do później :*
Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
Pochwal się
potem przeczytam... tym czasem się zbieram 
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
hej
no to zanna fajnie zrobił, może to w ramach uspokojenia emocji hehe
mój mężuś wrócił wczoraj, dzisiaj trochę pojeździliśmy po mieście i jak wróciliśmy do domu to znów trzeba było wziąć się za jakąś prace.. ja chciałam wyplewić kamienie przed domem ale znów mnie zaczęły kąsać komary i zrezygnowałam.. a dzisiaj znów mnie ugryzł w czoło, a co gorsza znów mi zacyna puchnąć.. masakra
ogólnie upał nie z tej ziemi
no to zanna fajnie zrobił, może to w ramach uspokojenia emocji hehe
mój mężuś wrócił wczoraj, dzisiaj trochę pojeździliśmy po mieście i jak wróciliśmy do domu to znów trzeba było wziąć się za jakąś prace.. ja chciałam wyplewić kamienie przed domem ale znów mnie zaczęły kąsać komary i zrezygnowałam.. a dzisiaj znów mnie ugryzł w czoło, a co gorsza znów mi zacyna puchnąć.. masakra
ogólnie upał nie z tej ziemi
hejo
jak tam mija piątek ??
oj, Eli wczoraj jednak też nie było...
a my mamy bieganinę... ech, załatwić najważniejsze i z górki
oj, Eli wczoraj jednak też nie było...
a my mamy bieganinę... ech, załatwić najważniejsze i z górki
hej Xd
Mi mija jakowos wooolnoo -_-
juz nie moge sie doczekac fajrantu...i wypadu nad wode.ale jak znam swoje szczescie to jak mam w planie taki wypad to bd padalo. Ale nawet nie bd zla jak bd padalo xP
byle nie taki grad jak wczoraj pokazywali... :/
Kay choc jeden dzien odsapnij od tego szykowania xD
Mi mija jakowos wooolnoo -_-
juz nie moge sie doczekac fajrantu...i wypadu nad wode.ale jak znam swoje szczescie to jak mam w planie taki wypad to bd padalo. Ale nawet nie bd zla jak bd padalo xP
byle nie taki grad jak wczoraj pokazywali... :/
Kay choc jeden dzien odsapnij od tego szykowania xD
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
hej Car
no dziś już burze mają być...
nie da rady, dziś jeszcze garnitur... odpocznę może jutro...
obrączki zamówione... jednak białe złoto
bo to my mamy być zadowoleni
grawer załatwiony
wszystko dopięte, teraz tylko czekac...
nie da rady, dziś jeszcze garnitur... odpocznę może jutro...
obrączki zamówione... jednak białe złoto
bo to my mamy być zadowoleni
grawer załatwiony
W sumie racja jak juz bd pozalatwiane to sie dopiero odpocznie. Bo tak to siedzi w glowie ze jeszcze to czy tamto wisi (:
no i fajnie. (: to wasz dzien i to wam musi sie podobac
My tylko swoje zdanie wyrazilismy a wiadomo ze kazdy ma inny gust 
no i fajnie. (: to wasz dzien i to wam musi sie podobac
Wiem, wiem
tamte też ładne.. ale
i o to ale chodziło 
a tak to mamy to co nam też najbardziej odpowiada
a tak to mamy to co nam też najbardziej odpowiada
Witajcie wszyscy.
Nie było mnie długo, ale zdążyłam za Wami zatęsknić.
Po części macie rację, że nieco zabiegana...
Wczorajszy dzień był dla mnie bardzo ważny i oczywiście musiało coś go zepsuć. Powtórka chyba... Nie wierzę, że to jakieś pozostałości. Teraz już wiem jaki konkretnie gust... Aż się za przeproszeniem rzygać chce każdym dniem.
Adrian a co się stało Tobie, że taki podły nastrój Cię dopadł? Mam nadzieję, że już wszystko w porządku...? Na niektórych ludzi powinno się mieć immunitet...
Ponarzekałam, teraz wracam do czytania co tam u Was się dzieje i powertować forum... Udanego piątku.
Nie było mnie długo, ale zdążyłam za Wami zatęsknić.
Po części macie rację, że nieco zabiegana...
Wczorajszy dzień był dla mnie bardzo ważny i oczywiście musiało coś go zepsuć. Powtórka chyba... Nie wierzę, że to jakieś pozostałości. Teraz już wiem jaki konkretnie gust... Aż się za przeproszeniem rzygać chce każdym dniem.
Adrian a co się stało Tobie, że taki podły nastrój Cię dopadł? Mam nadzieję, że już wszystko w porządku...? Na niektórych ludzi powinno się mieć immunitet...
Ponarzekałam, teraz wracam do czytania co tam u Was się dzieje i powertować forum... Udanego piątku.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Hej. Kayira dobry wybór ! Bardzo ładne te obrączki 
U mnie też gorąco dziś było, potem na burzę się zbieralo alo jakos bokiem chyba poszło
U mnie też gorąco dziś było, potem na burzę się zbieralo alo jakos bokiem chyba poszło
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
hej tym ktorych dzisiaj nie witalam.
U mnie tez bokiem przeszla burza.
Niech to.tak sie cieszylam na piatek a jak wrocilam z wody to az sie poplakalam. Kolezanki kolezanki syn siedmioletni wpadl do wody i lezy w spiaczce...a u sasiadow mojej mamy 10latka, ktorego znam od malego przycisla beczka i helikopterem go zabrali w ciezkim stanie...
Jestem 'pogieta' psychicznie na maxa.
Ech...wybaczcie ale ciezko mi i musialam to z sb wyrzucic.:'(
.
.
.
U mnie tez bokiem przeszla burza.
Niech to.tak sie cieszylam na piatek a jak wrocilam z wody to az sie poplakalam. Kolezanki kolezanki syn siedmioletni wpadl do wody i lezy w spiaczce...a u sasiadow mojej mamy 10latka, ktorego znam od malego przycisla beczka i helikopterem go zabrali w ciezkim stanie...
Jestem 'pogieta' psychicznie na maxa.
Ech...wybaczcie ale ciezko mi i musialam to z sb wyrzucic.:'(
.
.
.
O kurcze Carina, to straszne
sama mam dziecko więc moja wyobraźnia jest odnośnie zagrożeń i ewentualnego nieszczęścia na pełnych obrotach. i jesli o mnie chodzi dla mnie takie tragedie jako rodzica sa nie do przeżycia...nie poradziła bym sobie z czyms takim, gdyby miało sie stac najgorsze... tfu tfuu tfu 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Dokladnie Dziuska.Ja mam 3,5 latka i też , tak jak ty to odbieram. Nie potrafie sb wyobrazic jak musza sie teraz czuc rodzice, jak sb nie moga darowac, źe ich tam nie bylo...
I co gorsze to nie wiem, jak pocieszyc. Boze! Jakie pocieszyc?...westrzec, skoro sama jestem rozdarta.
I co gorsze to nie wiem, jak pocieszyc. Boze! Jakie pocieszyc?...westrzec, skoro sama jestem rozdarta.
kurcze.. Carina, nie dziwie się że w takim stanie jesteś....
szok po prostu....
Black, jak to powtórka??
garnitur kupiony
szok po prostu....
Black, jak to powtórka??
garnitur kupiony
Boje sie ze zaraz zadzwoni ktos z tymi najgorszymi wiesciami :C
dobrze ze maly spi bo by sie tulil i bym znowu sie rozbeczala. Niby maly a widzi i potrafi pocieszyc.Skarbus moj.
Black, cos ty taka cicha dzisiaj.
Super KAY.
dobrze ze maly spi bo by sie tulil i bym znowu sie rozbeczala. Niby maly a widzi i potrafi pocieszyc.Skarbus moj.
Black, cos ty taka cicha dzisiaj.
Super KAY.
Nigdy nie przewidzimy co się wydarzy każdego dnia. Niby taka rutyna i pewność, że obudzimy się, zrobimy to co zawsze, wyjdziemy z domu a tak naprawdę możemy do niego nie wrócić. Realia są okrutne. Współczuję rodzicom, bądź dobrej myśli Carina.
Kayira, szkoda słów...
Nie zrozumiem nigdy dlaczego ludzie kompletnie nie liczą się z drugą osobą, jakby nie znali żadnych wartości, nie szanowali czyiś uczuć. Porażka.
Nastrój nie ten.Carina pisze:Black, cos ty taka cicha dzisiaj.
Kayira, szkoda słów...
Nie zrozumiem nigdy dlaczego ludzie kompletnie nie liczą się z drugą osobą, jakby nie znali żadnych wartości, nie szanowali czyiś uczuć. Porażka.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Cześć dziewczyny! Dawno mnie nie było 
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Witaj Adidasowa.
Black, znow cos z polowkiem ?
Adidasowa
jak miło Cię widzieć 
co słychać?
Adidasowa
co słychać?
Blackfox , Kayira napisałam coś do was w tym wątku:
babskiesprawy.pl/ciuchy-bielizna-etc-opinie-t8419.html" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/ciuchy-biel ... t8419.html
A u mnie jakoś leci, mieliśmy jechać z moim A. na wakacje do Bułgarii, ale zmieniliśmy plany. Czekam na wyniki z matur, został tylko tydzień. Upał niesamowity, byłam w poniedziałek w Niemczech (pierwszy raz za granicą);-)
babskiesprawy.pl/ciuchy-bielizna-etc-opinie-t8419.html" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/ciuchy-biel ... t8419.html
A u mnie jakoś leci, mieliśmy jechać z moim A. na wakacje do Bułgarii, ale zmieniliśmy plany. Czekam na wyniki z matur, został tylko tydzień. Upał niesamowity, byłam w poniedziałek w Niemczech (pierwszy raz za granicą);-)
Carina dawaj znać co tam z tymi maluchami
Mam nadzieję że wszystko się dobrze zakończy
Adidasowa witaj, rzeczywiście Cię troche nie było. A wyjazd super, ja tez jeszcze nigdzie za granicą nie byłam ehh
Adidasowa witaj, rzeczywiście Cię troche nie było. A wyjazd super, ja tez jeszcze nigdzie za granicą nie byłam ehh
Adidasowa, a czemu nie jedziecie ?
Zaraz tam lookne
Zaraz tam lookne
Witajcie:*
uh ale cieplo.. my dzisiaj na wesele się wybieramy więc cały czas zabiegana jestem.. a to fryzjer,a to w domu trzeba jeszcze posprzątać.. eh
Carina współczuję, trzymaj się. Mam nadzieję że będzie dobrze
Kayira super że ubywa Wam załatwiania.. Jaki kolor ma garnitur??
Black nie smutaj się, nie daj się
Adidasowa czekamy na wieści jak poszła matura
i rzeczywiście Cię baaardzo długo tutaj nie było
a zanna to gdzie??
uh ale cieplo.. my dzisiaj na wesele się wybieramy więc cały czas zabiegana jestem.. a to fryzjer,a to w domu trzeba jeszcze posprzątać.. eh
Carina współczuję, trzymaj się. Mam nadzieję że będzie dobrze
Kayira super że ubywa Wam załatwiania.. Jaki kolor ma garnitur??
Black nie smutaj się, nie daj się
Adidasowa czekamy na wieści jak poszła matura
a zanna to gdzie??
Hej
kolejny dzień sauny
Miłego dnia dziewczynki 
dziuska no wyjazd mój wymarzony, kocham Niemcy, kocham naród i kocham język:) Hmm... fajnie pogadać z prawdziwym Niemcem i posłuchać go;-) Zresztą jak stałam na chodniku z moim A. to szedł jakiś gościu i mówi do nas: "ooo Polen! Witać Polen Witać"
Przyjemnie nam się zrobiło;-) u mnie też sauna 
Kayira nie jedziemy, bo tanie wyjazdy są w czerwcu... a mój A. pracuje i wolnego nie dostanie... A znowu lipiec sierpień to jest sezon i są masakryczne ceny... 1700 zł/os. To troszeczkę za drogo... Zostaje nam w tym roku polskie morze...
Madlen to życzę udanej zabawy:) nie opij się
sama się boję tych wieści, ale pewnie się podzielę z wami. ostatnio 12 czerwca (nie licząc wczorajszego wieczoru)
nie miałam czasu, bo a to w rozjazdach, a to w basenie z A., a to kosiłam trawe a to a to tamto i tak dni zlatywały. Jak ten czas szybko leci 
Kayira nie jedziemy, bo tanie wyjazdy są w czerwcu... a mój A. pracuje i wolnego nie dostanie... A znowu lipiec sierpień to jest sezon i są masakryczne ceny... 1700 zł/os. To troszeczkę za drogo... Zostaje nam w tym roku polskie morze...
Madlen to życzę udanej zabawy:) nie opij się