Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: malinka 61 »

Kay , no bo ja mam wielka słabość do ciast :( nawet z takiej odległości wyczułam dobroci . :D :D

Zana , dziwne to zachowanie twoich teściów ,ustalcie wspólnie jaka kwota od nich będzie przekazywana ja jedzenie , opłaty , bo się zagryziecie , przecież oni maja jakieś swoje dochody , powinno być pół na pół , bo ich dwoje i was dwoje , no ale jak już będziecie mieli swoje meble to i tak podczas waszej nieobecności ,oni będą do was wchodzić , brać co im będzie potrzebna , ja tego zrozumieć nie mogę :(

Agniesiu , ta kobieta która okradli to starsza , ledwo chodząca , wiadomo że złodzieje wpierw obserwują , ona często siedziała przed blokiem na ławeczce , więc łatwo było ofiarę namierzyć , bardzo to smutne , z gazowni zawsze wchodzą do mieszkania , bo są przeglądy przewodów gazowych i to chyba dwa razy do roku , no i jak są odczyty liczników . Bardzo ciekawa jestem czy zostaną złapani ale patrząc na naszą policje to raczej nie :(

Zana ,kurcze ale u was drogo za wizytę płacisz , ja zawsze chodziłam na NFZ , trzeba rozeznać się w przychodni który jest ginekolog dobry bo chyba nie jest jeden , szkoda by było mi pieniędzy , tak się zastanawiam za co wziął te 200 zł , to barbarzyństwo !!tyle brać
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
G****

Post autor: G**** »

Wiesz ja poszłam prywatnie do najlepszego ginekologa, 120 zł za samą wizytę, 50 zł usg, 20 cytologia i się nazbiera... A na tym to ja już osczędzać nie będę bo chce mieć dzieci :) Już raz zaoszczędziłam i źle na tym wyszłam...
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

No patrz jak oni to sobie cenią i jeszcze narzekają że mało zarabiają , ja nie chodzą prywatnie bo mnie na to nie stać a i jakoś trafiam na dobrych lekarzy może gdybym raptownie potrzebowała co nie daj Boże to może i bym poszła ale ja jestem okropnie zła bo człowiek przez cały czas płaci składki i jeszcze leczyć się musi prywatnie :(
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
G****

Post autor: G**** »

Może tam u Was to jest jakiś wybór ale u nas ja bym się bała leczyć na nfz. Mam 15 km do miasta i tam jest szpital, ośrodek ale tam mało kto chodzi, wszyscy jeżdża te 50 km bo tu u nas jest strach...
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

No to faktycznie nie masz wyjścia , ale można się popytać jeszcze ludzi , bo do ginekologa nie trzeba mieć skierowania i można leczyć się w całej Polsce . :D
Ruszam swój tyłeczek na zakupy , :( :(

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Zanna współczuję..
ale fakt na leczenie nie ma co żałować....

do miłego Malinko :D
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Post autor: Kris »

malinko niema żadnych ukrytych dopłat itp. To jest Polski banks i niema żądnego kapitału zagranicznego więc chyna nie grozi że zbankrutuje czy coś w tym stylu. Spokojnie ja dlatego matule wysłałem żeby się dowiedziała co i jak bo się na tym zna i będzie wiedziała o co ma zapytać :)

Co do kwesti ile biorą u mnie za metr to różnie bywa ceny są naprawde rozbierzne zaczynając od 3,500 za metr do 4,5 więc trzeba szukać :)
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

to i tak jeszcze w miare sensowne ceny
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Post autor: Kris »

Masz racje bo jakbym miał je porównywać do wawy, wrocławia czy krakowa to tą naprawdę przystępne. Tam to juz w ogóle jest kosmos z tymi cenami
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

hmm no nie od końca..
we wrocku też znajdziesz mieszkania od 3500
ale to trzeba mieć szczęście.. ale zróżnicowanie z reguły między 4-6 tys za metr....
a takie ceny to w oleśnicy 30 km od Wrocka
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

hejka dziewczynki i chłopcy :)
Kris, super ten kredyt, faktycznie jak na 17 lat to jeszcze długo w nim pożyjesz a już będzie spłacony. 1200 na życie już po opłatach to też nie jest aż tak mało bo ile Ty sam zjesz... Ugotujesz sobie zupy to koszt mały a masz obiad na dwa dni, mięsko z zupki też zjesz ugotowane to i dla zdrowia lepsze. A jak inne mięso to wiadomo nie kupisz całego kilograma tylko mniej, no chyba żebyś mroził. Zostaje kolacja i kanapki do pracy to wędlinę, ser też sobie kupisz co kilka dni. A jak zostanie z miesiąca to sobie odkładaj i będzie jak znalazł na jakiś ciuch czy prezent na jakąś okazję. A i na piwko z kumplami :)
Z Twojej babci to się uśmiałam :happy Ale aparatka :) No mogę podejrzewać jak Twój tata lubi teściową ;) Chociaż niby teściowe z zięciami żyją lepiej niż z synowymi :)
No ja też podejrzewam że babka specjalnie dala taką cenę żeby bylo z czego negocjować. Ja sama tak sprzedawałam np meble po kwiaciarni. I tak jeszcze na nich zarobiłam 50zł :) Kupiłam za 950, wystawiłam za 1100 a sprzedałam za 1000 :) Sprzedawcy tak robią, żeby nie być stratnymi to dają cenę wyższą a potem schodzą do takiej która im odpowiada a kupujący szczęśliwy że zbi z ceny...

No u nas w Gdyni też są ładne ceny mieszkań a zwlaszcza w centrum. Zaraz za Trójmiastem jest tak zwane małe Trójmiasto czyli następne 3 miasta właściwie połączone ze sobą. No, między tabliczką Gdynia a tabliczką Rumia jest kilkanaście metrów :) I ja właśnie z tej Rumi pochodzę i tam już są dużo tańsze mieszkania. Za malutkie w Gdyni można kupić 3 pokojowe z Rumi. Jak brat wyceniał kawalerkę po babci, miała 32m to chciał 200 tys. To wychodzi ponad 6tys za metr. A w Rumi mają 3-pokojowe w nowiutkim bloku za tą cenę.

U nas też ślisko było, teść jechał rano do Gdyni a ja miałam zaraz za nimi jechać do zusu ale teść dzwonił żebym poczekała bo jest szklanka i jedno auto leżało na dachu w rowie, straż akurat babkę wyciągała jak przejeżdżali.
A że mąż zadzwonił że wraca do domu to mogłam spokojnie jechać później bo wiedziałam że ktoś będzie w domu jak Marcel wróci.
No i pojechałam, już lód stopniał ale i tak najwięcej na liczniku pokazało 70km/h, inne auta mnie wyprzedzały ale co tam, niech wyprzedzają.
W zusie załatwiłam dosłownie w ciagu 5 minut. Rozłożyli mi te 3 miesiące na 12 rat, czyli mam ratę ok 130zł miesięcznie. A jak pójdę do pracy to spłacę szybciej, np po dwie raty. Cieszę się ogromnie bo skąd bym wzięła kwotę 1500zł.... A 130 jakoś wykombinuję...
Potem zadzwonił mąż i powiedział żebym pochodziła sobie po mieście bo na 14 mam odebrać pewnego faceta i przywieźć go do domu. A ja miałam ponad godzinę do chodzenia.... To powiedział że z jego kasy mogę wziąć 30zł i sobie coś kupić.... Taaa.. tylko co ja kupię za 30zł.... Poszłam sobie do Biedronki, były fajne pojemniki plastikowe na płatki, 25zł za kilogram to wyszedł niecałe 10zł więc kupiłam.
Potem poszłam na rynek i kupiłam mężowi bokserki na Walentynki z napisem "100% maczo". A co, niech ma... chociaż powiedział że Walentynki go nie obchodzą ale na pewno z czymś przyjedzie do mnie :)
Miałam już dość tego chodzenia więc wsiadlam w auto i jazda... Na miejscu byłam o 13.40 więc do 14 zostało 20 minut a on nie wiedział że ja już jestem i dopiero po telefonach do męża i teścia dowiedziałam się że muszę iść do niego bo on w lesie brzózki ścinał. Matko, po jakim błocie ja musiałam iść, normalnie ruchome piaski... auto upaćkane jak po rajdzie, o butach nie wspomnę... I dopiero o 14.50 byłam w domu. Głodna, do łazienki mi się chciało.... Myślalam że najdlużej w 2 godziny obrócę a tu 4 wyszły :( Z czego 2 czekania....

A jeszcze się dowiedzieliśmy że w Dzien Kobiet mamy dwa bierzmowania... I to w dodatku jedno u siostrzeńca męża a drugie u bratanicy męża. I każde z nich robi osobno. I co teraz? Tu brat, tu siostra i gdzie mamy iść? A teściowie? Tu wnuk tu wnuczka... że też musieli mieć dzieci w tym samym wieku...
W kościele mają razem ale potem szwagierka robi chłopakowi na sali na 80 osób bo tak miał też rok temu starszy syn. No pogłupieli żeby robić taką imprezę na bierzmowanie... a i tak część gości będzie u nich a część u tego brata a potem się wymienią.
Pewnie na obiad pojedziemy do jednych, kawa i na drugą kawę i kolację do drugich. Drudzy robią w domu skromnie tak jak powinno być. Zresztą my chyba na obiad pojedziemy do brata bo mieszkają zaraz przy kościele a na kolację na salę bo nam po drodze do domu. A razem nie zrobią bo brat zbiera na wesele starszej córki i nie będzie robił bierzmowania na sali. I ma rację.
No ale ta siostra musi pokazać że ją stać na taaką imprezę.....
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Wróciłam z zakupów , jejku ale wszystko zdrożało , jakie to otrzęsiny mnie spotkały przy kasie :( aż męża się spytała czy słyszy ?? oj jak lekko wszystko wkłada się do kosza :( no ale kupiłam mięsko na pasztet , i będę robiła szyneczkę na parze do chlebka i karkówkę , już zaraz po przyjściu zaprawiłam w zioła i na balkonie sobie leżą w jutro resztę pracy przy nich , teraz już duszę również mięsko na pasztet więc będzie co jeść , część pójdzie do Uli bo ona w tym roku jest bardzo zapracowana :(

Agnieszko , ale ciebie hojnie mąż obdarował forsą i zamiast sobie kupić coś do ubioru to ty dałaś jeszcze dla niego , ciekawa jestem co on tobie podaruje na to święto ??? nie wiem czy u nas było ślisko bo rano nigdzie nie wychodziłam może Kay będzie wiedziała bo jechała do pracy ale trzeba jednak uważać bo to jeszcze zima .
U nas na bierzmowanie nie robi się imprez , jest tylko kawa ciasto i to wszystko i nikogo się nie zaprasza tylko miejscowych z rodziny , to już wielka przesada ale u was to chyba jest normalne takie imprezowanie ,

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

Hejka ]:-)
Niestety nie udało mi się napisać z pracy ale postaram się teraz ciut więcej skrobnąć :roll:
U mnie pogoda iście wiosenna,no rano są przymrozki ale to w końcu luty więc nie ma się co dziwić
Powiem wam że padam na twarz,od 8 do 17 w pracy albo i dłużej
Przyjeżdżam do domu ogarniam jem obiado coś tam,podszykowuję obiad na następny dzień i padam z reguły przed tv bo Soczi oglądam.
PO nd wraca już szefowa to będzie luźniej,niby w tym tygodniu miała byc popołudniami jej córka studentka ale się dziewczę przeuczyło i musi odpocząć diabli wiedzą gdzie.
Jeszcze problem z przedszkolem bo w tym tygodniu nieczynne i muszę kombinować co z małą.
Wieczorem mam dosyć boli mnie tyłek od całego dnia za biurkiem,bolą oczy od kompa i ogólnie jestem wypompowana
Postaram się wam poodpisywać w miarę tego co pamiętam
Zana ja ci naprawdę mocno współczuję takich teściów nie wiem jak tak można,nawet jak już zrobisz tą kuchnię to i tak byś musiała drzwi na klucz zamykać bo i tak będą łazić i wtykać nosa.
Pojęcia nie mam co ci poradzić co za ludzie,nie znoszę pasożytnictwa w żadną stronę tak samo jak dorosłe dzieci utrzymują rodzice jedno i drugie nie do przyjęcia.
Matko u was ginekolog liczy dodatkowo badania????u nas wizyta np 150zł ale w tym jest cyt,usg jedno i drugie.
Ja na tzw przegląd idę z reguły państwowo,do jasnej anielci za coś te składki płacimy.
Carino ty strzelasz???polujesz????
Kris no widzisz chętnych na okłady pośladków nie było jakoś no przynajmniej oficjalnie ;-) chyba,że gdzieś pokatnie jekieś ustalenia były :D :D :D
Fajne masz perspektywy z tym mieszkaniem
A zdradzę Ci patent mojego kuzyna z odzysku,który też ma własne mieszkanie i panną mówi że wynajmuje ;-) :D
Z babci padłam niezła aparatka
Kay kusicielko pooglądałam zdjęcia tych dań z tej knajpki,matko ślinka mi cieknie na potęgę a porcje są mega ja dam jadę
Jak będę w pobliżu nie podaruję o nie
Placek bardzo apetyczny na fotce
Red(ciężko mi zapamiętać twojego nicka)ciekawostki piszesz na temat kulinariów i ogólnie pisz więcej
Halinko no przy kasie można paść nic człowiek nie kupi a rachunek potężny
Jak Adaś???lepiej???
Aga mam nadzieję że praca ci wypali co etat to etat,święty spokój i już.
Masz rację piwo śmierdzi,mój mąz pije rzadko 1-2 latem i śpi wtedy na rogówce bo mi tak to capi,ohyda :slini_sie:
No ale cóż niech sobie piją jak chcą i lubią
Pani dr co leczyła mi syna na nerki,obalała teorię,że takie dobre na nerki,owszem tak ale w ilości nie więcej niż szklanka na tydzień ;-)
Myszko może jakiegoś weterynarza się poradź albo na kocim forum zadaj pytanie
cdn
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Ach Halinko, nie aż tak hojnie bo za 30zl to ja nic do ubrania bym tam nie kupiła. ten rynek raz że drogi a dwa że nawet nic mi się nie podobało. Już prędzej dostałabym coś w markowym sklepie :) Ostatnio kupiłam bluzkę za 15zł :) Tą na WOŚP :)
No ale widzisz, jak już miałam kasę to kupiłam mężowi też :) taka ze mnie dobra żona :)
Jeszcze chciałam kupić Marcelowi coś ale też nic nie było takiego.
No a sobie kupiłam ten pojemnik na płatki tylko głupia płatek nie kupiłam, w domu została ostatnia paczka a jem codziennie rano miseczkę. I ja właśnie te kukurydziane z Biedronki jem i żeby kupić pojemnik a płatków nie? To trzeba myśleć ;)
Halinko, ja zapłaciłam w Biedronce 10zł a Ty? Fajnie się wkłada do koszyka, ja to wiem, tu 2zl tam 5 a potem uzbiera się 100 i nie wiadomo za co.
Ja się chyba nigdy nie przyzwyczaję do tych wielkich imprez w tej rodzinie... Ten brat robi skromnie w domu, dziadkowie, chrzestni, rodzeństwo. Pamiętacie tego kuzyna co 1,5 temu zabił się na motorze? On akurat był chrzestnym tej bratanicy, ale może jego żona przyjdzie w zastępstwie...
Ja pamiętam jak sama byłam bierzmowana to tylko świadkową zaprosilam na kolację i nawet żadna babcia nie była. I nawet byłam zdziwiona że rodzice dali mi w prezencie srebrny łańcuszek...

Kasia :happy :happy :happy jesteś słonko :)
Ja też mam nadzieję że z pracą wypali, na 99% tak ale czekają jeszcze na koniec mrozów żeby zacząć. Nawet jak dziś jechałam koło mojej byłej żwirowni to polowa aut stała bo u nas to taki pagórkowaty teren i zaraz w następnej wiosce jest taka góra że w lodzie czy nawet śniegu ciężko podjechać a zwłaszcza ciężarówce.
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

No niby jestem,ale wściekła jak diabli,w przychodni się dziś naczekałam aż miło normalnie okropieństwo
Czemu te kobiety nie mogą na godzinę rejestrować tym bardziej,że do laryngologa to raczej nikt nagle nie przyjdzie a jak już to sporadycznie.
Karetka przywieźli taką babke ok 40+,na noszach,na jakieś badanie nie wiem pewnie na tomograf ale jaka biedna chudziutka i taka bez życia na nich leżała,kurcze jednak zdrowie jest najważniejsze.
A już wiem co miałam pisać impreza po bierzmowaniu na 80 osób :happy :happy :happy sorki ale mówią,że w Polsce bieda.
U nas mało kto cokolwiek robi sporadycznie jakieś kawy ale to naprawdę mało osób.
Ciekawe na ile zrobią wesele
W końcu ktoś mądry powinien z tymi imprezami na pokaz zerwać,ani to fajne ani zabawne
A co takiemu wybierzmowanemu się daje?????
Obrazek

Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

No wreszcie Kasiu coś nam więcej napisałaś , faktycznie jak tak długo siedzisz przy komputerze to i oczy bolą , :( a gdzie Julcia przebywa jak jesteś w pracy , do kiedy to przedszkole jest nieczynne ?? Nasz Adaś nadal jest jeszcze chory , dostał dużej temperatury , ma włączony antybiotyk, teraz siedzi z nim zięć, bo tak postanowił a od poniedziałku są u nas ferie , to problem z głowy . A co ty jesteś taki kibic ,na szczęście my tylko urywkami oglądamy , :D

Agnieszko , no ja otrzęsiny dostałam przy kasie bo zaśpiewano mi do płacenia 198,80 zł :( i od razu kazałam mężowi wieźć mnie do domu żeby więcej o żaden sklep nie zahaczyła , ale zawiózł mnie do Adasia i tam pobyliśmy godzinkę i prosto później do domu ,

Już zrobiłam pasztet ale jutro dopiero włożę do słoików bo trzeba iść do piwnicy a to już za późno , a na dodatek złamałam noże w termomiksie :( dobrze że miałam zapasowy bo by był znaczny wydatek :( ach same kłody pod nogi . :( :(

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Rok temu jego brat miał też w knajpie i też coś na ok 70-80 osób no to młody też musi mieć. Ale najstarszy miał w domu, tylko najbliżsi, Marcel był wtedy mały to ja do kościoła wcale z nim nie szłam. A u nas każdy daje kopertę.
Mnie wkurzają takie pokazy ale to nie tylko oni, cała rodzina taka... Na pokaz... kto zrobi większą.... U nas tego nie było i dla mnie to takie nie do zrozumienia ale muszę się dostosować. Sama widziałaś jaką mieliśmy komunię...

Halinko, wow, ale żeś zakupy zrobiła.... a chociaż dużo tego w koszyku było?
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

U nas Halinko przedszkole w wakacje zawsze ma tydzień wolnego,a w letnie jeden miesiąc.
No Julia różnie raz z moją mamą bo była w domu,raz u koleżanki,u sąsiadki ze mną w pracy ogólnie jakoś daje radę,ale nie powiem jest to trudne tak wymyślać co z nią zrobić.
Oj kibic ze mnie wielki uwielbiam takie duże sportowe imprezy.
Wczoraj jak patrzałam jak skaczą na desce w tej rynnie prawie 5 m ponad nią,jakie triki wykonują no :shock: :shock:
Jedyne czego nie lubię to hokeja
Biedny Adaś
Aleś poszalała w sklepie,bierz Agę na zakupy i zaraz rachunek bedzie mniejszy ;-)
Ja też mam swojski pasztet a co robiłam w/g Twojego przepisu wyszedł mniamniuśny(J tak mówi)
Ja była komunia Marcina to robiłam ją na ok 25 osób,moja teściowa powiedziała,że ona większe imieniny robi :D
No ale ja to ja i nic nie muszę najbliższych mam garstkę a ludzi z którymi nie utrzymuję kontaktów po co mi
No ale wiadomo każdy robi jak chce i uważa
Przypomniała mi się taka impreza po sąsiedzku robili córce 18 na 150 osób,a za 3 miesiące wesele na 30 bo kasy nie było :D :D :D
Różnie bywa
Teraz koleżanki córka ma 18 nie chce imprezy tylko kasę na prawko i tydzień w Grecji
Cwana ta młodzież
Halinko a Kacperek ma 18 w tym roku????
Obrazek

Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Agnieszko , w koszyku to dużo tego nie było tak dobrze dół zapełniony , ale mięso zrobiło ta cenę bo po za tym to owoce , ciut warzyw i to wszystko a jeszcze pliska kawowa :(

Kasiu Kacperek teraz będzie miał 17 lat , przeżywa pierwsza miłość a Adaś również ma dziewczynę Zuzię 3 latka , śmieje się że Ula ma dwóch żeniaczy :D

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

A kiedyś pisałaś że Kacper ma koleżankę,o ile to ta sama????
No Ula ma wesoło,ale takie pierwsze miłości są piękne ale trudne dla rodziców
Mojej koleżanki mąż jeździ w Niemczech w DHL i jak przyjeżdża do domu to ona mu szykuje jedzenie i nie tylko .
Stale kłótnie,że za dużó wydaje
On zabiera z 20 słoików z mięsem piwo czipsy warzywa makarony nawet papier toaletowy i twierdzi że by to wszystko kupił za 100zł ;-) w biedronce
No ona w końcu mnie posłuchała dała mu 200 i kazała zrobić zakupy :happy :happy :happy
Bo do faceta nie docierało,że ona na niego traci ok tysiaka
Obrazek

Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Kasia a pamietasz teściowej 60-tkę? Impreza na 110 osób....
Nasze wesele na 160 i jeszcze T się burzył po co teść zaprasza kogoś kogo T nie zna, no ale teść płacił i teść zapraszał... paranoja.
Tu na komunii też się wtrącali, a tych, a tych. To, że wszyscy w rodzinie robią takie duże i nas zapraszają to potem głupio ich nie zaprosić.
A w przyszłym roku my mamy 10 rocznicę ślubu, brat T 25-tą, siostrzeniec 18-tkę, wesele bratanicy i jeszcze muszę policzyć czy czasem teściowie nie mają 45 lecia ślubu.... nic, tylko zarabiać na imprezy....

Halinko, oj tak, mięso i owoce to nabijają cenę...
Adaś też już zakochany :) Oj te przedszkolne miłości :) Ja moją pamietam że miał na imię Andrzej i takie czarne włosy :)
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Mi akurat nie przeszkadza,że ktoś robi sobie 60 czy wesele na kilkadziesiąt osób stać go lubi ok
Ale bardzo mnie,nie wiem jak to napisać rażą uroczystości o charakterze duchowym robione jak festyn,bo i klauny są na komuniach, i dmuchańce i limuzyny nomalnie jak dla mnie jedno z drugim się kłóci.
Dziecko powinno wiedzieć że to nie tylko prezenty i tłumy ale głównie o duchowość chodzi
No to będziesz mieć rok imprez,o weselu zapomniałaś
A 10 się wyprawia??/
kurcze ja mam 20 w tym roku
Obrazek

Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

To u mnie chyba nie było aż tak źle z tą salą i ilością gości? Bo innych atrakcji nie było....
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Aga mi nie chodzi czy źle czy dobrze mi ale zaznaczam mi nie pasuje.
Oj kochana u nas w tym roku była taka komunia z klaunami animatorami dmuchanym zamkiem i pokazem sztucznych ogni nie wiem co jeszcze ale podobno goście nie mieli czasu zjeść
piszę u nas bo to od takich ludzi z mojej miejscowości
Robisz tą 10???
Obrazek

Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kasiu , tak to ta sama koleżanka , fajna dziewczynka , ale to jeszcze dzieci ona ma dopiero 15 lat , no ale tak patrzeć że już i Adaś się ogląda za dziewczynkami to nigdy nic nie wiadomo :D :D Mój mąż zawsze jest przy kasie to widzi rachunki ale jego to nie obchodzi , to ja płacę :D a on nosi torby do domu , bo ja idę tylko z torebeczką małą i otwieram drzwi :D :D

Agnieszko tylko ja była takie cielę że nie miałam w wieku przedszkolnym sympatii :D teraz czasy się zmieniły , widzisz ile ja straciłam i już tego się nie nadrobi :( :(

Obrazek
Zablokowany