Przy kawie ...
-
G****
Re: Przy kawie ...
A ja juz sobie dzis robie wolne, to znaczy do wieczora
Tak dzis chcialm jechac na zakupy i jak na zlosc okulary mi sie rozlecialy i nie moglam jechac
Ale jest tego plus bo sie wzielam za robote i zostalo mi juz tylko 7 rzadkow po 60 m do opielenia 
Zanna zamień się. Pokisisz się w czterech ścianach a ja się zajmę rządkami. 
Słońce wyszło... a tak ładnie zapowiadało się na deszcz. Czas się dzisiaj dłuży... Połówek miał mieć pracę od 16-tej i weekend wolny to musi zapierdzielać za księżniczkę, która focha wywaliła. Znowu jakaś nowa będzie wrrrr....
Słońce wyszło... a tak ładnie zapowiadało się na deszcz. Czas się dzisiaj dłuży... Połówek miał mieć pracę od 16-tej i weekend wolny to musi zapierdzielać za księżniczkę, która focha wywaliła. Znowu jakaś nowa będzie wrrrr....
Ostatnio zmieniony czw cze 06, 2013 4:52 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
G****
Tak to jest z ta praca, ja to na szczescie jestem sama sobie szefem i z glowy 
Podziwiam... ja nie cierpię plewić...
a mnie zaraz czeka kolejne kilka goszin w drugiej pracy..;/
gdzie Wy to słońce macie
a mnie zaraz czeka kolejne kilka goszin w drugiej pracy..;/
gdzie Wy to słońce macie
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
G****
Ja sie juz dzis opalilam, caly dzien grzmi ale i grzeje slonce
Kayira to juz tylko mniejsza polowa mi zostala
Kayira to juz tylko mniejsza polowa mi zostala
Wiosnę mamy do kitu. Latem pewnie się zacznie.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
no zanna to mamy podobne zajęcie, ja też dzisiaj oplewiłam swoją działeczkę i też mi 8 rządków zostało..
teraz zajadam się pyszną galaretką cytrynową, oglądne "zdrady" i do spania. Miłego wieczorku i spokojnej nocy
papa
teraz zajadam się pyszną galaretką cytrynową, oglądne "zdrady" i do spania. Miłego wieczorku i spokojnej nocy
Witajcie dziewczyny
Madlen z miłą chęciom wymasował bym ci twoje plecki no ale jesteś już zamężna i dziękuje za Adrianka
Adasiowa ważaj z tym wyjazdem za granice bo znowu padło następne biuro podróż chyba że chcesz wracać samolotem organizowanym przez ambasedę
Kayira ja swojej mamie też już powiedziałem że niema szansy żebym dokończył ich budowę i mieszkał z nimi w przyszłości ani z teściami, jeżeli będę ich miał.
Black jak tak lubisz plewić to zapraszam do mnie na pole
Madlen i zanna to ja wam zaproponuję taki środek do dezynfekcji i dezynsekcji wynaleziony przez żyda Fritza Habera jakim był środek Cyklon B używany w lagrach niemieckich sami wiecie do czego.zanna456 pisze:Witajcie kochani
Adrian tesciowe maja w sobie to cos ze caly czas psuja nerwy, czy dobrze czy zle i tak musza uprzykrzac zycie niestety...
Madlen z miłą chęciom wymasował bym ci twoje plecki no ale jesteś już zamężna i dziękuje za Adrianka
Adasiowa ważaj z tym wyjazdem za granice bo znowu padło następne biuro podróż chyba że chcesz wracać samolotem organizowanym przez ambasedę
Kayira ja swojej mamie też już powiedziałem że niema szansy żebym dokończył ich budowę i mieszkał z nimi w przyszłości ani z teściami, jeżeli będę ich miał.
Black jak tak lubisz plewić to zapraszam do mnie na pole
Adrian

Madlen ja nie odfruwam, spokojnie. Każdy jakieś plany na przyszłość nie ma i nie trzeba od razu do każdego syczeć
Sorka, może ja źle odbieram, ale dziewczyna o takim samym nicku była na forum fotki.pl kiedyś i była strasznie przemądrzałą osóbką i niestety mi się z nia kojarzysz:/ Jak uraziłam to sorka.
Adix myślę, że nie będzie tak źle, szukałam z partnerem ofert na stronie groupon.pl czy jakoś tak;-)
Co jeszcze u was dziewczyny? Pogoda się poprawiła? Ja jadę jutro kupić swój pierwszy samochód
Adix myślę, że nie będzie tak źle, szukałam z partnerem ofert na stronie groupon.pl czy jakoś tak;-)
Co jeszcze u was dziewczyny? Pogoda się poprawiła? Ja jadę jutro kupić swój pierwszy samochód
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
witajcie ...
u nas pogoda zapowiada się ładna .
wiecie sama bym wyjechała gdzies na wczasy , no ale niestety lato sezon to zakasać trzeba rękawki i do prac sezonowych się zabrac
u nas pogoda zapowiada się ładna .
wiecie sama bym wyjechała gdzies na wczasy , no ale niestety lato sezon to zakasać trzeba rękawki i do prac sezonowych się zabrac
hejo... pogoda kijowy... humor kijowy.... oby do wieczora....
-
G****
hej wszystkim 
U mnie dzis swieci salonce wiec zaraz ide do roboty i przy okazji opalac sie
Po poludniu i tak jak zwykle ma byc burza...
Kayira a co to za humor? :*
U mnie dzis swieci salonce wiec zaraz ide do roboty i przy okazji opalac sie
Kayira a co to za humor? :*
Pozazdrościć pogody... 
a tak jakoś... przejdzie z czasem
a tak jakoś... przejdzie z czasem
-
G****
-
G****
U mnie sie do poludnia utrzymuje a pozniej burza i deszcz, ale dobre chociaz troche 
a u nas cały czas, pochmurno i deszczowo..
Dodatkowo dołujące...
Dodatkowo dołujące...
Witam was.
Wpadłam tylko na chwilę zaglądnąć co tu się dzieje.
Elu, dobrze Cię rozumiem z tym wyjazdem, chociaż my nie mamy działeczki ale za to mamy zwierzaki, z którymi nie zabierzemy się nigdzie na jakiś fajny wypad... A przydałoby się gdzieś wyjechać i odpocząć. Nawet na jeden dzień gdzieś się wyrwać...
Dziewczyny u nast też zapowiada się ładna pogoda. Słońce świeci, nie ma chmur.
Kayira zaraz tu odgonimy zły humor. <zły humorze a idź precz>
Adrian nie żebym aż tak bardzo lubiła plewić. Wcale mi to nie przeszkadza a za to jakieś czasochłonne zajęcie.
Wpadłam tylko na chwilę zaglądnąć co tu się dzieje.
Elu, dobrze Cię rozumiem z tym wyjazdem, chociaż my nie mamy działeczki ale za to mamy zwierzaki, z którymi nie zabierzemy się nigdzie na jakiś fajny wypad... A przydałoby się gdzieś wyjechać i odpocząć. Nawet na jeden dzień gdzieś się wyrwać...
Dziewczyny u nast też zapowiada się ładna pogoda. Słońce świeci, nie ma chmur.
Kayira zaraz tu odgonimy zły humor. <zły humorze a idź precz>
Adrian nie żebym aż tak bardzo lubiła plewić. Wcale mi to nie przeszkadza a za to jakieś czasochłonne zajęcie.
dlatego dobrym rozwiązaniem jest kot.. spokojnie zostanie nawet na kilka dni sam 
kumpel na tydzień zostawił..
Nasza została sama w sumie na 4 dni
i to już drugi raz 
Black, gdyby to było takie łatwe
kumpel na tydzień zostawił..
Nasza została sama w sumie na 4 dni
Black, gdyby to było takie łatwe
Kot sobie poradzi. Wystarczy, że ktoś przyjdzie i nakarmi, kuwetę zmieni albo i nie zmieni...
Kayira troszkę czasu i będzie ok.
Kayira troszkę czasu i będzie ok.
Wiesz... 4 dni to jeszcze nie tak dużo... wody zostawić, jedzenia zostawić i tyle... z kuwetą przez kilka dni się nic nei stanie..
my zawsze się raczej boimy że coś się może stać
coś potłucze lub coś...
wiem...
kilka dni, albo nawet i godzin i będzie ok 
my zawsze się raczej boimy że coś się może stać
wiem...
Mojego kociska nie mogłam zostawiać na dłużej niż pół dnia. Zawsze coś mu się przytrafiało. Albo włożył głowę do kołowrotka chomika i się dusił, albo łapę pod lodówkę i mało jej nie połamał, albo biegał po wysokich meblach i spadał na kant komody, bo źle wymierzył odległość, albo próbował wejść w szczelinę od kaloryfera a później panika jak się wydostać, wyjść przez uchylone od góry okno i się zaklinował (mieszkałam na ost. piętrze), raz uciekł na dach i biegał w deszczu po całym dachu wieżowca i nie chciał wrócić itd. itp. Ciężko było go zostawić samego. 
-
G****
Przerwa na herbatke 
Ja nienawidze kotow... A mam az 5
chce ktos kotka?
Ja nienawidze kotow... A mam az 5
chce ktos kotka?
Black,wesoło
hahah... nasza też próbowała uciec przez okno, ale już nie próbuje..;
I razej coś strąci itp niż jej się coś stanie