Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
Aha wiem zapomniałam Ci o tym myszoskoczku napisać.. moja siostra też miała i też coś się mu na podbrzuszu zrobiło taka gruda wielka, ale nie zdążyła z nim iść do weta bo zdechł biedny.. a chyba cierpiał bo nagryzał sobie to co mu urosło..
Nie tylko ty masz takie uczucie niewidzialności na forum ja też tak mam czasamivaniliiia pisze:Nie wiem czy ktoś widzi moje posty ale już trzeci raz jest tak ze jak pisze, to nikt na moj post nie odpisujeale nie gniewam sie.
sluchajcie dziewczyny, a raczej mam sprawe do moderatorow.. wypadaloby przestawic zegarki....![]()
u mnie jest wyswietlone ze napisalyscie cos po 18, jak jest calkowicie inna godzina, wiec albo mi sie wydaje zle, albo sa nie przestawione... ; )
a co do gryzonia to starość nie młodość i wszyscy pójdziemy kiedyś do piachu a niektórzy do gliny
Adrian

Madlen a co tam co se będziesz żałować hihi ja to raczej nie jestem fanką jedzenia przed snem hehe po prostu dbam o sylwetkę
Vaniliiia
Vaniliiia
Adix257 Ty to taki nasz Kiler forumowy jesteś
haha
Ale jak się pisze do Was to nie odpiszecie co słychać.. Ja się Ciebie ostatnio pytałam czy jesteś zadowolony z tej pracy i czy ją lubisz.. odpowiedzi nie znalazłam...
Wiesz raczej nie objadłam się na wieczór tylko po południu a później odczuwałam skutki uboczne właśnie.. już na wieczór nie jadłam nic.. Mam chyba mało rozciągnięty żołądek bo zawsze jak zjem troszkę więcej to odczuwam ból brzucha
Wiesz raczej nie objadłam się na wieczór tylko po południu a później odczuwałam skutki uboczne właśnie.. już na wieczór nie jadłam nic.. Mam chyba mało rozciągnięty żołądek bo zawsze jak zjem troszkę więcej to odczuwam ból brzucha
No to dobrze że się nie objadasz
tak gadamy tu o jedzeniu i aż mam ochotę na jakieś ciacho 
No też dbam o linię
chciałabym spaść ze 3 kg, nie idzie mi.. i chciałam iść na zumbę ale też jakoś wybrać się nie mogę..
Ja bym zjadła roladę z masą czekoladową..
Ja bym zjadła roladę z masą czekoladową..
I jak tu się nie oprzeć takim łakociom
Ja to zawsze rano śmigam na jogging
A wieczorkiem ewentualnie basen albo ćwiczenia korygujące sobie robię 
Proszę Cię, nie osłabiaj mnie.. mi się nadzwyczajnie nie chce ruszać.. Jutro mnie czeka trasa na busa 3 km to może coś spalę..
chyba mi mobilizacji brakuje..
chyba mi mobilizacji brakuje..
No najwidoczniej ci jej brakuje
jeśli się chce dobrze wyglądać to trzeba dbać o siebie kochana 
Wiem, ale wyglądam naprawdę świetnie. Być może jeśli bym kiepsko wyglądała to by mi się bardziej chciało 
Oj Ania ja mam tyle ruchu..
Zacznę ćwiczyć jak spadnie śnieg bo nie będzie tyle pracy.. co innego tez jakbym miała z kim ćwiczyć to wiesz większa mobilizacja, a samej też jakoś mniej się chce
Zaraz, zaraz, tata niewidzialny? Osz kurczę... dlaczego to po Tobie nie odziedziczyłam?! No popatrz... od razu odwiedziłabym jakiś bank, poobserwowałabym sobie co niektórych co robią i mówią gdy czują swobodę... hmm hmm.
Vaniliiia a ja muszę się przyznać, że nie doczytałam o myszorku... Strasznie współczuję...
A propos czasu -u mnie wyświetla dobrą godzinę a jak u was?
Vaniliiia a ja muszę się przyznać, że nie doczytałam o myszorku... Strasznie współczuję...
A propos czasu -u mnie wyświetla dobrą godzinę a jak u was?
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Madlen w zdrowym ciele zdrowy duch 
Haha taaak 
Black a Tobie jak mija wieczór??
Black a Tobie jak mija wieczór??
A tam zaraz killer. Do bicia to ja jestem ostatni ale szlak mnie trafia jak czytam co te półgłówki wyprawiają z tymi naszymi przyjaciółkamiAniaaaaa pisze:Adix257 Ty to taki nasz Kiler forumowy jesteśhaha
Madlen z miłą chęcią poskakał bym z tobą po Pieninach
Black no może zamienili cię w szpitalu
Adrian

A tam zaraz Pieniny.. ja to bym poskakala w gumę.. Pamiętacie czy nie skakaliście??
aa Madlen zdziwilabys sie ale nadrabiam ile moge i tamte z "jak sie czuje" tez doczytalam.. Tylko jak sie czyta kilkanascie stron to potem nie wiadomo co komu odpisac i polowe sie gubi 
masz racje Adrian starosc nie radosc tylko ze ludzie to co innego... echh.
a ja sobie leze wlasnie w goracej wodzie i pomyslalam ze do Was wpadne hyhy
a w gume nie gralam ja bylam dziwnym dzieckiem i preferowalam inne zabawy :p
masz racje Adrian starosc nie radosc tylko ze ludzie to co innego... echh.
a ja sobie leze wlasnie w goracej wodzie i pomyslalam ze do Was wpadne hyhy
a w gume nie gralam ja bylam dziwnym dzieckiem i preferowalam inne zabawy :p
Kayira to jesteś naprawdę wyrozumiałą kobietą. Tak spojrzałam już wcześniej to usunął to zdjęcie. Akurat byłam an wykładach jak je zobaczyłam na fejsie, napisałam tylko 'ekhm' i usunął je
No najlepiej nam się nie układa, czasem to mam ochotę się gdzieś zamknąć, odizolowac i nie wychodzić....
Aniaaaa hahahaha no bardzo ciekawa i miła opinie, naprawdę, podziękuj mu, ale wątpię żeby mi to pomoglo:)
vanilka ja jednak myślę inaczej, uważam, że mam wielki i chce go zmienić, już sobie zapowiedziałam ostre ćwiczenia przez 'ferie' świąteczne. Od 18.12 do 07.01. Non stop ćwiczenie na rowerku i jakieś innę ćwiczenia na pupę. Muszę ją jakoś zmniejszyć.
Szkoda zwierzątka i szkoda, że nie da się nic zrobić
pewnie bedzie Ci bardzo smutno no i współczuję, że bedziesz musiała patrzeć jak ukochany pupilek cierpi... ech
Adix nie wiem już co mam myśleć, czy zrobił to specjalnie, czy serio tak myśli...
Black dziękuję również za miłe słowa:)
Dlatego myślę, że rozumiesz moją postawę...
Madlen no w zasadzie się domagałam, ale chciała go sprawdzić, czy rzeczywiście (jak mówi) kocha mnie taka jaka jestem i absolutnie nic by nie zmienił. No i wyszło, że jednak by zmienił... Dlatego przykro mi się zrobiło ech...
A on po prostu mówi co mysli, więc wątpię żeby to było specjalnie czy w żartach.... to był odpowiedni ton i w ogole, ja wiem kiedy on mówi coś specjalnie. Bo ja też czasem mu mówię coś takiego. Np on "kurde no wyglądam jak ciota" a ja "no co zrobisz jak nic nie zrobisz", ale nigdy czegoś takiego jak wczoraj nie było.
Aniaaaa hahahaha no bardzo ciekawa i miła opinie, naprawdę, podziękuj mu, ale wątpię żeby mi to pomoglo:)
vanilka ja jednak myślę inaczej, uważam, że mam wielki i chce go zmienić, już sobie zapowiedziałam ostre ćwiczenia przez 'ferie' świąteczne. Od 18.12 do 07.01. Non stop ćwiczenie na rowerku i jakieś innę ćwiczenia na pupę. Muszę ją jakoś zmniejszyć.
Szkoda zwierzątka i szkoda, że nie da się nic zrobić
Adix nie wiem już co mam myśleć, czy zrobił to specjalnie, czy serio tak myśli...
Black dziękuję również za miłe słowa:)
Dlatego myślę, że rozumiesz moją postawę...
Madlen no w zasadzie się domagałam, ale chciała go sprawdzić, czy rzeczywiście (jak mówi) kocha mnie taka jaka jestem i absolutnie nic by nie zmienił. No i wyszło, że jednak by zmienił... Dlatego przykro mi się zrobiło ech...
A on po prostu mówi co mysli, więc wątpię żeby to było specjalnie czy w żartach.... to był odpowiedni ton i w ogole, ja wiem kiedy on mówi coś specjalnie. Bo ja też czasem mu mówię coś takiego. Np on "kurde no wyglądam jak ciota" a ja "no co zrobisz jak nic nie zrobisz", ale nigdy czegoś takiego jak wczoraj nie było.
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
no ciezko bedzie juz 14 lutego tego roku stracilam jednego skoczka mialam go 4lata i byl moim pierwszym zwierzakiem... bardzo madrym z reszta.. i zaluje bo przeze mnie cierpial.. i odszedl w samotnosci w cierpieniach a moglam go uspic i ciagle sie za to winie.. musialam go isc pochowac... masakra... nie wiem co bedzie jak tego strace... to jego brat i tez go mam juz dlugo i od urodzenia... ale wiem ze juz tego bledu nie popelnie i go uspie.. nie wiem jak to przezyje bo po tamtym tak ryczalam ze 3dni nic poza tym nie robilam. tragedia. ale moze dam rade jestem zbyt uczuciowa i za bardzo kocham zwierzeta...
przestan gadac glupoty z tym tylkiem.. no chyba ze dla siebie sie chcesz zmienic a nie dla A.. to wtedy zrozumiem bo kazda kobieta ma prawo cos w sobie zmienic zeby czuc sie dobrze.. ale jesli facetowi cos sie nie podoba to ja bym nic nie robila,jak mu sie nie podoba to fora ze dwora....
przestan gadac glupoty z tym tylkiem.. no chyba ze dla siebie sie chcesz zmienic a nie dla A.. to wtedy zrozumiem bo kazda kobieta ma prawo cos w sobie zmienic zeby czuc sie dobrze.. ale jesli facetowi cos sie nie podoba to ja bym nic nie robila,jak mu sie nie podoba to fora ze dwora....
Facet jak już ma być szczery to potrafi być szczery do bólu...
Ciężko jest znieść rozstanie ze zwierzakiem gdy człowiek przywiąże się do niego i go pokocha. Nawet jeśli to chomik czy po prostu ryba z akwarium...
Ciężko jest znieść rozstanie ze zwierzakiem gdy człowiek przywiąże się do niego i go pokocha. Nawet jeśli to chomik czy po prostu ryba z akwarium...
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
vanilka niby masz racje, ale ja sama źle się czuję ze swoim tyłkiem. Teraz A. leży na łózku i ma o coś focha, nie mam pojęcia o co. Co ja mu takiego zrobiłam, nie wiem.
Współczuje ze zwierzątkami, mi jakby zdechł to nie wiem co bym zrobiła, zapłakałabym sie:(
Ej jak wyłączyć pakiet 25mb internetu w plusie?
Współczuje ze zwierzątkami, mi jakby zdechł to nie wiem co bym zrobiła, zapłakałabym sie:(
Ej jak wyłączyć pakiet 25mb internetu w plusie?
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
To się nazywa trudny charakter faceta.
Trampkowa nie mam pojęcia jak wyłączyć. Plus strasznie zjada stan konta.
Trampkowa nie mam pojęcia jak wyłączyć. Plus strasznie zjada stan konta.
No ja pamietam ten dzien 14lutego w tym roku, ryczalam tak glosno, ze nie wiem co sobie ludzie mysleli, i jeszcze musialam myszora zakopac, a on mnie tak kochal... nie moge nawet o tym mowic bo zaczne znowu plakac, mimo ze juz minelo troche czasu.. ale teraz kolejny.. troche sie boje tego dnia, ale moze dam jakos rade, na razie zyje i mam nadzieje ze pozyje jeszcze dlugo dlugo...
Tez nie wiem jak sie wylacza, ja na szczescie mam abonament..
Tez nie wiem jak sie wylacza, ja na szczescie mam abonament..