Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: Culagula »

I to błąd Krzysiu... musisz uwierzyć w siebie :)
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

Hejka ]:-) ]:-)
U mnie wiosna,pranie powieszone rano popołudniu jest prawie suche :D
Rano mocny przymrozek
Matko jakie mam dziwne apetyty stale bym coś jadła i wymyślam co
Witaj Kris miło,że jesteś
Zanna no jak się patrzyło na to co pokazują w tv to aż trudno uwierzyć,że jedna Polska.
Kay ale poświętowałyście no ale w końcu okazja była,muszę zrobić tego kuraka na butelce a rozumiem że wlewasz w nią wodę????
Halinko cieszę się,że pomału ci to oko dobrzeje
Adaś biedny,ale mają te dzieci pomysły
a sama choroba nie od czapki czy jest czy jej nie ma ale to zakażenie bakteryjne lub wirusowe wywołuje zapalenie zatok tak jak i ucha,a potocznie myślimy że od przeciągu
Halinko Ty polecałaś wino kadarka????
Aga zapomniałam co miałam pisać :oops: :oops:
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Kasiu , nie Kadarkę , to jest francuskie czerwone , ciemna duża butelka i takim fikuśnym napisem jak wyżej pisałam , a to drugie to już jest słodkie i u nas ciężko do dostać , z granatów Mogen Dawid -Pomegranate , nasza Monika mi przywozi :D :D
No widzisz jakie to dzieci mają pomysły , człowiek uważa jak może a tutaj ktoś podpowie i zaraz mają uciechę , mówisz że to wirusowe ??? nawet tego nie wiedziałam , podałam dzisiaj do naświetlania tą lampę Bioptron i ma mu świecić na czółko .

Witaj Krzysiu , jak tam twój wypoczynek w tej Szklarskiej ?? śnieżek był na stokach???? pojeździłeś sobie , znalazłeś sobie kogoś do rozgrzewki ???? :D :D :D
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

hej ;) zaraz sie ogarnę i wkleję zdjęcie ciasta i przepis ;)

Chochlik, no my się nagadać musiałyśmy ;)
i co świętować też było...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kay , ja już przygotowałam sobie pisak i notes do napisania tego przepisu . :D
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

isla negra... reserva... ;) wytrwane.. otwierasz czekasz pół h i dopiero pijesz ;)
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

Dobry wieczór :))) ]:-) ]:-)
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Cześć Gosiu :) Dobrze że mamy fb to przynajmniej wiem co u Ciebie :)
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Post autor: lobelia85 »

Hej hej hej!!!!
Matko, ale naszrajbowałyście!!!! Chyba z tydzień będę czytać....Póki co tylko wpadam na chwilkę, bo zaraz lulu lecę:)
U mnie w końcu do przodu. Dzisiaj znów wyruszyłam z domku. Byłam u fryzjera kłaczorki zrobić, bo jedna wielka tragedia już była. W domku farbę sobie rzuciłam i już wyglądam jak człowiek. Jutro jadę z małą na bilans, bo oczywiście już miesiąc temu miała jechać i tak jakoś zeszło :roll: Roksanka jakoś się ogarnęła. Znowu nie kładę jej w dzień, to przynajmniej wcześniej zasypia. Z dziadkiem bez zmian :cry:
Jutro może doczytam resztę, to coś więcej napiszę, dobranoc :papa:
Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki...

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Cześć Marta :) A co Ty dziś tak szybko idziesz lulu? ;)
Ale masz fajnie, wloski zrobione, ja czekam na kwiecień i wtedy pójdę do fryzjera ale do takiego profesjonalnego salonu a nie jak tu na wsi.... Dziś byłam tylko grzywkę podciąć bo mi już tak właziła w oczy że masakra. I zapłaciłam 3zł ;) a i tak dałam jej 5 :) ale napiwek dostała :)
A jak Roksanka przesypia noc gdy w dzień nie śpi? Budzi się dalej i chce pieprzu? ]:-) Nie, no z tym pieprzem to chyba nigdy nie zapomnę ]:-)
A co do pisania to widzisz, jeden dzien wystarczy nie być i czasem jest mnóstwo do czytania ale bywają i dni kiedy jest mało.

Kay i Halinka, ja w zasadzie za winami nie przepadam a jak już to czerwone półsłodkie ale Martini to uwielbiam nawet białe.
Ostatnio u znajomych piłam samorobne z jabłek i tak jak ja np soku jabłkowego nie lubię tak w tym winie nie było w ogóle czuć jabłek a było przepyszne.

Kasia, może już czas brać coś na zaniki pamięci? ;)
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Hej Kochana!!!
No ja właśnie wczoraj zległam po 22 i w końcu się wyspałam, no i teraz też postanowiłam się wcześniej położyć, ale oczywiście jak już się na kopa wejdzie, to kaplica....a to forum a to fb a to poczta a czas leci, jak głupi i niedługo północ :> No włoski zrobiłam, bo jutro wyjazd na bilans, to trza się pokazać, bo dużo ludziów będzie. A nóż się jaki samotny ojciec podobny do Deepa trafi :slini_sie:
No Roksania nawet, nawet przesypia. Raz tylko się obudziła jakoś i wołała pic, to jej podałam tak po ciemku i mówię, żeby wypiła i odstawiła butelkę jak skończy, bo mama śpi. No i słyszałam, jak dziuka a potem rzuciła flachę na podłogę i zasnęła ]:-)
Nie no z pieprzem, to ją z moją mamą wkręciłyśmy, że w sklepie nie ma, bo się samochód dostawczy popsuł i nie ma, jak przywieźć :roll:

Obrazek
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

Post autor: myszka28 »

hej hej babiszonki :D
A więc młody zoatał zbadany przez lekarza w zdłóż i szerz.wyniki sa beznadziejne :( okazało się że ma niedosłuch duży na prawe ucho i źle widzi rozmazuje mu się obraz :cry:
szkoła specjalna jest odrzucona i lekarze stwierdzili że pójdzie do szkoły gdzie jest tylko j.niemiecki bez matematyki i innych przedmiotów.czekam na telefon która to szkoła i kiedy mamy się w niej stawić .no i oczywiście badania słuchu i oczu no i dentysta kontrol bo byl rok temu.daty ślubu nie dostalismy bo nie mam 1 dokumentu odpisu o rozwodzie pomimo iz mam z usc ze jest wyrok rozwodowy prawomocny i jest 2 dokument zgoda z polski na slub w niemczech to za malo teraz musze z polski jakos wyciagnac odpis o rozwodzie i go przetlumaczyc wiec czas sl;ubu sie odweka a co z atym idzie ?zgoda ktora posiadam z polski jest wazna tylko 3 miesiace i jak nie wyrobie sie w terminie to bede musiala jechac do polski osobiscie po 2 zaswiadczenie :( a jak by bylo za malo to okazalo sie baba ktora mi tlumaczyla dokumenty na niemiecki nie jest zrzeszona jest tlumaczem przysieglym ale zrzeszonym w polsce ,tutaj i jej tlumaczenie nie jest tu uznawane wiec dodatkowa kasa wszystkie papiery trzeba tlumaczyc ponownie :cry: :cry:
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

hej... i jak ja mam wysiedzieć w pracy... ech :D

co słychac ??
G****

Post autor: G**** »

Dzień dobry kobietki :)

myszka a co to Tomuś ma takie złe wyniki? Jak już zaczyna się coś układać to nagle zaczyna się wszystko walić...
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam . :D :kwiatek Wreszcie wróciłam do domku , raniutko przed śniadaniem pojechaliśmy na targ po śmietanę, ser , jajeczka , mleczko takie prawdziwe , :D również świeżą rybkę dorsza na obiad , później do Uli na śniadanie , część zakupów jej zostawiłam , wypiliśmy kawkę , później zakupy wędliniarskie i do domu bo przecież obiad trzeba było gotować , zaraz zabrałam się za zrobienie masła z tej śmietany i wreszcie przypomniał mi się prawdziwy smak masełka , a do tego wyszła mi maślanka , no i ile radości z tego dobrego jedzenia , szkoda że ta kobieta daleko mieszka bo bym częściej do niej jeździła a ona jest tylko w piątki i we wtorki u nas na targu .
Jutro ja startuję do fryzjera , miałam być tydzień temu ale nie chciało mi się wyjść z domu ale jutro to już mus bo wyglądam okropnie , Agnieszka , Matusia, Zana już piękne, więc nie mogę zostać w tyle , chyba i Kasia też wystartuje :D

Martusiu -Myszko , no zmartwiłaś mnie że takie sa złe wyniki z Tomusiem , a co ty wcześniej o tym niedosłuchu jego nie wiedziałaś ??? kurcze , szkoda dziecka , sa teraz aparaciki fajne a jaki duży ma ten ubytek słuchu ?? no i co to że rozmazuje mu się obraz , ??? i dalej nie wiesz do której szkoły pójdzie ??? same kłody walą ci się pod nogi , bo i tego ślubu nie możecie jak na razie wziąć :cr tutaj byście mieli ślub bez problemu , może warto tutaj przyjechać żeby się pobrać .

Kay a ty co tak mało nam napisałaś , a gdzie ten przepis na ciacho ????

Zana a co u ciebie ???

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Hejka ]:-) ]:-) ]:-)
Obejrzałam ceremonię otwarcia igrzysk w Soczi,podobało mi się,uwielbiam takie rzeczy.
Halinko pudło jestem po fryzjerze :D miałam tyle imprez w zeszły weekend,że musiałam zrobić porządek na głowie cięcie i farba obowiązkowo.
Lobelio najważniejsze,że mała jako tako przesypia noc,a Ty śnij o tym swoim Deepie czy innym Banderasie :D :D
Myszko zdziwiły mnie te wyniki,to w Polsce nie było stwierdzone?????chociaż bratowa mi mówiła,że cdn
Obrazek

Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kasiu , więc ja idę na samym końcu zrobić się na bóstwo :D :D ale ja tylko ścinam , układam , kolorek dopiero na wiosnę :D
Ja również oglądałam transmisję z otwarcia , bardzo mi się podobało , oj postarali się :D a teraz obżeram się galaretkami :( :(

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

No właśnie bratowa mówiła,że bardzo dokładnie w Niemczech badają nawet szczegółowo strasznie była zdziwiona.
Jak byłam z małą teraz u lekarza to był taki chłopak,może 14 lat co miał wszczepione dwa implanty ślimakowe.
A ja Halinko piekłam muffinki bo mi mała nie dała żyć
Jedne jasne z jabłkiem drugie czekoladowe z budyniem i trzecie czekoldowe w środku z cukierkami michałkami
Aga no widzisz taka skleroza już ze mnie,jak tam na treningu????
Obrazek

Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kasiu a ja na jutro mam zaplanowane zrobienie tiramisu , serek mam biszkopty tez tylko dałam Uli moje Amaretto bo robiła torcik , dzisiaj zapomniałam wziąć jutro jak będę u fryzjera to zabiorę i dopiero zrobię , muffinek już dawno nie robiłam , jakoś mnie do nich nie ciągnie , chociaż dzieci je lubią , no ty to robiłaś takie wykwintne , :D

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

A nie wiem czy wykwintne,robiłam takie jak mała gospodyni zarządziła ;-)
Muszę kiedyś to tiramisu zrobić,pytanie kiedy bo jak robię tu lizne tam powącham i już nic nie jem .
Może to i dobre
Obrazek

Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kasiu , tiramisu jest dziecinnie łatwe to raczej taki deserek do kawki , ale super smaczny , :D tyle że dla dzieci musi być bez alkoholu , dla dzieci myślę kawa inka z cukrem ( dla dorosłych prawdziwa ) , do tego zapach do ciast migdałowy ,( dla dorosłych amaretto ) no i reszta normalnie :D
A gdzie Agnieszka ???

Obrazek
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

Post autor: myszka28 »

hej maly mial na biezaco badania w polsce robione i sama jestem w szoku po tych badaniach. w polsce mial eeg mozgu i sluch na spiaco robione wyniki mial dobre sluch 100 PROCENT dobry.ale tu powiedzieli mi ze na prawe ucho ma niedosluch jaki nie odpowiedzieli dali skierowania i musze maszerowac do specjalisty oninic minie powiedzieli pomimo pytan moich .co do wzroku to tez byl badany i bylo ok ale teraz wyszlo ze mu obraz sie rozmazuje no i tez wycieczka nas czeka dospecjalisty. :( wadewzroku moze miec po ojcu bo nosi okulary i to dosc mocne ale tylko raz w polsce udalo mi sie wyprosic skierowanie jak maly byl a prywatnie nie bylo mnie stac.co do szkoly idzie do klasy integracyjnej gdzie bedzie mial tylko j.niemiecki i zadnh innych przedmiotow nie bedzie.w polsce nie chcemy slubu braxc bo pozniej podwojnie papiery trzeba dostarczac znajomi tak poltorej roku kursowali bo zawsze cos zle bylo wystawione.juz poczekam na ten wyrok w spokoju tesciowa kochana rano wpadla do sadu :angrywife i od razu wyrok bedzie za dwa tyg w jej rekach i od razu do mnie wysle go przetlumacze szybko i w marcu bedzie slub.
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Widzisz myszko miałam pisać,że może ktoś ci te papiery załatwi w Polsce i wyśle uprzedziłaś mnie.'
Ale jakoś dziwnie mi idzie dziś pisanie bo co usiądę to ktoś przyjdzie a to tata,szwagier koleżanka dzwoniła wiadomo jak nie ma nikogo to nie ma a jak się wali to drzwiami i oknami.
Kurcze dziwne z tym słuchem,chociaż powiem Ci że może i dobrze,że jest tak dokładnie przebadany,lekarze zdecydują co i jak,jakie leczenie.
A może po roku w szkole z tylko niemieckim nauczy się dobrze języka i pójdzie już normalnie do szkoły takiej z innymi przedmiotami.
Halinko nie wiem co z Agą,może do Gdyni wybyła
Obrazek

Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Hej hej hej!!!!
Bez bicia przyznaje, że nie doczytałam :bicz
Dzisiaj znowu głupi dzień miałam. Z rańca z Małą na bilans pojechałam. Nawet się nie darła, nie rzucała po podłodze, ani nic. Grzeczna była, jak nigdy, dała sobie nawet ciśnienie zmierzyć :ok: Dostała dwa tatuaże i jedną naklejkę z napisem "dzielna pacjentka". Potem pognałyśmy na zakupy, żarła się nakupiło. Dobrze, że ją we wózek sklepowy wsadziłam, to się nie rzucała:) No i jak już takie zmachane do domu dotarłyśmy, to tylko papu i spać małą poszła, bo zmęczona już była wrażeniami. No i ja też kimnęłam z godzinkę:)Po południu ogarnianie chałupy itp, itd...No i tak dzień minął...

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Witajcie babiszonki ]:-) ]:-) ]:-)
Kibicujecie,balujecie czy sprzątacie?????
Żadna się od rana nie pokazała.
Ja trochę Soczi oglądam,tak jednym okiem i jestem zachwycona widokami,pięknie tam jest.
Upiekłam klery cały 50 sztuk,nie wiem co się dzieje ale jakieś ssanie mam od jakiegoś czasu na słodkie
Zrobiłam obiad na jutro wyprasowałam ciuchy i luzik .
Co u was????
Lobelia brawa dla Roksanki
Halinko jak Adaś????jak fryzura????
Kay cieszy się pewnie mamą???
Gosia czyta coś ciekawego.
Zana,Myszka?????
Kriśs????
Aga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek

Zablokowany