Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
no ja myślę że nie dało by to żadnego efektu.. muszę Go chyba na litość wziąć.. ale chyba nie umiem
Ja jestem teraz całkiem poważny, a może twój dał do zrozumienia wszystkim facetom że mają do ciebie nie podchodzić bo zagryzie.Adidasowa pisze:Przestań, głupoty wygadujesz.... Wydaje Ci się tylko
Adrian szczerze mówiąc wcale bym się nie zdziwiła... Skoro jak ktoś się na mnie spojrzy to najchętniej by go zlał na miejscu.
Adrian nie podziała na pewno, już Go tak dobrze znam że wiem na 100%.. a znajomi nie chcą do nas przychodzić ze względów oczywiście wiadomych..
i dlatego mi się podobaszAdidasowa pisze:Madlen coś Ty... Ja tak nie uważam... Ja się uważam za zwyczajnie przeciętną dziewczynę... mam pełno kompleksów... nawet sobie nie wyobrażasz ile....
taki z niego maczo? powiadasz?Adidasowa pisze:Adrian szczerze mówiąc wcale bym się nie zdziwiła... Skoro jak ktoś się na mnie spojrzy to najchętniej by go zlał na miejscu.
Adrian nie wiesz co mówisz ;D Ja wiem czy maczo... to bardziej pod żenadę już podchodzi ;]
Nie mogę sobie wybić z głowy tej reklamy xd