Bardzo za Wami tęskniłam
Przy kawie ...
-
oOosylwiaoOo
Re: Przy kawie ...
Cześć kochani. Na samym początku chciałam Was serdecznie przeprosić za tą moją długą nieobecność na forum. Trochę u mnie sprawy skomplikowały się i byłam dość długo w szpitalu i jestem po trzech zabiegach, ale nic mi już nie jest. Potrzebuje trochę czasu żeby dojść do siebie.
Bardzo za Wami tęskniłam

Bardzo za Wami tęskniłam
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Witaj ..
Cieszymy się , ze już jesteś .Życze zdrowka .
Cieszymy się , ze już jesteś .Życze zdrowka .
witajcie
witaj Sylwiu
naprawdę strasznie Cię długo nie było.. Adrian pisał właśnie kiedyś że czekasz na zabieg i że póki co nie dasz rady tutaj zaglądać, ale to nie pamiętam kiedy to dokladnie było.. ale fajnie, że już wszystko w porządku u Ciebie
Adasiowa wiesz że ja też nową prostownicę dziś kupiłam?? Bo tamta mi nie łączyła i nie dało się jej naprawić to zaszalałam też
ale się cieszę, że ją już mam, bo chodziłam jak czupiradło, każdy włos w inną stronę
zanna dziś zaczęła wiśnie więc pewnie przez jakiś czas nie zaglądnie też.
Kay miłego urlopu..
Elu, a Ty co teraz porabiasz??
witaj Sylwiu
Adasiowa wiesz że ja też nową prostownicę dziś kupiłam?? Bo tamta mi nie łączyła i nie dało się jej naprawić to zaszalałam też
zanna dziś zaczęła wiśnie więc pewnie przez jakiś czas nie zaglądnie też.
Kay miłego urlopu..
Elu, a Ty co teraz porabiasz??
Madlen no widzisz
jak się zebrałyśmy razem
a jaką kupiłaś?:>
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
muszę sprawdzić bo nie pamiętam.. ale chyba remingtona, nie wiem czy nie przekręciłam nazwy, jutro dokładnie sprawdzę..
witajcie:*
ale jestem zmęczona, dziś tyle pracy miałam, że masakra.. a na zwieńczenie tegoż cudnego dnia poszłam sobie na wisienki, z których planuję zrobić pyszną naleweczkę...
witajcie:*
ale jestem zmęczona, dziś tyle pracy miałam, że masakra.. a na zwieńczenie tegoż cudnego dnia poszłam sobie na wisienki, z których planuję zrobić pyszną naleweczkę...
Też miałam wziąć, ale jakoś nie przekonuje mnie ta firma;) połówek kupił philipsa. Zobaczymy jask się będzie sprawować;)
Naleweczkę? Myślałam, że napiszesz, że kompot
Naleweczkę? Myślałam, że napiszesz, że kompot
Hejeczka ;D
Madlen kurcze jak ja dawno wisniowki nie piłam ... musze tez zrobic
Widze, ze forumkow przybywa a i ci ktorzy wsiakli wracaja. Milo mi was poznac
Kay udanego kochana! (:
Adix glowa do gory.<tuli> mam nadzieje ze juz lepiej jest.
Black wspolczuje.Wiem jak to jest z ta utrata wagi...szybko spada i potem ciezko ja nadrobic.A kazdy mysli ze to takie proste i ci ciagle truje. 3mam kciuki
Adidasowa tez mam tej firmy ale i tak daje popalic wlosom.ostatnio odchodze tak pomalutku od tego prostowania
Madlen kurcze jak ja dawno wisniowki nie piłam ... musze tez zrobic
Widze, ze forumkow przybywa a i ci ktorzy wsiakli wracaja. Milo mi was poznac
Kay udanego kochana! (:
Adix glowa do gory.<tuli> mam nadzieje ze juz lepiej jest.
Black wspolczuje.Wiem jak to jest z ta utrata wagi...szybko spada i potem ciezko ja nadrobic.A kazdy mysli ze to takie proste i ci ciagle truje. 3mam kciuki
Adidasowa tez mam tej firmy ale i tak daje popalic wlosom.ostatnio odchodze tak pomalutku od tego prostowania
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
hej
no nie Adidasowa, kompoty już były, czas teraz na coś mocniejszego
no remingtona mam.. a ja słyszałam, że to dobra firma i że ich prostownice są super, ale przetestuję to dam znać czy jestem z niej zadowolona
Car ja jeszcze z aronii będę robić może cytrynówkę.. ale to zobaczę co z tego wyjdzie. Przepis na aroniówkę mogę podesłać, tylko muszę obejść po niego do sąsiadki, bo to u niej próbowałam i jak będę go mieć a byś chciała to Ci prześlę przepis
muszę Wam powiedzieć, że coś mnie dziś od rana, w sumie to już od wczorajszego wieczoru, tak boli głowa, że nie pomagają mi przeciwbólowe.. chyba mi słonce za bardzo przygrzało..
no nie Adidasowa, kompoty już były, czas teraz na coś mocniejszego
no remingtona mam.. a ja słyszałam, że to dobra firma i że ich prostownice są super, ale przetestuję to dam znać czy jestem z niej zadowolona
Car ja jeszcze z aronii będę robić może cytrynówkę.. ale to zobaczę co z tego wyjdzie. Przepis na aroniówkę mogę podesłać, tylko muszę obejść po niego do sąsiadki, bo to u niej próbowałam i jak będę go mieć a byś chciała to Ci prześlę przepis
muszę Wam powiedzieć, że coś mnie dziś od rana, w sumie to już od wczorajszego wieczoru, tak boli głowa, że nie pomagają mi przeciwbólowe.. chyba mi słonce za bardzo przygrzało..
Madle A bardzo chetnie...poniewaz mam dostep do aroni a nie bardzo wiedzialam co z niej zrobic
Co do tych boli glowy to uwazaj, u nas panuje wirus jelitowki ktory tak sie zaczyna...a bole glowy sa tak silne, ze az sie wymiotuje. ludki mysleli ze to udar a to wirus...
ale tu pustki dzisiaj
Co do tych boli glowy to uwazaj, u nas panuje wirus jelitowki ktory tak sie zaczyna...a bole glowy sa tak silne, ze az sie wymiotuje. ludki mysleli ze to udar a to wirus...
ale tu pustki dzisiaj
no to jak tylko go dorwe to Ci wyślę
a wiesz co ja w ogóle to choruje na migrenę i jak mnie czasem ból złapie, to też wymiotuje i paraliżuje mnie normalnie, bo nic nie mogę robić, nawet chodzić.. ale to mnie tak dzisiaj dziwnie boli i takie mam czoło rozpalone..no nie wiem co to się dzieje..
a wiesz co ja w ogóle to choruje na migrenę i jak mnie czasem ból złapie, to też wymiotuje i paraliżuje mnie normalnie, bo nic nie mogę robić, nawet chodzić.. ale to mnie tak dzisiaj dziwnie boli i takie mam czoło rozpalone..no nie wiem co to się dzieje..
uj... to wspolczuje. slyszałam ze te bole migrenowe to koszmar :/
hmm... to moze faktycznie jakis maly udar cie dopadł
wypocznij i rob okłady zeby sie nie rozhulało.
hmm... to moze faktycznie jakis maly udar cie dopadł
no nie wiem, trochę mi ulżyło.. na dodatek z moimi włosami dzieje się coś niedobrego- strasznie wypadają, a zanna mi dała przepis na maseczke, ale nie mam jej kiedy zrobić.. a pod oczami mam takie fioletowe cienie, ni to opuchnięte ni podkrążone.. może ta bezsenność wychodzi.. normalnie sypie się w tak młodym wieku.. 
Carina nie wyobrażam sobie mojej fryzury bez prostownicy
Madlen aaaa, no ja nie wiem, jak dasz znać to będę wiedziała na przyszłość
to może wysmaruj spirytem czoło;)
PS. A ja w strachu trochę, bo już 3 dni mi się okres spóźnia
Madlen aaaa, no ja nie wiem, jak dasz znać to będę wiedziała na przyszłość
PS. A ja w strachu trochę, bo już 3 dni mi się okres spóźnia
-
G****
Hej kochani 
Ostatnie dni to byly masakra, dzis jest juz lepiej mimo, ze okresu dostalam.
A jestem tak wyczerpana, ze normalnie moglabym przespac caly dzien....
Ostatnie dni to byly masakra, dzis jest juz lepiej mimo, ze okresu dostalam.
A jestem tak wyczerpana, ze normalnie moglabym przespac caly dzien....
Adidasowa przez to że się stresujesz może się spóźniać , wrzuć na luz a jak chcesz być 100% pewna że nie zaszłaś czy coś zrób test 
mój chłopak mnie wnerwił najpierw mówi że powinnam schudnąć parę kilo a potem przywozi mi lody... no ja go nie rozumiem
Kupiłam chłopakowi koszule na urodziny i wodę po goleniu to za dużo? czy za mało? bo moja mam mi już mówi że za dużo mu daje... doradźcie coś
ogółem upał ..masakra;p
mój chłopak mnie wnerwił najpierw mówi że powinnam schudnąć parę kilo a potem przywozi mi lody... no ja go nie rozumiem
Kupiłam chłopakowi koszule na urodziny i wodę po goleniu to za dużo? czy za mało? bo moja mam mi już mówi że za dużo mu daje... doradźcie coś
ogółem upał ..masakra;p
„Prawdziwa miłość oznacza,że zależy ci na szczęściu drugiego człowieka bardziej niż na własnym, bez względu na to, przed jak bolesnymi wyborami stajesz.”
Cześć dziewczynki
Ja już tak długo nie potrafię żyć jestem załamany, kolejny raz się rozczarowałem
Ja już tak długo nie potrafię żyć jestem załamany, kolejny raz się rozczarowałem
Adrian

Nic nie układa się po mojej myśli. Powoli uświadamiam sobie że jestem jednak nieudacznikiem i skończonym idiotom. Przerasta mnie to wszystko 
Adrian

Pocieszę Cię, witam w klubie.Adix257 pisze:Nic nie układa się po mojej myśli. Powoli uświadamiam sobie że jestem jednak nieudacznikiem i skończonym idiotom. Przerasta mnie to wszystko
A tak naprawdę to nim nie jesteś i nie wmawiaj sobie, bo będą baty...!
Witajcie tak a propos... Nie mam czasu nawet zajrzeć do tego działu. Ledwo złapałam chwilę aby coś tutaj uprzątnąć.
Urlopy, urlopy... ach te urlopy...
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Black możesz mnie bić tym batem ile umiesz, ale bij mnie do samego końca tak długo aż mi ulży całe cierpienie
Catherine jeden prezent w zupełności by starczył ale jak basz dwa to raczej nic się nie stanie
a z tym chudnięciem to nic sobie z tego nie rób póki tobie samej nie będzie ci twoje ciało przeszkadzać
Catherine jeden prezent w zupełności by starczył ale jak basz dwa to raczej nic się nie stanie
a z tym chudnięciem to nic sobie z tego nie rób póki tobie samej nie będzie ci twoje ciało przeszkadzać
Adrian

-
G****
Hej wszystkim 
Ja chce zeby juz ten dzien sie skonczyl.... Nic mi sie nie chce...
Chyba pora zjesc sniadanie
Ja chce zeby juz ten dzien sie skonczyl.... Nic mi sie nie chce...
Chyba pora zjesc sniadanie
Adix niby starczył ale koszule kupiłam dość tanio bo na wyprzedażach więc dokupiłam mu tą wodę po goleniu
a co do tego co mi chłopak mówił o chudnięciu to przeprasza mnie za to wciąż mówi ze nei wie jak mógł palnąc taką głupotę , ale chyba muszę zacząć ćwiczyć bo kondycję to ja mam za słabą...;p
zanna czemu chcesz eby dzien sie skonczyl? coś się stało? upały Cię męczą?
zanna czemu chcesz eby dzien sie skonczyl? coś się stało? upały Cię męczą?
„Prawdziwa miłość oznacza,że zależy ci na szczęściu drugiego człowieka bardziej niż na własnym, bez względu na to, przed jak bolesnymi wyborami stajesz.”
A tutaj taka ciekawostka dla osób próbujących dorobić przez Internet - Spam może wam pomóc 
Precz mi z tym.
Precz mi z tym.
Ostatnio zmieniony pn sie 05, 2013 10:41 am przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: spam
Powód: spam
-
G****
A tak jakos nic mi sie nie chce, a jutro wypad z mezem wiec moze dlatego tak mi sie dzis dluzy