a most miłości zawalony bardzo kłódkami?
Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
a most miłości zawalony bardzo kłódkami?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
hmm.. ostatnio jak byłam, to tak.. coraz ciężej o miejsce...
tylko z tego co wiem, mają go odnawiać i ściągac kłódki...
Kurcze to my na razie się wstrzymamy z przypinaniem
A jak tam u Ciebie? Wytrzymujesz nadal bez X?:P jeszcze 3 czy dwie nocki przed Tobą?
widzę, że wszystkich coś choroba łapie...
jestem tak rozbita dzisiaj i rozkojarzona, że nie wiem co komu napisać mam..
Kay, mój pojechał wczoraj o 23.30 jeszcze się pokłóciliśmy i w takich nie fajnych humorach się rozstaliśmy...
Dziuska, ja też myślę jak Dziewczyny.. póki syn był z nią blisko to było ok wszystko a teraz jak widzi, że się oddala i już to nie jest to co kiedyś to zaczyna wymyślać itp... kijowo bo niby taka fajna a tu jednak po czasie szydło z worka i tak wyjdzie, bo wiecznie udawać nie będzie.. ale jak najbardziej do naszego grona możesz dołączyć i narzekać ile Cii się podoba
Adidasowa to dobrze, że już wszystko jasne.. Fajnie będzie, zobaczysz i na pewno się szybko zadomowicie
Vaniliiia, przeszło Ci???
Adrian, no to chciałam tak z ciekawości zapytać, czy coś dalej się miedzy Wami dzieje.. może to lepiej, że się tego smsa nie doczekałeś, bo tak to znów by się w Tobie nadzieja rozbudziła, a po co kolejny raz przechodzić przez to samo..
spotkanie fajny pomysł, tylko gdzie żeby każdemu pasowało??
Serduszko, nie tylko u Ciebie problem z pracą.. to chyba tak już zostanie. A póki co to tak jak Kayira pisała masz pracę a międzyczasie się możesz za czymś rozglądać
Madlen chciałabym żeby to wszystko szybko i sprawnie nam poszło...
A mi w głwoie siedzi ciągle ta piosenka:
A. mnie nią zaraził ;d