Przy kawie ...

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Re: Przy kawie ...

Post autor: Adidasowa »

ale wiedział kiedy zerwać, dzisiaj jest 17, właśnie 17 zaczęliśmy ze sobą być... 17 kwietnia.
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Awatar użytkownika
Catherine
Extra Kobietka

Post autor: Catherine »

Tylko nie płacz za nim ok? nie wart jest niczego. Nie pisz już do niego , miej go gdzieś, jak go spotkasz na ulicy traktuj jak powietrze , może się opamieta i zobaczy kogo stracił :') Trzymaj się :)))

Nie przejmuj się głowa do góry idź pojeździć rowerem nie łam się ,wies zile facetów jest na świecie ?
„Prawdziwa miłość oznacza,że zależy ci na szczęściu drugiego człowieka bardziej niż na własnym, bez względu na to, przed jak bolesnymi wyborami stajesz.”
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Wiem, ale jakoś mnie to nie pociesza :( jeszcze nie zaczęłam płakać, ale coś czuje, że ta chwila nadejdzie...
vaniliiia
Kobietka Expert

Post autor: vaniliiia »

Ja pierdole :o
Normalnie jakbym gościa spotkała, strzeliłabym mu porządnie w pysk!!!
JAK TO ZERWAŁ PRZEZ SMSA??? TOŻ TO SKANDAL !
Kobietę którą rzekomo kocha opuszcza i w dodatku pisze to przez sms-a??? Tak postępuje kompletny DUPEK !
Nigdy do niego nie wracaj, pozmieniaj hasła na fc itp żeby nie wchodził.... po prostu brak mi słów... Mówiliśmy Ci wszyscy jaki on jest, i widzisz... warto być z kimś takim kto niby Cię kocha i nagle zrywa przez sms-a? Nie mieści mi się to w głowie KOM PLE TNIE!!!!!!!
Przykro mi :( Ale myślę, że tak będzie lepiej :(
Obrazek

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦
Vice Miss Babskich Spraw 2013
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Zobaczymy... i tak potem mi powie, że on tak nie myślał, że pisał to żeby mi zrobić na złość bla bla bla
vaniliiia
Kobietka Expert

Tylko mi nie mów, że wrócisz do niego. Nawet jakby błagał. Tacy się nie zmienią, a za takie coś nie powinno być nawet cienia szansy...
Obrazek

Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Ech, ale nie bedzie mnie stac na mieszkanie bez niego...:/
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Będę sama w wielkim mieście, nie mam z kim zamieszkać... :/
vaniliiia
Kobietka Expert

Ale żeby być z kimś i się męczyć tylko dlatego, bo mieszkanie to jest kompletnie bezsensu, nie uważasz? Napewno sobie jakoś poradzisz :) W sumie mieszkanie wynajmuje mojego chłopaka ojciec, nasze przyszłe mieszkanie to będzie... Właśnie po remoncie... 3 pokoje.. Może Ci będzie pasować, chociaż nie wiem... Jeszcze nikt się nie zgłosił, a może Tobie się spodoba... Zależy za ile pieniędzy chcesz coś wynająć itp..
A jak nie, to zapraszam na gumtree napewno coś znajdziesz :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Szukałam już wszędzie. Ale mi zależy żeby to mieszkanie było w okolicy szkoły WSH... jeśli już, także wiesz... no tak 800 zł za mieszkanie to myślę, że mogę dać... na więcej mnie nie stać i wolałabym kawalerkę. W mieszkaniu to nie wiadomo na kogo trafię, są powiedzmy 3 pokoje, ja w jednym a w dwóch pozostałych?... poza tym będzie wspólna kuchnia, łązienka. Nie chciałabym...
vaniliiia
Kobietka Expert

Hm, to nie wiem.. ale coś musi się znaleźć.. Innej opcji nawet nie ma..
Obrazek

vaniliiia
Kobietka Expert

Wiem, że nie można wklejać linkow ale chyba muszę w tej sytuacji.
Popatrz tutaj http://tablica.pl/nieruchomosci/mieszka ... =Kawalerka
I tu http://www.gumtree.pl/fp-pokoje-do-wyna ... &minPrice=
Obrazek

Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Okej dziekuję, popatrzę. Chyba, że Tobie rodzice by pozwolili zmienić lokum na jakiś czas, ale to znowu Ty byś miała daleko chyba do szkoły...
vaniliiia
Kobietka Expert

Miałabym daleko to raz, a dwa to rodzice mnie traktują jak małego dzidziusia więc by mi nie pozwolili, ja nawet nigdy u nikogo na noc nie byłam.
Ale już mnie to nie obchodzi, że nic nie mogę itp, ważne że ja sama wiem jaka jestem i że w końcu kiedys sie wyprowadze i dadzą mi święty spokój.. Z racji że jestem najmłodsza z rodziny to niestety wydaje im się że ciągle mam 5latek i nie potrafią zrozumieć, że jestem już dorosła.
Obrazek

Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

U mnie jest to samo, ale ja niestety jestem jedynaczką, więc mam podobną sytuację, tylko gorsza;) Jeśli wyląduję we \wrocku to od razu zapraszam na kawę ;)
vaniliiia
Kobietka Expert

Nie ma sprawy, gorzej jak się mnie przestraszysz jestem kurdupelkiem co mnie krępuje :C
Obrazek

Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

To ile masz wzrostu?:>
vaniliiia
Kobietka Expert

164 ... :oops:
Obrazek

Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

to ja mam 171 i szczerze chciałabym mieć tyle;)
vaniliiia
Kobietka Expert

Ja bym chciała mieć długie nogi, podobno mam długie ale i tak nie jestem z nich zadowolona, tym bardziej, że schudłam w ciągu ostatnich kilku miesięcy i wyglądam jak kościotrup :D
Naprawdę, nie wiem co zrobić żeby przytyć, jedyne co mi pozostaje to chyba branie tabletek jakiś przyswajających... Bo przy wzroscie 164 ważę obecnie 42 ponad, a wazyłam 47 jeszcze w poprzednim roku.. Tylko brzydziej wyglądałam bo byłam pączkiem na twarzy... Hmm, żeby ten tłuszcz gromadził się w innych miejscach zamiast buzi ...
Obrazek

Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Żeby wszystkie dziewczyny miały taki problem jak Ty, ja chce więcej w cyckach, mnie w udach, w boczkach i w tyłku :D chętnie oddam. Ja przy 171 ważę 52/53 kg. Także też chyba niewiele.
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Już na fejsie go zaprasza ta, z którą się przelizał jak 3 dni nie byliśmy razem...;) szybki jest;]
vaniliiia
Kobietka Expert

No ja w cyckach najbardziej tym bardziej, że u mnie w rodzinie każdy ma małe piersi i się niestety wdałam po rodzince, i nie mam czym się chwalić dosłownie. Ważne że chociaż partner mnie docenia...
Bo inni faceci to tylko na twarz patrzą. Spojrzą, i oo jest śliczna i do niej zagadam... Np dziś i wczoraj miałam taki przypadek.. Wczoraj dosyć przykre wydarzenie mnie spotkało nie mogłam się jakoś otrząsnąć ale dałam radę .
Jechałam autobusem, przysiadł się do mnie jakiś gość. Ok 40parę lat. Położył rękę na siedzenie, między moją prawą nogą, a jego lewą. I nagle poczułam, że mnie dotyka.. Tak spojrzałam, i widze że owszem... Myślałam że to przez przypadek więc nie zwróciłam uwagi. potem kolejny raz... No dobra wkurzyłam się, przycisnęłam się do szyby, i mówię jak teraz mnie dotknie to mu chyba strzelę. No i dotknął mnie, i zaczął ręką lecieć do góry, myślałam że oszaleję, spojrzałam na niego, i się na mnie patrzył wzrokiem jakby mnie miał zabić.. cholernie się przestraszyłam... Szybko wstałam i mówię, że chce przejść, a on tak na mnie spojrzał, jakby chciał mi powiedzieć, że tego pożałuję...
W dodatku nie przysunął się i musiałam przechodzić przez niego co było dla mnie okropnie poniżające, w dodatku złapał mnie za pupę. Krzyknęłam wtedy na cały autobus, żeby sobie nie pozwalał, i zwiałam na sam koniec... Minęło kilka sekund, autobus zatrzymał się, więc mną tak szarpnęło, że "poleciałam" krok do tyłu, i "nadziałam" się na coś z tyłu... Ku mojemu zdziwieniu był to ten koleś... Stał milimetr za mną, nie wiem czego on chciał, ale jak zobaczył że się odwróciłam usiadł na siedzenie obok mnie. Ja szybko uciekłam z autobusu, pobiegłam na przystanek. Gdy byłam na miejscu, spojrzałam za siebie, a ten gnój mi machał i posyłał buziaki, myślałam że zwariuję. Nie wiedziałam co zrobić więc wystawiłam mu środkowy palec, bo krzyczeć nie miałam po co, i tak by nie usłyszał... Na to on szybko wyleciał z autobusu i zaczął biec w moją stronę. Takiego speeda dostałam, że szok. Na szczęście udało mi się uciec. Ale boję się, że go jeszcze spotkam...
A druga sytuacja nadarzyła mi się dzisiaj, już nie była straszna, ale takie sytuacje zdarzają się już naprawdę codziennie...
Gościu się do mnie przysiadł, coś do mnie mówił, nie wiem co bo miałam słuchawki, haha :D
I nagle on mnie pstryknął w rękę. Na to ja, zdjęłam słuchawki i mówię"słucham". A on do mnie w jakimś nieznanym języku... Powiedziałam mu, "I dont understand" a on na to"Dobra może tak będzie łatwiej. Umówiłabyś się ze mną na kawa lub herbata?"
Ja tak na niego spojrzałam mówię, że nie, dziękuję. Na to on uśmiechnął się, wstał i z racji że był jego przystanek, pomachał powiedział "baj" i wyszedł.
Ciągle albo ktoś chce się ze mną umówić, albo gada jaka to ja niby piękna... Szkoda, że nie powiedzą tego wprost tylko za plecami. Tak jak wczoraj np, było dwóch kolesi to mówili, że jednak Polki są śliczne(patrząc się na mnie).. A gdy wstałam to drugi kolega potwierdził mówiąc, że rzeczywiście.
Aj masakra, nigdy się chyba do tego nie przyzwyczaję..
Obrazek

vaniliiia
Kobietka Expert

Wiesz co szkoda mi słów na niego. Zero szacunku i miłości przez cały związek. W dodatku stchórzył zrywając, bo nie umiał tego powiedzieć w prost.
I jeszcze zdradził. Niewybaczalne. I to nawet nie wymaga komentarza, szkoda, że tacy ludzie są na tym świecie... Mam nadzieję, że kiedyś zrozumie jakim był dupkiem, a ty mu wtedy nie wybaczysz... to będzie najlepszy cios dla Niego.
Z resztą współczuję jego przyszłej dziewczynie, żadna z nim dłużej nie pobędzie. Ty miałaś nerwy ze stali, ale wątpię, żeby inne tyle wytrzymały z kimś takim.
Obrazek

Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

A u mnie w rodzinie wszyscy mają C,D a ja mam małe B:/ Chciałabym mieć większe... Mnie też doceniał, mówił, że większych by nie chciał itp...
Faceci tak mają, faceci to debile...
Co za jakis pschopata?! Chyba bym mu strzeliła w ryj, co to za jakieś macanki?! Jak ma chcice to niech do burdelu idzie, a nie bedzie kurna nastki macał, zboczeniec stary!!
To fajnie masz z tymi komplementami, też bym chciała tak być podrywana... A ja nic, przez nikogo... MOże dlatego, że Ty w wielkim mieście, a ja w zasadzie na wsi i z okolicznych wiosek i miasteczek większośc ludzi się zna...
Zablokowany