Przy kawie ...

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Re: Przy kawie ...

Post autor: Adix257 »

Pear pisze:Oj Elu ten twardy tyłek już jest lata. I wiesz jak to działa jak my powiemy nie, dość, to on dzwoni do rodzicow i żali się, (pomijam fakt że jest starszy o dobre parę lat) po tem rodzice do nas i mają pretensję. My z rodzicami nie mamy zamiaru się kłócić bo ich bardzo szanujemy i kochamy ale po tem jesteśmy pod ścianą. Powiesz dlaczego rodzice nie pomogą mu? Bo już nie mają z czego w takie długi ich syn wciagnil. I nie pomoże im tłumaczyć że on się nie zmieni i wogóle jest oczkiem w głowie. Szkoda nad tym debatować bo ksiazke by człowiek napisał. Chodzi mi o to by się odciąć tak by nie zrobić krzywdy tym nikomu!
Pear jest takie przysłowie "dobry zwyczaj nie pożyczaj" i tego bym się radził trzymać a najlepiej na tym wyjdziesz. Ja też mam takich kolegów którzy porzyczają kase odemnie. i jak przychodzą do mnie po jeszcze to mówie: jeszcze jednego nie oddałeś a po drugie przychodzisz i nie pożycze ci puki nie oddasz tego pierwszego
Adrian
:P
Armigor
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Armigor »

Adrian a znasz do końca to przysłowie ?
Dobry zwyczaj nie pożyczaj a jeszcze lepszy nie oddawaj. :swing
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Post autor: Adix257 »

Tego nie słyszałem jeszcze
Adrian
:P
Armigor
Gadatliwa Kobietka

:lol:
Cześć dziewczyny i Adrian
Jak tam samopoczucie?
U mnie narazie ok ,miłego dnia.
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Dobry dzień. :) Samopoczucie hmm chyba umiarkowane. Jestem po imieninach teścia. Żałuję, że tak krótko posiedzieliśmy, ale wiecie... bestie w domu. :piesek A impra do 4 rano trwała. :happy

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Armigor
Gadatliwa Kobietka

My dzisiaj idziemy na dzień babci i dziadka do moich rodziców
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

Witajcie dziewczyny . O nawet Adrian yu zajzał . A z tym przysłowiem to tak jak amigor napisała znam je
Pear
Miła Kobietka

Post autor: Pear »

Brywieczorek dziewczyny, u nas dzis juz zasypalo deszczetnie. pociagi, atobusy nie kursuja, szkoly odwolane!! Anglicy oglaszaja kleske....10cm sniegu i minus trzy stopnie :)!! Jak dzis spedzilyscie dzionek? My dzis na kawusi u rodzinki i na nauce jazdy po sniegu bo to moje pierwsze kroczki:))! Humorek mi dzis dopisuje bo dostalam sie do szkoly :happy .
elzbieta45
Kobietka Expert

No to naprawde jak tak i juz kleska . U nas w polsce mamy sniegu cho cho a temperatury tak jak u nas -10 . A do kleski daleko , dzieci chodza do szkoly to by musialo nas zasypac zeby szkoły zostały zamkniete . ja dzisiaj spedziłam dzionek z nazeczonym bardzo miło
Armigor
Gadatliwa Kobietka

Ja nareszcie tez juz w domu. Jeszcze raz gratulacje Pear. U mnie też w niektórych miastach spadł śnieg u mnie nie. Ja jak jutro za oknem bym zobaczyła odrobine śniegu to nawet syna nie budzę bo i tak zaraz zadzwonią że szkoła jest zamknięta. Pozatym juz w tygodniu mówili ze wrazie śniegu szkoła zamknięta wiec moj Mały wznosi dziś modły o opady hihihi . Ja bym chciała żeby troszkę popruszyło,tylko czy róże mi nie zmarzną?
Pear
Miła Kobietka

Dziękuję raz jeszcze!! Niech wznosi modły, mojemu pomogły, co pięć min sprawdzał komunikat na swojej stronie szkołyi się doczekał :). A róże okryj w razie W czym kolwiek, nawet zwykły karton położony na przyciete krzaki podnosi temp o 2 stopnie!!
elzbieta45
Kobietka Expert

Witajcie w poczatkowy dzien tygodnia . Tak róze okryj nawet kartonem to je troche ochroni . Ale przy małym mrozie powinny przetrzymac . Miłego dnia . Pozdrawiam
456
Kobietka Expert

Dobry dzień. Gratuluję Pear. :)

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
elzbieta45
Kobietka Expert

GRATULACJE PEOR ..
WITAJ Blackfox . Jak tam w ten zimowy poranek . Ja ptaszkom wysypałam ziarenka słonecznika bo tak juz przylatywaly do okna
Pear
Miła Kobietka

Witam Kobietki, bardzo dziękuję, od września starrrrt :)!! Mam nadzieję że odpoczelyscie po weekendzie i miło zaczniecie od poniedziałku! U nas wciąż praca, szkoła odwolana więc wzięłam się za pranie i sprzątanie!
elzbieta45
Kobietka Expert

tak jak kazdy poniedziałek trzeba wziasc sie za zajecia w domu . u nas przymroziło bo -12 az sie niechce na podworko wychodzic Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
elzbieta45
Kobietka Expert

pale w pieckach ze jak dzieci wroca ze szkoly to bedzie cieplutko
456
Kobietka Expert

Cześć Elu. :) U mnie trochę napięty poranek. Polecieliśmy za bardo z wydatkami od grudnia. A to urodziny dwóch dzieciaków, świąteczne prezenty, sylwestrowe wydatki, usterka w łazience, weterynarz, teścia imieniny, kolejne urodziny dziecka przed nami, stan konta nieco się pomniejszył i tak czekamy na wypłaty.

A śniegu napadało ohoho. :lol:

elzbieta45
Kobietka Expert

koniec roku wiaze sie z wydatkami i to sporymi ;) a poczatek z niedoborem ;) a w polowie wraca sie do normy ;) . No ale takie jest zycie
456
Kobietka Expert

Unormuje się. ;)

elzbieta45
Kobietka Expert

unormuje sie bo zawsze sie wychodzi . ale nerwowka tez jest .
elzbieta45
Kobietka Expert

u nas tak pieknie slonko swieci . Oj pewnie mrozik nam zapowiada na noc strasza nas -20 .
456
Kobietka Expert

U nas nie ma słoneczka. Zimno i szaro i chyba nadal pada śnieg.

elzbieta45
Kobietka Expert

Ładnie tak jak swieci słonce . juz jednak ma swoja moc , oby do wiosny
elzbieta45
Kobietka Expert

armigor była i mykla :(
Zablokowany