Przy kawie ...

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Re: Przy kawie ...

Post autor: Madlen »

E może nie będzie tak źle :) Może Cię zaskoczy i wykaże się wyrozumiałością i puści Cię bez większych przeszkód.

Wiecie co zaczęłam piec snikersa i chciałam go kajmakiem przełożyć i się okazało że babka w sklepie mi niegotowy sprzedała, a ja głupia nie zwróciłam uwagi.. I muszę gotować..... :x
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Post autor: Adidasowa »

chyba będę mu musiała pokazać nasze wspólne zdjęcie ;)
Wydaje mi się, że u mnie to właśnie jest regularnie, on to jakby mógł to w ogóle by rąk od nich nie odklejał. Chociaż odkąd mu pokazałam grę to siedzi tylko przed laptopem i wszystko inne ma w dupie... klnie non stop, bo ktoś mu jakieś zasoby sprzed nosa zabrał, bo nie może misji wykonać, ech mam tego po dziurki w nosie, ja też gram w tę grę ale no bez przesady...
Pewnie jesteś takie chucherko, że będę Cię musiała trzymać żeby wiatr Cię nie porwał;) nakładź kamieni do kieszeni przed wyjściem :D
a ty jak mnie zobaczysz to powiesz, że grubas, mam wielki tyłek i grube uda :/
na jutro? hmm, możemy iść na loda i do kina? a jak nie bedziesz mieć kasy no to nie wiem.... hm...
czekam na tel;)

Madlen ... :lol: :lol: :lol: on i wyrozumiałośc i puszczanie mnie gdziekolwiek samej :lol: prosze Cie...
opierdziel ją! :angrywife
swoją drogą zjadałbym jakieś ciasto, chyba muszę cos upichcic:)
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
vaniliiia
Kobietka Expert

Post autor: vaniliiia »

Ooo. No wlasnie w sklepach trzeba zwracac uwage, bo potem sie zle kupi i same problemy z tego wynikają..

A. niech sprobuje Cię nie puscic, to na fc do niego napisze i bedzie widział że jestem kobietą :D
haha adaś, sobie tak mysle, co to bedzie jak sie bedziemy coraz czesciej widywac np? Bedzie zazdrosny? A co jak bedzie nas sledzic? :D

Noo, okey zdjecie to dobry pomysł, tylko żeby aparat nie pękł przeze mnie...
Co ty wygadujesz ty gruba? jeny, tobie trzeba wybić z głowy takie głupoty...
oo, kino dobry pomysł tylko na co? no i kino dosyć drogie jest, musiałabym wysępić kasę od mamy a nie wiem czy mi da, bo chce mi dać parę groszy na ndzl na ciuszki bo mi oczywiście brakuje na jesień... ; )
tel wysłany!
Obrazek

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦
Vice Miss Babskich Spraw 2013
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Post autor: Madlen »

No teraz to już po fakcie bo w jest w trakcie obróbki.. ale się wkurzyłam, bo już dawno bym skończyła..

Vanilka ciesz się że jesteś chuda, bo jak będziesz w ciąży i przytyjesz z 20 kg to będziesz tęsknić za dawną figurą i wagą.. eh ja to bym chciała tak zejść 2 kg żeby mieć tak 40 kg i ani deka więcej..
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

:lol: własnie myślę, że jutro może nas śledzić i patrzeć czy aby przypadkiem z nikim nie rozmawiamy i nikt nas nie podrywa :lol: tak coś czuję, albo przyjdzie po pół godzinie i bedzie siedział z nami.
Aparat pęknąc może jedynie przez moją twarz :lol: uwierz.
Nie to, że gruba, ale serio mam dużą pupę i grube uda, ja to widzę i Arek nawet to widzi :> także coś w tym jest.
Propo kina to na pierwszym spotkaniu mogę Ci połowę zasponsorować... a masz legitymacje? bo ja mam więc mam zniżkę. Ty też powinnas ją mieć.
Ja na jesień mam tylko kurteczkę, w której jutro przyjdę, botki białe i płaszczyk...

Madlen no widzisz jak to jest... ech ale może dzięki czekaniu będzie pyszniutki :D
a ja bym chciała ważyć równo 50 :D
vaniliiia
Kobietka Expert

Hmm no to co do kina to zobaczymy jutro, legitymację mam... ale chyba jutro do kina nie, może kiedy indziej ? :) bo raczej nie ogarniemy tak szybko seansów, a ja jutro tak długo nie będę mogła być, sama wiesz, po grypie jestem nie chce się rozchorować :* A o 18 siostra przyjeżdża więc tak na 5 do domku bym pojechała..
Nawet jeśli masz grube uda czy pupę, to przecież Arkowi chyba to nie przeszkadza??
Tak samo ja, narzekam że jestem płaska chuda, nie mam piersi, a mojemu się podobam.. ale i tak mnie to nie przekonuje, bo sobie też powinnam się podobać..
No a co do jesieni to właśnie ja mam tylko czerwony płaszcz, taki grubszy w którym chodzę, ale już nic nie kupuję, wolę kupić na zimę grubą kurtkę..
Bardziej chodzi mi o jakieś sweterki i o bluzeczki, bo wszystko to mam z krótkim rękawkiem czy na ramiączku, a coś na jesień czy zimę to kompletnie nic nie mam, kupiłam ostatnio bluzę, ale co to jedna bluza..
Dostałaś nr tel? możesz mi puścić sygnała, żebym wiedziała że to Ty..
.. kurczę,jakby Arek nas śledził to by była kompletna komedia chyba bym się uśmiała..
Obrazek

Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

No to powinno być taniej;)
Nie przeszkadza mu, mówi że bardzo to we mnie lubi, ale ja mam kompleksy :/ chce schudnąć w tych miejscach.
Każdy powinien się sam sobie podobać, a tu kurna każdy marudzi :lol: jak to jest...
Aaa o takie rzeczy to kilka sweterków mam... ale ja chodzę i tak w bluzkach z krótkim rękawem, długich nie cierpię... ja bluz nakupowałam chyba z 5 także nie jest źle.
Tak telefon dostałam;) sorki za taki długi czas oczekiwania, ale rodzice do mnie dzownili;)
vaniliiia
Kobietka Expert

Nie no nie ma sprawy, nie tęskniłam.. haha :D
Ja z długim bluzek też nie lubię, ale jestem strasznym zmarźluchem i muszę niestety bo bym zamarzła..
No chyba każdy ma kompleksy ja to mam największy z cyckami, po prostu ich NIENAWIDZĘ.
Obrazek

Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Ja też marznę strasznie, a najbardziej ręce i stopy... ja też swoich cycków nienawidzę :lol:
nie chce mnie puścić samej jutro, mówi że mam Ciebie zaprosić tutaj do nas:lol:
vaniliiia
Kobietka Expert

O matko niech on mnie lepiej nie denerwuje, pokaż mu mnie na fc, powiedz że idziemy do Arkad i o ktorej wrocisz...

Mnie też najbardziej ręce i stopy.. mam je z lodu dosłownie..
Obrazek

Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

On mówi, że sobie mogę podstawić faceta zamiast dziewczyny :/ nie przetłumaczysz, mówię mu że jak tak bardzo chce to mnie może zaprowadzić pod Arkady i wraca do domu. Że nie bedzie z nami siedział, ale on chce zostać no i kurna nie przemówisz.
Też mam wszystk z lodu;)
Pewnie coś oglądasz, to poczekam;)
vaniliiia
Kobietka Expert

No oglądam, ale nie szkodzi :)
Hmm, ale on ma zaufanie, ja pierdziele. Może do niego napisać? :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

ożesz spróbować na fejsie, to jak napiszesz to poiwiedz to ja mu powiem żeby odczytał ;D tylko musisz się streścić, bo on niedługo będzie wychodził na to spotkanie.
vaniliiia
Kobietka Expert

Ok, to zaczynam pisać ;D

Napisałam:D
Obrazek

Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Chyba już nie odczyta;) właśnie wychodzi, wystroił się jak nie wiem co. Już mu powiedziałam, że ja jutro też tak zrobie
vaniliiia
Kobietka Expert

Jego strata!! :D
haha i dobrze, jak on się stroi to i Ty możesz... fifty fifty.
Obrazek

Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Jutro też się wystroje. W nosie to mam. On o wszystko ma problem do mnie to ja będę robić to co on.
vaniliiia
Kobietka Expert

... ale wy sobie dogryzacie :P
No ale masz rację, jak on może to i ty też..
co to ma być... i weź się go nie słuchaj, idź jutro sama pod te arkady, a jak będzie Cię śledzić to tylko to świadczy o tym, że nie ma do ciebie zaufania, a to 'trochę' szkoda... musi mieć zaufanie.. no kurczę, żeby już takie dowody mu dawać i on nie wierzył to naprawdę...
Obrazek

Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Dogryzam ja jemu. Bo on coś odwala to ja dlaczego mam go słuchać? Mówiłam żeby się nie stroił tak. A on wszystko: włosy na żel, koszulka moja ulubiona, ulubione spodnie i jeszcze moje NOWE skarpetki założył... KINO. Więc czemu ja jutro mam się nie wystroić i nie zrobić mu na złość tak jak on mi?
No nie ma zaufania, on myśli, że zaraz mnie ktoś złapie....
vaniliiia
Kobietka Expert

Jeny tragedia.. a myślałam że się coś zmieni...

A gdzie on się tak wystroił bo to podejrzanie wygląda?
Wiesz co, jak on do Ciebie nie ma zaufania i by Cię chcial śledzić to uwazam, ze powinnaś zrobić to samo ... bo coś chyba musi w tym być.. Może sam nie jest aniołkiem..
Obrazek

Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Ja też, no trochę się poprawiło, ale nadal za mało...
Poszedł do klubu antidotum. Mówi, że nigdy by mnie nie okłamał i nie zdradził, ale nigdy nic nie wiadomo.
Awatar użytkownika
Catherine
Extra Kobietka

Post autor: Catherine »

witajcie dziewczyny :) Adidasowa nie przesadzam gruba jestem ważę 58 kg przy wzroście 165 to dużo za dużo bym chciałą schudnąć z 5 kg , ale mó chłopak tera zmówi zę jestem najpiękniejsza la niego, cycki mam za duże bo 75F jak keidyś pisałam chodzxi o to że bardzo mnie bolą w trakcie i tydzień przed okresem a z bieganiem to jest najgorzej.

pokłóciłam się z mamą... i wygarnęła jej że mnie źle traktuje bo nawqet jak posprzatam w domu to nic nie powie a jesli nei posprzątam od razu wyzywa jak ugotuje obiad to nawet nie spróbuje ..wkurzyłam sie
„Prawdziwa miłość oznacza,że zależy ci na szczęściu drugiego człowieka bardziej niż na własnym, bez względu na to, przed jak bolesnymi wyborami stajesz.”
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

No to według mnie masz wagę idealną... no, że w bieganiu przeszkadzają to nie wątpię...
to mama tak?:/ jejuniu... może trzeba było nas spokojnie pewne rzeczy wyjaśnić?
vaniliiia
Kobietka Expert

Ojj. nie przejmuj się.. ja właśnie też się z mamą pokłóćiłam bo traktuje mnie jak dziecko.. Nawet jak chce z kimś wyjść to np mówi, no to pochodźcie sobie tu i tu, wróć na 17 bo później się ciemno robi.. blabla.. Jeny to naprawdę jest frustrujące... Ale czasami to naprawdę traktuje mnie gorzej niż 11letnią dziewczynkę... szkoda gadać..
A ja przy wzroście 164, ważę ponad 43kg.. więc ja za mało.. i za to piersi wgl nie mam.. wolałabym mieć duże niż nie mieć NIC.. jak leżę to jestem dosłownie płaska, nie widac żebym coś miała.. dlatego często płaczę i nie lubię jak mnie chłopak kładzie, albo coś bo kurde co, patrzy się na mnie i nic nie widzi bo jestem płaska... wiadomo piersi "lecą" na bok i są na boku, ale kurdę z przodu jestem całkowicie płaska i jak ktoś tak spojrzy to nie widać, żebym coś miała, nikt z boku się nie patrzy przecież...
Człowiekowi się nigdy nie dogodzi... najbardziej wkurzające jest to, że ja od podstawówki marzyłam o piersiach no i co.. i do tej pory ich nie mam..

Adaś, no tak on tak gada, ty też gadasz że tego nie zrobisz, a on Ci nie ufa... więc ja bym mu sama nie ufała.. ja bym się przeszła do tego clubu i zobaczyła co on robi... bo facet po wypiciu odwala różne rzeczy.. a założe się, że on by cię nie puścił, albo by cię śledził i zrobił awanturę.. a sam pewnie z dziewczynami się nieźle tam bawi... :/
Obrazek

Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Powiedzenie "wróc przed ... bo potem się ciemno robi" znam od daawna :lol: chyba każdy to przerabia;) ja też o piersiach zawsze marzyłam... nie wybiera sie niestety. Ja też tak mam, że jak leżę na plecach to nie widać, że coś mam :lol:

Powiedział, że z zadna nie będzie ani gadał ani tańczył, pić nie będzie bo samochodem pojechał. A mi się nie chce ruszyć pupy tam.. a może nie to, że nie chce tylko po nocach boję się chodzić po takim wielkim mieście... zdradzi to się rozejdziemy...
Ostatnio zmieniony pt paź 11, 2013 9:06 pm przez Adidasowa, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany