Przy kawie ...
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Re: Przy kawie ...
Armigor pozdrów ja .
dostalas meila
dostalas meila
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
takie matki sa bardzo silne . tez nieraz nad tym sie zastanawiam czy dałabym rade . W mojej rodzinie astma jest od pokolen wiec tez jestem na to narazona i moje dzieci takze . Ale narazie objawow nie ma młodszy jedynie jest minimalnie uczulony
Ja zaraz zafunduje sobie tabletkę i kompiel , mój trzy latek też ma zły dzień ciągle płacze nic niechce ,wszystko mu nie pasuje , wyglada jakby sie nie wyspal ale z kompiela musze czekać na męża bo maluchów nie zostanie samopas . Starszy synek też ma już dosyć marudzenia trzynastka bo tylko chodzi i dokucza wszystko mu przeszkadza. Pewnie by chciał wyjść na powietrze a tu nie ma jak.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
pogoda pogoda wpływa na samopoczucie
U mojego lekarz stwierdził astmę bo nie był w stanie go niczym wyleczyć dwa tygodnie choroby tydzień ok na początku myślał że to przez nie dotlenienie przy porodzie ale całe szczescie nie . Moj największe ataki mał jak się wzruszył.
Z najstarszym synem miałam największe problemy w ciągu jednej doby był dwa razy reanimowany spędził dwa tygodnie na oiomie pól roku trwało potem leczenie ale się udało.
Dlatego wiem co czuja matki walczące o dziecko.
Oczywiście Elu zaraz pozdrowię pear i zaraz też sprawdzę pocztę .
Z najstarszym synem miałam największe problemy w ciągu jednej doby był dwa razy reanimowany spędził dwa tygodnie na oiomie pól roku trwało potem leczenie ale się udało.
Dlatego wiem co czuja matki walczące o dziecko.
Oczywiście Elu zaraz pozdrowię pear i zaraz też sprawdzę pocztę .
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak to prawda wiem jak to jest . Ja panikuje jak dostaja kaszlu
Elu dostałam jesteś bardzo zdolna, moze kiedys sie skuszę
Bo to cos innego ,a masz w innych kolorach?
Bo to cos innego ,a masz w innych kolorach?
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
ten mi został tylko ale kolor do uzgodnienia i do zrobienia bo reszte sprzedalam
I długo robisz takie cudeńko ?
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
to trzeba zrobic wyprac wykrochmalic a potem pozlanczac . troche czasu mi to zajmuje
Ja bym w życiu nic nie zrobiła ani na drutach ani na szydełku to nie moja bajka ale tobie wychodzi to super może na Allegro wystaw czy na jakiejś tego typu stronie
Też nie potrafię takich cudów robić. Do tego mam dwie lewe ręce. 
Uciekam kochane trochę poleżeć. Udanego popołudnia.
Uciekam kochane trochę poleżeć. Udanego popołudnia.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Nie mam przekonania az takiego do internetu . Moze jestem starej daty wiesz nowinki
Wyciągłyśmy na wierzch ukryty talent naszej koleżanki 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak myslisz Armigor 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
wyslałam Ci poczta
ale niewiem czy doszło bo mi nieraz cos szwankuje i niechce wgrywac
Doszło wstaw fotkę tutaj ,dziewczyny też ci powiedzą.
Mój mąż mówi ,że skoro tak robisz kolczyki to żebym zamówiła u ciebie sweterki dla chłopców,bo miałam zlecić to komuś tu. Gdyby nie to,ze jestem uczulona na metal zamówiła bym ten Komplecik bo jest śliczny ale ja mogę nosić tylko srebro i złoto .
Mój mąż mówi ,że skoro tak robisz kolczyki to żebym zamówiła u ciebie sweterki dla chłopców,bo miałam zlecić to komuś tu. Gdyby nie to,ze jestem uczulona na metal zamówiła bym ten Komplecik bo jest śliczny ale ja mogę nosić tylko srebro i złoto .
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
wiesz niby jest to metal anty alergiczny , ale to zawsze metal . Chcialam wstawic ale niemoge tu juz i moj syn probowal i niedało rady
Może jednak się skuszę ,tu chciałaś wstawić fotkę ?
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak kiedys probowalam z synem wstawic ale dalam spokoj bo ja nie wiedziałam a on wkoncu te mowi ze nie idzie
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Witajcie ...
Dziewczyny dzisiaj sobota . U nas mrozno wszystko pieknie oszronione bo wczoraj byla cały dzionek mgla jak mleko . . ptaszki takie glodne bo w karmiku jest ich sporo
Dziewczyny dzisiaj sobota . U nas mrozno wszystko pieknie oszronione bo wczoraj byla cały dzionek mgla jak mleko . . ptaszki takie glodne bo w karmiku jest ich sporo
- slodziusiaSdz
- Extra Kobietka
Witaj elzbieto45 widze,ze wstalas w bardzo dobrym humorku:)milego dnia zycze tobie i wszystkim dookola 
Bez wzgledu na to ile razy sie zalamie i upadne zawsze jest jakas czastka mnie,ktora mowi mi,ze to nie koniec,ze trzeba wstac i poprostu pojsc dalej.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
witaj ... Słodziusia Sdz . Tak ja mam zawsze dobry chumor bo ciesze sie kazdego dnia ze Bog pozwoli mi przezyc jeszcze jeden dzien . Bo ciesze sie z kazdego dnia . Pozdrawiam Wasz wszystkie kobitki . Słodziusia ciesze ze tu do nas zagladasz moze nas wiecej bedzie klikac
Cześć dziewczyny. Macie plany na dzisiejszą sobotę? W końcu weekendzik. Ja niestety planów nie mam i muszę siedzieć w domu... sama. Połówek do 23 w pracy.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
planow nie mam siedze w domku jak kazdy wekend .