Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
Elu, przyznam się bez bicia, że kopytek nigdy jeszcze sama nie robiłam i nie wiem czy by mi wyszły a ponoć to bardzo prosta rzecz. Można kupić gotowce, ale wiadomo że smakować jak domowe nie będą.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
to był przepis na 4 porcje . tak masz racje ze domowe smakuja calkiem inaczej niz kupne . ale nieraz mozna trafic na bardzo smaczne
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
WITAJCIE WSZYSTKIE KOBITKI
Miłego czwartkowego dzionka
a ja disiaj zabieram sie za paczki
bo mnie taki apetyt naszedl
Miłego czwartkowego dzionka
a ja disiaj zabieram sie za paczki
Cześć dziewczyny
Jak tam czwartek wam mija?
U mnie różnie rano miałam nie proszonego gościa który mnie wyjoł z pod prysznica a naprawdę był do mojej sąsiadki z przesyłką nie dojrz ze przyszedł o ósmej rano dobijał sie jak walnięty to jeszcze cały czas gapił mi sie w cycki uffff ale byłam zła
A tak pozatym przez przez blackfox mam dzisiaj znowu krupnik na obiad bo tak czekałam kiedy przyjdzie że aż mi został powinnam była sie domyślić że czarne lisice to cwaniary i pewnie poczuła gdzieś lepszy zapach i pobłądziła.
Miłego dnia dziewczyn!
Jak tam czwartek wam mija?
U mnie różnie rano miałam nie proszonego gościa który mnie wyjoł z pod prysznica a naprawdę był do mojej sąsiadki z przesyłką nie dojrz ze przyszedł o ósmej rano dobijał sie jak walnięty to jeszcze cały czas gapił mi sie w cycki uffff ale byłam zła
A tak pozatym przez przez blackfox mam dzisiaj znowu krupnik na obiad bo tak czekałam kiedy przyjdzie że aż mi został powinnam była sie domyślić że czarne lisice to cwaniary i pewnie poczuła gdzieś lepszy zapach i pobłądziła.
Miłego dnia dziewczyn!
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
kto wi co poczula i jaki ja zapach odwiodl od krupniku 
Haha no to ładnie. Lepszego zapachu nie poczułam. W każdym razie nie pamiętam a zbłądziłam... No właśnie gdzie ja byłam?
Cześć dziewczyny.
U mnie czwartek to dziś dzień nerwów. Sprzeczka z połówkiem, nawet nie wiem o co, chyba nie lubię dziwnych tajemnic i gryzę.
Cześć dziewczyny.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
to kazda z nas bylaby konsliwa
I pół dnia ciszy. Zero smsów, zero dzwonienia.
Zazdroszczę. Też bym chciała poczuć, że coś się szykuje.dzo pisze:czwartek jak to czwartekczuję już weekend w moczu więc jest dobrze
-
dzo
dla mnie jak środa minie to tydzień ginie
jak to się mówi w moich stronach 
Grrrrrr ale jestem wkurzona. Mam nadzieję, że wam wieczór upływa nieco milej.
Nie smutaj, Co ci dolega ? my cie tu utulimyBlackfox pisze:Grrrrrr ale jestem wkurzona. Mam nadzieję, że wam wieczór upływa nieco milej.
Echh a gryzę się ze swoim od popołudnia przez sms, bo w pracy...
"A tobie rabarbarku nie pomogą fale Wisły jak ci jaja juz obwisly!" ten tekst mnie rozwalił.
"A tobie rabarbarku nie pomogą fale Wisły jak ci jaja juz obwisly!" ten tekst mnie rozwalił.
-
dzo
Blackfox pisze: "A tobie rabarbarku nie pomogą fale Wisły jak ci jaja juz obwisly!" ten tekst mnie rozwalił.
takie teksty do Ciebie pisze ?
Oj nie, nie.dzo pisze:Blackfox pisze: takie teksty do Ciebie pisze ?
Ciiii bo sie wyda 
Rozbawiły mnie te jego przemyślenia ale nie lubię chamstwa
A niech wie co on nim myśle ale pomysł że fajna z niego koleżanka też dobry
A niech wie co on nim myśle ale pomysł że fajna z niego koleżanka też dobry
Wolę z wami posiedzieć niż się sprzeczać... Nie toleruję tajemnic. Zawsze wszystko sobie mówiliśmy nagle jakieś tajemnice... Nie będę dłużna. Wredna jestem to jak stawia sprawę to ok.
Haha no dajmy "poloniście" i "znawcy" kobiet chwilę zastanowienia, niech chłopak przemyśli co pisze.
Haha no dajmy "poloniście" i "znawcy" kobiet chwilę zastanowienia, niech chłopak przemyśli co pisze.
Wstyd się przyznać ale ja też czasami popełniam błędy z ortografii z tym że ja już prawie dziesięć lat nie mieszkam w kraju i od prawie trzech nie byłam w Polsce .
Ja również nie znoszę tajemnic zwłaszcza w związku czuje się wtedy oszukana
Ja również nie znoszę tajemnic zwłaszcza w związku czuje się wtedy oszukana
Każdy popełnia, nie masz czym się martwić. Nawet czasami klawiatura nie zaskoczy a jak się szybko pisze to litery się przestawiają. Nie jesteśmy na dyktandzie nosz kurde. Niech się chłopak wykaże "inteligencją" i poprawia.
No właśnie kochana ja też nie znoszę. Dzisiaj była dziwna sytuacja, która mnie podkurzyła. Wchodzę do pracy, widzę buraka na twarzy kolegi, w rogu siedzą jakieś cizie mizie, pytam o co chodzi a mój nagle oznajmia, że męskie tematy i sam płonie ze wstydu, ręce mu się trzęsą, jakiś zakłopotany, rumieńce na twarzy, zaczyna się miotać w słowach... Nigdy nie było "męskich" tematów. Nawet czyjeś tajemnice mi powierzał. A nagle coś takiego. Błahostka, ale nienawidzę czegoś takiego. Dobieram sobie do głowy i wiedział, że to oznacza koniec szczerości.
No właśnie kochana ja też nie znoszę. Dzisiaj była dziwna sytuacja, która mnie podkurzyła. Wchodzę do pracy, widzę buraka na twarzy kolegi, w rogu siedzą jakieś cizie mizie, pytam o co chodzi a mój nagle oznajmia, że męskie tematy i sam płonie ze wstydu, ręce mu się trzęsą, jakiś zakłopotany, rumieńce na twarzy, zaczyna się miotać w słowach... Nigdy nie było "męskich" tematów. Nawet czyjeś tajemnice mi powierzał. A nagle coś takiego. Błahostka, ale nienawidzę czegoś takiego. Dobieram sobie do głowy i wiedział, że to oznacza koniec szczerości.
dzo mi pojechała bo sie pomyliłam pisząc hasło napisałam przez "ch"
Jak męskie sprawy ? skoro tam siedziały cizie,uważaj żeby któraś cizia nie zajęła twojego miejsca. Z tego co rozumiem było dwa na dwa. Bądź ostrożna. A wytłumaczył się jakoś logicznie?
Jak męskie sprawy ? skoro tam siedziały cizie,uważaj żeby któraś cizia nie zajęła twojego miejsca. Z tego co rozumiem było dwa na dwa. Bądź ostrożna. A wytłumaczył się jakoś logicznie?
Oj bardzo logicznie się wytłumaczył "eee..." "yyy..." "nie kontroluj mnie, rozmawiałem z kumplem o męskich sprawach" -baaaaaardzo logiczne wytłumaczenie... Szkoda, że z przyjacielem nie ma przede mną tajemnic a ten rzekomy kumpel to tylko znajomy do tego kierowca z pracy nic więcej.