Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: Hadassa »

hej Malinko... no niby wyczyszczony.. skończyło się na tym, że pomagałam Xowi....
zobaczymy.. póki co też coś się palić chyba nie chce.... ;/

a knajpka w Szklarskiej porębie..
nazywa się "niebo w gębie" i faktycznie takie jest jedzenie
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Kay , poczytałam sobie opinie o tej knajpce , same pozytywy , a mnie aż ślinka poleciała i chętnie bym na to jedzonko pojechała , oj jestem wielki łasuch :D
Może coś macie zatkane w kominie ???
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

jedzienie pyszne.. z resztą jak to Kris powiedział, odkąd powiedziałam im gdzie co i jak, tylko tam jedli..
a kolejki tylko potwierdzają :D
no już niby wszystko poczyszczone...
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Cześć dziewczynki :)
Adi, no ja też nie wiem jak o niej/nim pisać, wpadłaś na świetny pomysł z tym "chciał/a" bo ja już chciałam pisać w formie męskiej. A podobała mi się jeszcze wypowiedź tego redorange co ja jej/jego wyglądu he he ]:-) ]:-)

Marta, no z mokrą głową na dwór w lutym to masz rację że nie wyszłaś. Latem to co innego bo na dworze cieplej jak w domu. To mówisz za szybko chwaliłyśmy Roksankę... już nie będę chwaliła :) bo ona chyba to czyta i znów daje we znaki. Ty się ciesz że nie pijesz bardzo gorącej herbaty oj bo byłoby nieszczęście...
Przykro mi z powodu dziadka, ojej, za wsze coś...

Halinko, to się pogościłaś z kuzynką :) A często się widujecie? Mieszka gdzieś niedaleko?
A.. i dziękuję za komplement :kwiatek

Kay, chyba mnie poznałaś na fb? :papa: Widziałam te Twoje jedzonko, pysznie wyglądało :)

Kris, biedaku, żadna nie jest chętna na masowanie Twojej zbolałej pupci? Ach, gdybym nie miała męża... dobrze że stok Ci się nie skończył wtedy co wiatr Cię tak pchał... a na lodzie to całkiem niebezpiecznie, szwagier był u nas piątek/sobota i przewrócił się na lodzie idąc, noga go bolała a dziś dzwonił że ma w gipsie, ale złamana nie jest, może skręcona tylko. A teraz jakby taki upadek z prędkością zaliczyć? Siniaki to byłaby wersja light.

A Kasia gdzie?
Byłam dziś z Marcelem na treningu, przedtem pojechaliśmy po kąpielówki bo w piątek jadą do Aqua Parku a on kąpielówek nie miał, a teraz zimą ciężko kupić. No ale dostałam.
Przyjechałam do domu, zjadłam i coś mnie siekło.... Głowa mnie boli, zimno mi, dreszcze dostałam takie że aż mnie trzęsło. Chyba idę spać...
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

hej Cula, poczekaj aż resztę wkleję :D
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

Witam
Dziewczynki i chłopaku :) nic nie napisze bo padam na nos.
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kay , kurcze , ja tak gór nie znoszę , dzisiaj moja córka namawiała mnie na wypoczynek w Szczawnicy a mnie ten klimat dusi , przytłacza , po prostu źle się czuję , wolę wypoczynek nad morzem , wtedy wiem że całe życie we mnie wchodzi , bardzo lubię leżeć patrzeć na fale i słuchać szumu morza ,to coś pięknego :D

No masz , dziewczynki się pokazały , i padły :( Moja kuzynka mieszka 10 km ode mnie , widujemy się różnie raz na miesiąc raz na dwa . :(
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

wiesz co Malinko....
ale tam nawet sobie pojechać..
na szrenice można wjechać...
a i na jedzenie pójśc...
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kay , ja może bym i pojechała , mąż mnie tak namawia ale to chodzenie po tych skałach mnie przeraża , wolę równiny , ale to żarełko to jest zachęcające . :D

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

malinko.. ale tak szczerze... to np spacerek na szklarke..
spokojnie można zrobići nie taki straszny ;)
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Masz racje że ten spacerek to fajna sprawa , ale coś mnie w góry nie ciągnie , w przeciwieństwie do moich młodych , również męża brat z żoną wiecznie łażą po górach bo to lubią , ja to przeciwieństwo , :( :(

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

no to im poleć knajpkę ;) a potem juz oni Cię wyciagną :D
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Oj Kay , polecić to mogę ale ja jestem leniwiec , i nie mam na mnie mocnych , chyba że pojadę z moim fotelem :D :D :D

Obrazek
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

Post autor: myszka28 »

hej hej u mnie dzień beznadziejnie się zaczyna :( musze oddac naszego kota tego duzego :cry: kocham to zwierze nad zycie ale mam dosc jego sikania pod drzwi wejściowe potrzebuje kogoś kto ma domek z ogródkiem aby mógł wychodzić na podwórko bo on pokazuje to za każdym razem że chce wychodzić a kuwete omija szerokim łukiem :cry: .
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Mysza.. zabraliscie go z sobą...??
szkoda zwierzaka... człowiek się rpzyzwyczaja....

hej :) tak w ogóle ;) co słychac ??
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Post autor: Kris »

Hej A dziękuje dobrze :)
Oj kurcze to nie mnie się pytałaś co słychać hehe :p
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
Awatar użytkownika
Carina
Kobietka Expert

Post autor: Carina »

hej.O kurcze to niewesolo Mycha.:(
Oby sie porozwiazywalo :*

Malinko, a jak tam oczki?

Kris pieknie sie wkomponowales haha
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam . :kwiatek Zasiadłam z kawką przed komputerem i zapraszam was do wspólnego wypicia . :D Za oknem pochmurnie , trochę mży deszczyk , pogoda tylko do spania :( jakiś planów na dzisiaj nie mam , może dzień przyjemnie mi minie , bo wczoraj tyle się u mnie wydarzyło że uśmiech miałam do wieczora . :D

Kay , jak tam z piecem , bo jeszcze jest bardzo chłodno i strach w zimnie siedzieć :( Już jesteś w pracy czy dalej masz wolne ??

Martusiu-Myszko , masz kłopocik , a gdzie ty tego kotka wydasz ?? coś buntowniczy ten kiciuś , a dawniej tez ci tak siurał :( czy dopiero teraz na nowych włościach , może to tęsknota za dawnym miejscem .

Krzysiu to i do ciebie Kay kierowała pytanie :D nie wykręcaj się i pisz :D

Carinko , z moimi oczami już lepiej , zaczęłam ponownie zakrapianie i będzie dobrze , złego diabli nie biorą ;-) ;-)

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

hej Malinko ;)
to dobrze, że jż z oczami lepiej ;)
przynajmniej mozesz z nami rozmawiać ;)

Co do pieca, juz wczoraj X rozpalił i pilnować...
i jest już wszytko ok...
ja dziś już w pracy ale ledwo kontaktuje..
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Post autor: Kris »

Hej Malinko ja też ostatnio zakrapiałem ale u mnie był odrotny skutek bo padło mi na oczy na mowe i nogi też miałem jak z waty :)
Ale to chyba przez to że moje krople były trochę mocniejsze :)

U mnie dobrze, wczoraj na wieczór sie dowiedziałem że może w tym roku uda mi się kupić mieszkanie i wreszcie pożegnam rodzinny domek :)

A poza tym no cóż jeszzcze żony nie znalazłem heheh ale myśle że w ciągu 10 lat powinienem znaleźć.

Tak się zastanawiam Wam też tak bardzo chce sie spać akurat gdy jestem w pracy czy to tylko ja mam takie wrażenie :p
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

Post autor: myszka28 »

no wlasnie siusial i w polsce na chwile przestal i od tyg znowu sika mi pod drzwi a koci mocz strasznie smierdzi i ciezko wytepic smroda.kot jest uparty i zawziety nie odpuszcza juz nawet gazeta po tylku oberwal ale wcale do glowy nie wziol po zlosci sfajdal sie w lazience obok kuwety :cry:
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

może zmiana otoczenia tak na niego wpłynęła ??
G****

Post autor: G**** »

Dzień dobry kobietki :) i chłopaki ;)

malinko dbam o to bardzo bo jak nie zadbam to tak jak teraz nie zajdę w ciążę a już bym chciała ;) Oddzwonił do mnie pan doktor i już wszystko wiem :)

Culagula jak tam teściowa?

chochlik a Ciebie co tak mało?

A gdzie jest lobelia?

myszko no to w takim wypadku musisz oddać kota, ale ja to pewnie bym ryczała jak bóbr...
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Post autor: redorange666 »

Kota najpierw trzeba wykastrować wtedy nie śmierdzi jego mocz bo nie znaczy terenu.
Kot po drugie nie rozumie jak się go pacnie gazeta za to doskonale się zemści.
Po trzecie to jest reakcja na stres
po czwarte w końcu się przyzwyczai
po piąte ZWIERZĄT SIĘ NIE ODDAJE BO TO NIE SA ZABAWKI. Ciekawe czy dziecko które pomaluje ścianę też oddacie komuś innemu?? Kot czuje jak 2 letnie dziecko. Ma uczucia i przywiązuje się do ludzi ale nie koniecznie to okazuje.
Mam koty od 15-tego roku życia i wiem coś o tych pchlarzach i darmozjadach ale nie zamienił bym na żadne inne zwierzątko. Poluję na jednego malca którego ktoś wywalił... ale ucieka mi. Ja go jeszcze złapię i znajdę mu fajny dom :)
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kay , a co tobie ?? chora jesteś ?? dzień dzisiaj nie wpływa dobrze na samopoczucie ,może to wpływa na to że się tak czujesz :(

Krzysiu , oj to twoje kropelki były silne , :D :D :D moje działają ciut inaczej , :( nie są takie dobre , ale wieczorkiem też sobie kropelkami poprawiałam humorek ale z umiarem :D :D Gratulacje że udaje ci się kupić mieszkanko , zawsze to na swoim jest lepiej a żonkę sobie znajdziesz , nic na siłę , to decyzja na całe życie :D :D

Zana , to dobrze że dbasz o swoja panią :D , nie wolno czegoś zaniedbać .Czyli wizyta umówiona .

Redo , no wykład bardzo dobry , zwierzę też czuje i myśli , wprawdzie inaczej niż my . Widać żeś dobry człowiek , :D

Martusiu Myszko , spróbuj tych rad od reda , może poskutkuje .

Obrazek
Zablokowany