Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
elzbieta45
Kobietka Expert

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: elzbieta45 »

tak prędzej niż myslicie
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Mi też "nasi" faceci nie przeszkadzają bo jak mówię na równi się z nimi rozmawia, co prawda z innymi jak Krzyś nie miałam styczności, no kiedyś Adrian z nami pisał ale już nie pisze.
Ja nie lubię facetów takich jak tamten co myślą o sobie że kim to on nie jest a kobieta to tylko gorsza wersja człowieka...
A czy mało wie o życiu... pewnie tak, chociaż jak twierdzi ma 31 lat więc już co nieco powienien wiedzieć.... Krzyś jest młodszy a o ile dojrzalszy emocjonalnie.

Ale sypie.... normalnie nas zasypie i nie wiem czy wyjadę za bramę.... bo mam pod górkę do bramy i już nie raz mąż miał problem żeby wyjechać bo koła się kręcą a auto stoi w miejscu... A do 14 może nasypać dużo śniegu i jeszcze na trening nie pojedziemy. Jestem sama w domu, mąż dzwonił że dziś do domu nie wróci, pojechał do siostry bo bez sensu jechać taki kawał żeby tylko się przespać a wieczorem znów wracać. Teściowie też już pewnie są u niej. Tylko Marcel za 2 godziny wraca. Ciekawe czy teściowie przywiozą swojego wnuka od tej córki bo miał przyjechać na ferie. On ma 15 lat ale fajnie się bawią z Marcelem. Jak wysypią klocki lego i budują domki to aż miło popatrzeć :) No, czasem się kłócą, ten starszy mu dokucza, ale jak to dzieci ;) Cieszę się że mimo takiej różnicy wieku mają fajny kontakt ze sobą. Bo Marcel własnie dużo odbiega wiekowo od reszty kuzynów. Najstarsza będzie miała w tym roku 24, potem 22, 20, 17 i dwoje 16 a Marcel 9. No ale mój mąż jest najmłodszy z rodzeństwa a tamci mieli dzieci już przed 20-tką stąd taka różnica. Zresztą męża rodzeństwo to już są po 40-tce...
Ostatnio zmieniony pt sty 17, 2014 11:23 am przez Culagula, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Tylko że po prostu nie ma sensu się nakręcać ;)
denerwować itp ;)
jak pisałam, popisze, popiesze i zniknie... taki mały trolik ;)

a co do niego samego.. napisał dwa posty :), wiec w sumie też mało o nim wiadomo
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
elzbieta45
Kobietka Expert

wiesz zależy kto i jak podchodzi do zycia . Bo może mieć i 40 czy 50 lat a takie samo myslenie jak ta eznosc meska .Wiecie tez , ze niejeden mezczyzna napakowany tez uważa ze jest mezny i meski bo tylko widzi te swoje strydowe wypukłości
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Mnie on denerwuje dlatego że takiego typa mam w domu i mam na takich alergię.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Tylko wiecie... to jest tylko internet...
pojawiają się tacy panowie, rózne pane, różne trolle..
i nie ma sensu przez takie osoby psuć sobie humoru ;)

Ja rozumiem, że masz alergię... ale w necie pojawia się wiele osób które pojawiają się tylko po to, by napsuć humor innym ;)
czy też wywołac zamieszanie i czerpać z tego przyjemność ;/

Elu... no cóż.. każdy nas... może miec lat 18 i byc bardziej doświadczonym niż ktoś mający lat 40 :)
a panowie często lubią mieć baaardzo wysokie mniemanie o sobie :D
elzbieta45
Kobietka Expert

Tak masz racje kaj . Przeminie jak wczorajsza pogoda . niema czym się martwic . tak niestety jest internet
Awatar użytkownika
Carina
Kobietka Expert

Post autor: Carina »

Hej.
A mi tam jest obojetny ;)
Moze tak pisac, zeby sprawdzic reakcje.Roznie ludzie sprawdzaja innych.Sama majac prace kontrolną robiłam takie akcje by zrobic badanie.Bo wtedy najszybciej reakcja jest ;)
A jak nie.To juz jego problem...i nie wiem czy jest sens zaprzatac sb tym glowe.;}
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

No wiecie , tyle napisałam i chciałam wysłać a tutaj u nas prąd wyłączyli i przed chwila dopiero włączyli :( :( A uśmiałam się z mojego Adasia bo on nie wymawia R i mówi L , cały czas go poprawiamy , uczymy jak ma mówić to R , a w kuchni gotowałam mu budyń i on cały czas nadaje i mówi że jak nie ma tego plądu a ja mu mówię prądu i tako to było trzy razy aż on wreszcie do mnie mówi tak , no dobrze niech tak będzie że tego co ty mówisz nie ma to trzeba zapałek do podświecenia gazu i zastrzelił mnie że tak błyskotliwie umiał to słowo obejść :D :D

Agnieszko czym ty się denerwujesz , ten Krakus to taki figo - fago , omiń go , ja czytałam ale go pominęłam z przywitaniem . a co do banku MB to ja loguję się prawie co dzień i u mnie po lewej stronie jest logowanie nowe a obok po prawej stare i mam możliwość wejścia jak chcę :D Stara strona jest dla mnie lepsza ale mój mówi że nowe , więc widzisz jak to jest .

KAy ja nie lubię kupować w takich galeriach , jest drogo i nie zawsze znajdę coś dla siebie ,to prawie dla młodzieży , u was na placu są fajne rzeczy , ja kiedyś tam kupiłam sobie szpilki które do dziś nosze bo takie wygodne .
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Wiesz nam wygodniej iść do galerii ;)
choć i tak byłam prawie pewna że nic nie dostane ;)
ale np wolę kupić markowe dzinsy i w nich pochodzić ;)
Awatar użytkownika
Carina
Kobietka Expert

Haha a to spryciarz ;)
I widze,ze tez lubi budyn ;)ktory swoja droga mi juz obrzydał.
Moj r ladnie mowi ale za to z innymi literami mial problem.

Na placu? Tam gdzie zieleniak.Czy jest jakis nowy o ktorym nie wiem? ;p
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

mój kuzyn kiedyś, tylko że oni w niemcech mieszkają i też ma problemy z r..
mial powiedzieć wasser, bo ćwiczyli, a on w którymś momencie mówi woda :D

ja mówię o moim placu w bejrucie :D
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kay , bejrucie ???/ nasz wszystko wymawia ładnie ale to R jest jego udręką , no myślę że jak dużo dzieci jeszcze to wyćwiczy a swoja drogą maluchy teraz są bardzo sprytne , No i widzisz jak sobie poradził ,woda to chociaż nie ma tego R a to samo znaczy :D

Carink, twój jest tez prawie w tym samym wielu bo nasz ma 3,5 roku
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

oj tak mówimy na bierutów ;) hehehe ;)
dzieci są cwane i potrafią osiągnąć co chcą..
a zapomniałam powiedziec, że mój kuzyn wtedy po polsku nie gadał :D
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kayira pisze:oj tak mówimy na bierutów ;) hehehe ;)
dzieci są cwane i potrafią osiągnąć co chcą..
a zapomniałam powiedziec, że mój kuzyn wtedy po polsku nie gadał :D
Ale się uśmiałam z tego bejruta muszę dalej to sprzedać :D oj dzieciaki są okropnie cwane i wiedzą kogo mogą do wszystkiego namówić , to ile ten twój kuzyn ma lat ????

Obrazek
Awatar użytkownika
Carina
Kobietka Expert

No tak.To nie ma duzej roznicy ;)
To chyba najfajniejszy wiek.Potem zacznie sie ;>
Myslalam, ze Malinka o placu w olesnicy mowi.;P
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

teraz kuzyn ma 15, wtey miał koło 8-9 ;)
a nie wiem, u nas się tak od dawna mówi :D
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Carinko , ten plac zieleniak rozburzyli , robią na nowo pawilony , nie wiem kto to wykupił , tam było okropnie , brudno , prawie sami Rumuni , śmierdziało okropnie , może teraz będzie lepiej , bo na tym starym dużym targowisku to też powstał duży pawilon , ale tam ruch jest tylko we wtorek , piątek i niedzielę ,

Obrazek
Awatar użytkownika
Carina
Kobietka Expert

No tez własnie.Dlatego myslalam ze o jakims nowym pisalas ;) o ktorym nie wiem.
Chociaz tak jak piszesz sa pawilony i juz zagarna klientow.
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Carinko , ten zielony jak był nazwany to jest w centrum , jest pod ręką wielu ludziom a tamten to tylko w te wyznaczone dni , chociaż pawilon jest czynny ale jaki tam jest ruch w pozostałe dni to nie wiem

Obrazek
Awatar użytkownika
Carina
Kobietka Expert

Musze tam zajrzec...bo od jakiegos czasu to tylko na Sudoła i w rynku pobieznie.A i latem to stawy ;p
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Carinko , czyli bywasz tutaj , masz tutaj znajomych ,???? stawy mamy dwa jeden przy basenie a drugi koło zamku . :D

Obrazek
Awatar użytkownika
Carina
Kobietka Expert

Bywam bywam.Mam cioteczke i garstke znajomkow, ktorzy ostatnio cos zabiegani.Juz od dwoch tygodni sie umawiamy i zawsze cos komus wypada ;/
Ja glownie na ten przy basenie.Maly lubi tam kaki karmic.Potrafi bochenek chleba 'utopic' a jak jakas wylezie na brzeg to ucieka ;D

No i z malym do Podemskiej jezdze to tez jak jest pogoda, to obowiazkowo musimy 'Leclerka' zaliczyc ;)
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Halinko czy Ty aby na pewno mówisz o mBanku? Bo specjalnie weszłam na tą stronę zobaczyć i ja się loguję po prawej stronie a po lewej jest stary serwis dla multibanku i na to ja wejść nie mogę. Ja nawet dostałam maila z wiadomością że jakoś od końca listopada nie ma już możliwości zalogowania się do starego serwisu. A może to jakoś etapami przechodzi, każde województwo inaczej... jak było z cyfryzacją tv...

Na tematy regionalne nie wypowiem się bo nie wiem nic o Waszych stawach, zamkach itd...
Tylko Wam powiem że śniegu to tak nawet porządnie dowaliło....
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Koło zamku też są kaczuszki , tam chodzi moja córka z Adasiem karmić kaczuszki :D do Podemskiej ?? ona jest pediatrą ?? Eklerek kiedyś lubiłam ale coś mi nie po drodze , wolę Kaufland , jakoś się tam przyzwyczaiłam robić zakupy i wydaje mi się że jest taniej . :D

Agnieszko jak tam teściowa po prezentacji , czy coś kupiła , ??? ja przed chwilką miałam telefon , dzwoni pani i mówi że jestem szczęściarzem bo wylosowałam prezent lokówkę i tam jeszcze coś ) więc ja do niej to proszę mi to przysłać skoro to jest moja wygrana :D :D a ona nie bo muszę przyjść po niego sama i na degustację potraw , no zaśmiałam się do niej , mówię jakie to wy już macie chwyty na ludzi , no i skończyła się rozmowa , od rana dzwonią więc mój mąż odrzucał te połączenia aż w końcu ja odebrałam żeby zakończyć to wydzwanianie :evil: Co do banku to u mnie jest chyba że wcześniej odrzuciłaś no nie wiem ale ja dzisiaj się tez logowałam i tak mam , może faktycznie będą etapami wycofywać ale puki co to jest :D

Obrazek
Zablokowany