Przy kawie ...
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Re: Przy kawie ...
Witj Blackfox ...
A dzionek od rana chlodny . A tak wiesz jak niedziela nudny . No ale coz i takie dni musza byc
A dzionek od rana chlodny . A tak wiesz jak niedziela nudny . No ale coz i takie dni musza byc
Niedziela -dzień lenia. 
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tez tak mowie ze niedziela to dzien lenia 
Bo w niedziele zazwyczaj nie ma co robić jeśli się w nią nie pracuje. Tylko obiad i wolny cały dzień. 
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Tak ... Tylko obiad i leniuchowanie ...
- slodziusiaSdz
- Extra Kobietka
Witaj Blackfox.A elu bo pytalas jakie plany.W zasadzie to palenie w piecu juz mi odpada bo to zrobilam z samego rana jeszcze tylko rosloek i drugie danie.A no i jeszcze wypicie kawusi.A ty?
Bez wzgledu na to ile razy sie zalamie i upadne zawsze jest jakas czastka mnie,ktora mowi mi,ze to nie koniec,ze trzeba wstac i poprostu pojsc dalej.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
a ja akurat pale w piecach bo mi zimno po domu biega . tez do obiadku sie przygotowywuje dzisiaj mamy pulpeciki w bialym sosie , do tego pewnie kompocik i buraczki orza suroweczka ze swiezej kapusty . a ja naprawde dzisiaj mam duzego lenia bo nic mi sie niechce . kawusie wypiłam na sniadanie bo to pirwsze jak wstaje
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Witaj Armigor ... jak tam dzionek
- slodziusiaSdz
- Extra Kobietka
No ja w zasadzie to druga bede pila bo pierwsza musi byc na otworzenie oczu a druga tak kolo 14 dla przyjemnosci i oczywiscie do kawusi dla przyjemnosci jakies ciasteczko albo cos slodkiego musi byc. 
Bez wzgledu na to ile razy sie zalamie i upadne zawsze jest jakas czastka mnie,ktora mowi mi,ze to nie koniec,ze trzeba wstac i poprostu pojsc dalej.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak to prawda tylko ze ja juz do kawusi nie musze miec nic slodkiego bo juz od dłuzszego czasu slodkosci to mi jakos nie podchodza . upieke ciacho bo mam apetyt a potem z tego zjadam kawałek lub wcale . ale to mi pewnie z wiekiem przyszło
Ja niedawno zwlekłam się na dół i pije z synusiem kawkę
Dzisiaj impreza dzieciaków więc raczej sobie nie poleniuchuje
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
udanej zabawy , to napewno nie poleniuchujesz . bo dziecieca imprzka w domu to yroszeczke bedziesz miec oczka w koło głowy
Dziękuję za torcik dla synka slodziusia dopiero zobaczyłam ,małemu też rogal na buzi wyskoczył jak mu pokazalam
Oj Elu bedzie troche roboty 20 dzieci od roczku do 12 lat a urodziny ma prowadzić klaun
Oj Elu bedzie troche roboty 20 dzieci od roczku do 12 lat a urodziny ma prowadzić klaun
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
ale ty jako mama bedziesz nad tym czuwac wiec troche troche bedziesz miała . wiesz taka gromadka dzieci to wyzwanie . a wiesz przy imprezce to wiecej wolno niz normalnie .
Moje dzieci to ogólnie szoguny hihi ale za to kochane,imprezę zrobię w salonie w jadalni zrobię stół ze słodkościami i po face pantingu drobna przekąska frytki,nugetsy,pitcerinki wydaje mi sie ze wystarczy. Do maluszków zostają rodzice pomagać,starsze przychodzą same.
Mam nadzieje ,ze wszystko bedzie ok bo zawsze robiłam urodziny w specjalnych klubach(płacach zabaw) dla dzieci ,teraz chciałam cos zmienić Trzymaj kciuki za mnie,żebym dała rade z tą bajkową hałastrą.
Mam nadzieje ,ze wszystko bedzie ok bo zawsze robiłam urodziny w specjalnych klubach(płacach zabaw) dla dzieci ,teraz chciałam cos zmienić Trzymaj kciuki za mnie,żebym dała rade z tą bajkową hałastrą.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
to wtedy tak jak rodzice zostaja do pomocy to z maluszkami pomogo . Wesołej zabawy
Dasz radę Armigor. Udanej zabawy.
))
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
no pewnie ze da rade . bo dzielna z niej kobitka
- slodziusiaSdz
- Extra Kobietka
Armigor urodziny ma sie raz w roku to i tort sie nalezy.Milej i udanej zabawy a na jutro zycze braku bolu glowy,bo przy takiej gromadzce dzieciaczkow sie przyda.A Wam jak kobitki niedziela mija?
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Nuda nuda i jeszcze raz nuda
- slodziusiaSdz
- Extra Kobietka
A ja musze sie ubrac i wyjsc z domu,bo koniowi kolezanki musze marchewki dac.A w domku tak cieplusio.A na dworze na plusie tylko 3 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak w domu cieplutko az na dwor niechce sie wychodzic
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
ja nie wychodze bo jak patrze przez okno to sie niechce widzac pogode za oknem wole sie grzac w domku
Dość spokojnie upływa. Już przed 16-tą, szybko czas zleciał. Teściowa złożyła wizytę i znowu dopieściła mnie pysznościami... których jeszcze nie zjadłam. Brak apetytu przez to choróbsko.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
to masz super tesciowa . pozazdroscic