No i pojechałam do sklepu tylko po mrożonkę a wróciłam z paroma torbami zakupów tylko bez tej mrożonki bo nie było, straciłam mnóstwo forsy i prawie nic takiego nie kupiłam , taka drożyzna

i jak tutaj żyć panie premierze

Szybko gotowałam zupkę dla Adasia i na wynos a mojemu zrobiłam jego rarytasowe danie , kiełbasa duszona z cebulką , ziemniaczki i surówka z kapusty , jak dla mnie to nie jadalne a on to uwielbia , W Kauflandzie dzisiaj był schab piękny bez kości po 12,99 więc wzięłam dla siebie i dla Uli . Zrobiło się mglisto , zimno , a w domku cieplutko i błogo się siedzi i pije kawkę , Mojej Uli zepsuł się teraz piekarnik i fajny sobie zamówili bo z funkcją pieczenia pizzy , chleba i termosondą , ciekawa jestem czy będzie dobrze piekł , ona bardzo dużo piecze w piekarniku , bo ja rzadko , źle trochę mają bo płyta osobna i piekarnik osobny a nie jak tradycyjnie razem że cóż to ich wybór i chyba jutro będziemy u nich dyżurować jak kurier przywiezie . Chciałam kupić sobie śledzie wiejskie ale się wściekłam bo jak tydzień temu kupiłam i otworzyłam to wokół słoika były płaty śledziowe a w środku cały taki wielki czop cebuli , i właściwie mało co się zje , ja cebuli nie lubię więc to wszystko poszło do śmieci , w końcu płaci się za śledzie a nie za cebulę więc teraz kupiłam w wiaderku do zrobienia .
Różnie to w rodzinie bywa , ja tez miałam przykre doświadczenie z moim jednym bratem a
właściwe z bratową ale to już przeszłość ale zadra w sercu została wolę już nie pamiętać

Kasiu u nas też obchodzi się tylko imieniny ale my swoim dzieciom nadal je robimy i teraz 15 idziemy do Monisi na kawusię , miłego spędzenia czasu z rodzinką
Agnieszko ja aż nie mogę uwierzyć że tak rodzina ciebie traktuje , ciężko mi jak to czytam , jak do nich trafić , przecież to nie ludzkie , dziwę się ze nawet ojciec jest pod presją mamy twojej a co on nie ma swojego zdania , ściskam ciebie ,pamiętaj że zło do nich kiedyś wróci .
Myszko trzymaj się , jesteś wielki pracuś , ale na pewno cieszy ciebie, że już są efekty tego remontu i wkrótce już razem zamieszkacie .