Ok, miłego dnia zanna.
Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
Więc jednak ciuszki.
Ok, miłego dnia zanna.
Ok, miłego dnia zanna.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Tak a już Cię nie ma, mogłaś dłużej ją pić.zanna456 pisze:Jestem z powrotemPrzerwa na herbatke i trzeba cos robic dalej
Ja już po zrobieniu obiadu teraz tylko czekanie na 16-tą.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Hej dziewczyny
Powiem wam że widząc to co się dzieje to poważnie sie teraz zastanawiam czy wogóle sobie kogoś szukać
Powiem wam że widząc to co się dzieje to poważnie sie teraz zastanawiam czy wogóle sobie kogoś szukać
Adrian

Czesc wszystkim, dawno mnie nie bylo:-) pierwszy raz w zyciu bylam na slubie innej wiary:-)
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
i jak było ? na tym slubie .
Dziwnie trochę, ksiądz mówił ciągle przodem do ołtarza, mało było śpiewania, żadnych psalmów, kościółek przemawiał za to nadzwyczajną skromnością, żadnych błyszczących elementów, żadnego złota, samo drewno i to też skromnie. Ołtarzyk malutki, drewniany.
PS. To był luteranizm;)
PS. To był luteranizm;)
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
najważniejsze to co w sercu jest
-
G****
Hej wszystkim 
No ja juz mniej wiecej wszystko ogarnelam
Czas na sniadanie 
No ja juz mniej wiecej wszystko ogarnelam
Ja w dni powszednie to nawet śniadania nie jadam, bo wstaje od razu na obiady 
I tak jakoś rano apetytu nie mam:/ zresztą nie chciałoby mi się podnieść wcześnie rano 
Cześć dziewczyny, rodzynku.
Udanej niedzieli życzę.
Udanej niedzieli życzę.
Cześć dziewczyny.
Zostałem dzisiaj okradziony przez cygankę.
Siedzę sobie z kolegą z KFC i podchodzi do nas cyganka i wymachuje przed nosem jakąś kartką tak jak mają to w zwyczaju takie nosić i bełkocze coś po swojemu pod nosem.
Tłumacze jej że jak bym każdemu pomagał to mi z wypłaty nic nie zostanie, a ona dalej swoje i się nachyla mi nad talerzem i za chwile przez moją nie uwagę wyciągnęła te swoje brudne łapska i łap mi za kurczaka i w nogi świnia wstrętna. I w tym momencie straciłem apetyt do dalszej konsumpcji
Zostałem dzisiaj okradziony przez cygankę.
Siedzę sobie z kolegą z KFC i podchodzi do nas cyganka i wymachuje przed nosem jakąś kartką tak jak mają to w zwyczaju takie nosić i bełkocze coś po swojemu pod nosem.
Tłumacze jej że jak bym każdemu pomagał to mi z wypłaty nic nie zostanie, a ona dalej swoje i się nachyla mi nad talerzem i za chwile przez moją nie uwagę wyciągnęła te swoje brudne łapska i łap mi za kurczaka i w nogi świnia wstrętna. I w tym momencie straciłem apetyt do dalszej konsumpcji
Ostatnio zmieniony ndz cze 02, 2013 10:45 pm przez Adix257, łącznie zmieniany 1 raz.
Adrian

-
elzbieta45
- Kobietka Expert
witajcie ....
o .... to niemile zdazenie .
ale w dobrej wierze bo wiesz adrian odchudzasz się
o .... to niemile zdazenie .
ale w dobrej wierze bo wiesz adrian odchudzasz się
-
G****
Hej kochani 
Ja rozumiem, zeby portfel ale kurczaka?
Z czyms takim sie jeszcze nie spotkalam 
Ja rozumiem, zeby portfel ale kurczaka?
Nie chciałem jej nic dać bo jest to jej sposób na życie, tak się nauczyli i tak będą robić zamiast się wziąć za jakąś uczciwą pracę chodzby za 500 zł.
Dała mi nauczkę i teraz wiem że mam się nie litować nad żebrakami ich nie dokarmiać, bo nie wiadomo który na prawdę potrzebuje pomocy.
Dała mi nauczkę i teraz wiem że mam się nie litować nad żebrakami ich nie dokarmiać, bo nie wiadomo który na prawdę potrzebuje pomocy.
Adrian

ja ogólnie staram sie nie dawać na ulicy...
aczkolwiek, czasem dam jakąś kasę, komuś kto wprost mówi, że zbiera na piwo, wódkę itp..
aczkolwiek, czasem dam jakąś kasę, komuś kto wprost mówi, że zbiera na piwo, wódkę itp..
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
G****
Hej kochani
A ja mam wreszcie chwile dla siebie... Sama w domku
Wlasnie sobie uzmyslowilam jakim spokojnym czlowiekiem bym byla, gdybym nie mieszkala z tesciam
Normalnie do szalu mnie doprowadzaja
A jak tam Wam mija dzien?
A ja mam wreszcie chwile dla siebie... Sama w domku
Wlasnie sobie uzmyslowilam jakim spokojnym czlowiekiem bym byla, gdybym nie mieszkala z tesciam
A jak tam Wam mija dzien?
Hej Zanna
strasznie śpiąco mija... ledwo żyję szczerze mówiąc...
ja gdybym mogła to bym z łóżka nie wychodziła....