Przy kawie ...

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Re: Przy kawie ...

Post autor: Adidasowa »

Aniaaaaa ja też mam taką nadzieję...
dziękuję :*
jak tam wasze starania?:)

Elu to bardzo fajnie, już wszyscy za Tobą tęsknimy:)

Adix no ładnie, pierwsze słyszę, ale bardzo miły gest z Twojej strony, ja bym się ucieszyła;)
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Post autor: Adix257 »

Rycerzem to nie jestem ale lubię cię i nie chciał bym pozwolić żeby się stała Tobie krzywda, w ogóle nie chciał bym żeby którejkolwiek z was się coś stało.
Adrian
:P
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Aniaaaaa »

Adasiowa nie smuć się kochana będzie dobrze :-)
A nasze starania idą pełna parą oczekuje mojego miśka właśnie aż wróci z pracy i jeśli będzie miał siły to coś podziałamy hehe
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

Post autor: myszka28 »

bry dzień wszystkim :)

Kawusia zaliczona,wizyta teściowej też :D

Mały w piżamce się byczy ,bo sobota to nawet się ubrać nie chce :)
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Post autor: Madlen »

Witajcie :kiss2

O Ela się pojawiła :kiss2

Wiesz co Adidasowa to już przegięcie jest, bo ostatnio spalaś na podłodze, teraz On Cię z mieszkania usunął, a co będzie następnym razem???

wiecie co?? Tak się nastawiłam na dzisiejszy dzień, a tu nemo, nie zamierzają przyjść.. Bo nagle czasu nie mają, już jest ok, nie będą się wtrącać... Co za dziwolągi... Ale jestem zła.. No i czeka nas rozmowa z teściową już się nie mogę doczekać...

Przyjemnej soboty :kiss2
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

Madi to powodzenia w debacie z teściową ja ostatnio tfu tfu odpukać złapałam dobry kontakt ze swoja ,aż dziwne jest jak ona ze mna normalnie rozmawia a nie rozkazuje chyba rozmowa mojego M zadziałała nie wiem co jej dokładnie powiedział ale zadziałało :)
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Witajcie kochane.
Elu- cieszę się że zajrzałaś na forum tylko szkoda, że tak króciutko.
Trampkowa- nie zrozum mnie źle, ale sama siebie okłamujesz. On się nie zmieni... Jeśli ktoś z takim wybuchowym charakterem podniesie rękę na swoją kobietę to będzie to robił za każdym razem jak go złość "poniesie".
Nie twierdzę, że Twój chłopak jest złym człowiekiem po prostu źle Cię traktuje, nie szanuje Cię. Wątpię żeby psycholog cokolwiek pomógł, bo on sam musi chcieć zrobić coś z tym zachowaniem.
Akurat doskonale wiem jak się czujesz...
Zanna -mam nadzieję, że Twojego coś w reszcie ruszy i zacznie się starać.
Madlen -Czał czały są urocze, uparte, zawzięte, ale też mają wrodzonego "agresora". Wikipedia kłamie, że są spokojne. ;) Jak dobrze ułożysz psiaka to będziesz mieć wiernego, puchatego przyjaciela. :)

Coś jeszcze chciałam napisać tylko zupa pomidorowa mnie rozproszyła.

To takie głupie, że faceci nigdy nie widzą problemu w swoim postępowaniu tylko problemem zawsze musimy być my...

W ogóle jak wam upływa weekend? U nas standardowo kłótnia i chamstwo... Zamiast iść z dobrym nastawieniem to flaki mi się przewalają na samą myśl o pójściu tam... Rano wymuszone "dzień dobry" usłyszałam tak to byłabym powietrzem lub ścianą do której można mówić chamskie rzeczy. Do dupy takie życie... Nie wiem dlaczego on tak się zmienia w każdą pracującą sobotę... Cholernie to boli.

Muszę się wam pochwalić. Odnalazłam swoje przyrodnie siostry, których nigdy nie poznałam... Napisałam do jednej, odezwała się druga z wiadomością jakby o mnie wiedziała od zawsze. Napisała, że bardzo chciałaby mnie poznać. Rozczuliło mnie to.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

Black to fantastycznie ja tak się dowiedziałam że mam kuzynkę :)po 23 latach sie odezwała do mnie i do dzis mamy kontakt ze sobą :)
Adidasowa czy trampokowa :) nie możesz się dawać troszkę szacunku każdemu się należy ,nie daj się a jak nie da się to go :angrywife :angrywife może coś wejdzie do tego pustego łba
G****

Post autor: G**** »

Hej wszystkim :kiss2

No mozna powiedziec, ze jest "troszke " lepiej...

Kay jakbys nie placila ani za wode ani za prad to tez by Ci szkoda nie bylo :)

Black to fajnie ;) Jakie to uczucie po takim czasie sie dowiedziec? A co do "połowka" to ja juz nie wiem o co mu chodzi, moze cos zwiaznego z ta dziewczyna w pracy?

Madi jak tam rozmowa z tesciowa?

Adidasowa ludzie sie nie zmieniaja, a zwlaszcza faceci, chyba, ze naprawde jakis wyjatek ale po tym co mowisz to Twoj facet sie nie zmieni.... Nie chce Ci dolowac ale to bedzie coraz gorzej... Z Twojej strony to jest taka troche chora milosc, bo co on nie zrobi to i tak mu wybaczysz, a to jest najgorsze co moze byc... Moja matka tak wlasnie kocha ojca "chora miloscia" i wiecznie chodzi z popodbijanymi oczami... Wiec spojrz na to realnie i zastanow sie czy chcesz wygladac jak moja mama...

A i mama juz swoja pralke podlaczona :)
Awatar użytkownika
Carina
Kobietka Expert

Post autor: Carina »

Dzien dobry ;3

Adix za cholerke nie pojmuje jak to jest, ze dziewczyny nie dostrzegaja twojego "zaletnego" charakteru...przeciez takiego to z lupa szukac ;o

Madi koniecznie daj znac jak Wam poszlo.;*
<trzyma kciuki>

Zannka oby tak dalej.

Black ale fajnie.Teraz jeszcze zebyscie sie dogadaly ;)
A co do Twojego to wez mu tez nakop w tylek.Ilez tak mozna ;/
A jak tam z niechcianymi lokatorami, zrobil cos wynajmujacy czy sami z tym walczycie?

Kurcze ja tyle co z wyrka wyszlam...zamiast sprzatac to z malym sie bawilam. :p pff chyba sie cofam w rozwoju haha
Ale takie nic nie robienie bylo mi potrzebne.haha a teraz dobra wrozka by sie przydala coby ogarnela wsjo ;P
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Post autor: Adix257 »

No widzisz Carina. Może dlatego że większość kobiet w pierwszej kategorii spoglądają na wygląd zewnętrzny i dalej tracą zainteresowanie :roll: A może dlatego że w moim otoczeniu nie ma żadnej kobiety? Sam nie wiem :|
A ja Carina za cholerę nie potrafiłem dzisiaj spać do późna. I już od 8 na nogach, a powiedziałem sobie że odeśpię te ranne wstawanie przez cały tydzień

Black a jak wpadłaś na trop swoich sióstr

Zanna to teraz zamknij pralkę na kłódkę bo jeszcze teściowa zacznie prać w dwóch pralkach jednocześnie :lol: Jak jest wredna to kto wie co jej wpadnie do głowy, żeby tylko ci umilić życie.

Myszka twój połówek musiał użyć silnych argumentów że teściowa się tak zmieniła o 360stopni

A gdzie się podziewa ten nasz nerwusek Kika :D

Madlen rodzinka chyba się bała tej rozmowy
Adrian
:P
G****

Post autor: G**** »

Adrian pierwsza wpadlam na ten pomysl i zajelam dwie pralki ;) Bo o dziwo byla wolna... Ale chodzila zla, jak osa :lol:
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

No hej

Adix, ja wbrew temu co myślę o teściowej, to nie chciałabym, żeby mój pies ją pogryzł.. :)
a co do familii mojego Męża too chyba rzeczywiście się boją..
No przeważnie jest tak, że jak w weekend planujesz się wyspać to budzisz się wcześie rano :)

Zanna to fajnie tylko żeby ona też nie zaczęła tak robić że na dwie ciągnie..
A to mówisz że jest mała poprawa??

Black, wiem, dowiadywałam się, że o nich dość dużo.. ale jakby nie patrząc na rasę to każdy pies potrzebuje twardej ręki, bo nienauczony manier to nie wiadomo co mu kiedy odwali..
Dziwną też masz tą sytuację z połówkiem.. nie zazdroszczę Ci
A właśnie jak wpadłaś na ślad sióstr??

Car to dobrze, nikt Ci nie może kazać wstać o tej czy o tamtej.. Możesz robić co Ci się podoba, bez ględzenia że ciągle coś źle robisz.. Super mam nadzieję, że kiedyś też będziemy mieć taka swobode
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

zanna456 pisze:Adrian pierwsza wpadlam na ten pomysl i zajelam dwie pralki ;) Bo o dziwo byla wolna... Ale chodzila zla, jak osa :lol:
No gratuluje kochana w końcu twoje ubrania się doczekały :)
Awatar użytkownika
Carina
Kobietka Expert

Post autor: Carina »

Fakt niektore laski sa plytkie i patrza tylko na wyglad...ech i kase.Masakra.
Ale Adix co ty chcesz od swojego wygladu?:o
Z tym spaniem to tez tak mam jak Wy.Jak sobie zaplanuje ze dospie, to o 6 juz sie blakam po domku ;/ A dzisiaj nie planowalam ha! i sie udało ;D
Teraz pewnie pol nocy bd siedziala haha

Zannka Tak Trzymaj ;D Niech sie foszy :twisted:

Madi to prawda.Kiedy chce to ogarniam, wstaje itd. Sama przed siebie i nikt nie marudzi ;p ;)
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

Ja miałam w planach dziś pospać niestety teściowa wparowała już przed 8 :evil: :evil: i koniec spania.Jutro za to na bank jej nie będzie bo na grzyby jedzie i rzadko w niedziele mi dupę zawraca to może pośpię jak młodzieży moja szanowna mi pozwoli.
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

No i walnęłam 700 postów nawet nie wiem kiedy :shock:
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

Dzień dobry :)

Myszka - to faktycznie ..... piszesz dużo ;P ale fajnie ;)
ja jakoś nie mogę się wkręcić, ale nic straconego przecież, zawsze się pewnie jeszcze wkręcę w forum .....

Dzisiaj niedziela, pan mąż do pracy na popołudnie, więc musze iść :girlactive :cooking gotować ... Nie chce mi się :(
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

Witam wszystkich :)

Adix chyba skuteczne to było że teściowa się odczepiła tylko pytanie na jak długo??
U nas za oknem szaro buro i ponuro do tego zimno.
Blue spokojnie wkręcisz się na spokojnie :)
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Mam taką nadzieje, ćiężko tylko jak przychodzę np. po 2-3 dniach i mam mnóstwo nadrabiania :P żeby wiedziec co u Was :)
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Witajcie :kiss2
Muszę Wam powiedzieć, że nawet się wyspałam.. Tyle bezsennych nocy, aż w końcu musiałam kiedyś paść.. Tak sobie siedzę sama, obiad się gotuje i tak myślę i myślę i myślę, chyba aż oszaleję..
Powiem Wam coś jeszcze.. Teściowa chodzi taka miła, zagaduje do mnie i w ogóle.. ale jakoś nie potrafię się przełamać, bo tak jak Myszka stwierdziła na jak długo może być dobrze..

Myszka może jak jej częściej będzie zwracał uwagę to zacznie dostrzegać swoje złe zachowanie.. A jak kluski?

Bluebell nie przejmuj się, wiadomo, że nie zawsze ma człowiek czas i nawet nieraz ochotę żeby siąść i popisać. Dobrze że zaglądasz i że nie zrażasz się ilością postów do nadrobienia :)
A co u Ciebie??

Ogólnie chciałam tylko wejść i życzyć Wam wszystkim spokojnej i milej niedzieli :kiss2
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Madlen :kiss2 dzięki za miłe słowa,
zaglądam bo Was lubię :P
Mnie nie straszna ilość postów do nadrobienia, tylko z pamięcią kiepsko ;)
Swoje lata już mam ;)

U mnie okej, kręci się jakoś.
Pan mąż do pracy niedługo idzie, córka lekcje zrobiła już wczoraj, dzisiaj tylko ćwiczy pisanie, potem poczytamy ciut Plastusia.

Nadrobię sobie dzisiaj w internecie lekarzy i skończę dziergać 'wymiankę'
Ogólnie leci ......

Nudy na pudy ;)
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

Madi mam taką nadzieję że się ogarnie jędza w końcu a kluski będę robić jak mój M z niemiec wróci :)
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Cześć dziewczyny, rodzynku.
Madlen jak już będziesz mieć takiego psiaka to mam nadzieję, że pochwalisz się nowym członkiem rodziny. :)
Car, już jest ich mniej na szczęście. Sami tępiliśmy, bo nie szło normalnie funkcjonować. Nawet w kosmetyczce mi siedział... Brrrr!! Ależ to było wielkie i waleczne.
Zanna i jak relacje z S? Poprawiły się coś?
Kay, mam nadzieję że w tą niedzielę wylegujesz się na kanapie, zajadasz się pysznościami i masz całkowite wolne od pracy. ;*
Adrian jak z Twoim samopoczuciem i serduchem?
Chyba nas tutaj coraz więcej, aż miło. :) Życzę wszystkim udanej niedzieli, jeśli kogoś pominęłam to przepraszam, piszę w pośpiechu, czas wyjść do lokalu a jestem tak podkurzona, że szkoda gadać...

Co do sióstr to odnalazłam je w sieci i to dopiero po grafice. Nie było łatwo znając tylko nazwisko, imiona i nazwę miasta, w którym się wychowały. Tak coś tknęło aby spróbować ostatni raz, kliknęłam na chyba setne zdjęcie jakiejś ładnej blondyny, już miałam odpuszczać jednak to miasto i reszta... Zgadzało się, więc napisałam. Tą ładną blondyną była moja siostra. :D

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

Black to super cieszymy się razem z Tobą :)

Madi też liczę na pochwalenie się pupilkiem :)
Zablokowany