Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: Kris »

A sorki mój błąd :)
To przez ten okład o którym pisała Kasia tak się rozmarzylem że zapomniałem napisać :)

Ogólnie to dobrze się czuje mam jeszcze katar. Chociaż wczoraj cały dzień mnie głową bolała :(
Dzisiaj idę z kumplem napić się jeden kufelek złocistego trunku więc powinno mi się znacznie polepszyć :)
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
G****

Post autor: G**** »

Cześć dziewczyny :)

Babski wieczór się udał ale sernik się nie udał :)
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Hejka :)
Już jestem w domciu :) I nie ma to jak mój laptop :)
Halinko, no i mówisz że Adaś jest śmieszny? Już wiem po kim to ma ;)
Krzysiu, no akurat ta 70 przy nicku Kasi to nie lata ;) ale jak chcesz okłady od młodszej to ja jestem młodsza ;) I znów mi się oberwie od Kasi :angrywife tylko że ona ma czym okładać ;) żadna jej nie pobije ;)

Halinko, pytasz o tą tablicę. Otóż tam nie ma żadnej ochrony a ja napisałam maila na policję do tego Żywca skąd on pochodzi i wyjasniłam sytuację, poprosiłam o interwencję dzielnocowego. A temu facetowi wysłałam sms czy pan (imię i nazwisko jego dzielnicowego) ma się do niego zgłosić?
I wyobraźcie sobie, dostała dziś rano sms z banku, myślałam że rodzinne już przyszło ale coś kwota mi była za duża jak na rodzinne. I wyobraźcie sobie że ON zapłacił!!!!! Dobrze że Krzysiu już nie ma nicku On bo by mozna było pomyśleć że on mi kasę wpłacił :)
facet w tytule napisał: za zatarty silnik. No co za głupek. Jak nie wlał oleju to się zatarł, co on myślał. No i jestem ciekawa czy dzielnicowy faktycznie był u niego czy on się wystraszył jak przeczytał imię i nazwisko i się przekonał że jednak tylko nie grożę mu policją skoro wiem jak nazywa się jego dzielnicowy.
A że akurat jechałyśmy na zakupy to kupiłam sobie szampon, odzywkę i kulkę w Rossmanie i Marcelowi bluzkę za całe 19,99zł.
A co, mąż olał to, ja przez 3 tygodnie walczyłam sms-ami z tym głupkiem a teraz mam mężowi oddać kasę? Skoro on olał to znaczy że kasy nie chciał a zresztą pracuje to kasę będzie miał a ja muszę mieć jakieś zaskórniaki... Zresztą przysłał tylko połowę należności bo twierdził że musiał silnik naprawiać. A zepsuty nie był bo ja do samego końca jeździłam tym autem i silnik był dobry...

Carina, nie doczytałam, to ja na jaki kurs idziesz z tymi przystojnymi instruktorami?

Zanka, śmiać mi się chce z Twojej teściowej, że jak dostała opieprz to jest milutka :witch Moja jak dostanie ochrzan za ruszanie naszych rzeczy to chwilę nie rusza ale potem znów to samo. dziś przyjechałam do domu, tylko jedną noc nas nie było i męża poduszka leżała inaczej niż ja zostawiłam. No ona by nie wytrzymała gdyby nie ułożyła jej po swojemu. A mnie kiedyś szlag trafi. Wyjeżdżam, łózko pościelone a wracam to zawsze meża poduszka leży inaczej. Bo ona ma małe dziecko i musi mu poduszeczkę ułożyć..
G****

Ja nie wiem jak tak można się wpieprzać? dla mnie jest to nie do pomyślenia...
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

No dla mnie też nie.. a kiedyś jak tylko z domu wyszłam to właziła nam do pokoju i robiła przegląd...zawsze zostawiła jakiś ślad swojej obecności.
A do tej pory opróżnia nam taki mały śmietniczek który mam w pokoju, nawet jak tylko połowa jest pełna. No ale śmietnik to skarbnica wiedzy dla niej, co kupiliśmy, co jedliśmy a może i czegoś jeszcze szuka.
Mąż ją opieprzał setki razy, teść mówił żeby się nie wtrącała a ona nic... jak grochem o ścianę.
Kiedyś wyjeżdżaliśmy i zostawiłam otwarte okno w pokoju, czegoś zapomniałam i się wróciłam to ona już była w pokoju i okno zamykała. Bo jej przeszkadzało ze się wywietrzy w pokoju??? Ale gdybym zostawiła zamknięte to by je otworzyła, zawsze musi być po jej myśli.
G****

U mnie jest to samo, tylko na podwórko wyjdę a że nie mam firanek w oknie to widać jak łazi... Ona nawet wie gdzie pieniądze trzymamy bo kiedyś nas gdzieś nie było a jej potrzebne były pieniądze i zadzwoniła do mojego S. czy może pożyczyć i on nic nie mówił gdzie są i ona nie spytała ale wzięła czyli musiała przeszukanie wcześniej robić...

Albo denerwuje mnie jak ona znosi swoje rzeczy do mnie bo na swojej połowie nie ma miejsca, jeszcze dawno temu jak jeszcze mój S. był mały to mieściła się ze wszystkim na swojej połowie i to z 4 dzieci a teraz ona biedna nagle się nie mieści...
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Matko, te nasze teściowe to normalnie jakaś zmora... Ja najchętniej bym zakluczała swój pokój ale to dopiero by się działo.... w końcu to jej dom, ok ale żeby w łózku komuś grzebać to już przesada.
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

Hej babiszonki
Ja na chwilkę bo niestety trochę mi się dziś plany zmieniły i czasu brak.
Kris Aga już wyjaśniła że cyferka przy nicku to nie mój wiek,jeszcze ładnych parę lat musisz poczekać
Co do okładów to Aga wyraziła chęci więc się nie będę,że tak powiem wtryniać ;-) :D
niech działa zobaczymy jaki efekt.
Halinko ale odwaliłaś numer :D :D :D :D uśmiałam się
Aga czyli jesteś przy kasie jasne zaskórniaki trzeba mieć
Zanna ważne,że wieczór udany a sernik cóż jak dla mnie ciężkie ciasto do upieczenia
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

No ja już po kolędzie , ksiądz zjawił się o 16,10 a ja sama :( bo mąż pojechał z Natalką do szkoły muzycznej i myślał że zdąży do jego przyjścia , ale dałam sobie radę, dostałam obrazek pogadałam sobie z księdzem , zaproponowałam mu zostawienie płaszcza bo jednak zanim by odwiedził mieszkania do 4 piętra to by się spocił ,teraz nadsłuchuję dzwonka bo nie wiem kiedy wróci , mąż teraz dopiero wrócił :( :( więc nie został poświęcony :D :D :D

Kasiu , nr odstawiłam ale myślałam że pod ziemię się schowam , :oops: :oops: a moja Ula i Monika jak to usłyszały to tak się rechotały i to z kogo ??? ze mnie , :P :D :D

Zana , sernik jak był słodki to był dobry , nieważne jak wyglądał :D :D a najważniejsze że udany był wieczór :D

Agnieszko jak to dobrze że zgłosiłaś to na policję , jednak to działa i masz kaskę dla siebie :D

Krzysiu , po piwie do łóżka bo jak ciebie głowa boli to mogą być zatoki , a o okładach teraz nie myśl tylko z dala od wszystkich bo teraz to ty komuś tą chorobę sprzedasz :cry:

Płaszcz już wydany :D mogę wskoczyć w luźne ubranko :D
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

ha, ha, ha.... Kasia się nie wtrynia w okłady, dobre..... Ty byłaś pierwsza więc ja nie występuję przed szereg :) Zresztą ja mam za daleko ;)
Szkoda że sobie nie zrobiłam nicka Culagula79 :) Co jedna to byłaby starsza :)
Halinko, do Ciebie ksiądz przyszedł dokładnie o tej samej godzinie co do mnie ;)

Teraz Wam coś powiem.... we wtorek przyjechał do nas na noc najstarszy wnuk teściów i teściowa zrobiła mu łózko w salonie bo tam jest takie łóżko dla gości. Dziś niby miał przyjechać brat tego chlopaka więc teściowa tego łóżka nie chowała tylko tak stoi rozłożone i ładnie pościelone. No ale ten młodszy dziś nie przyjechał tylko my przywieźliśmy ze sobą córkę tej mojej koleżanki u której byłam wczoraj. No i dzieci poszły do salonu się bawić. Chciały sobie zrobić domek z krzeseł i kocy więc pozwoliłam im wziąć koc z tego łóżka.
Potem sprzątnęły domek i bawiły się lego no ale wiadomo że łózka nie pościelili więc położyli tylko koc na wierzchu. Ja nawet nie byłam w salonie tylko siedzialam w swoim pokoju. I wtedy wzielam je i pojechaliśmy do sklepu, nie było nas może ze 20 minut, wracam, wyjmuję zakupy z siatki a teściowa wzięła się pod boki i na mnie z mordą że ja jej łózko rozwaliłam, że ona ładnie miala pościelone a ja jej to rozwaliłam!!!! Ale jak się darła, jakbym jej na złość zrobiła że jej łóżeczko zepsułam. A ja jej z grubej rury, że nawet w salonie nie byłam, że dzieci chciały koc żeby sobie domek zrobić. Od razu się zamknęła. A ja niby do siebie ale tak żeby słyszała, że zaraz pretensje to od razu ton zmieniła i zaczęła się tłumaczyć bo że ona ładnie pościeliła a teraz już nie jest...
Matko, to dzieci mają usiąść na podłodze i patrzeć się na siebie? I nawet nie wiem czy w salonie mogliby usiąść bo jeszcze może wybrudzą dywan... albo niech tv oglądają cały dzien i byleby cicho? Ja się cieszę że Marcel ma towarzystwo, że nie siedzi pół dnia na playu tylko się bawi ale to źle...
Bo ona myśli że ja wszystko robię jej na złość, cokolwiek bym nie zrobiła to będzie jej na złość. I nawet łóżko jej na złość zepsułam.... ach ręce opadają.....
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Agnieszko , może dobrze by było żeby teść kupił to mieszkanie we Wejherowie , byś miała już spokój i daleko od teściowej , byś była niezależna , :(
Ksiądz szybko teraz przychodzi bo kiedyś czekałam do wieczora , ja mieszkam w klatce A czyli drugiej a u nas w blokach nie każdy przyjmuje więc to szybko leci .
Kay dzisiaj się u nas nie pokazała , czyżby zastrajkowała ???
A gdzie resztę dziewczynek ??? chyba każda zapracowana , ja rano jadę na targ po jajeczka , później do rybnego po rybę ale świeżą nie mrożoną , ziemniaki , i swojskie jabłka , myślę że dostanę chociaż przez ten mróz może nie być .
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

nie Malinko ;) ja dziś raz że strasznie zapracowana a dwa strasznie zmarzłam w pracy...
czytam Was.. i staram się być na bieżąco... :)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kay , no ta musisz coś wypić na rozgrzewkę , :D :D

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

no w końcu się rozgrzałam... leżąc ubrana pod pierzyną...
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Halinko klatka A i to jest druga? To jaka jest pierwsza?
A co do tego mieszkania to ono nie wypali bo co ja bym zrobiła z Marcelem? Teść miał pomysl żebym ja go zostawiła u nich i tylko na weekendy przyjeżdżała ale w ogóle nie ma takiej opcji. Jak 8 letnie dziecko mogę zostawić i być tylko weekendową mamą? To za 10 lat mi powie że się nim nie interesowałam to co teraz się wtrącam... nie ma w ogóle mowy żeby on został z nimi. A chciałabym aby podstawówkę skończył tutaj, do tego tą piłkę tu ma...

Widzę Marzenkę :) Cześć kochana :) Pisz co u Ciebie :)
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kay , no to musiałaś okropnie zmarznąć żeś pod pierzyna wylądowała , ja tez nie znoszę zimna , jestem taki piecuch , :D obyś nie zachorowała z tego zimna :(

Agnieszko , ja tez bym dziecka nie zostawiła u kogoś , zawsze to jest dziecko , to znaczy przez ta piłkę musicie zostać pod jednym dachem ??? , a w ogóle będzie teść kupował ?? czy już zrezygnował , bo może później by wam się przydało
klatka pierwsza jest tylko z nr.

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Halinko, nie tylko ze względu na piłkę. Na razie teść ma takie palny to kupić bo jego znajomy powiedział że ma mieszkanie do sprzedania (prowadzi biuro nieruchomości). teść nawet tego mieszkania nie widział, to w jakimś starym budownictwie, ogrzewanie na piece a gdzie w blokach są piece? Mój mąż wcale tam nie będzie chciał iść a po drugie skąd teść weźmie 120 tys... te plany to znikną jak wiele innych.
Jak ja bym miała kupić stare mieszkanie za 120 tys to wolę poczekać i tą kwotę dołożyć do wybudowania swojego domu.
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

W starym budownictwie niekiedy są fajne mieszkania , trzeba by było zobaczyć , teraz z ogrzewaniem to nie problemy bo zakłada się takie jak pasuje , czy na gaz a można tez trafić że dołączają się do miejskiego ogrzewania , tak jak u nas teraz robią :D to mieszkania z cegły anie z betonu

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

No nie wiem, nie widziałam tego mieszkania ale i tak mój mąż nie bedzie chciał tam iść... On chce dom...
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Halinko, no mam taką nadzieję, że sie nie skończy niczym strasznym...
i nie wyląduje na jakiś chorobowym....
ale jezeli się utrzymam tak jest jestm, będzie dobrze...
niby coś z tym grzejnikiem kombinują,,,
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

A co macie awarie z ogrzewaniem ????Ja się już kielonkiem rozgrzewam za ciebie :D

Agnieszko więc się może marzenia wam spełnią z tym domkiem :D

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

hmm nie wiadomo... po prostu nie grzeje.. wcześniej ledwo ledwo grzał, a teraz w ogóle...
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kurczę a to jeszcze jutro musicie przetrwać , :( no nie miało wam się kiedy to zepsuć , teraz takie mrozy , oj współczuję ci jutrzejszego dnia , ale jeżeli nie na w pomieszczeni + 18 st ( chyba ) to nie wolno wam pracować , tak chyba jest w przepisach , już tego nie pamiętam jak to jest . Wołać szefa waszego przepisy BHP

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Po prostu wiem, że musze się jutro cieplej ubrać...
i tyle....
no już chodzą i konwserwatora wołali.. itp...
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Jakie to macie tam ogrzewanie ???

Obrazek
Zablokowany