Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
Nie wiem mam tak czasami, usypiam przed telefonem a jak juz wylacze i chce isc spac to mi sie odechciewa..
aaaa rozumiem... sorki, że długo nie odp, ale przyszłam do siebie do pokoju no i tutaj mam też wolniejszy net:/
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Nie szkodzi :*
Co powiesz ciekawego:)?
Ja musze jutro zadzwonic do ginekologa w koncu.. bo lekarka kazala mi przyjsc na poczatku czerwca ze zrobionymi badaniami krwi.. badania zrobilam na drugi dzien(w maju), a gdy chcialam sie zapisac do ginekologa nie bylo miejsc, i kazali zadzwonic pod koniec czerwca. Zadzwonilam. I znowu nie bylo miejsc.. i do tej pory nie bylam.. i juz chyba badania nie sa wazne, a lekarka mnie nastraszyla .. nic mi nie chciala powiedziec co mi jest, jedynie powiedziala ze jak dam jej wyniki to mi o wszystkim powie no i kazala sie zglosic na poczatku czerwca... :/
Jutro sie bede klocic przez ten telefon, niech mnie wcisna, i guzik mnie obchodzi jak to zrobia.
Co powiesz ciekawego:)?
Ja musze jutro zadzwonic do ginekologa w koncu.. bo lekarka kazala mi przyjsc na poczatku czerwca ze zrobionymi badaniami krwi.. badania zrobilam na drugi dzien(w maju), a gdy chcialam sie zapisac do ginekologa nie bylo miejsc, i kazali zadzwonic pod koniec czerwca. Zadzwonilam. I znowu nie bylo miejsc.. i do tej pory nie bylam.. i juz chyba badania nie sa wazne, a lekarka mnie nastraszyla .. nic mi nie chciala powiedziec co mi jest, jedynie powiedziala ze jak dam jej wyniki to mi o wszystkim powie no i kazala sie zglosic na poczatku czerwca... :/
Jutro sie bede klocic przez ten telefon, niech mnie wcisna, i guzik mnie obchodzi jak to zrobia.
Ja jeszcze nigdy nie byłam u ginekologa
boję sie i wstydzę się, że przed obca osobą będę musiała się rozebrać :/
Zw wykąpię się :p
A u mnie własnie kazdy sie dziwił, ze sie nie wstydzę.. W tym roku poszłam pierwszy raz, na luzie. Kazała mi się rozebrać a ja taka uchahana jeszcze sobie z nią żartowałam na rozne tematy.. Daj spokoj w ogole sie nie wstydzilam... stwierdzilam ze nie ma czego bo ginekolodzy juz sie nie jeden raz naogladali, a poza tym... jak sie pojdzie do kobiety to jaki problem? Każda ma to samo:)
Z resztą uznałam, że jeśli się nie wstydzę rozebrać i psocic ze swoim chlopakiem to tym bardziej nie powinnam miec problemow z rozebraniem sie u ginekologa, bez przesady:P Wiem ze chlopak to chlopak, ale ja z tym mialam kiedys problemy, a to przelamalam wiec ginekolog byl dla mnie pikusiem.
Poza tym musialam isc bo mialam problemy, bardzo mocne bole jajnikow.. tak myslalam przynajmniej.. No, i ginekolog mi powiedzial przy USG ze mam bardzo powiekszona macice(a nie bylam przed okresem ani po...) i ze to bardzo niedobrze... nie chciala nic wiecej powiedziec, powiedziala zebym zrobila wyniki i wtedy mi powie co i jak.. ale niezle mnie nastraszyla bo zaczela gadac o jakis dziwnych chorobach, a ja tylko takie oczy robilam..
Ok, ja tez pojde sie wykapac :*
Z resztą uznałam, że jeśli się nie wstydzę rozebrać i psocic ze swoim chlopakiem to tym bardziej nie powinnam miec problemow z rozebraniem sie u ginekologa, bez przesady:P Wiem ze chlopak to chlopak, ale ja z tym mialam kiedys problemy, a to przelamalam wiec ginekolog byl dla mnie pikusiem.
Poza tym musialam isc bo mialam problemy, bardzo mocne bole jajnikow.. tak myslalam przynajmniej.. No, i ginekolog mi powiedzial przy USG ze mam bardzo powiekszona macice(a nie bylam przed okresem ani po...) i ze to bardzo niedobrze... nie chciala nic wiecej powiedziec, powiedziala zebym zrobila wyniki i wtedy mi powie co i jak.. ale niezle mnie nastraszyla bo zaczela gadac o jakis dziwnych chorobach, a ja tylko takie oczy robilam..
Ok, ja tez pojde sie wykapac :*
Wróciłam, teraz będę Ci odpisywać
)
O kurczę no to zazdroszczę podejścia. Ja przy partnerze nie miałam żadnych barier, ale przy nieznanej mi osobie ciężko... W mojej okolicy nie ma żadnego ginekologa, którym byłaby kobieta... Może się odważę w innym miejscu, a jeśli we Wrocku to Ty mnie pokierujesz do której babki iść;)
ok nie ma problemu:)
a ja wlasnie mialam problemy zeby lrzed facetem ze wzgledu na to ze mialam dwa wczesniejsze zwiazki do kitu i sie balam.. ciezko bylo sam mnie chlop przelamywal nawet sila bo inaczej to bym do tej pory miala problem xd
a ja wlasnie mialam problemy zeby lrzed facetem ze wzgledu na to ze mialam dwa wczesniejsze zwiazki do kitu i sie balam.. ciezko bylo sam mnie chlop przelamywal nawet sila bo inaczej to bym do tej pory miala problem xd
Mnie żaden facet tak nie doceniał jak A... żaden. Komplementował cały czas, że mam piękne ciało itp. Zżyliśmy się...
Mam barierę, że ginekolog mi powie coś złego... że jeśli pójdę wygolona to powie, że źle to robię, a jeśli pójdę z lekkim odrostem to powie, że nie dbam o siebie itp
zawsze się tego bałam 
haha boze. ja nie mialam zadnych dylematow...
gin jest od tego zeby cie zbadac a nie oceniac czy jestes dobrze ogolona czy nie hahaha
ja z racji ze jestem "czyscioszek" gole sie raz w tygodniu wiec problemow z tym nie mialan i gin nic nie mowil:)
w ogole chyba jutro zaszaleje i ide sobie poprawic humor.. pojde na jakies zakupy i chyba przekuje ucho ale nie wiem jeszcze w jakim miejscu.. chyba tak po srodku byle nie na chrzastce bo na gorze to jakos dziwnie
gin jest od tego zeby cie zbadac a nie oceniac czy jestes dobrze ogolona czy nie hahaha
ja z racji ze jestem "czyscioszek" gole sie raz w tygodniu wiec problemow z tym nie mialan i gin nic nie mowil:)
w ogole chyba jutro zaszaleje i ide sobie poprawic humor.. pojde na jakies zakupy i chyba przekuje ucho ale nie wiem jeszcze w jakim miejscu.. chyba tak po srodku byle nie na chrzastce bo na gorze to jakos dziwnie
No taką mam barierę, nic nie poradzę, zresztą co 'on' robi na pierwszej wizycie?:>
Ja bym chciała ponownie przekłuć sobie pępek, ale też się boje ;/
Ja bym chciała ponownie przekłuć sobie pępek, ale też się boje ;/
ja bym pepka nie chciala bo np sie zachacza czesto.. a poza tym np podczas jazdy autem zachamuje sie mocno i ci sie wbije.. ygh..
a powiem ci ze to zalezy.. najpierw wywiad.. kiedy mialas miesiaczke czy jestes dziewica.. z jakim problemem przyszlas.. czy to pierwszy raz itp.
i moze sie na tym zakonczyc a wcale nie musi.. mnie zaczela badac na samolociku tym co tak kazdy marudzi ze jest straszny. powiem ci ze jakbym miala taki fotel w domu to bym miala ekstra doznania z partnerem hahaha
a powiem ci ze to zalezy.. najpierw wywiad.. kiedy mialas miesiaczke czy jestes dziewica.. z jakim problemem przyszlas.. czy to pierwszy raz itp.
i moze sie na tym zakonczyc a wcale nie musi.. mnie zaczela badac na samolociku tym co tak kazdy marudzi ze jest straszny. powiem ci ze jakbym miala taki fotel w domu to bym miala ekstra doznania z partnerem hahaha
Nie no coś Ty, hahaha. W praktyce tak to nie wygląda
zresztą wiele ludzi myśli, że przekłucie pępka to przekłucie tego środeczka, a przecież to przekłucie skóry nad nim:) a jak Cię badała, co robiła konkretnie? chce wiedzieć, bo muszę się przygotować psychicznie, fizycznie i emocjonalnie:P
haha.
no dobra. opisze caly przebieg badania.
kazala mi usiasc na fotel ktory mnie z poczatku przestraszyl bo wygladal jak fotel dentystyczny tylko ze mial mniej miejsca na tylek no i mial takie dwie podkladki na nogi... no i mowila mi jak mam usiasc i usiadlam a wlasciwie bylam na wpol lezaco. najgorzej z nogami bo nie moge zrobic duzego rozkroku niestety bo mnie boli i to bylo dla mnie niewygodne ale dalam rade. no i ona do mnie e mnie teraz zbada i zebym sie odprezyla.. najpierw wlozyla mi jednego palca potem dwa. troche poupychala tam w srodku czyli to czego nie lubie... no wiesz wodzila palcem na wszystkie strony... i skwitowala to tym ze wszystko jest ok .
nic strasznego i nie boli...
kazala mi usiasc na fotel ktory mnie z poczatku przestraszyl bo wygladal jak fotel dentystyczny tylko ze mial mniej miejsca na tylek no i mial takie dwie podkladki na nogi... no i mowila mi jak mam usiasc i usiadlam a wlasciwie bylam na wpol lezaco. najgorzej z nogami bo nie moge zrobic duzego rozkroku niestety bo mnie boli i to bylo dla mnie niewygodne ale dalam rade. no i ona do mnie e mnie teraz zbada i zebym sie odprezyla.. najpierw wlozyla mi jednego palca potem dwa. troche poupychala tam w srodku czyli to czego nie lubie... no wiesz wodzila palcem na wszystkie strony... i skwitowala to tym ze wszystko jest ok .
nic strasznego i nie boli...
omg, ona ma mi grzebać w ...
jejuuu nawet mi nie mów więcej, bo oszaleje!
swoje paluchy będzie mi wkładać, wtf ;d nie nie nie, po moim trupie!
hahaha oj daj spokoj czego sie nie robi dla zdrowia. mialam gorsza sytuacje u kardiologa rok temu. musialam isc z mama... i poszlam do faceta. kazal sie rozebrac i kurna masakra bo swiecilam cyckami przy tym kolesiu i przy mojej mamie myslalam ze sie spale ze wstydu..
W zasadzie to uciekam już spać
znów padam, zobaczymy czy ten głupol przyjedzie, jeśli tak to będzie poważna rozmowa... ;] dobranoc kochana;*
tylko go nie przytulaj!
slodkich (erotycznych)snow
hihi. buziaki kochana :*
i ja tez juz ide sie klasc:)
slodkich (erotycznych)snow
i ja tez juz ide sie klasc:)
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
witajcie miłego dnia
Witajcie Laski, ale macie spust do pisania .. 
Nadgonić za Wami to masakra ....
Adidasowa, jak tam z Twoim ??
Co do biustu... oj duży bywa uciążliwy....
znalezc coś na siebie to masakra... żeby jeszcze dobrze leżało... ;/
Jak mi ciężko było wrócić do pracy.... po 4 dniach wolnego...
Gdzie jest Black ??
Nadgonić za Wami to masakra ....
Adidasowa, jak tam z Twoim ??
Co do biustu... oj duży bywa uciążliwy....
znalezc coś na siebie to masakra... żeby jeszcze dobrze leżało... ;/
Jak mi ciężko było wrócić do pracy.... po 4 dniach wolnego...
Gdzie jest Black ??
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
I jak Adidasowa przyszedł?
Kayira faktycznie, tutaj nadrobic czytania to jest masakra
A co do wizyt u ginek to też się zawsze stresuję, jakieś to takie... mało komfortowe...?
Vaniiilia marsz do lekarza!
Kayira faktycznie, tutaj nadrobic czytania to jest masakra
A co do wizyt u ginek to też się zawsze stresuję, jakieś to takie... mało komfortowe...?
Vaniiilia marsz do lekarza!
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...