Blackfox to daj znac jak tam, tylko ze to jednorazowo to az takiego efektu nie bedzie, trzeba kilka razy.
Przy kawie ...
-
G****
Re: Przy kawie ...
No wlasnie nie ma... Ale moze to dlatego ze nie dlugo nasza rocznica. Juz sama nie wiem, ale i tak jej nie ufam 
Blackfox to daj znac jak tam, tylko ze to jednorazowo to az takiego efektu nie bedzie, trzeba kilka razy.
To będzie i kilka aż do skutku.
Oby w ogóle jakiś był, bo próbowałam już wszystkiego, szamponów regenerujących, odżywek, nawet odżywka z loreal przestała na nie działać... Masakra.
Hehe no to teściowa może miała dobry humor, że tak miło was zaskoczyła?
Albo faktycznie stara się być miła, bo zbliża się wasza rocznica i trzeba pokazać, że się potrafi być dobrą teściową. Podejrzane. 
Hehe no to teściowa może miała dobry humor, że tak miło was zaskoczyła?
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
G****
No wlasnie podejrzane 
Denerwuje mnie ta kinia... Chyba zaraz bana jej dam i tyle.
Denerwuje mnie ta kinia... Chyba zaraz bana jej dam i tyle.
Mnie nie przekonuje to co opisuje. Dialogi jakby dzieciak wymyślił, chyba że naprawdę ktoś tak płytko potrafi się odzywać. Mam na myśli tego kierownika.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
G****
Tez mi sie tak wydaje, zreszta ona wcale nie lepsza... Dalam jej ostrzezenie jak nie pomoze to ban.
I pewnie na banie się skończy. 
-
G****
Jak ban nie pomoze to wtedy pisze do administratora i usuwa ja z konta 
blackfox jak tam rodzinka sie czuje?
blackfox jak tam rodzinka sie czuje?
Z małą w porządku. Szwagierka nie chce iść na badania, bo twierdzi że już lepiej się czuje. Chyba jej kopa trzeba zasadzić porządnego, bo z urazami głowy nie ma żartów. :/
-
G****
No chyba trzeba, sprobuj ja jakos przekonac, moze postrasz troche. Lepiej sie upewnic, ze wszystko ok.
Ale mam brudne okna
tak nie lubie myc ale chyba trzeba bedzie...
Ale mam brudne okna
Zanna, nawet nie przypominaj... Mycie okien to koszmar...
Nie da rady jej przekonać. Szwagier powinien ją wziąć pod pachę i zawieść na siłę do lekarza. Innej opcji nie ma.
Nie da rady jej przekonać. Szwagier powinien ją wziąć pod pachę i zawieść na siłę do lekarza. Innej opcji nie ma.
-
G****
No ze zdrowiem to nie zarty... Ja jeszcze mam jedno okno od strony drogi, caly kurz sie na nim zbiera, normalnie maskara....
Nic na to nie poradzisz, kochana. Takie uroki dróg, wszystko się osadza na oknach, parapecie nawet w mieszkaniu. Teściowie mają okna na główną drogę i pola to, to wszystko wpada im do mieszkania.
Pogoda się popsuła a miało być tak pięknie.
Deszcz.
Pogoda się popsuła a miało być tak pięknie.
Cześć dziewczyny
Nie mam pojęcia po co tyle tych włosów na tej głowie nosicie, a i same są plusy krótkich włosów 
Zanna teściowej się chyba coś pomyliło, trzeba było jej zbadać temperature, ciśnienie i cukier, chyba że coś się jej poprzestawiało, albo w tym śniadaniu był jakiś haczyk
To się ogol na łyso tak jak ja i po problemieBlackfox pisze:To będzie i kilka aż do skutku.Oby w ogóle jakiś był, bo próbowałam już wszystkiego, szamponów regenerujących, odżywek, nawet odżywka z loreal przestała na nie działać... Masakra.
Zanna teściowej się chyba coś pomyliło, trzeba było jej zbadać temperature, ciśnienie i cukier, chyba że coś się jej poprzestawiało, albo w tym śniadaniu był jakiś haczyk
Ostatnio zmieniony sob cze 08, 2013 2:28 pm przez Adix257, łącznie zmieniany 2 razy.
Adrian

Powitać, co słychać? 
Głód, smród, kiła i mogiła i ciulowate wypłaty no ale cóż jaka płaca taka pracaBlackfox pisze:Powitać, co słychać?
Kutwasz twa mać byłem na mieście i zapomniałem sobie jeszcze kupić moje ulubione piwo
Adrian

-
elzbieta45
- Kobietka Expert
witajcie WSZYSCY .....
Milej niedzielki i pięknej
Milej niedzielki i pięknej
Witajcie...
Elu miła jak dla kogo... Udanego poniedziałku wam życzę...
Elu miła jak dla kogo... Udanego poniedziałku wam życzę...
Znowu nie mam czasu sobie z wami pogadać
pogoda masakryczna, znów podtopienia, masakra. Znowu da ludziom popalić ;/
PS. Wreszcie kupiłam swój pierwszy samochód!
Ale cyrk był z kupnem...ech, ludzie to nie mają wstydu.
PS. Wreszcie kupiłam swój pierwszy samochód!
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
-
G****
Hej kochani 
Ja wlasnie jestem u szwagierki, pilnuje dzieci bo ja karetka do szpitala zabrala, czekam na jakas wiadomosc...
Adidasowa gratuluje kupna
Co to za samochod?
Ja wlasnie jestem u szwagierki, pilnuje dzieci bo ja karetka do szpitala zabrala, czekam na jakas wiadomosc...
Adidasowa gratuluje kupna
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
witajcie ....
gratuluje adidasowa .
no zanna u nas piekna pogoda
gratuluje adidasowa .
no zanna u nas piekna pogoda
Cześć wszystkim
życzę miłego dnia, niestety nie zabawię długo bo znów mnie czeka dziś ciężki dzień..
Więc do później
życzę miłego dnia, niestety nie zabawię długo bo znów mnie czeka dziś ciężki dzień..
Więc do później
-
G****
Hej wszystkim 
Ja dopiero nie dawno wstalam, u mnie po poludniu jak zwykle bedzie padac...
A co tam u was?
Ja dopiero nie dawno wstalam, u mnie po poludniu jak zwykle bedzie padac...
A co tam u was?
Cześć wszystkim.
Kawy, kawy, kawy...
Ale się cieszę, że leje deszczem i nie ma ładnej pogody. W końcu odeśpię te ponad 24h.
Zanna jak tam ze szwagierką? Wszystko w porządku?
Drugi dzień to stosuję i od razu po spłukaniu widziałam poprawę. Małą, ale... była.
Kawy, kawy, kawy...
Ale się cieszę, że leje deszczem i nie ma ładnej pogody. W końcu odeśpię te ponad 24h.
Zanna jak tam ze szwagierką? Wszystko w porządku?
Drugi dzień to stosuję i od razu po spłukaniu widziałam poprawę. Małą, ale... była.
-
G****
Ja mam jedynie herbartke, moge sie podzielic 
A Ty podziel sie pogoda, bo tez mi sie nic nie chce...
Ze szwagierka nijak, na izbie trafila na najgorszego lekarza jaki mogl byc, dostala zastrzyk i powiedzial ze to na tle nerwowym... Ten lekarz jak zawiozlam mojego Szymona na izbe ze zlamana noga, to wyjrzal zza biurka, popatrzyl i powiedzial zeby altacetem oklady robic...
No ta maseczka dobra jest, jak widze, ze mam zniszczone wlosy to tez kilka razy zrobie i dobra jest, nawet bez olejku, bo mi sie ostatnio skonczyl.
A Ty podziel sie pogoda, bo tez mi sie nic nie chce...
Ze szwagierka nijak, na izbie trafila na najgorszego lekarza jaki mogl byc, dostala zastrzyk i powiedzial ze to na tle nerwowym... Ten lekarz jak zawiozlam mojego Szymona na izbe ze zlamana noga, to wyjrzal zza biurka, popatrzyl i powiedzial zeby altacetem oklady robic...
No ta maseczka dobra jest, jak widze, ze mam zniszczone wlosy to tez kilka razy zrobie i dobra jest, nawet bez olejku, bo mi sie ostatnio skonczyl.