Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: hurri »

zannka - matko, :roll: masz przeboje ....

dzień dobry !

połozyłam maseczkę na buziaczka, kawke popijam ....
ahhhhh lenistwo!
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Cześć dziewczynki i chłopcy :)
Ach, zniknęłam bo jechałam o 20 w piątek z meżem do Gdyni, tak na szybko wyszło i nawet nie zdążyłam się spokojnie spakować.
Nocowaliśmy u mojej przyjaciółki, a w sobotę rano Marcel został u niej a ja pojechałam do babci. Trochę nam tam zeszło na pogaduszkach :) Zjadłyśmy obiadek i potem ja jechałam do szwagierki bo tam już czekał na mnie mąż. No i myslałam że pojedziemy do domu a on mówi że musi poczekać do 19 czy przyślą sms że ma wolne czy nie bo jakby miał iść do pracy to bez sensu jechać i zaraz by wracał. No i po 19 przyszedł sms że ma wolne to Finlandia stała już na stole no i się zaczęło.... Jeszcze była dziewczyna chrześniaka którą bardzo lubię i tak sobie razem drinkowałyśmy. I tak w sumie poszliśmy spać o 2.30 a już przed 9 z Marcelem wstaliśmy. Mój mąż to oczywiście nie byłby w stanie nas zawieźć do domu a dziś na pewno do pracy pójdzie więc musiałam kombinować jak dostać się do domu.
No ale od czego jest internet :)
I tak o 9.35 wyszliśmy od nich, zjechaliśmy autobusem na dworzec skm, chwilkę czekaliśmy na kolejkę, wtedy nią jechaliśmy ok 35 minut i mieliśmy ponad pół godziny na PKS więc poszliśmy na frytki to nam czas minął szybko i w ciepłym. Bo mimo iż termometr na dworcu pokazywał 9,5 stopnia to chyba jednak wiał zimny wiatr. Potem PKS-em godzinę drogi i to jeszcze nie do mojej wioski tylko tam gdzie miałam kwiaciarnię więc już z drogi zamówiłam sobie "taksówkę" w postaci teścia i już na nas czekał. I tak od 9.35 do 12.15 w drodze, gdzie autem jedzie się niecałą godzinę.
No ale dla nas to była przygoda bo skm nie jechaliśmy już chyba z 5 lat. Marcel tylko narzekał że ona co chwilę ma przystanek ;)
A za to PKS tak się wlókł że masarka. Ja ostatnio tą samą trasę z zusu pokonałam w 20 minut szybciej a też nie jechałam aż tak szybko bo było ślisko.....

Lobelia, już zaakceptowałam Cię na fb ;)
No, ale mamie zrobiłaś niespodziankę tym posprzątaniem, na pewno się ucieszyła że ma taką córeczkę :)

Zanna, to teściowie jeszcze wysyłają kasę do Anglii? Przecież właśnie ludzie tam wyjeżdżają bo tam są lepsze zarobki i to oni powinni przysyłać kasę do Polski a nie odwrotnie....

Kay, no ruskie pierogi to moje najukochańsze więc jakby coś zostało jak rozeslesz innym dziewczynkom to ja też poproszę ;)

Halinko i co, ta choroba Cię rozkłada dalej czy już zapobiegasz?

Marzenko, nie dziwię się że masz takie coś na tle nerwowym. Raz że praca nauczyciela nie jest jakoś lightowa (zaraz dostanę od anglistki za takie spolszczanie angielskich słówek ;) ) to jeszcze potem następny etat w domu przy dzieciach itd.

Kasiu, u nas to zawsze jednego dnia egzamin pratyczny i teoretyczny no ale pewnie zalezy od ilości zdajacych. Będę trzymala kciuki aby zdał ten praktyczny.

Myszka, jutro kolejny dzień w szkole Tomka, już chyba nie bedziesz się aż tak stresować?

Kris co u Ciebie? Zaginąłeś od tych buziaków?
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Witam :D :kwiatek Niedziela leniwie upływa , u mnie jak zwykle w niedziele , rano kościółek , później kawka przed chwilka obiadek który zjedliśmy chwilka odpoczynku i kawusie popołudniowa , Za oknem trochę pochmurnie ale nie pada , więc sennie :( Głowa mnie trochę boli ale to chyba przez moje przeziębienie , bo chrypię nadal , :( :(

Agnieszko no to sobie pojeździłaś , wróciły wspomnienia dawnych lat , teraz dzieci prawie nie znają jazdy pociągami ,

Zana , jak dzisiaj samopoczucie ??? wreszcie wy zacznijcie narzekać na brak gotówki może to poskutkuje ,

Marzenko , masz wreszcie ferie więc odpoczniesz , u nas też teraz mamy ferie , to tak jakoś razem :D Później oby do lata i tak czas szybko minie życzę siły i zdrowia :D

Gosiu a to jaka maseczkę sobie zaserwowałaś ??? ja zamówiłam i w poniedziałek będę miała taka liftingującą ciekawa jestem jaki będzie efekt

Kay , jak niedziela ci upływa ???
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Post autor: lobelia85 »

hej hej hej!!!!
Aga, no to miałaś przygodę z tym dojazdem :D Ja to w sumie tylko raz pociągiem jechałam w tę i z powrotem do Częstochowy po Komunii, no i jakoś do tej pory nie miałam okazji :roll:
Halinka, kuruj się tam kobitko, kuruj!!!! Zdrówka życzę!!!! Ehhh, ja też muszę sobie jakieś maseczki zamówić, głównie pod oczka, bo wory i sińce zawsze mam. Pewnie algi znowu kupię, bo bardzo lubię, ale to muszę alimenty dostać ;-) Mała obkupiona póki co, to skubnę trochę dla siebie :roll: Aaaaa, co jeszcze do tej wanienki, to my kupowałyśmy z 5-6 lat temu, to wtedy dałyśmy coś koło 5 stówek, ale moja mamcia też miała hopla na punkcie takich rożnych rzeczy dla zdrowia. Teraz to prawie wszystko leży, bo nie ma czasu używać. Wy to z moją mamą chyba nawet w podobnym wieku jesteście, jeśli by po nicku patrzeć :ok:
Gosia, trzeba się upiększać, trzeba :ok:
Marzenko, to chyba koleżankami po fachu jesteśmy, że tak powiem ;-) Marta jestem :kiss2 A jakiego przedmiotu uczysz???
Zanna, dla mnie to nie do wyobrażenia, co piszesz :o
Kris, Kay, Myszka, wysłałam Wam zaproszenia na fb, bo tylko Was po zdjęciach zczaiłam ;-) Jakby co, to wiedzcie, że to ja :ok:
Krzysiu, to widzę, że tylko rok różnicy między nami :roll:

U mnie niedziela upływa powoli. Mała znowu mnie wkurzyła, ale to już żadna nowość. Pogoda jakaś nie bardzo, w domu siedzimy. Tata małą ululał, to mam chwilkę dla siebie :ok:
Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki...

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Marta, ja takim pociągiem dalekobieznym to jeździłam często, do Częstochowy też ale to przed maturą by był (nie wiem czy jeszcze jest) że maturzyści jadą do Częstochowy więc w nocy jechaliśmy, w dzień zwiedzaliśmy i na mszę i na noc znów w pociąg.
Ale jeździłam często do Łodzi do wujka.
A tu po 3mieście jeździ taka zwykła skm-ka to nią to swego czasu jeździlam codziennie najpierw do liceum a potem na studia.
No a jak już poznałam mojego męża to on był zmotoryzowany i nie trzeba było jeździć pociągami ale czasem i tak wyszło że jechałam kolejką do mamy albo do brata. No ale to było dawno, ok 5 lat temu.
I Halinko masz rację, dla mnie było takim powrotem do wspomnień jak to się wracało ze szkoły, patrzyłam na widoki ale się prawie nic nie zmieniło.
Tylko tak dziwnie się poczułam jak przejeżdżalam przez moje rodzinne miasto, że tam tyle lat wysiadałam.... bo Marta nie wiesz ale ja z mamą to już 6 lat nie rozmawiam.... a może raczej ona ze mną niż ja z nią.
I aż się zdziwiłam bo jak wracałam autobusem od babci to kanary wpadli, sprawdzali bilety, w kolejce to samo... ale teraz pilnują, kiedyś to naprawdę rzadko sprawdzali więc dziś tylko na dwa przystanki autobusem wolałam kupić karnet bo te dwa przystanki by mnie mogły drogo kosztować.

Ja podziwiam ludzi którzy chodzą późno spać a wcześnie rano wstają..... ja spałam dziś 6,5 godziny a czuję się jak z krzyża zdjęta. I jeszcze gdybym miała kaca to bym wiedziała czemu tak się czuję ale wczoraj nie byłam wcale pijana więc nie wiem skąd dziś ten ból głowy. Czy to faktycznie od niewyspania? Bo pewnie gdybym się położyła to bym zasnęła. Ale nie chcę spać teraz, wolę wcześniej iść wieczorem.
Martusiu, a pewnie że kup sobie jakiś kosmetyk, a co, Tobie też się należy, nawet jeśli to z alimentów :) Wysłałam Ci jeszcze namiary na chochlika na fb bo jej byś nie poznała po zdjęciu ;)
Aha, Marzenka pewnie nie bedzie miała nic przeciwko jak odpowiem za nią że ona uczy angielskiego. Ona sama może nie doczytać Twojego pytania bo tyle zaległosci to nie sposób nadrobić ;)
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Malinko, leniwie :D cały dzień w piżamie :D
choć chyba zaraz pójdziemy sobie na jakiś spacerek :D

Lob widziąłam ;) w pierwszej chwili myślałam kto to :D
ale po zdjęciach Cię rozpoznałam ;)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Kay, a jak ja Cię zaprosiłam to też myślałaś kto to? ;)
I co, byłaś na spacerku? Pogoda ładna?
Ach, idę do kąpania i chyba zaraz spać... wyśpię się za wszystkie czasy, jutro rano też mogę dlużej bo Marcel ma do szkoły na 9.40 :) Jeden jedyny dzień kiedy można ciut dłużej pospać i to akurat po weekendzie :)
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

hejka
Zazdroszczę Kay niedzieli w piżamie,jak ja bym tak chciała ale niestety nie ma takiej opcji.
no i pierogi wyglądały pysznie i pewnie tak smakowały
Halinko jak zdrówko już lepiej???
I co to za skarpety nawilżające?????
Aga pobalowałaś ,to cierp ;-) ;-) a ja myślałam,że jak zaczeliście świętować walentynki to nadal nie wyszliście z łóżka :happy :happy :happy :happy
Fajnie spędziłas czas trochę u Justyny,z babcią pogadałas tak na żywo a nie przez telefon no i droga powrotna,to pewnie dla Marcela była atrakcja ;-)
Zanna ja myślę,że twoi teście dając Twojemu mężowi dom itp stwierdzili że teraz wszystko będą ładować w jego brata,a wy w dowód wdzięczności macie im zapewniać wszystko włącznie z wyjazdami
Może się mylę ale tak to odbieram
Dziwni ludzie i tacy jacyś strasznie krótkowzroczni
Lobelia jak Roksanka?????na zdjęciach fajniutka
Jasne spraw sobie ciut przyjemności
Kris zacałowany zasłabł i musi przyjmować kroplówki ;-) :D
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Pospałam trochę , choróbsko mnie rozbiera , :( Wzięłam sobie leki i czekam na poprawę , jakie to dla mnie zdziwienie że to na mnie trafiło , :cry: och już się sypię :cry: :cry: Chyba od zięcia ten prezent dostałam bo byłam u nich w piątek i on coś chrypiał , :(
Wy gdzieś widzicie zdjęcia a ja nie to jak to jest ????

Kasiu , no takie skarpety na stopeczki , poczytaj sobie o nich , ja pierwszy raz kupuję , Swit Pharma , bo w sklepach ich nie ma pomimo że któraś pisała że w Rosmanie ale one tam były zdziwione jak sie spytałam , a na internecie wyczytałam że w Auchan i Real w tych sklepach można kupić , teraz od wczoraj w tym internetowym jest promocja , a na dodatek jak kupujesz powyżej 50 zł to przesyłka darmowa , więc sobie jeszcze zamówiłam maseczkę do twarzy i krem . Jutro dostanę , bo już dostałam SMS .

Agnieszko no po balowaniu nocnym teraz musisz odespać , do brze że jutro Marcel idzie do szkoły później :D

Martusiu a jaka to maseczkę sobie z alg kupujesz ?? dobra jest ??? dbaj o urodę musisz świetnie wyglądać , :D :D

Kay , jak się udał spacerek?? pogoda nawet dobra a i wieczorem to spacer romantyczny :D :D
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Kasia, o matko, co my byśmy robili tyle czasu w łóżku?
Ale tam balowanie.... tylko ta dziewczyna T chrześniaka mi brewki zrobiła :) I mówiła że gdyby wiedziała że będziemy to by wzięła nożyczki i by mnie ostrzygła a ja sama nie wiedziałam że wyląduję u szwagierki.
U Justyny to w sumie byłam tylko na noc no ale do północy posiedziałyśmy ale u babci byłam 5 godzin :) cieszyła się bardzo :D
Też myślałam że dla Marcela taki powrót to będzie atrakcja ale on tak: czemu ta kolejka tak często staje? czemu ten PKS tak wolno jedzie? No bo faktycznie Gdynia jest takim miastem bardziej wzdłuż jakby się patrzyło na nią z góry i w kazdej dzielicy musi kolejka stanąć więc się nie zdązy rozpędzić a już hamuje. A pan z PKSu tą trasą jechał własnie pierwszy raz i naprawdę tak się wlókł że masakra... Ale i tak jakoś szybko mi droga zeszła na rozmowie z synkiem :)
Kasia, a skąd masz takie wieści o Krisie? Ja się własnie zastanawiam czemu on nie daje znaku życia, myślałam że baluje no ale jak musi brać kroplówki to co innego...

Halinko, my widzimy zdjęcia Marty bo nas zaprosiła na facebooku
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Aha , no ja tam nie jestem zarejestrowana , :( a myślałam że to gdzieś tutaj coś nie tak

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

A no to Halinko dużo tracisz jak nie masz fb ;)
Np ja mam kilka osób z forum na fb, ostatnio nawet z myszką rozmawiałam :)
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Jakiś mam opór żeby tam sie zapisać . :(

Obrazek
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Post autor: lobelia85 »

Wpadam jeszcze raz, bo wytrzymać bez Was nie mogę ;-)
Aga, już Chochlika zaprosiłam :ok: A pewnie, że sobie kupię i to nie tak, ze dziecko okradam, bo jej kupuję za swoje. Zresztą kasę mamy wspólną, ze tak powiem. ja dostaje od dziadków a poza tym coś tam zawsze sobie dorobię. Mam kurs na pazurki i makijaże robię na imprezy, także tragedii nie ma, no ale to nie to samo, co stała pensja, wiadomo :roll:
Halinka, ja taką maseczkę kupuję i bardzo fajna jest.

http://allegro.pl/maska-z-alg-rewitaliz ... 25560.html

Kurcze, nie wiem,czy tu można tak linki wklejać, bo nie chcę regulaminu złamać czy coś....jak coś, to mnie upomnijcie :ok:
Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki...

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

hej Dziewczyny ;)

Cula, Ciebie to po zdjęciu od razu poznałam ;)

co do pierogów.. ja uwielbiam, i wiem że nie tylko ja :)
a mój to je dosłownie pochłania..
Zawsze dajemy do zamrażalnika by na później było....
teraz z resztą też :D

spacerek ok, trochę się rozruszałam, ale...
i tak wróciły mi korzonki wiec chyba dziś jedyny i ostatni dzień w pracy... :(

Lobel.. w sumie to nie powinnaś.. powinnaś wkleić zdjęcie...
ale... w sumie i tak wiem, że to wklejasz by pokazać co kupujesz..
a mi się nie chce edytować :D
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Post autor: Kris »

Hej kobietki :)

Narazie się tylko przywitam bo jakoś nie mam weny żeby coś więcej napisać :p

No może napisze że Kay masz przechlapane z tymi korzonkami. Taka młoda kobitka a takie problemy coś czuję że ten Twój chłop coś za słabo Cię masuje skoro tak często te korzonki łapiesz :p
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

hej Kris.. oj tam oj tam...
musiała bym się bardziej oszczędzać...
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam :kwiatek :D . Żyję , walczę i się nie poddam, piję takie rozpuszczalne tabletki Ascalcin , nawet fajnie mi pomaga , nawet nie drogie , właśnie mąż poszedł do apteki po następne bo tych miałam tylko dwie i już mi się skończyły , to krtań mi poszła ach te choróbska :( Piję kawusie więc zapraszam :D

Kay , a próbowałaś na te korzonki z APAP taki plaster rozgrzewający , ja go kiedyś kupiłam przez przypadek i zauważyłam że świetnie się sprawdza przy takich bólach , są chłodzące i rozgrzewające , bo tabletki to niszczą żołądek :(

Martusiu Roksanki , poczytałam sobie o tej maseczce , nawet fajna , muszę popytać w sklepach , a ja ciekawa jestem jaka będzie ta która dzisiaj do mnie przyjdzie w paczce . Fajnie że umiesz zrobić sobie i innym pazurki , ja tylko obcinam opiłuję i tyle , kiedyś malowałam ale płytka paznokciowa mi się niszczyła i zaprzestałam

Krzysiu a co to jesteś po niedzieli taki bez humoru ??/ ty zawsze podnosiłeś wszystkie na ducha dzisiaj takka klapa ??? Bierz się do życia :D

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

witaj Malinko :* wiesz co pójdę jednak do lekarza..
X mówi ze jaks ię schylam to jakieś gulki mam, czerwone plasy...
pójde i zobaczę co mi powie..
popytam co zrobić by się chronić na przyszłosć...
Awatar użytkownika
Carina
Kobietka Expert

Post autor: Carina »

Malinko gdzies ty sie tak zalatwila , ze krtan ci poszla? przyznaj sie gdzie koncertowalams? :)

Kay koniecznie idz na konsultacje.:)

Kris :)
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Carinko , u mnie krtań to tak jak pięta Achillesa , często mnie łapie , muszę bardzo uważać , dlatego napoje gazowane to mam zabronione , nic zimnego , :(
Oj wysłać męża po coś , poszedł do apteki i wrócił bardzo zadowolony bo obkupił mnie w leki , zdziwiło mnie że aż tak dużo zapłacił ale kazał dać ten lek który piłam tylko wzbogacony w witaminy i wyszło trzykrotnie drożej , a po co jak ja i tak witaminy biorę dodatkowo , więc teraz muszę odrzucić tamte ;-)

Kay , no to biegusiem do lekarza żeby to się nie rozwinęło w stan zapalny . i jeszcze gorzej , niby ciepło ale galotki ciepłe na dupsko ,nie stringi , bo to i przewianie tez wpływa na korzonki oj ból jest wielki , współczuję ci , wygrzewaj lędźwie .

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Malinko ;) ja nie chodze w stringach.. nawet podkoszulki noszę...
więc sama już nie wiem...
jutro się zapisałam do lekarza
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Oj Kay , no to do jutra musisz wytrzymać w tym bólu , a co teraz bierzesz za leki ???

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

nic... założyłam pas, wygrzewa mnie.. i smaruję jakąś maścią przeciwbólową
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

hej dziewczynki i rodzynku :)
Halinka, Kay, no to żeście się obie nieźle załatwiły.
Kay biegusiem do lekarza bo sama sobie tego nie wyleczysz. Mnie poznałaś po zdjęciu jeszcze w wyborów miss ;) A pierogi ruskie to ja też pochłaniam, uwielbiam je.
Halinko, muszę sobie zapisać nazwę tego leku skoro mówisz że działa, będzie w razie czego wiadomo co kupić. Ja w ogóle lubię takie do picia bo one z reguły na mnie szybko dzialają, jakieś coldrexy czy coś w tym stylu.
Krzysiu, faktycznie brałeś kroplówki jak Kasia mówiła? One powinny Cię na nogi postawić a Ty jakiś przygaszony jesteś :(
Marta, kurcze, szkoda że nie mieszkasz bliżej bo na pazurki bym do Ciebie przyszła. Ja pracowałam to sobie robiłam a teraz nie ma za co, ale jak pójdę do pracy to znów wrócę do żeli :) Jak pięknie dłoń wygląda z frenczem i jakimś wzorkiem....
A i na makijaż też często bym wpadała bo u nas imprez to w sumie zawsze dużo, a zwłaszcza za rok... najpierw nasza 10 rocznica ślubu, potem w maju 18-tka siostrzeńca, w czerwcu 45 lecie ślubu teściów i 25 brata męża, w październiku wesele bratanicy męża.... i to wszystko w najbliższej rodzinie...
W tym roku tylko ominą mnie chrzciny u mojego brata bo nie mamy kontaktu a wiem że będzie w maju miał drugie dziecko.
Zablokowany