Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: lobelia85 »

Ej no bez przesady, za darmola to ja nie bardzo, bo przecież Ty za nie zapłaciłaś :o
Musze powiedzieć mamci i trzeba też tak zrobić :ok: :ok: No podkłady to mamy, tylko, że jak on wszystko wyciąga, to i tak się pobrudzi :(
Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki...

Obrazek
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

Post autor: myszka28 »

Hej hej kobietki juz wczoraj nie miałam siły siedzieć i pisać,zeszło nam sie w tym ośrodku dość długo oczywiscie wielkie problemy jaka szkoła bo dziecko ma orzeczenie o niepełnosprawności i teraz zagadka czy zwykła szkoła czy specjalna :(

6,02,2014 sie wszystko rozstrzygnie zostały wybrane 3 szkoły dla niego dwie zwykłe jedna specjalna szkoła która kładzie nacisk na logopedyke,czyli jak dla Tomcia strzał w 6 bo on z ta wymowa słabiutko cały czas. :cry:

Przeszedł badania testy z pisania liczenia i czytania,matematyka na 6 pisanie na 5 czytanie na 2 :(

okaże sie wszystko na tym ostatnim spotkaniu z 3 dyrektorami szkół i lekarzem oraz pania z kuratorium. :? :cry:
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Hej ;) jak mija piątek ??
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

Post autor: myszka28 »

beznadziejnie :( czekam na mojego M i jedziemy na zakupy może mi się humor poprawi
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

ehehe, zakupy dobre na wszystko :D
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Witam . :kwiatek U nas pięknie słonecznie i się ociepliło jest +2 . przed chwilka wróciłam z targu , byłam po wiejskie jajeczka , ziemniaczki , jabłuszka ,Adaś już dzisiaj poszedł do przedszkola więc mamy wolne do godziny 14 . później obiadek i dzisiaj te moje zaplanowane bułeczki na parze , teraz popłaciliśmy wszelkie opłaty przez internet i przed chwilka dostałam SMS że mam w aptece do odbioru wapno ale pojadę dopiero później bo sobie umyłam włosy

Martusiu , te botki daję ci w prezencie bo i tak leżą już od września a ja nikogo nie znam żeby je odstąpić więc je wykorzystaj ,wysoka szpilka , to są takie przejściówki jesienno -wiosenne , zdjęć nie umiem wstawiać może poproszę zięcia ale on wiecznie zagoniony

Myszko , wyniki Tomusia sa bardzo dobre a czytanie podciągnie , dobrze żeby trafił do tej szkoły gdzie jest logopeda , do 6 lutego już nie daleko i wtedy się okaże a daleko tak szkoła od was ??? Przyjemnych zakupów :D

Kay no zostało ci jeszcze tylko chyba cztery godziny do końca pracy , widzę że już za tydzień będziesz radowała się mamcią , już obiadek będzie na ciebie czekał jak wrócisz z pracy bo mamcia ci go ugotuje :D
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Malinko, jak masz problemy z wstawianiem zdjeć, zawsze możesz podesłac do mnie i ja Ci je wstawię ;)
mi nie problem, napiszę CI maila do mnie jak coś na pw ;)

ano już w środę będzie i będzie trochę lżej...
ale i przestawić się będzie trzeba...
niestety dziś do 16,30 :D
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Hejka :)
Halinko, ja jadę do Ciebie na te kluski na parze i na te +2 bo u nas ziąb taki że aż mi zimno w domu w golfie.. Rano było -10 ale taki wiatr wieje okropny i jeszcze mi prosto w okna że aż czuję jak przez nie wieje. Chyba jeszcze bluzę nałożę na ten golf.
Lobelia, jak dają to bierz :) Za przesyłkę zapłać jak nie chcesz tak całkiem za darmo ]:-) Mówię że Halinka to złoty człowiek :) Szkoda że ja mam za dużą nogę do tych botków :)

Teraz mamy dwie Marty więc będę mówiła po nicku żeby się nie pomieszało ;)
Myszko, czyli teraz czekać do 6 lutego, może faktycznie dadzą go do tej szkoły specjalnej bo skoro jest nacisk na logopedię to nie będziesz może musiała jeszcze specjalnie z nim gdzieś jeździć. A ta szkoła to daleko od Was?

Tak, Kay, dziś już piąteczek i weekend :) W soboty masz wolne?
A Kris już śmiga na desce :) Rozmawiałam z nim chwilkę na fb i właśnie szedł na stok.... Komu fajnie temu fajnie... No ale nie wszyscy mogą mieć fajnie :(
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

hej Cula, tak mam wolne weekendy ;)

a co do Krisa, też z nim gadałam, nawet mu jedną fajną knajpkę z dobrym jedzeniem polecałam..
i jak się okazało miniemy się o kilka dni, bo za tydzień też do szklarskiej jedziemy ;)
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kay , dziękuję ci, ale ja nawet nie wiem jak mam do ciebie wysłać , będę coś próbowała , i ty do Szklarskiej ??? , mam wspomnienia i to takie gdzie wspinając się po górach w klapkach na wysokim obcasie :D :D :D :D miałam wielkie powodzenie ale później przepłaciłam tą wspinaczkę bólem kręgosłupa :oops: :oops: no ale ja chciałam koniecznie zobaczyć wodospad Kamieńczyk :oops: ]:-)

Agnieszko , no to na którą godzinę do mnie zajedziesz bo kluski muszą być ciepłe :D :D A ja w mieszkaniu mam tak ciepło że siedzę na krótki rękaw , a u nas zawsze jest cieplej , nawet ma być +5 no ja mieszkam na południu a ty na północy :D
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

A bo szklarska fajna jest...
a mi i siostrze tak strasznie się chce w góry...
i z jednodniowego wypadu zrobił nam się weekend :d
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kay , ja nie znoszę gór , my parę lat temu pojechaliśmy na wczasy do Karpacza i trochę sobie pojeździliśmy do pobliskich miejscowości , między innymi zawitaliśmy do Szklarskiej Poręby żeby zobaczyć ten nieszczęsny wodospad a nie wiedziałam że to trzeba będzie się wspinać tak wysoko , adidasy miałam w bagażniku i gdybym wiedziała co mnie spotka to bym założyła , a ja nieświadoma brnęłam w tych klapkach , wchodziło się bardzo łagodnie , szło się przez taką polanę i dopiero w połowie drogi zaczęły się głazy ,ja byłam uparta , mąż chciał zawrócić a ja nie ,ale za to mam wspomnienia i chyba ich nie zapomnę ,
Ja już te buty mam na pulpicie w komputerze i dalej już nie umiem przesłać :(

Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kay wysłałam , czy doszło?????

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

doszły ;) i już wklejam ;)

ja tam uwielbiam po gorach łazić..
ale nie dziwię się że po takich ekscesach się znudziło...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Dziękuję za pomoc :D
Ja w górach źle się czuję bo to tak mnie przytłacza, natomiast woda to takie drugie życie we mnie wchodzi , natomiast córka , zięć i dzieci to tylko uwielbiają góry i zawsze wyjeżdżają do Szczawnicy , synowa z dziećmi również tylko góry , ja taki coś inaczej to odczuwam . :(

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

no ale chyba jakieś wspólne wyjazd mimo wszystko są ;)
pozatym, ważne byście byli rodziną ;)
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

hej hej hej!!!
Ja wpadam na chwilkę, bo Mała znowu dziadka męczy do usypiania :roll:
Halinka, jak faktycznie mają leżeć, to dawaj, bo bardzo ładne są a moje z jesieni już ściorane i faktycznie nowe by się przydały na wiosnę :ok: Tak, jak Calagula pisze, za przesyłkę ci najwyżej zwrócę i będzie git ;-)
Co go gór, to ja póki co jedynie w Bieszczadach byłam, ale może jeszcze kiedyś gdzieś wyruszę. Póki co z kasa krucho, to i w domu trza siedzieć :D
A która tu druga Marta jest???? Przyznawać się!!! ;-)

Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Martuś podaj mi na PW adres do wysyłki :D niech ci służą :D
Nasza Myszka też Martusia :D

Obrazek
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Wysłałam, ale nie wiem,czy doszło :roll: No na pewno posłużą, bo jak taki mały rozmiar to na bank dobre będą a jak coś, to moja mama też 5 nosi, to najwyżej będziemy miały na spółkę ;-) Ooooo, to Myszka moja imienniczka :kiss2

Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Martuś , adres doszedł , wyślę po niedzieli , :D
Szybko piję kawkę i wyjeżdżam do Wrocławia z mężem do lekarza . :papa:

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Malinko, to się pewnie miniemy na trasie ;)
heheh ;)
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kay , a ty o której będziesz przejeżdżała w Psim Polu ????? :D my będziemy przed 17 :D

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Marta, ale Ci się poszczęściło :) Niedawno do nas dołączyłaś a już taki prezent dostałaś ]:-)
No ja tak myślę z tą przesyłką, jak my z Kasią sobie coś wysyłałyśmy to też najpierw jedna drugiej płaciła za przesyłkę ale teraz już nie bo skoro raz jedna a raz druga coś wysyła to bez sensu płacić.
No to ja dziś Was opuszczam do niedzieli, chciałam się spakować ale mąż śpi u nas w pokoju to nie chcę się tu szwędać. Dopóki było jasno to siedziałam cicho i czytałam w końcu książkę ale teraz się za ciemno zrobiło do czytania.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

MAlinko, dokładnie bedziemy chwilę przed 16, wszystko zależy jak korki :D

do miłego Cula ;)
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kay , no my już za 15 min startujemy :D :D

Obrazek
Zablokowany