Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: hurri »

Ja się nie dziwię, że masz takie przeboje, dlatego już dawno mówiłam, żebyś nauczyła ją połykać tabletki :)
Wtedy całkiem inaczej będzie wyglądać chorowanie,
ale ! oby już Wam nie chorowała.

Oglądałam wiadomości, i chyba moje dziecko już do gimnazjum nie pójdzie!!!! jupiiii !!!!!

Halinko - Wymarzony dom to jest nowy program na tvnie,
10 rodzin buduje dom marzeń, a jedna rodzina go wygra :)

No proszę Was :evil:
Takie prawo dzieci, że biegają, piszczą, krzyczą, bawią się :? :?
Nie pamięta wół jak cielęciem był? :angrywife
Sasza
Super Gaduła

Post autor: Sasza »

Smuzka
ja juz dzis tej pani powiedzialam ze moga sobie mowic sasiedzi co chca
ja cisze nocna zachowuje,patologi nie ma to niech sobie gadaja
A gadac lubia. Jeszcze nie tak dawno mialam czesto pytania o 2 dziecko;/

Wymalowalam sobie pazurki:P pare dni mialam kolor cytrynka i jaskrawy roz, teraz kolor jagodowy i mieta:P
lato to szaleje;)

Gosia przetestujemy te tabletki.
4 latka uciszyc ciezko :P jak za mocno szaleje to mowie by troszke ciszej byla ale...kurde...to male dziecko
I tych piskow krzykow nie ma duzo. Raz dwa razy dziennie.Bo jak dorwie sie z zabawa z psem to jest czad:) Ale to wiesz.....przeczepic sie trzeba o cos . Tam gdzie powinni sie przyczepic bo sa awantury albo nocne imprezy to siedza cicho :) bo sie boja: )

Ide ciacho robic :)
Ostatnio zmieniony pn cze 27, 2016 2:50 pm przez Sasza, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Ja własnie zmyłam lakier, nie mam kolorów, żeby szaleć a jeszcze tak jednego złamałam :( że masakra 3 dni mnie bolało potem ....
Sasza
Super Gaduła

Gosia ja nie malowalam nic bo a to sie rozdwajaly a to lamaly...
wkoncu poszlam w lakier. Caly czas mam , tylko zmieniam kolory.
I powiem Ci ze pazurki lepsze sa:P
Mam teraz bardziej zadbane dlonie. Troszke wychodza z dlugoscia za opuszek bo jak dlugich nie lubie:P
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Sasza - testuj. Majka w wieku Emi już syropków nie miała:)
Uda Ci się!
Awatar użytkownika
Smużka 24
Fajna Kobietka

Post autor: Smużka 24 »

Wkurzają mnie pytania kiedy drugie dziecko, czemu nie jestem w ciąży! Nie rozumieją że ja więcej nie chce dzieci to takie dziwne?

Sasza moja tez ciężko uciszyć jak się bawi..:'(

Oglądam jeden odcinek tego programu narazie jako tako zobaczymy jak dalej będzie.
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Rany, ale piszecie :)
czytam i wiem co komu mam odpisać, a jak skończę czytać to już nie wiem nic.....
To tak od początku.
Co do tabletek to ja sama jako dziecko czy nawet nastolatka miałam problem z połykaniem.
I wiecie na co wpadłam? Jak piję ze szklanki to jest kąt 90 stopni między ustami a gardłem i wtedy się zaciska, a jak piłam z butelki to głowę trzeba podnieść wyżej i wtedy ten kąt się bardziej prostuje, większe ciśnienie jest z butelki (tzn z większą prędkością woda leci) i tabletka sama się połyka.
I od dawien dawna popijam kazdą tabletkę wodą z butelki i Marcelowi też tak daję i też stwierdził że jest łatwiej. Bo gardło nie jest ściśnięte.

Gosia, a ja mam swoje zdjęcia u siebie na kompie, w programie Picassa, Ty pewnie w tym jakimś Instagramie. Dlatego ja nie mam linka do nich i nie wstawię w IMG :(
No chyba, że wstawię zdjęcie tutaj a z wiadomych przyczyn twarz zakryję...... no, mówię o zdjęciu z 18-tki.....
I jeszcze Wam wstawię zdjęcia z drogi z naszej wioski do następnej wioski, jakie drzewa są przewrócone.... i to nie jedno......
Podobno w sobotę w ogóle przejazdu nie było. Ja tam nie wiem bo wtedy mecz oglądaliśmy i nigdzie nie miałam zamiaru jeździć.

Enva, oj teraz to tylko trzymam kciuki aby tata szybko wrócił do zdrowia......

Sasza, no ja bym też chciała mieć swoje owoce...... mamy jedynie maliny, truskawki to stare już i kilka owoców miały.
Byłam o 13 w sklepie i chciałam kupić czereśnie to już nie było, a były już dziś po 5zł podobno.
Ej, a jak z tymi kartkami? zaczęłaś robić?
Moja koleżanka z podstawówki w piątek mi napisała, że ma rocznicę w środę i że nie pomyślała aby kupić kartkę ode mnie.... A ja jej na to, że nic stracone, zrobię przez weekend i jak wysłałam dziś to jutro dostanie.
I jeszcze dziś dzwoniła koleżanka że chce kartkę na ślub, od niej jako świadkowej.
W piątek kuzynka mi zapłaciła za kartkę którą wcześniej jej wysłałam, teściowa za dwie kartki, a jeszcze jeden chłopak miał mi na imprezie oddać kasę a ja mówię że ma czas, a potem on się napił i zapomniał a mi było głupio się upominać.... ale zostawi u swojej cioci a mojej koleżanki :)
Tak więc jakoś pomału się kręci :) zawsze to jakiś grosz

Smużka, ja co roku mroziłam truskawki i w tym roku też chciałam, jak koleżanka chciała mi sprzedać za 7zł za koszyk to mój mąż mówił, że jeszcze będą tańsze i mam poczekać.... no i dzięki niemu zostałam bez truskawek i jestem za to na niego wściekła.
Teraz zimą nie będę mogła zrobić ciasta z truskawkami, a jeszcze zimą lubiłam sobie odmrozić i zjeść jak mi brakowało owoców.....

Halinko, no niektóre rzeczy są lepsze w Lidlu, a inne w Biedronce, trzeba wypróbować i sobie wybrać co gdzie kupić :) Za to w Lidlu mają dobrej jakości ciuchy.
Jutro jadę z Marcelem do Decathlonu po buty, halówki ma już ciasne a musi mieć na obóz w razie jakby trenowali na sali. No i jeszcze muszę mu w Auchan kupić jakieś przybory toaletowe, żel pod prysznic itd.
Dziś przejrzałam bluzki, ile on ich ma bo musi wziąć dużo. Będą trenować 3 razy dziennie a ja wiem jak wygląda (raczej pachnie) bluzka po treningu. No raczej musi już ją zdjąć i jej już nie ubierze a tam prania nie będzie.
No widzisz, mówiłam, że kliwia będzie kwitła większa :)

To macie moje zdjęcie z 18-tki i zdjęcia po nawałnicy

Ej,nie kumam, jak to w końcu jest z tym szkolnictwem, z VII i VIII klasą? Co znaczy że już od 2017 roku nie będzie?
Czyli jak Marcel teraz idzie do 6 klasy to akurat za rok już nie pójdzie do gimnazjum tylko do 7?
A ci co idą teraz do gimnazjum to je skończą, tak?
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

z picassy też chyba możesz linka wziąć ...
ja wrzucam sobie zdjęcia na grupę na fb :) z instagrama nie umiem bezpośrednio skopiować z kompa :D

pięknie wyglądałaś!
śliczna sukienka ...

a krajobraz z nawałnicy, robi wrażenie ....
u nas na szczescie jakoś lajtowo , ale widzę w tv ze się działo w niektórych miejscach ...
Awatar użytkownika
Smużka 24
Fajna Kobietka

piękna sukienka :)
Tak w lidlu mają super ciuchy, tak szybko się nie niszczą.

właśnie to jak to będzie? od 1 wrześnie nie ma gimnazjum?
ja się ciesze że zmienili ustawę o 6 latkach do 1 klasy, bo moja mała by musiała już iść do zerówki.
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

To tylko zdjęcia dwóch drzew a wszędzie wzdłuż ulicy leżą gałęzie i to takie spore a nie jakieś małe..... aż byłam w szoku jak jechałam.

A dzięki za komplement :) No sukienka to mi się trafiła :) Taka skromna a faktycznie robi wrażenie :)
Tylko na zdjęciu nie widać tak tego kolorku, taki ładny zielony, seledynek :) A góra biała
Awatar użytkownika
kokoszanel
Super Gaduła

Post autor: kokoszanel »

niezłe zdjęcia, wygląda to nie za ciekawie...

u mnie porządnej burzy nie było od 10 dni ale też nie w pobliżu mojego miejsca zamieszkania tylko jakieś 10-20 km od mojego miasta a wyglądało to dokładnie tak. jak widziałam zdjęcia i filmy byłam przerażona.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł,
ale najważniejsze żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć"

~ Coco Chanel
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Smużka, gimnazja będą powoli wygasać, w tym roku jeszcze 1 klasa gimnazjum będzie,
ale za rok już nie,
dzieci wychodzące z 6 klasy pójdą do klasy 7 :)

Aga - Marcel też już do gimnazjum nie pójdzie?

ma - jejku faktycznie ...
nas też omijają te burze szerokim łukiem i dobrze ....

ale mi duszno! :angrywife
Awatar użytkownika
kokoszanel
Super Gaduła

bac - niby omija to mnie i przebiega bokiem, bo porządna nawałnica u nas przeszła dawno temu ... a tak jeśli gdzieś jest coś w moim województwie to stanowczo nie u mnie!

no właśnie zastanawiam się teraz nad tą zmianą edukacji... niby ma wejść w roku szkolnym 2017/2018 ... więc ciekawi mnie czy mój syn który teraz idzie do 3 klasy (choć powinien do 4 kl) - załapie się na zmianę i będzie miał 8 klas podstawówki? bo ja już się normalnie pogubiłam...

~ Coco Chanel
Sasza
Super Gaduła

Ale ostatnio piszemy jak szalone :)

Aga elegancko wyszlas.
Co do kartek o ile bedzie mozna ...zamowie chyba u Ciebie. Tobie to wychodzi dobrze, a ja zrobilam tylko tego kwiatka
a kartka chcialabym aby byla elegancka. To na wrzesien. Jakos mnie nie ciagnie do tego typu zabaw. Wole ten czas na decupage poswiecic teraz kupie sobie lakier w kolorze ecri i dzialam

Smuzka ja bym chciala 2 dziecko ale nie wiem czy bede mogla
Ja zauwazylam ze CI co maja 2 lub 3 dzieci maja jednak inne podejscie do tych co maja 1.Nie mowie ze wszyscy ale to sie zmienia chyba
Kolezanka miala jedno tak jak ja, w tym samym wieku dziewczynki roznica miesiaca. Teraz jest drugi raz w ciazy. I juz slysze ze tez powinnam pomyslec, ze jak sie ma 2 dzieci to sie to pierwsze lepiej rozwija itp ble ble ble
W zyciu bym nie pomyslala ze ona moze tak uwazac a tu jednak.

Ma byly straszne nawalnicy, zniszczen duzo.

Zaraz maz bedzie, to ja sobie siade z ksiazka:)
Awatar użytkownika
kokoszanel
Super Gaduła

Sasza - a co ciekawego teraz czytasz? :)

~ Coco Chanel
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

ma - o ile dobrze zrozumiałam, to dzieci, które we wrześniu pójdą do klasy 6 :) po zakonczeniu roku szkolnego nie pójdą do gimnazjum tylko do klasy 7 :)
więc zarówno moja, jak i Twój się na gimnazjum nie załapią :)

teraz ta klasa 6 co skończyła jeszcze do 1 klasy gimnazjum idzie, i to będzie ostatni rocznik ...

my własnie kawka :) i wspaniałe stulecie :D hahaha
Awatar użytkownika
kokoszanel
Super Gaduła

bac - rany byłoby cudownie aby tak naprawdę się stało bo to gimnazjum to wymóżdżacz normalnie. wiem bo niestety miałam tą przyjemność być pierwszym rocznikiem który na to gimnazjum się załapał...

~ Coco Chanel
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

też mam taką nadzieje, że im się to uda ... ja w gimnazjum nie byłam, ale uważam że to samo zło :D :D :D
Sasza
Super Gaduła

Ma dwie ksiazki . Dom na klifie ( swietna ) i Zapisane w kosciach Becketa
a pozniej Szpety zmarlych tez Becetta i pare innych thrillerow...nastepnie Poczwarke;) Recepte na milosc i na koncu tematyka obozowa , powstanie warszawskie itp . Ogolnie mam wysokiiiiiiiii stosik ksiazek
Ty czytasz ta Diabel ubiera sie u Prady dalej ? bo wczoraj pisalas ze zaczelas. I jak teraz?

Gosia od nowa ogladasz?
Mnie sie juz nie chce teraz jakos seriale ogladac....
Chociaz WS chetnie bym obejrzala. Ostatnio przeczytalam mala ksiazeczke o losach Kosem.
Ktory to odc. WS w tv leci?
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Nie, nie od nowa... Leci dalej na tvp1 ....
Więc oglądam, choć nie każdy odcinek, bo wiadomo ... jak mnie nie ma to nie oglądam :)

dzisiaj był 36 z 72 :)

chyba sobie kłamczuchy załączę, ale chyba idę po lody :P do sklepu .....
Awatar użytkownika
Smużka 24
Fajna Kobietka

ma_kowalewicz pisze:bac - rany byłoby cudownie aby tak naprawdę się stało bo to gimnazjum to wymóżdżacz normalnie. wiem bo niestety miałam tą przyjemność być pierwszym rocznikiem który na to gimnazjum się załapał...
Dobrze też wiem bo sama chodziłam do gimnazjum, ja byłam drugim lub trzecim rokiem co do gimnazjum szedł. ;-)
bo od tego wrześnie nie ma egzaminów po 6 klasie i dobrze, to tylko nie potrzebny stres dla dzieci.
u mnie też burze mnie mijają. to dobrze bo jak mają być takie nawałnice to ja dziękuje..

sasza no to mamy taki sam problem ;-) u mnie wszyscy naokoło gadaja kiedy drugie :D jedna moja koleżanka to już 3 urodziła ;-)
Sasza
Super Gaduła

Gosia a bo to o Kosem. Myslalam ze WS

Smuzka gadaja i beda gadac.
Jakbysmy sie postaraly o 2 ...to ze 500 plus chcemy:P
Szwagierka ma 3...i znowu uwazaja ze za duzo :P np.moja tesciowa czy jej mama ktora uwaza ze 1 najlepiej miec
Moja tesciowa wogole ma do tego podejscie takie ze po co w 2 dziecko sie pakowac ze to glupota.Tak dosc radykalnie mowi, lepiej byloby jakby wogole sie nie wtracala. Ani nie namawiala ani nie mowila tak jak znowu nam ciagle " bron boze drugie tosz to wydatki " To jej powiedzialam wkoncu ze sama miala 2 :P

ciacho sie piecze
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

a ja wróciłam ... ale duchota u nas :)

ale tu fajnie, piszemy dużo :P jest co czytać :P hihi

Saszka - tak , tak Kosem :)
Awatar użytkownika
Smużka 24
Fajna Kobietka

Tak szybko piszecie :)
A no tak teraz to szał na + 500 :D.
Sasza
Super Gaduła

Gosia u nas chłodno.
Ciasto juz jest.
boze...juz po 18...wiekszosc dnia z dzieckiem sama,maz poszedl z mala na plac zabaw ja poczytam.. mala spac...i juz wieczor
Zablokowany