Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
Trafili się wspaniali przyszli teściowie. Cieszę się, że ma taki charakter chociaż nie jest taka dla swojej drugiej "prawdziwej" synowej. Nie znosi jej i wcale się nie dziwię. Lepiej się czuję wiedząc, że mam w niej oparcie, bo jakby nie patrzeć to nie moje miasto i jestem odcięta od rodziny. Tak to jest jak się przeprowadza na drugi koniec Polski.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
- slodziusiaSdz
- Extra Kobietka
Naszczescie na ta stajnie daleko nie mam bo za ulica dokladnie mam 5 sekund dzieki bogu,bo gdyby bylo dalej to bym nie wyszla.
Bez wzgledu na to ile razy sie zalamie i upadne zawsze jest jakas czastka mnie,ktora mowi mi,ze to nie koniec,ze trzeba wstac i poprostu pojsc dalej.
- slodziusiaSdz
- Extra Kobietka
Blackfox nie zazdroszcze ci bo tez mam super tesciowa a co do tescia hmm... roznie z nim bywa ale tez jest ok.
Bez wzgledu na to ile razy sie zalamie i upadne zawsze jest jakas czastka mnie,ktora mowi mi,ze to nie koniec,ze trzeba wstac i poprostu pojsc dalej.
Każdy człowiek ma swój charakter. Można to zaakceptować.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
dobrze miec taka tesciowa bo nie wszystkie takie sa
- slodziusiaSdz
- Extra Kobietka
oj tak masz Elu swieta racje
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak , wiesz bo duzo osob nazeka na swoje tesciowe i potrafia dopiec niestety . moja siostra tez ma super tesciowa
- slodziusiaSdz
- Extra Kobietka
A ty Elu? Twoja do ktorej czesci sie zalicza?Do tej co chetnie bys ze schodow zrzucila czy do tych z ktora bys kawe pila?
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Moja no coz to dopiero sie okaze ale jest osoba stojaca mocno na ziemi i pewnie raczej do tej co ze schodow bym zrzuciła . Wiesz przyjdzie mi z nia mieszkac wtedy okaze sie tak kakretnie jaka bedzie czy do serca
czy jadzki trzeba uzyc 
Hehehe. Może nie będzie aż tak źle.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Nie wiem , zobaczymy ja tez mam taka nadzieje ze pałeczke mi odda
- slodziusiaSdz
- Extra Kobietka
Ja to moja widze tylko 3 miesiace w roku.I mieszkam z nia przez miesiac jak w Polsce jestem.Jak narazie tragedii jeszcze nie ma zobaczymy co bedzie pozniej.Mam z nia dosc dobry kontakt teraz to chyba pozniej sie nic nie zmieni przynajmniej mam taka nadzieje.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
To juz od poczatku byłoby zle a jak jest ok to i tak bedzie .
-
dzo
Niekoniecznie od początku musi być źle.
Czasami teściowa pokazuje charakterek po ślubie
Czasami teściowa pokazuje charakterek po ślubie
- slodziusiaSdz
- Extra Kobietka
dzo nie strasz,prosze
- slodziusiaSdz
- Extra Kobietka
o tym,ze tesciowa ma czasem humorki wrecz z kosmosu juz sie zdazylam przekonac.Ale jezeli ja wiem troszeczke wiecej od niej jezeli jej jest cos nie tak niz moj chlopak to chyba pozniej zle nie bedzie.
- slodziusiaSdz
- Extra Kobietka
No nic
bo jutro znowu o 6 pobudka a pozniej jeszcze praca,zakupy i dom.Chyba ciezszy dzien sie zapowiada.Milego wieczoru i slodkich snow
Czesć dziewczyny ,dosłownie padam ze zmęczenia dopiero maluszki usypiają ,było naprawdę super . Cieszę się,że zedcydowałam się na zmianę i zrobiłam urodzinki inaczej niż dotychczas.
Potem jeszcze byłam z nimi w kościele i popowrocie rozpakowywanie prezentów.
A troche tego było hihi, choć starszy głównie koperty zbierał
Ale dla tych okrzyków radości było warto,inni rodzice też byli zszokowani reakcją dzieci jakie są szczęśliwe. Było lepiej niż myślałam
A co do teściowych ja miałam zgrzyt z moją na początku,a raczej mój mąż czuła do mnie uraz że zabieram jej syna
a teraz twierdzi że ma najlepszą synową,potrafi spędzić u mnie pól roku i wcale nie ma ochoty wracać do domu,lubię ją taką jaka jest bywa postrzelona ale dzięki temu jest wyjątkowa
Dobranocka dziewuszki
Potem jeszcze byłam z nimi w kościele i popowrocie rozpakowywanie prezentów.
A troche tego było hihi, choć starszy głównie koperty zbierał
Ale dla tych okrzyków radości było warto,inni rodzice też byli zszokowani reakcją dzieci jakie są szczęśliwe. Było lepiej niż myślałam
A co do teściowych ja miałam zgrzyt z moją na początku,a raczej mój mąż czuła do mnie uraz że zabieram jej syna
Dobranocka dziewuszki
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Witajcie dziewczyny ....
Juz mamy nowy tydzien . Ciesze sie Armigor , ze imprezka sie udala .
a co do tesciowej sa super babki , wychowały nas swoje dzieci . A my wszyscy to ich odbicie . Czyz nie racja ?
trzeba umiec sie dogadaci kompromis a z kazda da sie zyc .
Milego dzionka
Pozdrowionka
Juz mamy nowy tydzien . Ciesze sie Armigor , ze imprezka sie udala .
a co do tesciowej sa super babki , wychowały nas swoje dzieci . A my wszyscy to ich odbicie . Czyz nie racja ?
trzeba umiec sie dogadaci kompromis a z kazda da sie zyc .
Milego dzionka
Pozdrowionka
- slodziusiaSdz
- Extra Kobietka
Witajcie dziewczynki..
Tak to prawda trzeba umiec sie z nimi dogadac.Armigor super ze imprezka sie udala.
A dzis przede mna ciezkawy dzien.Wstalam o 6 w piecu sie palic nie chcialo ale po 2 godzinach w koncu sie rozpalilo.Teraz trzeba naszykowac sniadanie i sie do pracy.Dobrze,ze to tylko 2 godzinki ale musze isc prawie 40 minut na nogach,a samochod stoi.Ale to boli ty musisz chodzis w sniegu i zimnie a samochod stoi.Zycze milego dzionka kochane.
Tak to prawda trzeba umiec sie z nimi dogadac.Armigor super ze imprezka sie udala.
A dzis przede mna ciezkawy dzien.Wstalam o 6 w piecu sie palic nie chcialo ale po 2 godzinach w koncu sie rozpalilo.Teraz trzeba naszykowac sniadanie i sie do pracy.Dobrze,ze to tylko 2 godzinki ale musze isc prawie 40 minut na nogach,a samochod stoi.Ale to boli ty musisz chodzis w sniegu i zimnie a samochod stoi.Zycze milego dzionka kochane.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Witaj Słodziusia . Miłej pracy . No w sniegu to nieciekawie sie chodzi . Ale idzie ocieplenieaby do wiosny 
- slodziusiaSdz
- Extra Kobietka
Elu ocieplenie to raczej do was do Polski idzie tez widziala,ale ja w Nieczech wiec teraz jest u mnie na plusie tak kolo 2 albo 3 ale pozniej ma przyjsc zima 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Moja siostra mieszka w niemczech i wczoraj mowiła ze u nich deszcz pada a z tamtad do nas tak przewaznie przychodzi
Hi
zima w tym roku dziwna jakaś ... luty za pasem a już straszą odwilżą ... ja już po kawce, w końcu mam inaczej grafik ułożony i mniej porannych pobudek
dziś wzięłam się za konkretny obiadek i robię pulpeciki w pomidorach
miłego dzionka !