Musze powiedzieć mamci i trzeba też tak zrobić
Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek
Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek
Ej no bez przesady, za darmola to ja nie bardzo, bo przecież Ty za nie zapłaciłaś
No podkłady to mamy, tylko, że jak on wszystko wyciąga, to i tak się pobrudzi 
Hej hej kobietki juz wczoraj nie miałam siły siedzieć i pisać,zeszło nam sie w tym ośrodku dość długo oczywiscie wielkie problemy jaka szkoła bo dziecko ma orzeczenie o niepełnosprawności i teraz zagadka czy zwykła szkoła czy specjalna 
6,02,2014 sie wszystko rozstrzygnie zostały wybrane 3 szkoły dla niego dwie zwykłe jedna specjalna szkoła która kładzie nacisk na logopedyke,czyli jak dla Tomcia strzał w 6 bo on z ta wymowa słabiutko cały czas.
Przeszedł badania testy z pisania liczenia i czytania,matematyka na 6 pisanie na 5 czytanie na 2
okaże sie wszystko na tym ostatnim spotkaniu z 3 dyrektorami szkół i lekarzem oraz pania z kuratorium.

6,02,2014 sie wszystko rozstrzygnie zostały wybrane 3 szkoły dla niego dwie zwykłe jedna specjalna szkoła która kładzie nacisk na logopedyke,czyli jak dla Tomcia strzał w 6 bo on z ta wymowa słabiutko cały czas.
Przeszedł badania testy z pisania liczenia i czytania,matematyka na 6 pisanie na 5 czytanie na 2
okaże sie wszystko na tym ostatnim spotkaniu z 3 dyrektorami szkół i lekarzem oraz pania z kuratorium.
Hej
jak mija piątek ??
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
ehehe, zakupy dobre na wszystko 
- malinka 61
- Kobietka Expert
Witam .
U nas pięknie słonecznie i się ociepliło jest +2 . przed chwilka wróciłam z targu , byłam po wiejskie jajeczka , ziemniaczki , jabłuszka ,Adaś już dzisiaj poszedł do przedszkola więc mamy wolne do godziny 14 . później obiadek i dzisiaj te moje zaplanowane bułeczki na parze , teraz popłaciliśmy wszelkie opłaty przez internet i przed chwilka dostałam SMS że mam w aptece do odbioru wapno ale pojadę dopiero później bo sobie umyłam włosy
Martusiu , te botki daję ci w prezencie bo i tak leżą już od września a ja nikogo nie znam żeby je odstąpić więc je wykorzystaj ,wysoka szpilka , to są takie przejściówki jesienno -wiosenne , zdjęć nie umiem wstawiać może poproszę zięcia ale on wiecznie zagoniony
Myszko , wyniki Tomusia sa bardzo dobre a czytanie podciągnie , dobrze żeby trafił do tej szkoły gdzie jest logopeda , do 6 lutego już nie daleko i wtedy się okaże a daleko tak szkoła od was ??? Przyjemnych zakupów
Kay no zostało ci jeszcze tylko chyba cztery godziny do końca pracy , widzę że już za tydzień będziesz radowała się mamcią , już obiadek będzie na ciebie czekał jak wrócisz z pracy bo mamcia ci go ugotuje
Martusiu , te botki daję ci w prezencie bo i tak leżą już od września a ja nikogo nie znam żeby je odstąpić więc je wykorzystaj ,wysoka szpilka , to są takie przejściówki jesienno -wiosenne , zdjęć nie umiem wstawiać może poproszę zięcia ale on wiecznie zagoniony
Myszko , wyniki Tomusia sa bardzo dobre a czytanie podciągnie , dobrze żeby trafił do tej szkoły gdzie jest logopeda , do 6 lutego już nie daleko i wtedy się okaże a daleko tak szkoła od was ??? Przyjemnych zakupów
Kay no zostało ci jeszcze tylko chyba cztery godziny do końca pracy , widzę że już za tydzień będziesz radowała się mamcią , już obiadek będzie na ciebie czekał jak wrócisz z pracy bo mamcia ci go ugotuje
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

Malinko, jak masz problemy z wstawianiem zdjeć, zawsze możesz podesłac do mnie i ja Ci je wstawię 
mi nie problem, napiszę CI maila do mnie jak coś na pw
ano już w środę będzie i będzie trochę lżej...
ale i przestawić się będzie trzeba...
niestety dziś do 16,30
mi nie problem, napiszę CI maila do mnie jak coś na pw
ano już w środę będzie i będzie trochę lżej...
ale i przestawić się będzie trzeba...
niestety dziś do 16,30
Hejka 
Halinko, ja jadę do Ciebie na te kluski na parze i na te +2 bo u nas ziąb taki że aż mi zimno w domu w golfie.. Rano było -10 ale taki wiatr wieje okropny i jeszcze mi prosto w okna że aż czuję jak przez nie wieje. Chyba jeszcze bluzę nałożę na ten golf.
Lobelia, jak dają to bierz
Za przesyłkę zapłać jak nie chcesz tak całkiem za darmo
Mówię że Halinka to złoty człowiek
Szkoda że ja mam za dużą nogę do tych botków
Teraz mamy dwie Marty więc będę mówiła po nicku żeby się nie pomieszało
Myszko, czyli teraz czekać do 6 lutego, może faktycznie dadzą go do tej szkoły specjalnej bo skoro jest nacisk na logopedię to nie będziesz może musiała jeszcze specjalnie z nim gdzieś jeździć. A ta szkoła to daleko od Was?
Tak, Kay, dziś już piąteczek i weekend
W soboty masz wolne?
A Kris już śmiga na desce
Rozmawiałam z nim chwilkę na fb i właśnie szedł na stok.... Komu fajnie temu fajnie... No ale nie wszyscy mogą mieć fajnie 
Halinko, ja jadę do Ciebie na te kluski na parze i na te +2 bo u nas ziąb taki że aż mi zimno w domu w golfie.. Rano było -10 ale taki wiatr wieje okropny i jeszcze mi prosto w okna że aż czuję jak przez nie wieje. Chyba jeszcze bluzę nałożę na ten golf.
Lobelia, jak dają to bierz
Teraz mamy dwie Marty więc będę mówiła po nicku żeby się nie pomieszało
Myszko, czyli teraz czekać do 6 lutego, może faktycznie dadzą go do tej szkoły specjalnej bo skoro jest nacisk na logopedię to nie będziesz może musiała jeszcze specjalnie z nim gdzieś jeździć. A ta szkoła to daleko od Was?
Tak, Kay, dziś już piąteczek i weekend
A Kris już śmiga na desce
hej Cula, tak mam wolne weekendy 
a co do Krisa, też z nim gadałam, nawet mu jedną fajną knajpkę z dobrym jedzeniem polecałam..
i jak się okazało miniemy się o kilka dni, bo za tydzień też do szklarskiej jedziemy
a co do Krisa, też z nim gadałam, nawet mu jedną fajną knajpkę z dobrym jedzeniem polecałam..
i jak się okazało miniemy się o kilka dni, bo za tydzień też do szklarskiej jedziemy
- malinka 61
- Kobietka Expert
Kay , dziękuję ci, ale ja nawet nie wiem jak mam do ciebie wysłać , będę coś próbowała , i ty do Szklarskiej ??? , mam wspomnienia i to takie gdzie wspinając się po górach w klapkach na wysokim obcasie
miałam wielkie powodzenie ale później przepłaciłam tą wspinaczkę bólem kręgosłupa
no ale ja chciałam koniecznie zobaczyć wodospad Kamieńczyk
Agnieszko , no to na którą godzinę do mnie zajedziesz bo kluski muszą być ciepłe
A ja w mieszkaniu mam tak ciepło że siedzę na krótki rękaw , a u nas zawsze jest cieplej , nawet ma być +5 no ja mieszkam na południu a ty na północy 
Agnieszko , no to na którą godzinę do mnie zajedziesz bo kluski muszą być ciepłe
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

A bo szklarska fajna jest...
a mi i siostrze tak strasznie się chce w góry...
i z jednodniowego wypadu zrobił nam się weekend :d
a mi i siostrze tak strasznie się chce w góry...
i z jednodniowego wypadu zrobił nam się weekend :d
- malinka 61
- Kobietka Expert
Kay , ja nie znoszę gór , my parę lat temu pojechaliśmy na wczasy do Karpacza i trochę sobie pojeździliśmy do pobliskich miejscowości , między innymi zawitaliśmy do Szklarskiej Poręby żeby zobaczyć ten nieszczęsny wodospad a nie wiedziałam że to trzeba będzie się wspinać tak wysoko , adidasy miałam w bagażniku i gdybym wiedziała co mnie spotka to bym założyła , a ja nieświadoma brnęłam w tych klapkach , wchodziło się bardzo łagodnie , szło się przez taką polanę i dopiero w połowie drogi zaczęły się głazy ,ja byłam uparta , mąż chciał zawrócić a ja nie ,ale za to mam wspomnienia i chyba ich nie zapomnę ,
Ja już te buty mam na pulpicie w komputerze i dalej już nie umiem przesłać
Ja już te buty mam na pulpicie w komputerze i dalej już nie umiem przesłać

- malinka 61
- Kobietka Expert
Kay wysłałam , czy doszło?????

doszły
i już wklejam 
ja tam uwielbiam po gorach łazić..
ale nie dziwię się że po takich ekscesach się znudziło...
ja tam uwielbiam po gorach łazić..
ale nie dziwię się że po takich ekscesach się znudziło...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- malinka 61
- Kobietka Expert
Dziękuję za pomoc
Ja w górach źle się czuję bo to tak mnie przytłacza, natomiast woda to takie drugie życie we mnie wchodzi , natomiast córka , zięć i dzieci to tylko uwielbiają góry i zawsze wyjeżdżają do Szczawnicy , synowa z dziećmi również tylko góry , ja taki coś inaczej to odczuwam .
Ja w górach źle się czuję bo to tak mnie przytłacza, natomiast woda to takie drugie życie we mnie wchodzi , natomiast córka , zięć i dzieci to tylko uwielbiają góry i zawsze wyjeżdżają do Szczawnicy , synowa z dziećmi również tylko góry , ja taki coś inaczej to odczuwam .

no ale chyba jakieś wspólne wyjazd mimo wszystko są 
pozatym, ważne byście byli rodziną
pozatym, ważne byście byli rodziną
hej hej hej!!!
Ja wpadam na chwilkę, bo Mała znowu dziadka męczy do usypiania
Halinka, jak faktycznie mają leżeć, to dawaj, bo bardzo ładne są a moje z jesieni już ściorane i faktycznie nowe by się przydały na wiosnę
Tak, jak Calagula pisze, za przesyłkę ci najwyżej zwrócę i będzie git 
Co go gór, to ja póki co jedynie w Bieszczadach byłam, ale może jeszcze kiedyś gdzieś wyruszę. Póki co z kasa krucho, to i w domu trza siedzieć
A która tu druga Marta jest???? Przyznawać się!!!
Ja wpadam na chwilkę, bo Mała znowu dziadka męczy do usypiania
Halinka, jak faktycznie mają leżeć, to dawaj, bo bardzo ładne są a moje z jesieni już ściorane i faktycznie nowe by się przydały na wiosnę
Co go gór, to ja póki co jedynie w Bieszczadach byłam, ale może jeszcze kiedyś gdzieś wyruszę. Póki co z kasa krucho, to i w domu trza siedzieć
A która tu druga Marta jest???? Przyznawać się!!!
- malinka 61
- Kobietka Expert
Martuś podaj mi na PW adres do wysyłki
niech ci służą
Nasza Myszka też Martusia
Nasza Myszka też Martusia

Wysłałam, ale nie wiem,czy doszło
No na pewno posłużą, bo jak taki mały rozmiar to na bank dobre będą a jak coś, to moja mama też 5 nosi, to najwyżej będziemy miały na spółkę
Ooooo, to Myszka moja imienniczka 
- malinka 61
- Kobietka Expert
Martuś , adres doszedł , wyślę po niedzieli ,
Szybko piję kawkę i wyjeżdżam do Wrocławia z mężem do lekarza .
Szybko piję kawkę i wyjeżdżam do Wrocławia z mężem do lekarza .

Malinko, to się pewnie miniemy na trasie 
heheh
heheh
- malinka 61
- Kobietka Expert
Kay , a ty o której będziesz przejeżdżała w Psim Polu ?????
my będziemy przed 17 

Marta, ale Ci się poszczęściło
Niedawno do nas dołączyłaś a już taki prezent dostałaś
No ja tak myślę z tą przesyłką, jak my z Kasią sobie coś wysyłałyśmy to też najpierw jedna drugiej płaciła za przesyłkę ale teraz już nie bo skoro raz jedna a raz druga coś wysyła to bez sensu płacić.
No to ja dziś Was opuszczam do niedzieli, chciałam się spakować ale mąż śpi u nas w pokoju to nie chcę się tu szwędać. Dopóki było jasno to siedziałam cicho i czytałam w końcu książkę ale teraz się za ciemno zrobiło do czytania.
No ja tak myślę z tą przesyłką, jak my z Kasią sobie coś wysyłałyśmy to też najpierw jedna drugiej płaciła za przesyłkę ale teraz już nie bo skoro raz jedna a raz druga coś wysyła to bez sensu płacić.
No to ja dziś Was opuszczam do niedzieli, chciałam się spakować ale mąż śpi u nas w pokoju to nie chcę się tu szwędać. Dopóki było jasno to siedziałam cicho i czytałam w końcu książkę ale teraz się za ciemno zrobiło do czytania.
MAlinko, dokładnie bedziemy chwilę przed 16, wszystko zależy jak korki 
do miłego Cula
do miłego Cula
- malinka 61
- Kobietka Expert
Kay , no my już za 15 min startujemy