ps. jak ucieknę bez słowa tzn. że połówek zabrał mi laptopa.
Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
Wpadłam tak na chwilkę zobaczyć co u was.
Armigor tak podejrzewałam, że jednak trzeba będzie nowego kupić. A to łobuzy ale ważne, że kochane, można wybaczyć.
Wiadomo, że dzieciaki mogą coś zepsuć, zdarza się. 
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Tak to prawda mały ma 20 miesiecy a ja nie potrafię sie na niego gniewac
To maluszek jeszcze. Wesoło masz. 
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Tak zwłaszcza że jest ich dwuch, strasznie mało ludzi na tym forum ,prawda?
Puk, puk. To ja Kikimora Stara Zmora.
Miłe takie forum, bo kameralne
Miłe takie forum, bo kameralne
Cześć Kikimora
Witaj ! Taka mądrą myśl filozoficzną napisałam, a Ty Hahahaha
Nie z Twojej myśli było hahahahHahahaha
dzo mnie poucza jak powinno się pisać ,uczy mnie i innych ortografii
A ja od prawie dziesięciu lat nie byłam w Polsce
Więc czasami zdażają mi się wpadki
dzo mnie poucza jak powinno się pisać ,uczy mnie i innych ortografii
A ja od prawie dziesięciu lat nie byłam w Polsce
Więc czasami zdażają mi się wpadki
Bardzo Cię wkurza , że Cię poucza? Okaż miłosierdzie.
Gdzie mieszkasz?
Gdzie mieszkasz?
Nie nie wkurza mnie. Poprostu wydało mi się to dziwne, wiesz różnie ludzie piszą , to jest forum więc raczej każdy ma prawo do wypowiedzi dyslektyk też.
Z miłosiedziem u mnie jest ciężko hihi
W Irlandii
Z miłosiedziem u mnie jest ciężko hihi
W Irlandii
Sorki źle napisałam od prawie dziesięciu lat nie mieszkam w POlsce a od trzech nie byłam.
Mnie błędy w pisowni zawsze wkurzały, ale z wiekiem zrobiłam się tolerancyjna i miłosierna.
Klawiatura też ogłupia i mnie często się zdarzają błędy ortograficzne, o literówkach nie wspomnę.
10 lat to szmat czasu. Ciężko o poprana pisownię polską mając na co dzień inny język w użyciu.
Klawiatura też ogłupia i mnie często się zdarzają błędy ortograficzne, o literówkach nie wspomnę.
10 lat to szmat czasu. Ciężko o poprana pisownię polską mając na co dzień inny język w użyciu.
Prawda po tylu latach nawet akcent się zmienia. Też nie lubię błędów ale wiem że nic na to nie poradzę. Zawsze sporo czytałam ale jak widać nie pomogło.
A tak szczeże mówiąc to na siebie jestem zła że nie zawsze jestem pewna jak powinno być.
Polski wcale nie jest łatwym językiem .
A tak szczeże mówiąc to na siebie jestem zła że nie zawsze jestem pewna jak powinno być.
Polski wcale nie jest łatwym językiem .
Ja ubolewam, że nigdy nie miałam okazji uczyć się angielskiego i strasznie mi teraz brakuje tego języka. Znam rosyjski. Troszkę francuski i niemiecki, a na naukę obcego zupełnie mi języka jestem za stara już.
Ja jak tu przyjechałam prawie też nie znałam ale z biegiem czasu jest coraz lepiej jednak czasami mam opory do rozmowy jeszcze zależy od tematu , mój syn pięknie rozmawia w obu językach i za rok dojdzie mu jeszcze jeden do wyboru Francuski,Łacina albo IRlandzki.
Maluszki też uczę odrazu dwuch języków.
Mykam już bo rano muszę wstać do jutra dziewczyny.
Maluszki też uczę odrazu dwuch języków.
Mykam już bo rano muszę wstać do jutra dziewczyny.
Dobrej nocki i dobrego rannego wstawania. Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje. Ciekawe co dostaniesz
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Czesc Dziewczyny ....
Witam Cie Kikimora wkoncu do nas zajzalac , bardzo sie cieszymy .
Armigor nie przejmuj sie , bo pewnie nie wiedziala co napisac to błedy wytyka . Nie ma nic tolerancji . Wiesz ja jestyem zdania , ze poprawiac ten moze kto sam jest ideałem i zadnych błedow nie popełnia . A ja popelniam wiec nie poprawiam , a czytac umiem i domyslec sie tez wiec jest ok.
Dzieciaki tak , wogole takie male to pelno radosci , ajeszcze jak zbroja a lubia sie wkupic swpom usmieszkiem minka czy przyleca ze skruszona minka i pzepraszam .
Witam Cie Kikimora wkoncu do nas zajzalac , bardzo sie cieszymy .
Armigor nie przejmuj sie , bo pewnie nie wiedziala co napisac to błedy wytyka . Nie ma nic tolerancji . Wiesz ja jestyem zdania , ze poprawiac ten moze kto sam jest ideałem i zadnych błedow nie popełnia . A ja popelniam wiec nie poprawiam , a czytac umiem i domyslec sie tez wiec jest ok.
Dzieciaki tak , wogole takie male to pelno radosci , ajeszcze jak zbroja a lubia sie wkupic swpom usmieszkiem minka czy przyleca ze skruszona minka i pzepraszam .
Cześć Elżbietko! Ja dzisiaj zajmuję się małym synkiem koleżanki. W ramach czynu społecznego . Dzieciak cudny. Wstałam w paskudnym humorze, ale pewnie zaraz jednak humor mi się poprawi.I tym sposobem będę miała zapewne wariacki dzień i mnóstwo wrażeń.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
to napewno , a wrazen Ci dostarczy brzdac , bo dzieciaki sa rozbrajajace . Ja jak zwykle wstałam razem z dziecmi do szkoły , a teraz mysle za co sie zabrac w domu . tylko pranie wstawilam . Moim krolikom dałam jesc a pieska wypusciłam . Teraz koty nakarmic . I zapewne do drutow usiade
Psy już mam wyprowadzone. Koty nakarmione. Pranie wstawiłam, zmywarka też chodzi. Jeszcze tylko przygotuję z grubsza obiad i spadam z Adasiem i psami na sanki. Miłego dnia dziewczynki. Byle dotrwać do wiosny i jakiegoś doła po drodze nie złapać. zima się coś wlecze jak flaki z olejem.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
miłej zabawy Kikimora .
oj wlecze sie wlecze . oby do wiosny
oj wlecze sie wlecze . oby do wiosny
Cześć dziewczyny ja tylko na sekundę bo mam jeszcze sporo do zrobienia jak to z rana bywa.
Jeden synek już w szkole,maluszki się bawią . Za oknem zimno wszystko oszronione białe jednak nadal śniegu brak . Też bym chętnie wyskoczyła na sanki.
Jeden synek już w szkole,maluszki się bawią . Za oknem zimno wszystko oszronione białe jednak nadal śniegu brak . Też bym chętnie wyskoczyła na sanki.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Witaj Amigor .
U nas znowu sypie ja bym ci z checia oddala ten snieg abyscie tez mieli radosc z zimy
U nas znowu sypie ja bym ci z checia oddala ten snieg abyscie tez mieli radosc z zimy
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Witaj Blackfox ...
I jak tam zapowiada sie dzisiejszy dzionek ??
Pozdrawiam
I jak tam zapowiada sie dzisiejszy dzionek ??
Pozdrawiam
Cześć dziewczyny. Witaj Elu kochana. Czytam wasze posty i widzę, że dziś czwartek na pełnych obrotach.
W nocy myślałam, że szlag mnie trafi. Strasznie gorąco było i kaszel mało nie udusił. Połówek zaczął coś podejrzewać i zasypał mnie takimi czułościami, że byłam w szoku. Zrobiłam rano test. I... niestety lub stety to nie to.
Czuję się troszkę zawiedziona, bo mimo wszystko bardziej czekałam na dwie kreseczki. Nie wiem dlaczego, bo przecież się tego boję.
W nocy myślałam, że szlag mnie trafi. Strasznie gorąco było i kaszel mało nie udusił. Połówek zaczął coś podejrzewać i zasypał mnie takimi czułościami, że byłam w szoku. Zrobiłam rano test. I... niestety lub stety to nie to.