Przy kawie ...

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
G****

Re: Przy kawie ...

Post autor: G**** »

moj chyba jutro ostatni dzien, przynajmniej tak mowil i w pon dopiero do pracy ale moglo sie zmienic, powinien zaraz wrocic to sie wszystkiego dowiem ;)
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Post autor: Madlen »

zazdroszczę Ci, masz Go na co dzień przynajmniej.. a mój tylko na sobote i niedziele przyjeżdża z czego w niedziele wieczorem już jedzie
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

ja mam swojego co 2 tygodnie . tak w zyciu bywa
G****

Hej kochani :kiss2
Tak to jest, pracowac gdzies trzeba, juz si enawet nie patrzy na inne okolicznosci, aby tylko ta praca byla.
Jednak sie pomylilam co do mojej tesciowej... Chodzi taka mila, bo chce zebym pomogla jej truskawki zbierac.
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Dzień dobry wszystkim :)
no widzisz zanna nic bezinteresownie.. ach te teściowe.. a jak jej odmówisz to będzie porunami trzaskać..

Mój mąż jednak wrócił, ale tylko na 7 godzin i znów rano o 8 pojechał, do tego Sanoka.. A ja już myślałam, że ściemnia że musi jechać..
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Witajcie. :kiss2
Ładnie dzisiaj za oknem aż się chce wyjść z domu na dłużej.
Mam nadzieję, że u was też pogoda dopisuje no i humorek. Mi tak ło z tym humorkiem.

Ja mam swojego 24/h nie licząc godzin pracy, ale w pracy i też go mam, więc mogę go oddać na jakiś czas. :lol:
Żartuję... ;)

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Witajcie...
Black widze ze humor dopisuje, wiec chyba sie dogadaliscie ;)

Fajnie faceta miec na codzien ale chwila rozlaki tez jest wskazana ;)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
456
Kobietka Expert

Dogadać dogadaliśmy...

Tak, rozłąka się przydaje. Nawet na te parę długich godzin. Przynajmniej się tęskni... choć troszeczkę.
Kayira to już dziś pogrzeb... Trzymaj się tam kochana. :(

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

To oby bylo tylko lepiej...

Ano dzis... I dzien caly rozbity...

Ja tam lubie takie chwile samej, bo sie zamkne w lazience, lub porobie cos dla siebie, albo ze znajomyi sie spotkam...
Ale wiem ze X tez lubi, bo wtedy tez robi co chce bez patrzenia na mnie...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
456
Kobietka Expert

Ech... Wierzę. Trzeba to jakoś przeżyć. Później będzie lżej...

Dokładnie. Jak się ciągle robi wszystko razem to można się znudzić i popaść w rutynę. My raczej rozłąk takich dłuższych nie mamy... Chyba, że wyjadę na parę dni do miasta żeby coś załatwić. Wtedy tęskni się cholernie, już by się chciało być przy nim i cieszyć się wspólną chwilą a tak to póki co zostaje nam rozłąka kilku godzinna, bo praca. Osobno nie wychodzimy. Tzn. ja i tak nie mam do kogo poza jego rodzinką a jak szykuje się jakiś wypad na piwko czy coś to raczej razem idziemy się rozerwać. Też tak trochę głupio... Bo wiem, że nie raz ma ochotę pójść gdzieś sam z kolegą... A większość jego kolegów to niezbyt fajne towarzystwo... i zawsze coś się na takim symbolicznym piwku wydarzy...

elzbieta45
Kobietka Expert

witajcie ...
miłego dnia
456
Kobietka Expert

Witaj Elu. :kiss2
Co słychać?

elzbieta45
Kobietka Expert

witaj blackfokx .....
ach pomaludku do przodu dzień za dniem się popycha . dzisiaj mnie głowa boli i chodze jak potłuczona . pogoda upalna deszczu u nas ani widać ani słychać. jutro zbierac ide truskawki wiec znowu całe dnie zakręcone . czasu niebede mniała nic dla siebie . za to wczoraj sobie pofolgowałam odwiedziłam fryzjera aby się obciac i poszlam na picce laba na całego
456
Kobietka Expert

Truskawki... mniam! :P Nie pamiętam kiedy ostatnio je jadłam. I to takie działkowe a nie mrożone... Za drogo na ryneczku opychają.
Och, trzeba się czasem rozpieścić i coś dla siebie zrobić. Polepsza się samopoczucie. ;)

Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

oj tak a do tego jeszcze bita śmietana.. niebo w gębie.. narobiłyście mi tylko ochoty.. ;)
456
Kobietka Expert

Nie czuję głodu :( ale bym skusiła się na taką kaloryczną, truskawkową bombę.

G****

O wreszcie chwila dla siebie ;) Ja mam dzis dziecko do pilnowania :) i jeszcze dwoch sasiadow, to juz gromadka do upilnowania jest ;)
456
Kobietka Expert

Cześć zanna. :kiss2
A co to za okazja, że tak ich pilnujesz? ;)

elzbieta45
Kobietka Expert

ja już jadłam nawet te swoje z działeczki truskawki i poziomki . za mno chodzi ciasto z truskawkami i galaretka . u nas sa po 6,50 zl za kg
imagine
Jestem tu nowa :)

Post autor: imagine »

czesc miłego dnia
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Post autor: Adix257 »

Cześć dziewczyny
Ela u nas truskawki są po 8 zł po ostatnim gradobiciu ehh gdzie te czasy kiedy truskawka kosztowała 2,5 za kg
Madlen tak się zastanawiam dlaczego ty nie jeździsz ze swoim mężem w trasie miała byś go wtedy przy sobie i trochę świata byś zwiedziła i odpoczęła byś od pewnej osoby, jak mąż by miał przerwę to z tyłu sa siedzeniami w tirze zrobilibyście małe co nieco :D
Black a nie mówiłem że się jeszcze może ułożyć :kiss2
Zanna ty to już załóż sobie w domu żłobek :lol:
Adrian
:P
456
Kobietka Expert

Powitać tatę serdecznie. ;)
Adix257 pisze:ehh gdzie te czasy kiedy truskawka kosztowała 2,5 za kg
Ja tych czasów nawet nie pamiętam. :shock:
Adix257 pisze:Black a nie mówiłem że się jeszcze może ułożyć :kiss2
Myślałam, że będzie łatwiej.
Adix257 pisze:Zanna ty to już załóż sobie w domu żłobek :lol:
Nosz poczekaj, bo dopiero bociek się przymierza do ostatniego wylądowania to po co od razu żłobek. :lol:

Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Blackfox pisze:Ja tych czasów nawet nie pamiętam.
A ja pamiętam jak były takie tanie i wtedy z moim tatą poszliśmy z 15 litrowym wiadrem je kupić
Blackfox pisze:Myślałam, że będzie łatwiej.
nikt nie powiedział że będzie łatwo, ale najważniejsze że się dobrze poukładało
Blackfox pisze:Nosz poczekaj, bo dopiero bociek się przymierza do ostatniego wylądowania to po co od razu żłobek.
gorzej jak natrafi na teściową :shock:
Adrian
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Muszę się wam pochwalić. Jeśli Sylwia nie chce to ja się pochwale za nią
Sylwia jest już po zabiegu ręki i odzyskała po części sprawność. Na razie jest cała obolała i nie miał jej kto zrobić jeść. A kiedy jej powiedziałem że z miłą chęcią ją nakarmię, to mi powiedziała że nie chce mi sprawić kłopotu :evil:
I zrozum tu teraz te kobiety ehh...
Adrian
456
Kobietka Expert

Oo... Na reszcie wieść o Sylwii. A wiadomo co z tą ręką w końcu było nie tak...? Życzę jej szybkiego powrotu do zdrowia. Mam nadzieję, że odzyska w pełni sprawność.
Sylwia to Sylwia, zawsze miła osóbka, nie tak łatwo pozwoli Ci pomęczyć się w kuchni i namahać się ręką. Widzisz, też dba o Ciebie. ;)

Weź zrozum facetów...

Zablokowany