Witam .

Ale mamy piękną pogodę , normalnie wiosna , zrobiło się cieplutko , ale ja nigdzie nie mogę jeszcze iść bo mam zabronione żeby tego mojego przyplątanego choróbska nie przeziębić a właściwie żeby mnie nie przewiało , dziewczynki ja moje oczy przecierałam złotem i to od początku , później robiłam okłady ale nic nie pomogło więc teraz muszę już mieć antybiotyk ,

Ja już po obiadku zaraz będę piła kawkę ,
Martusiu Myszko , obrączki bardzo ładne , no grawer w środku wskazany , my też mamy zrobione, ja mam inicjały męża i datę ślubu i odwrotnie ,

O Tomusia się nie martw , bo przyjąć do szkoły muszą szkoda twoich nerwów i jutro nas z radością zawiadomisz o jego przyjęciu

Trzymamy kciuki
KAy jak tam ciasto czy już jest gotowe , czekamy chociaż na fotkę tego smakołyku , a o której to mamcia do was zawita ???jak tam
zakupy ???
Agnieszko , widzisz , to tiramisu jest łatwo i szybko zrobić a jaka to radość jeść , to taki deserek dobry do kawki ,

No widzisz jakie to paskudztwo mnie nawiedziło , ale jest już lepiej , już prawie mnie nie boli , Agniesiu a ty jakie to studia kończyłaś ?? bo nie pamiętam .
Carinko my tutaj mamy okulistę bardzo dobrego , przyjmuje na NFZ ale bardzo trudno się dostać , to P. Bednarska , nie wiem na kiedy są do niej zapisy

Czyli jutro będą wyniki z egzaminów ??? do kontroli już jestem zapisana na 13 marca bo tak mi lekarka zaleciła że po miesiącu mam się pokazać .
Gosiu , jak tam twoje i Majeczki zdrówko , zaglądaj do nas częściej
Kasieńko no i co z Julcią , jest z tobą w
pracy??? nasz Adaś dzisiaj jakiś był nie w sosie i boimy się żeby znowu się nie rozchorował dzisiaj w przedszkolu było tak mało
dzieci że grupy były połączone , chyba ze względu na choroby maluchów

No klienta mieliście udanego a chociaż was przeprosił ?? trzeba było tej jego zonie napomknąć o jego kulturze , i kto tutaj był daltonistą?????
Zana a ty gdzie się podziewasz ??? chyba już macie odwilż ??? chociaż w tym roku poznaliście zimę, bo my tylko mogliśmy sobie pooglądać w telewizji