Przy kawie ...

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Re: Przy kawie ...

Post autor: Madlen »

Aha wiem zapomniałam Ci o tym myszoskoczku napisać.. moja siostra też miała i też coś się mu na podbrzuszu zrobiło taka gruda wielka, ale nie zdążyła z nim iść do weta bo zdechł biedny.. a chyba cierpiał bo nagryzał sobie to co mu urosło..
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Post autor: Adix257 »

vaniliiia pisze:Nie wiem czy ktoś widzi moje posty ale już trzeci raz jest tak ze jak pisze, to nikt na moj post nie odpisuje :D ale nie gniewam sie. :kiss2
sluchajcie dziewczyny, a raczej mam sprawe do moderatorow.. wypadaloby przestawic zegarki.... :)
u mnie jest wyswietlone ze napisalyscie cos po 18, jak jest calkowicie inna godzina, wiec albo mi sie wydaje zle, albo sa nie przestawione... ; )
Nie tylko ty masz takie uczucie niewidzialności na forum ja też tak mam czasami

a co do gryzonia to starość nie młodość i wszyscy pójdziemy kiedyś do piachu a niektórzy do gliny :kiss2
Adrian
:P
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Aniaaaaa »

Madlen a co tam co se będziesz żałować hihi ja to raczej nie jestem fanką jedzenia przed snem hehe po prostu dbam o sylwetkę :-)

Vaniliiia :kiss2
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Adix257 Ty to taki nasz Kiler forumowy jesteś :-D haha
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Ale jak się pisze do Was to nie odpiszecie co słychać.. Ja się Ciebie ostatnio pytałam czy jesteś zadowolony z tej pracy i czy ją lubisz.. odpowiedzi nie znalazłam...

Wiesz raczej nie objadłam się na wieczór tylko po południu a później odczuwałam skutki uboczne właśnie.. już na wieczór nie jadłam nic.. Mam chyba mało rozciągnięty żołądek bo zawsze jak zjem troszkę więcej to odczuwam ból brzucha
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

No to dobrze że się nie objadasz :-) tak gadamy tu o jedzeniu i aż mam ochotę na jakieś ciacho :-D
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

No też dbam o linię :) chciałabym spaść ze 3 kg, nie idzie mi.. i chciałam iść na zumbę ale też jakoś wybrać się nie mogę..
Ja bym zjadła roladę z masą czekoladową..
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

I jak tu się nie oprzeć takim łakociom :-) Ja to zawsze rano śmigam na jogging :-) A wieczorkiem ewentualnie basen albo ćwiczenia korygujące sobie robię :-)
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Proszę Cię, nie osłabiaj mnie.. mi się nadzwyczajnie nie chce ruszać.. Jutro mnie czeka trasa na busa 3 km to może coś spalę..
chyba mi mobilizacji brakuje..
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

No najwidoczniej ci jej brakuje :-) jeśli się chce dobrze wyglądać to trzeba dbać o siebie kochana :-)
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Wiem, ale wyglądam naprawdę świetnie. Być może jeśli bym kiepsko wyglądała to by mi się bardziej chciało :)
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

No ale wiesz sport to zdrowie :-D Nawet dla zdrowia troszke ruchu nie zaszkodzi co :-D
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Oj Ania ja mam tyle ruchu.. :) Zacznę ćwiczyć jak spadnie śnieg bo nie będzie tyle pracy.. co innego tez jakbym miała z kim ćwiczyć to wiesz większa mobilizacja, a samej też jakoś mniej się chce
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Zaraz, zaraz, tata niewidzialny? Osz kurczę... dlaczego to po Tobie nie odziedziczyłam?! No popatrz... od razu odwiedziłabym jakiś bank, poobserwowałabym sobie co niektórych co robią i mówią gdy czują swobodę... hmm hmm.
Vaniliiia a ja muszę się przyznać, że nie doczytałam o myszorku... Strasznie współczuję... :(

A propos czasu -u mnie wyświetla dobrą godzinę a jak u was?

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Madlen w zdrowym ciele zdrowy duch :-D
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Haha taaak :)

Black a Tobie jak mija wieczór??
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Post autor: Adix257 »

Aniaaaaa pisze:Adix257 Ty to taki nasz Kiler forumowy jesteś :-D haha
A tam zaraz killer. Do bicia to ja jestem ostatni ale szlak mnie trafia jak czytam co te półgłówki wyprawiają z tymi naszymi przyjaciółkami
Madlen z miłą chęcią poskakał bym z tobą po Pieninach
Black no może zamienili cię w szpitalu :lol:
Adrian
:P
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

A tam zaraz Pieniny.. ja to bym poskakala w gumę.. Pamiętacie czy nie skakaliście??
vaniliiia
Kobietka Expert

Post autor: vaniliiia »

aa Madlen zdziwilabys sie ale nadrabiam ile moge i tamte z "jak sie czuje" tez doczytalam.. Tylko jak sie czyta kilkanascie stron to potem nie wiadomo co komu odpisac i polowe sie gubi :D
masz racje Adrian starosc nie radosc tylko ze ludzie to co innego... echh.

a ja sobie leze wlasnie w goracej wodzie i pomyslalam ze do Was wpadne hyhy

a w gume nie gralam ja bylam dziwnym dzieckiem i preferowalam inne zabawy :p
Obrazek

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦
Vice Miss Babskich Spraw 2013
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Post autor: Adidasowa »

Kayira to jesteś naprawdę wyrozumiałą kobietą. Tak spojrzałam już wcześniej to usunął to zdjęcie. Akurat byłam an wykładach jak je zobaczyłam na fejsie, napisałam tylko 'ekhm' i usunął je :lol: No najlepiej nam się nie układa, czasem to mam ochotę się gdzieś zamknąć, odizolowac i nie wychodzić....

Aniaaaa hahahaha no bardzo ciekawa i miła opinie, naprawdę, podziękuj mu, ale wątpię żeby mi to pomoglo:)

vanilka ja jednak myślę inaczej, uważam, że mam wielki i chce go zmienić, już sobie zapowiedziałam ostre ćwiczenia przez 'ferie' świąteczne. Od 18.12 do 07.01. Non stop ćwiczenie na rowerku i jakieś innę ćwiczenia na pupę. Muszę ją jakoś zmniejszyć.
Szkoda zwierzątka i szkoda, że nie da się nic zrobić :( pewnie bedzie Ci bardzo smutno no i współczuję, że bedziesz musiała patrzeć jak ukochany pupilek cierpi... ech

Adix nie wiem już co mam myśleć, czy zrobił to specjalnie, czy serio tak myśli...

Black dziękuję również za miłe słowa:)
Dlatego myślę, że rozumiesz moją postawę...

Madlen no w zasadzie się domagałam, ale chciała go sprawdzić, czy rzeczywiście (jak mówi) kocha mnie taka jaka jestem i absolutnie nic by nie zmienił. No i wyszło, że jednak by zmienił... Dlatego przykro mi się zrobiło ech...
A on po prostu mówi co mysli, więc wątpię żeby to było specjalnie czy w żartach.... to był odpowiedni ton i w ogole, ja wiem kiedy on mówi coś specjalnie. Bo ja też czasem mu mówię coś takiego. Np on "kurde no wyglądam jak ciota" a ja "no co zrobisz jak nic nie zrobisz", ale nigdy czegoś takiego jak wczoraj nie było.
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
vaniliiia
Kobietka Expert

no ciezko bedzie juz 14 lutego tego roku stracilam jednego skoczka mialam go 4lata i byl moim pierwszym zwierzakiem... bardzo madrym z reszta.. i zaluje bo przeze mnie cierpial.. i odszedl w samotnosci w cierpieniach a moglam go uspic i ciagle sie za to winie.. musialam go isc pochowac... masakra... nie wiem co bedzie jak tego strace... to jego brat i tez go mam juz dlugo i od urodzenia... ale wiem ze juz tego bledu nie popelnie i go uspie.. nie wiem jak to przezyje bo po tamtym tak ryczalam ze 3dni nic poza tym nie robilam. tragedia. ale moze dam rade jestem zbyt uczuciowa i za bardzo kocham zwierzeta...

przestan gadac glupoty z tym tylkiem.. no chyba ze dla siebie sie chcesz zmienic a nie dla A.. to wtedy zrozumiem bo kazda kobieta ma prawo cos w sobie zmienic zeby czuc sie dobrze.. ale jesli facetowi cos sie nie podoba to ja bym nic nie robila,jak mu sie nie podoba to fora ze dwora....
Obrazek

456
Kobietka Expert

Facet jak już ma być szczery to potrafi być szczery do bólu...

Ciężko jest znieść rozstanie ze zwierzakiem gdy człowiek przywiąże się do niego i go pokocha. Nawet jeśli to chomik czy po prostu ryba z akwarium...

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Post autor: Adidasowa »

vanilka niby masz racje, ale ja sama źle się czuję ze swoim tyłkiem. Teraz A. leży na łózku i ma o coś focha, nie mam pojęcia o co. Co ja mu takiego zrobiłam, nie wiem.
Współczuje ze zwierzątkami, mi jakby zdechł to nie wiem co bym zrobiła, zapłakałabym sie:(

Ej jak wyłączyć pakiet 25mb internetu w plusie?
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
456
Kobietka Expert

To się nazywa trudny charakter faceta.
Trampkowa nie mam pojęcia jak wyłączyć. Plus strasznie zjada stan konta.

vaniliiia
Kobietka Expert

No ja pamietam ten dzien 14lutego w tym roku, ryczalam tak glosno, ze nie wiem co sobie ludzie mysleli, i jeszcze musialam myszora zakopac, a on mnie tak kochal... nie moge nawet o tym mowic bo zaczne znowu plakac, mimo ze juz minelo troche czasu.. ale teraz kolejny.. troche sie boje tego dnia, ale moze dam jakos rade, na razie zyje i mam nadzieje ze pozyje jeszcze dlugo dlugo...

Tez nie wiem jak sie wylacza, ja na szczescie mam abonament..
Obrazek

Zablokowany