Przy kawie ...
-
G****
Re: Przy kawie ...
W sumie pewnosci nie mialam ale juz prawie zaczynalismy a ja z takim strachem w oczach " a na pewno mnie nie zostawisz" ?
Glupie to ale jakos sie uspokoilam 
no dobre:) ale słowny zobacz:)
ja też dopiero po roku bycia razem się zdecydowałam, ale to tak bez przekonania, bo też pierwszy raz, pierwszy chłopak.. no i bałam się cholernie
ja też dopiero po roku bycia razem się zdecydowałam, ale to tak bez przekonania, bo też pierwszy raz, pierwszy chłopak.. no i bałam się cholernie
Haha... Musial miec genialna mine xD
Nie no u nas sie szybko potoczylo...
Nie no u nas sie szybko potoczylo...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
G****
U nas tez w sumie szybko, to byla nasza pierwsza noc razem i wtedy wszystko bylo. po 4 miesiacach bycia razem.
Obiecal to niech sie teraz meczy
Obiecal to niech sie teraz meczy
U nas po miesiacu i tez pierwsza noc... A na poczatku nie chcialam, ale jakos sie samo potoczylo...
nie to ja się nie mogłam złamać, ale nie mówię bo jakieś tam pieszczoty były w tym czasie 
U nas szybko poszlo, po kilku tygodniach znajomosci juz bylizmy para...
Po troche ponad 2 miesiacach bylismy zareczeni
Po troche ponad 2 miesiacach bylismy zareczeni
a teraz ile jesteście razem??
zanna, a to dopiero cwaniaczek, lisior przebiegły..
zanna, a to dopiero cwaniaczek, lisior przebiegły..
Mysmy zasneli, przebudzilismy w nocy i zaczelo sie od pieszczot
Juz 3 lata
Juz 3 lata
-
G****
Tak wlasnie bylo
Zabral mnie na urodziny nad jezioro i juz bylo wszystko wymyslone 
-
G****
No nie moge powiedziec, romantycznie to bylo
Kolacja ( to nic, ze parowki) swiece, muzyka i jeszcze taka ladna koszulke mi kupil 
Jak sie chcialo to i nawet sie postaral
Jak sie chcialo to i nawet sie postaral
no proszę
dokładnie jak się chce to i się da radę coś wymyślić fajnego 
u nas to było we walentynki, u mnie w domu, przy świecach, też nastrój był i potem się fajnie zaczęło robić i tak jakoś też wyszło, ale już po się rozbeczałam, ale nie wiem co mi się stało..
u nas to było we walentynki, u mnie w domu, przy świecach, też nastrój był i potem się fajnie zaczęło robić i tak jakoś też wyszło, ale już po się rozbeczałam, ale nie wiem co mi się stało..
-
G****
Ja juz po wszystkim mialam stracha, ze bede w ciazy
A wiecie, ze jak to bylo wtedy ten pierwszy raz, to ja siw wstydzilam na niego popatrzec jak szedl nago
Mowilam, ze dziwna jestem 
no to mnie też to krępowało, ale z czasem minęło i teraz to mogłabym cały dzień nago sobie z |Mężem po domu biegać, ale się niestety nie da 
-
G****
No sie nie da, nawet na golasa spac bo wiecznie rano ktos idzzie nie wiadomo po co.
to akurat u mnie na spokojne możemy bez obawy, no chyba, że siostra z daleka przyjedzie i z rozpędem wleci do nas..
raz się zdarzyło, że szwagier mojego J. rano bez pukania, ni z gruszki, ni z pietruszki wszedł a my na golasa
na szczęście ja byłam okryta ale co nie co u J. zobaczył 
raz się zdarzyło, że szwagier mojego J. rano bez pukania, ni z gruszki, ni z pietruszki wszedł a my na golasa
-
G****
U nas juz nie raz tesciowa weszla jak sie kochalismy, to jest takie zenujace... Czasem nawet S. ma chec spac na golasa, ale zaraz mowi, nie bo zaraz rano ktos przyjdzie i na tym sie konczy.
no wiesz ja się wcale nie dziwie.. ale też pomyśl sobie nadziać się i nie potrafić wyciągnąć wniosków i dalej to samo robić to naprawdę.. trzeba mieć tupet.. ja sobie nie wyobrażam.. chyba bym się pod ziemie zapadła..
dobra zmykam na razie, bo muszę w piecu zapalić żeby była ciepła woda i za tą paprykę się biorę
do później
dobra zmykam na razie, bo muszę w piecu zapalić żeby była ciepła woda i za tą paprykę się biorę
do później
Witam was dziewczynki ponownie
Powiem wam dziewczyny że ja mam problemy ze współżyciem
Moja partnerka jest bardzo samolubna w łóżku. Byle ją tylko zaspokoić i po wszystkim idzie spać, a ja zostaje z moją rączką.
może gdzieś się zawieruszyły na poczcieAdidasowa pisze:A wyników dalej nie ma.
dopiero co się skończyłyzanna456 pisze:Ja chce wakacje !!!!
zawsze możesz zrobić sobie taką kąpiel w wannach w których proponowałem ci utopić teściowązanna456 pisze:Adidasowa pod prysznicem nie bardzo sie da
Kayira a spróbój sobie takich świeżych śledzi w zalewie octowejKayira pisze:ogólnie śledzi nie jadam... kiedyś próbowałam, to na drugi dzień żałowałam....
wolę więc już nei ryzykować
Powiem wam dziewczyny że ja mam problemy ze współżyciem
Adrian

Grrr same problemy z tymi facetami :/
Adix wyniki mają być na necie, 20 września
Adix wyniki mają być na necie, 20 września
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
cześć Adrian
no to mamy rozumieć, że dalej jesteś z tą kobietą, o której nam opowiadałeś?? Bo dawno właśnie nic nie mówiłeś co tam u Ciebie...? no to trochę nieładnie z jej strony, aczkolwiek powinieneś jej zwrócić uwagę, ale tak delikatnie, może nawet tak wiesz przyżartować do Niej coś na ten temat..
no to mamy rozumieć, że dalej jesteś z tą kobietą, o której nam opowiadałeś?? Bo dawno właśnie nic nie mówiłeś co tam u Ciebie...? no to trochę nieładnie z jej strony, aczkolwiek powinieneś jej zwrócić uwagę, ale tak delikatnie, może nawet tak wiesz przyżartować do Niej coś na ten temat..
Miłego dnia wszystkim, ja właśnie jadę do Radomia zabrać dokumenty;)
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?