Widzę że TY już tu dłuuugo jesteś
Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek
Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek
Widzę że TY już tu dłuuugo jesteś
- malinka 61
- Kobietka Expert
Agatko , my tutaj wszystkich kochamy i tulimy i wspomagamy siebie jak możemy ,
Ja zaczęłam obierać jajka do sałatki i tak mi soki żołądkowe pracowały ,że zmieniłam plany , ukroiłam sobie kromeczkę chlebka z masełkiem i zjadłam z jajkami , sałatka będzie jutro bo jaj nagotowałam dużo , starczy i do sałatki , mój tak się nastawił na sałatkę że musi być więc będzie na rano
Ja zaczęłam obierać jajka do sałatki i tak mi soki żołądkowe pracowały ,że zmieniłam plany , ukroiłam sobie kromeczkę chlebka z masełkiem i zjadłam z jajkami , sałatka będzie jutro bo jaj nagotowałam dużo , starczy i do sałatki , mój tak się nastawił na sałatkę że musi być więc będzie na rano
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

Halinko, dobra jesteś
Normalnie wiem po kim Adaś jest taki fajny
Narobiłaś mi ochoty na sałatkę. Musiałabym zrobić na ferie, zwłaszcza jak wczasowicze będą.
Aha, Kasia ma wpaść wieczorem...
Normalnie wiem po kim Adaś jest taki fajny
Narobiłaś mi ochoty na sałatkę. Musiałabym zrobić na ferie, zwłaszcza jak wczasowicze będą.
Aha, Kasia ma wpaść wieczorem...
-
a_gatka
Culagula, ja przez długi okres czasu czytałam raczej.. a potem zniknęłam. Po powrocie zaczęłam się trochę udzielać, ale raczej w tematach urodowych takich. Gonić nie będę, lubię swoje tempo 
malinko, taką mam nadzieję
malinko, taką mam nadzieję
Dziewczyny, ja Wam zapomniałam powiedzieć najważniejsze.. a raczej znów się pochwalić..
Dziś zakończył się w szkole pierwszy semestr, już mamy ferie i oczywiście jak rok temu Marcel przyniósł dyplom za bardzo dobre wyniki w nauce i wzorowe zachowanie
tak u nas motywują do dalszej nauki
A mamusia oczywiście dumna 
No i sobie przypomniałam żeby budzik z komorki wyłączyć... teraz będę spała do 10
Agatka, ja tam też malinki nie gonię bo nie dam rady
Piszę też dużo ale ona ucieka ![]:-) ]:-)](./images/smilies/elvis.gif)
Dziś zakończył się w szkole pierwszy semestr, już mamy ferie i oczywiście jak rok temu Marcel przyniósł dyplom za bardzo dobre wyniki w nauce i wzorowe zachowanie
tak u nas motywują do dalszej nauki
No i sobie przypomniałam żeby budzik z komorki wyłączyć... teraz będę spała do 10
Agatka, ja tam też malinki nie gonię bo nie dam rady
-
a_gatka
Culagula gratulacje
Ja też mam powód do świętowania. Moja córa skończyła wczoraj 11 lat i... tym samym dniu wygrałam sprawę w sądzie o zgodę na paszport dla niej
Fajny prezent na urodziny 
O..... i widzisz, dowiedziałyśmy się już czegoś o sobie. Mój syn w sierpniu skończy 9 lat. A tylko córkę masz?
To my pewnie jesteśmy w podobnym wieku
To my pewnie jesteśmy w podobnym wieku
- malinka 61
- Kobietka Expert
Agnieszko , ja wielka gaduła , więc jakoś te posty u mnie rosną , nawet niekiedy nie zwracałam na to uwagi dopiero ty kiedyś wspomniałaś że tyle tego jest , zresztą forum to poniekąd moje okno na świat , siedzę oczy i palce ćwiczę
Gratulacje dla Marcelka no i dla ciebie bo też poświęcasz mu czas . 
Agatko a dlaczego aż przez sąd ???
Agatko a dlaczego aż przez sąd ???
Ostatnio zmieniony pt sty 17, 2014 10:02 pm przez malinka 61, łącznie zmieniany 1 raz.
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

Ja sie poddaje, jak wy lecicie z tym pisaniem.;o
Cula Gratulacje.Agatka Wam tez ;*
Malinka, Podembska to taka starsza kobitka.Ale do rzeczy i mozna z nia normalnie pogadac.Nie to co z niektorymi;)
A za ta salatke to nie wiem co ci zrobie zaraz.Ledwo z areobiku wrocilam pokompalismy sie i obiecalam sb ze jesc juz nie bd.I co? weszlam na forum a tu rozmowa o salatkach, kolacjach ;(
Cula Gratulacje.Agatka Wam tez ;*
Malinka, Podembska to taka starsza kobitka.Ale do rzeczy i mozna z nia normalnie pogadac.Nie to co z niektorymi;)
A za ta salatke to nie wiem co ci zrobie zaraz.Ledwo z areobiku wrocilam pokompalismy sie i obiecalam sb ze jesc juz nie bd.I co? weszlam na forum a tu rozmowa o salatkach, kolacjach ;(
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
-
a_gatka
Culagula, tak - tylko córkę
Ale bierzemy pod uwagę starania o drugie dziecko. To znaczy dla mnie drugie, bo dla mojego faceta będzie pierwsze
Ale to dopiero po ślubie, za rok. Kolejnych kilka info na mój temat... szybko idzie 
Carina daje Ci coś aerobik? Cholera.. muszę schudnąć 18 kg
Carina daje Ci coś aerobik? Cholera.. muszę schudnąć 18 kg
- malinka 61
- Kobietka Expert
Carinko , człowiek syty to szczęśliwy , na tusze nie patrz ,
Podemska to taka sobie ,przy tuszy ??

Ja bym też chciała tak chociaż z 10 schudnąć...
3 lata temu na Dukanie schudłam 9kg i tak długo udawało mi się utrzymać wagę a teraz tak nagle coś przybrałam, normalnie w oczach....
3 lata temu na Dukanie schudłam 9kg i tak długo udawało mi się utrzymać wagę a teraz tak nagle coś przybrałam, normalnie w oczach....
- malinka 61
- Kobietka Expert
O i ja miałam w planach schudnąć ale się mi nie udaje , za dużo pokus wokół mnie 

-
a_gatka
malinko, bo nie dało się inaczej skoro nie mam kontaktu z człowiekiem, a jak miałam to wszystko robił na złość..
schudnąć muszę do kiecki ślubnej... Znalazłam już nawet wzór
schudnąć muszę do kiecki ślubnej... Znalazłam już nawet wzór
- malinka 61
- Kobietka Expert
Agatko , to ja tego nie wiedziałam , a kiedy ten ślub??? suknie teraz to można dopasować w salonach do figury , więc zmartwienia nie ma 

Tak tak taka dobrze zbudowana jest Malinko.
Oj tak.Daje daje.Ja tam akurat bardziej na wzmocnienie chodze.Bo nie mam z czego chudnac.Wiec inny jest uklad.Ale kolezanka chodzi na odchudzajacy i widac.Ale tam dostaja rowno po tylku.Mokrusienka wychodzi.Nawet ja bylam w szoku jak ja zobaczyłam
Wybaczcie.Ale maly mi po lozku sie trzaska i stad te obsuwy w pisaniu
Oj tak.Daje daje.Ja tam akurat bardziej na wzmocnienie chodze.Bo nie mam z czego chudnac.Wiec inny jest uklad.Ale kolezanka chodzi na odchudzajacy i widac.Ale tam dostaja rowno po tylku.Mokrusienka wychodzi.Nawet ja bylam w szoku jak ja zobaczyłam
Wybaczcie.Ale maly mi po lozku sie trzaska i stad te obsuwy w pisaniu
-
a_gatka
malinko, daleko jeszcze
Za rok. Ale ja lubię sobie wszystko starannie zaplanować i skosztorysować 
Sama nie wiedziałam.. jakoś tak wyszło po Sylwestrze
Carina - ja chyba powinnam taka mokrusieńka powychodzić
Sama nie wiedziałam.. jakoś tak wyszło po Sylwestrze
Carina - ja chyba powinnam taka mokrusieńka powychodzić
Halinko, suknię można poszerzyć, ale wiesz jak to jest, każda panna młoda odchudza się przed ślubem... nawet te co nie mają z czego 
Ja akurat odchudzać się nie mogłam
Carina uciekła na ciasta francuskie
Ja akurat odchudzać się nie mogłam
Carina uciekła na ciasta francuskie
Haha Cula i sie wygadalas ;3
Agatko, czy ja wiem...Jak tak patrze na te cwiczenia to wierz mi.Wole te nasze
Agatko, czy ja wiem...Jak tak patrze na te cwiczenia to wierz mi.Wole te nasze
Car, bo śmiać mi się chciało jak na nas warczałaś za kolację i sałatki a tam przy kawie ona pisala o ciastkach
Wywaliło mnie z neta... mój komputer routera nagle nie widział.... ma jakieś odchyły
I zapomniałam co miałam napisać
Już wiem, Carina, ile lat ma Twój synek? Nie Ty pisałaś że 10?
Wywaliło mnie z neta... mój komputer routera nagle nie widział.... ma jakieś odchyły
I zapomniałam co miałam napisać
Już wiem, Carina, ile lat ma Twój synek? Nie Ty pisałaś że 10?
Ostatnio zmieniony pt sty 17, 2014 10:21 pm przez Culagula, łącznie zmieniany 1 raz.
- malinka 61
- Kobietka Expert
Carinko , no to już wiem która to jest lekarka , kiedyś ona przyjmowała w Medyku i to był mój lekarz pierwszego kontaktu , później odeszła , bardzo miła lekarka , też ja lubiłam nawet nie wiedziałam że ona jest pulmonologiem , myślałam że to może jej córka albo ktoś z rodziny 
Ja jak wychodziłam za mąż ważyłam 48 kg więc nawet nie myślałam o odchudzaniu , zawsze z zazdrością patrzyłam na te dziewczyny które coś na sobie miały
Agatko więc gratulacje że decyzja taka zapadła ,

Ja jak wychodziłam za mąż ważyłam 48 kg więc nawet nie myślałam o odchudzaniu , zawsze z zazdrością patrzyłam na te dziewczyny które coś na sobie miały
Agatko więc gratulacje że decyzja taka zapadła ,

-
a_gatka
Dziękuję kochana 
A odchudzać to ja akurat mam się z czego...
A odchudzać to ja akurat mam się z czego...
Woow! to ty bylas az chuuda
Przy jakim wzroscie?
Ja teraz waze 52 i to jest taka moja natulubiensza waga.
Dokladnie Malinko.
Cula moj ma 4 i prawie 3mce
Glowa do gory! mnie tez tak rzuca net skubany
Ja teraz waze 52 i to jest taka moja natulubiensza waga.
Dokladnie Malinko.
Cula moj ma 4 i prawie 3mce
Glowa do gory! mnie tez tak rzuca net skubany
To kto pisał że ma 10-letniego? czyżby Jamelia?
No teraz znów mnie wywaliło. Bo ja mam bezprzewodowy, router w salonie a tu jestem na wi-fi i mi pokazuje że routera wcale nie widzi. Muszę otworzyć okno do rozwiązywania problemów i wtedy samo się naprawia... no ale tylko czas zajmuje....
Ups, Car, dopiero potem przeczytałam że nie miałam mówić o ciastkach
Agatka, wiem że kobiet się o wiek nie pyta.... ale jestem ciekawa ile masz lat....
No teraz znów mnie wywaliło. Bo ja mam bezprzewodowy, router w salonie a tu jestem na wi-fi i mi pokazuje że routera wcale nie widzi. Muszę otworzyć okno do rozwiązywania problemów i wtedy samo się naprawia... no ale tylko czas zajmuje....
Ups, Car, dopiero potem przeczytałam że nie miałam mówić o ciastkach
Agatka, wiem że kobiet się o wiek nie pyta.... ale jestem ciekawa ile masz lat....
-
a_gatka
A na ile wyglądam?
Nadmieniam, że jestem staaaaara