Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek
Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek
i ja tez witam.
Mam troche wymuszonego luzu wiec moze uda mi sie troche z wami poprzebywac.;*
Malinko tez bym na takim rowerku posmigala.:)Niestety nie mam w domku na tyle miejsca.
Nie wiesz moze czy u was jest przychodnia Mediccare.?
Cula
przystopuj bo sie zajedziesz.
Mam troche wymuszonego luzu wiec moze uda mi sie troche z wami poprzebywac.;*
Malinko tez bym na takim rowerku posmigala.:)Niestety nie mam w domku na tyle miejsca.
Nie wiesz moze czy u was jest przychodnia Mediccare.?
Cula
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
Hejka.
Co tu takie pustki dzisiaj?
Carina, gdzieś Ty była jak Cię nie było?
Przystopować mówisz? Ano dziś z rana upiekłam biszkopt, pozawijałam devolaje, usmażyłam pierśnik do salatki, ugotowałam makaron, pokroiłam co trzeba było pokroić do niej, pojechałam na trening z mlodym, jak wróciłam to piekłam drugi biszkopt bo tamten za szybko wyjęłam i srodek był nie upieczony. Drugi mi wyszedł piękny wysoki, ubiłam śmietanę, przełożyłam biszkopt, na górę toffi i ciasto gotowe, teraz prasowanie i koniec.
Mam dość.
Jutro goście więc znów będzie robota, szykowanie, krojenie frytek i ogólnie robota, smażenia itd... jak ja nie lubię imprez u siebie.... tej roboty.... a teściowa sobie usiądzie jak będą goście i zacznie dyrygować, podaj to, przynieś tamto.... bo ona ma gości.
Ale jutro będą tylko dzieci z wnukami więc szwagierki też pomagają dużo, ale na niedzielę teściowa zaprosiła znajomych więc ja kombinuję żeby się z domu ulotnić.
Może jak będzie ładna pogoda to namówię męża na wyjazd do Łeby, często wiosną i jesienią jeździmy tam, to tylko 50km. Bo ja nie mam ochoty jeszcze w niedzielę robić im za kucharkę i kelnerkę.
Co tu takie pustki dzisiaj?
Carina, gdzieś Ty była jak Cię nie było?
Przystopować mówisz? Ano dziś z rana upiekłam biszkopt, pozawijałam devolaje, usmażyłam pierśnik do salatki, ugotowałam makaron, pokroiłam co trzeba było pokroić do niej, pojechałam na trening z mlodym, jak wróciłam to piekłam drugi biszkopt bo tamten za szybko wyjęłam i srodek był nie upieczony. Drugi mi wyszedł piękny wysoki, ubiłam śmietanę, przełożyłam biszkopt, na górę toffi i ciasto gotowe, teraz prasowanie i koniec.
Mam dość.
Jutro goście więc znów będzie robota, szykowanie, krojenie frytek i ogólnie robota, smażenia itd... jak ja nie lubię imprez u siebie.... tej roboty.... a teściowa sobie usiądzie jak będą goście i zacznie dyrygować, podaj to, przynieś tamto.... bo ona ma gości.
Ale jutro będą tylko dzieci z wnukami więc szwagierki też pomagają dużo, ale na niedzielę teściowa zaprosiła znajomych więc ja kombinuję żeby się z domu ulotnić.
Może jak będzie ładna pogoda to namówię męża na wyjazd do Łeby, często wiosną i jesienią jeździmy tam, to tylko 50km. Bo ja nie mam ochoty jeszcze w niedzielę robić im za kucharkę i kelnerkę.
Loj ty Cula a nie myslalas by na tym zarabiac? Tak cie ciagnie do kuchcenia 
Ja tez lubie ale nie az tak chorobliwie haha
Nie dawalam rady.Ciagle cos.I jak mialam chwile to zanim nadgonilam to musiala juz gonic to co bylo swieze.:/
Kurcze dzisiaj z rodzimy 2latka do szpitala zabrali.Zaczol siniec wokol ust, wymiotowac i tracil przytomnosc.Na nic nie reagowal.I martwie sie bo jest w Olesnicy.A tam nawet nie mial kto wynikow badan serducha odczytac...
Ja tez lubie ale nie az tak chorobliwie haha
Nie dawalam rady.Ciagle cos.I jak mialam chwile to zanim nadgonilam to musiala juz gonic to co bylo swieze.:/
Kurcze dzisiaj z rodzimy 2latka do szpitala zabrali.Zaczol siniec wokol ust, wymiotowac i tracil przytomnosc.Na nic nie reagowal.I martwie sie bo jest w Olesnicy.A tam nawet nie mial kto wynikow badan serducha odczytac...
O rany, Car, dawaj znać co z tym maluszkiem....
A ja na pichceniu kasy nie zrobię bo koleżanka z wioski ma firmę cateringową, nawet z małą salą więc za duża konkurencja.... No i ma kuchnię taką z prawdziwego zdarzenia, dostała dotację to sobie wszystko kupiła.
A ja na pichceniu kasy nie zrobię bo koleżanka z wioski ma firmę cateringową, nawet z małą salą więc za duża konkurencja.... No i ma kuchnię taką z prawdziwego zdarzenia, dostała dotację to sobie wszystko kupiła.
To ja wygryz ;D
Watpie by jej wypieki byly lepsze od twoich.
Wiesz ja tez czekam.Ale pewnie dopiero jutro bd jakies wyniki i diagnozy.Wspolczuje im tam, bo to ani spac ani jesc jak tak czlowiek nie wie co sie dzieje.
Watpie by jej wypieki byly lepsze od twoich.
Wiesz ja tez czekam.Ale pewnie dopiero jutro bd jakies wyniki i diagnozy.Wspolczuje im tam, bo to ani spac ani jesc jak tak czlowiek nie wie co sie dzieje.
- chochlik70
- Super Gaduła
hejka
Na razie z wolności
Dziś dzień jak co dzień.
Mała nie chciała jechać na tańce to miałam luz i zamiast coś zrobić to tak przełaziłam
pół dnia
Nerwy mi trochę puściły,chwała bogu bo aż musiałam wziąść ziołową tabletkę wczoraj tak mną telepało.
Ciekawe co się stało bo słyszę już 3 karetkę koło mnie.
Aga wiesz u nas w LO powiesiła się 18 letnie dziewczyna więcej nic nie wiem
Co się z tymi dzieciakami dzieje
Halinko gdzie jesteś????martwię się o Ciebie
Widzisz rowerek pod dachem ani wiatr, ani deszcz Ci nie przeszkodzi nawet w żadną kałużę czy piach nie wjedziesz.
Car ja miło,że wróciłaś
Pisz koniecznie co z tym maluszkiem jest,trzymam kciuki za pomyślne wieści.
Jak synuś????
Aga a bo Ty źle robisz trzeba sprzątać jak teściowa w domu,wiem nie lubisz ja też nie lubię ale mus to mus szmatami przed oczami pomachać najlepiej takimi z kurzem
Mopem pod nogami machnąć,wołać że proszek się skończył itp
Ja Ci już kiedyś pisałam,że jak moja mama mieszkała z synową to synowa rano okna a moja mama popołudniu
i wcale nie złośliwie oczy ma kiepskie wracała z pracy i heja za okna
aż ja przyuważyłam i mówię zwariowałyście????jedna drugą poprawia???
ale było śmiechu
Tak,że to czasami nie zła wola,tylko ot takie zabawne sytuacje
Kay i jak u lekarza????wiadomo co i jak
Elka witaj
Gosiu gdzie się podziewasz???
Zana a co u Ciebie
Nie wiem czy jutro będę bo imprezuję
Na razie z wolności
Dziś dzień jak co dzień.
Mała nie chciała jechać na tańce to miałam luz i zamiast coś zrobić to tak przełaziłam
pół dnia
Nerwy mi trochę puściły,chwała bogu bo aż musiałam wziąść ziołową tabletkę wczoraj tak mną telepało.
Ciekawe co się stało bo słyszę już 3 karetkę koło mnie.
Aga wiesz u nas w LO powiesiła się 18 letnie dziewczyna więcej nic nie wiem
Co się z tymi dzieciakami dzieje
Halinko gdzie jesteś????martwię się o Ciebie
Widzisz rowerek pod dachem ani wiatr, ani deszcz Ci nie przeszkodzi nawet w żadną kałużę czy piach nie wjedziesz.
Car ja miło,że wróciłaś
Pisz koniecznie co z tym maluszkiem jest,trzymam kciuki za pomyślne wieści.
Jak synuś????
Aga a bo Ty źle robisz trzeba sprzątać jak teściowa w domu,wiem nie lubisz ja też nie lubię ale mus to mus szmatami przed oczami pomachać najlepiej takimi z kurzem
Mopem pod nogami machnąć,wołać że proszek się skończył itp
Ja Ci już kiedyś pisałam,że jak moja mama mieszkała z synową to synowa rano okna a moja mama popołudniu
aż ja przyuważyłam i mówię zwariowałyście????jedna drugą poprawia???
ale było śmiechu
Tak,że to czasami nie zła wola,tylko ot takie zabawne sytuacje
Kay i jak u lekarza????wiadomo co i jak
Elka witaj
Gosiu gdzie się podziewasz???
Zana a co u Ciebie
Nie wiem czy jutro będę bo imprezuję
Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
- malinka 61
- Kobietka Expert
Witam , Od rana jak wybyłam z domu to dopiero niedawno wróciłam , byłam we Wrocławiu w szpitalu zarejestrowałam się na kolonoskopię bo już dwa lata lekarka mnie ściga , wreszcie postanowiłam iść i się przebadać , z nami pojechała Ula z Adasiem podwieźliśmy ją do ZOO a my na Pilczyce do szpitala , to jednak sporo drogi , jak ja nie znoszę jazdy we Wrocławiu , wiele dróg jest w przebudowie , w drodze powrotnej wstąpiliśmy do mojej kuzynki i znowu sobie posiedzieliśmy .
Przed chwilka pojeździłam sobie na rowerku , i teraz dopiero mam czas żeby do was zaglądnąć
Carinko , u nas chyba nie ma takiej przychodni , przynajmniej ja nic nie wiem a dlaczego pytasz ??? Ciekawa jestem co z tym maluszkiem , kurcze to okropne
a co on wcześniej chorował na coś ??? Pisz jak coś będzie wiadomo .
Agnieszko , jak znam życie to i w niedzielę będziesz gonić koło gości , a jak to są goście teściowej to i ty jesteś jako gość i ona powinna ich obsługiwać , oj ja bym tak nie mogla zrobić
Kasiu , no akurat nasze posty się mijają , jestem , żyję , plączę się po świecie , jak zaglądnęłam i ciebie nie było to się przeraziłam że może ciebie do paki wsadzono ,i czas na szykowanie paczek , ale ja bym już nie wysyłała tylko przywiozła żeby było wszystko świeżutkie

Carinko , u nas chyba nie ma takiej przychodni , przynajmniej ja nic nie wiem a dlaczego pytasz ??? Ciekawa jestem co z tym maluszkiem , kurcze to okropne
Agnieszko , jak znam życie to i w niedzielę będziesz gonić koło gości , a jak to są goście teściowej to i ty jesteś jako gość i ona powinna ich obsługiwać , oj ja bym tak nie mogla zrobić
Kasiu , no akurat nasze posty się mijają , jestem , żyję , plączę się po świecie , jak zaglądnęłam i ciebie nie było to się przeraziłam że może ciebie do paki wsadzono ,i czas na szykowanie paczek , ale ja bym już nie wysyłała tylko przywiozła żeby było wszystko świeżutkie
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

- chochlik70
- Super Gaduła
No widzisz Halinko,chociaż Ty jedna byś mi paczkę przywiozła
Aga to by się pewnie ucieszyła,że ma spokój
(żarcik)
Zapłać sobie Halinko znieczulenie do tej kolonoskopii,radzę z dobrego serca
Ciekawe jak wrażenia Adasia z zoo
Ja po Wrocławiu też nie lubię jeździć,ale pewnie w każdym wielkim mieście taki problem z korkami drogami itp
Aga to by się pewnie ucieszyła,że ma spokój
Zapłać sobie Halinko znieczulenie do tej kolonoskopii,radzę z dobrego serca
Ciekawe jak wrażenia Adasia z zoo
Ja po Wrocławiu też nie lubię jeździć,ale pewnie w każdym wielkim mieście taki problem z korkami drogami itp
-
G****
chochlik a u mnie ok, byłam na zkupach kupilam kieckę i zrobilam pazury a teraz się zajadam kabanosami
Reszcie nie odpisze
Przyznaję się bez bicia nie czytałam 
Reszcie nie odpisze
- malinka 61
- Kobietka Expert
Kasiu , ja dostałam skierowanie na badanie pod narkozą , w tym szpitalu tylko tak robią , czeka się około czterech miesięcy
A nasz Adaś ja wszedł do samochodu i sie spytałam co ta widział to z wielkim przejęciem powiedział że tam też był wąż strażacki
bo on na etapie straży pożarnej , tak się śmiałam bo mówię to po co tam pojechał skoro zawsze widział jak z dziadkiem chodził koło straży obok nas , no a później dopiero zaczął opowiadać o zwierzątkach a zwłaszcza i Hipopotamie i jego paszczy , Do dzisiaj były bilety ulgowe więc Ula z nim chciała jechać żeby chociaż trochę pochodzić , pogoda dopisała , nabrała ochoty żeby tak pojechać w lecie ale na cały dzień , spokojnie pochodzić , wtedy weźmie wózek i zięć z nimi będzie to o wiele lżej jej będzie .
A nasz Adaś ja wszedł do samochodu i sie spytałam co ta widział to z wielkim przejęciem powiedział że tam też był wąż strażacki
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

-
elzbieta45
- Kobietka Expert
chłopcy tak maja najpierw strazak rosnie , potem jest policjant a u niektórych farmer a już później jakiś mechanik 
Hej.:*
Ech nie spalam pol nocy, mam tak przez to popuchniete oczy ze masakra
Kasiu dziekuje.Moj maly ma sie juz dobrze.Tak szkudzi, ze momentami nie ogarniam.
We wtorek rozkrecil mi fotel.I nie wiedzac ze jest bez srubek usiadlam.:/
Wyniki mial super, bilans tez wyszedl dobrze.Tylko ta mowa.Ciagle jak Joda mowi.Juz momenwami sie poprawia ale nadal jest szyk zdania od tyłu.:_
Malinko, pytalam bo ja sie do takiej u nas przepisalam.Jednak jak chce do specjalistow to musze do Olesnicy. I myslalam, ze moze maja ich w jednym miejscu
Hahaha dobry ten twoj Adas.
Ja tam tyle razy bylam w zoo i weza strazackiego nie bylo mi dane zobaczyc.
Ale za to widzialam mysioperza
tak moj wolal na nietoperze :p
A Kasienka udanej imprezy ;*
Ech nie spalam pol nocy, mam tak przez to popuchniete oczy ze masakra
Kasiu dziekuje.Moj maly ma sie juz dobrze.Tak szkudzi, ze momentami nie ogarniam.
We wtorek rozkrecil mi fotel.I nie wiedzac ze jest bez srubek usiadlam.:/
Wyniki mial super, bilans tez wyszedl dobrze.Tylko ta mowa.Ciagle jak Joda mowi.Juz momenwami sie poprawia ale nadal jest szyk zdania od tyłu.:_
Malinko, pytalam bo ja sie do takiej u nas przepisalam.Jednak jak chce do specjalistow to musze do Olesnicy. I myslalam, ze moze maja ich w jednym miejscu
Hahaha dobry ten twoj Adas.
Ja tam tyle razy bylam w zoo i weza strazackiego nie bylo mi dane zobaczyc.
Ale za to widzialam mysioperza
A Kasienka udanej imprezy ;*
Dzień dobry!
Ja się melduję, dziękuje że pytacie o mnie!!!!!!!!
Majutek już zdrowsza, za to ja od 3 dni z grypskiem jakimś walczę,
kicham, prycham, kaszlę ... Nie mam sił na nic !!!!!
Jedynym plusem chorowania jest moje bezkarne leżenie, bądź siedzenie na kanapie, pod kocykiem z szydełkiem w ręku
Nawet czytać nie mam sił, bo od razu oczy lecą i śpię ....
Jak się wykuruję to mam nadzieje, że będę do Was zaglądać częściej !!!!
Tymczasem przepraszam, zmykam pod koc ...
MIŁEGO !
Ja się melduję, dziękuje że pytacie o mnie!!!!!!!!
Majutek już zdrowsza, za to ja od 3 dni z grypskiem jakimś walczę,
kicham, prycham, kaszlę ... Nie mam sił na nic !!!!!
Jedynym plusem chorowania jest moje bezkarne leżenie, bądź siedzenie na kanapie, pod kocykiem z szydełkiem w ręku
Nawet czytać nie mam sił, bo od razu oczy lecą i śpię ....
Jak się wykuruję to mam nadzieje, że będę do Was zaglądać częściej !!!!
Tymczasem przepraszam, zmykam pod koc ...
MIŁEGO !
Hej Gonia :*
Bidulinko.Witaj w gronie lezakujacych.Tyle ze ja nie mam tych uciazliwych objawow.
Jak juz cos wydziergasz to sie pochwal.I zdrowiej
Bidulinko.Witaj w gronie lezakujacych.Tyle ze ja nie mam tych uciazliwych objawow.
Jak juz cos wydziergasz to sie pochwal.I zdrowiej
Hejka 
Halinko, ale Cię przeganiają po tych lekarzach, jeden, drugi, trzeci.... no ale lepiej się przebadać i mieć spokój.
Niezły ten Adaś
Myślalam że węża zobaczył a tu wąż strażacki
Uśmiałam się 
Kasiu, Kasiu.... brak mi słów..... na Twoje żarty...
Kupiłam dziś Marcelowi buty "na oko"
nie na nogę tylko na oko
ale jednak dobre mam oko
Dla mnie nic nie było bo same balerinki a na to jeszcze za zimno.
Gonia i Carina kurujcie się bidulki
Wstawilam piekarnik na kurczaka na butelce....
Halinko, ale Cię przeganiają po tych lekarzach, jeden, drugi, trzeci.... no ale lepiej się przebadać i mieć spokój.
Niezły ten Adaś
Kasiu, Kasiu.... brak mi słów..... na Twoje żarty...
Kupiłam dziś Marcelowi buty "na oko"
Gonia i Carina kurujcie się bidulki
Wstawilam piekarnik na kurczaka na butelce....
- malinka 61
- Kobietka Expert
Witam
Ja również pracuję dzisiaj w kuchni , piekłam pączki , a o 16 mam gości , będzie moja Ula z rodzinką , przyjeżdża mój syn z synową i nią więc sobie posiedzimy wspólnie ,
Obiad się jeszcze u mnie gotuje bo robię wołowinkę a to ciężkie mięso do gotowania
czy duszenia
Gosiu zdrowiej , bo najgorzej jak się zaniedba to skutki sę opłakane , właśnie to przerabiam na sobie , dobrze że Majeczka już zdrowa .
Carinko a to czemu w nocy nie spałaś , ??? jakieś zmartwienia ??? no ten twój synek też ma pomysły ale to tak u dzieci jest , nie zdają sobie sprawy z późniejszych konsekwencji ,mysioperz fajne określenie
A jakiś wąski zakres ma ta wasza przychodnia , do Oleśnicy do specjalistów ?/ a dlaczego u was nie ??? przecież chyba macie specjalistów na miejscu , bo takie dojeżdżanie to kłopot .
Agnieszko , napisz nam jak wyszedł ten kurczak na butelce ,
Gonią mnie po tych lekarzach a ta kolonoskopia była mi zalecana ponad dwa lata temu kiedy to mój brat był operowany na jelito grube bo ma raka , a to może być rodzinne , trochę jestem wystraszona bo coraz to głośniej o tym a w grudniu lekarka moja to aż mnie wyzwała że sobie lekceważę , zwłaszcza że mam zaparcia 
Gosiu zdrowiej , bo najgorzej jak się zaniedba to skutki sę opłakane , właśnie to przerabiam na sobie , dobrze że Majeczka już zdrowa .
Carinko a to czemu w nocy nie spałaś , ??? jakieś zmartwienia ??? no ten twój synek też ma pomysły ale to tak u dzieci jest , nie zdają sobie sprawy z późniejszych konsekwencji ,mysioperz fajne określenie
Agnieszko , napisz nam jak wyszedł ten kurczak na butelce ,

witajcie
wpadam na chwilkę 
przedstawienie, dalej rewelacyjnie
wszyscy się ubawili 
dziś od rana zamieszanie...
dopiero teraz chwila spokoju...
choć śledzimy to co się dzieje w zwiazku z Ukrainą....
przedstawienie, dalej rewelacyjnie
dziś od rana zamieszanie...
dopiero teraz chwila spokoju...
choć śledzimy to co się dzieje w zwiazku z Ukrainą....
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Halinko, kurczak wyśmienity, zajadali się wszyscy, zamiast teściowej kaczki w winie to jedli mojego kurczaka na piwie 
I faktycznie piwo się bardzo pieni jak się wsypie lyżeczkę soli, pół butelki w sumie wyleciało. A jak otworzyłam piekarnik to normalnie widać było jak woda z blachy paruje na kuraka.
Tylko za mało soli miałam bo ja wolę bardziej słone. Miałam daną paprykę słodką, przyprawę do kurczaka, pieprz, pieprz ziołowy i kucharka. Wszystko wsypałam do miski, podlałam trochę oleju i wymoczyłam w tym kuraka.
Tą kolonoskopię faktycznie zrób jak brat miał tego raka.... teść też miał robioną a też ma zaparcia. No i jego mama miała raka jelita i na to zmarła.
Nasi goście pojechali, jeszcze siedzi koleżanka teściowej, ta narąbana więc już wiem kogo czeka sprzątanie...
I faktycznie piwo się bardzo pieni jak się wsypie lyżeczkę soli, pół butelki w sumie wyleciało. A jak otworzyłam piekarnik to normalnie widać było jak woda z blachy paruje na kuraka.
Tylko za mało soli miałam bo ja wolę bardziej słone. Miałam daną paprykę słodką, przyprawę do kurczaka, pieprz, pieprz ziołowy i kucharka. Wszystko wsypałam do miski, podlałam trochę oleju i wymoczyłam w tym kuraka.
Tą kolonoskopię faktycznie zrób jak brat miał tego raka.... teść też miał robioną a też ma zaparcia. No i jego mama miała raka jelita i na to zmarła.
Nasi goście pojechali, jeszcze siedzi koleżanka teściowej, ta narąbana więc już wiem kogo czeka sprzątanie...
Ho ho to ostatki macie w ruchu.U nas tj u mojej mamy tez byl zlot Adamsow 
No ale ja tylko chwile bylam bo jednak nie mam sil totalnie.Najchetniej bym przelezala no ale...Ani wypic drinka chocby, ani zjesc ale chobciaz sie spotkalismy
Malinko u nas sa trzy przychodnie i ta jest nowa wiec poki co nie sciagaja tu specjalistow.A ze sa przyjzni i umawiaja na godziny i dni mniej wiecej mi pasujace to chcialam tam.
Bo jednak mi najlepiej pasuje popoludniami jak jvz musze a u nas glownie do poludnia.
Ech a nie spalam bo nie dosc, ze myslalam o tym maluszku to jeszcze zoladek mi dawal sie we znaki.
Ale z tego co juz wiadomo nic powaznego sie nie dzieje.Jednak robia multum badan i trzymaja na obserwacji.:_
Aguś nie daj sie wrobic w sprzatanie.
No ale ja tylko chwile bylam bo jednak nie mam sil totalnie.Najchetniej bym przelezala no ale...Ani wypic drinka chocby, ani zjesc ale chobciaz sie spotkalismy
Malinko u nas sa trzy przychodnie i ta jest nowa wiec poki co nie sciagaja tu specjalistow.A ze sa przyjzni i umawiaja na godziny i dni mniej wiecej mi pasujace to chcialam tam.
Bo jednak mi najlepiej pasuje popoludniami jak jvz musze a u nas glownie do poludnia.
Ech a nie spalam bo nie dosc, ze myslalam o tym maluszku to jeszcze zoladek mi dawal sie we znaki.
Ale z tego co juz wiadomo nic powaznego sie nie dzieje.Jednak robia multum badan i trzymaja na obserwacji.:_
Aguś nie daj sie wrobic w sprzatanie.
Cula a co do kurczaka robiłas ??
z piwem, jest on zdecydowanie lepszy
z piwem, jest on zdecydowanie lepszy
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Witajcie ...
Milej niedzieli
Milej niedzieli
- malinka 61
- Kobietka Expert
Witam w ten piękny,słoneczny niedzielny poranek
Wróciłam z kościółka , super się maszerowało ,szkoda było wracać do domku . Teraz piję kawusie więc i was zapraszam
Kaszel mnie nadal męczy , przypomniałam sobie że kiedyś kupiłam Vitafon do leczenia i muszę go znowu uruchomić może mi to też pomoże .Zaraz gonię do kuchni gotować obiadek , a w planach mam rosół , z makaronem , ziemniaczki , mięsko podpieczone z rosołu , ziemniaczki buraczki ,
Witaj Elu a ty tak wcześnie wstajesz nawet w niedzielę ??? Jakie na dzisiaj masz plany
Carinko , no i jak dalej z tym maluszkiem ??? porobili już badania , ciekawa jestem co było przyczyną tego że siniały mu usta ??
Agnieszko żyjesz ????? a dzisiaj na nowo macie gości , więc nadal ciebie czeka szykowanie , na tego kurczaka muszę się skusić ,
Kasiu , zabalowałaś ????
Kay a ty o jakim przedstawieniu piszesz ?? bo nie kojarzę
gdzieś byliście ???
Gosiu , jak tam zdrówko ??
Zana , jak po baletach??? , a gdzie reszta dziewczynek ????
Witaj Elu a ty tak wcześnie wstajesz nawet w niedzielę ??? Jakie na dzisiaj masz plany
Carinko , no i jak dalej z tym maluszkiem ??? porobili już badania , ciekawa jestem co było przyczyną tego że siniały mu usta ??
Agnieszko żyjesz ????? a dzisiaj na nowo macie gości , więc nadal ciebie czeka szykowanie , na tego kurczaka muszę się skusić ,
Kasiu , zabalowałaś ????
Kay a ty o jakim przedstawieniu piszesz ?? bo nie kojarzę
Gosiu , jak tam zdrówko ??
Zana , jak po baletach??? , a gdzie reszta dziewczynek ????

Dzień dobry
U nas dopiero teraz słoneczko wchodzi, Majusia pięknie sama odrabia lekcje tylko przychodzi mi pokazać, czy dobrze.
Rosołek się gotuje, mąż mój w pracy ....
Ja czuję się lepiej, Maja chyba też, zobaczymy jak to będzie dalej, bo jak dalej będzie kaszleć, to muszę do lekarza z nią iść.....
Jutro i tak w domu jeszcze zostaje, bo antybiotyk jeszcze nie skończony
Halinko - tobie dużo zdrówka, takie pogody teraz kurde ...
Ja się ciesze, że marzec - może w końcu wiosenka śliczna będzie, mam nadzieję, że nie będzie już zimy
U nas dopiero teraz słoneczko wchodzi, Majusia pięknie sama odrabia lekcje tylko przychodzi mi pokazać, czy dobrze.
Rosołek się gotuje, mąż mój w pracy ....
Ja czuję się lepiej, Maja chyba też, zobaczymy jak to będzie dalej, bo jak dalej będzie kaszleć, to muszę do lekarza z nią iść.....
Jutro i tak w domu jeszcze zostaje, bo antybiotyk jeszcze nie skończony
Halinko - tobie dużo zdrówka, takie pogody teraz kurde ...
Ja się ciesze, że marzec - może w końcu wiosenka śliczna będzie, mam nadzieję, że nie będzie już zimy
- chochlik70
- Super Gaduła
Hejka
Tak Halinko zabalowałam,byliśmy na wieczorku ,w końcu koniec karnawału trzeba godnie pożegnać.
Wróciłam ok 5 do domu,dobrze,że zabrałam buty na drogę to jakoś doszłam
Ogólnie było super fajna orkiestra,dużo i smacznie do jedzenia,wspaniałe towarzystwo.
Zana a jak u Ciebie???
Halinko Adaś jest przezabawny,matko skąd te dzieci mają takie skojarzenia
I dobrze,że badanie zrobisz na narkozę nie poczujesz a będziesz spokojniejsza,tym bardziej,ze miałaś raka jelita w rodzinie,a to niestety rodzinne.
A dziś spacerek zaliczyłaś ja zaraz jem obiad i mykam z Julią do kina i na zakupy
Aga widzisz jaką furorę zrobiły Twoje kurczaki,co prawda ja wolę na butelce z wodą no ale są smaki i smaczki
Musisz koniecznie do mnie,przydałaby mi się taka pokojówka
Karolinko sorki,że Cię pominęłam ostatnio no ale gdzieś mi uciekłaś
Widzisz mój syn musiałby sie z Tobą zamienić na rok może wtedy pewne rzeczy by docenił
Bo każdemu sie wydaje,że dorosłe samodzielne życie jest takie super i fajoskie
Nikt nie myśłi o drugiej stronie medalu
Carina Twój rozrabiaka musi być fajny
Gosiu a wam życzę zdrówka no ale was rozłożyło we dwie
U mnie też dziś rosołek i gulasz
Tak Halinko zabalowałam,byliśmy na wieczorku ,w końcu koniec karnawału trzeba godnie pożegnać.
Wróciłam ok 5 do domu,dobrze,że zabrałam buty na drogę to jakoś doszłam
Ogólnie było super fajna orkiestra,dużo i smacznie do jedzenia,wspaniałe towarzystwo.
Zana a jak u Ciebie???
Halinko Adaś jest przezabawny,matko skąd te dzieci mają takie skojarzenia
I dobrze,że badanie zrobisz na narkozę nie poczujesz a będziesz spokojniejsza,tym bardziej,ze miałaś raka jelita w rodzinie,a to niestety rodzinne.
A dziś spacerek zaliczyłaś ja zaraz jem obiad i mykam z Julią do kina i na zakupy
Aga widzisz jaką furorę zrobiły Twoje kurczaki,co prawda ja wolę na butelce z wodą no ale są smaki i smaczki
Musisz koniecznie do mnie,przydałaby mi się taka pokojówka
Karolinko sorki,że Cię pominęłam ostatnio no ale gdzieś mi uciekłaś
Widzisz mój syn musiałby sie z Tobą zamienić na rok może wtedy pewne rzeczy by docenił
Bo każdemu sie wydaje,że dorosłe samodzielne życie jest takie super i fajoskie
Nikt nie myśłi o drugiej stronie medalu
Carina Twój rozrabiaka musi być fajny
Gosiu a wam życzę zdrówka no ale was rozłożyło we dwie
U mnie też dziś rosołek i gulasz