elzbieta45
- Kobietka Expert
witajcie ...
no tak ta poczta
no tak ta poczta
Hejka
spaaaaaać.... jeju.. jaka ja niewyspana chodzę ostatnio a śpię po 7 godzin,...
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
to chyba pogoda tak wpływa ze człowiek niedospany chodzi
tak mi się wydaje.. od początku tygodnia, jakoś się wyspać nie mogę..
a w sumie od poczatku jest chłodniej, deszczowo.. i tak jakoś nijak....
a w sumie od poczatku jest chłodniej, deszczowo.. i tak jakoś nijak....