Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Carina
Kobietka Expert

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: Carina »

:D
od reki lepiej.Choc ja mialam wypowiedzi na mysli haha ;*

Jako ze dzis piatek.To super;D
A teraz to tak w przerwach w szykowaniu pisze :)

Hej Kay.Wlasnie slyszalam ze ma byc zalamanie pogody :/
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

No sprawdzałam przed chwilą na taką wyliczaną matemaycznie i lipa. zaraz posprawdzam na portalach
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Witam . Ja jak zwykle w piątek odwiedziłam targ , pokupowałam dziewczynom ( córce i synowej ) jajeczka , mleczko , śmietanę , później szybkie zakupy , cmentarz , i teraz dopiero piję kawkę i zagryzam sucharkami z rodzynkami ,jakaś nowość , mąż z Adasiem znowu poszedł do garażu a ja zabieram się za obiad , :D

Martusiu , widzisz jak to jest , całe życie sporadycznie bywałam u lekarzy a teraz to robię rundę po wszystkich specjalistach , wczoraj do męża powiedziałam że powinien być taki skaner że przykładają do czoła i zaraz widać jak na dłoni co nam jest , a tak to człowiek plącze się po przychodniach i co chwilkę kierują dalej bo są bezradni , myślę że po tym wymazie będzie już coś wiadomo bo jak nie to chyba mnie coś trafi , ja niby czuję się dobrze tylko mi świszcze w piersiach i brak mi tchu jak szybko idę . :( Może jeszcze trochę pożyję :D :D :D

No Kasieńko ale nas trzymasz w niepewności , zamartwiasz nas ,ja to zdaję relacje na bieżąco , ale cierpliwie czekam na dalsze wiadomości .

Carinko no widzisz już wyżej opisałam jak to biegam zamiast chodzić na spacery to ja się tułam po przychodniach a na dodatek to mnie musi wszędzie mąż wozić , więc i on musi mieć cierpliwość do tego :(

Krzysiu , no ty jesteś rozkoszny z tym skąpym przywitaniem , my tutaj piszemy a ty co ??? gwiazdeczki i kropeczki wstawiasz ???

Kay oj nie strasz nas tą nadchodzącą pogodą , my chcemy nadal słoneczka bo wtedy mamy radość do życia ,
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Carina
Kobietka Expert

Ty to masz dobrze Malinko.Wyskoczysz sb kiedy chcesz i zawsze mozesz sie zaopatrzyc w cos co ci w oczki wpadnie.
Ja to w biegu jak mykam na poczte ale to nie zawsze :_

kurcze tak sie cieszylam ze bd miala wolna sobote.Ale nie ...wyskoczyli z jakas impreza pod krawatem :(
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Post autor: lobelia85 »

Hej hej hej!!!
Carinko, wpadajcie wszyscy, imprezkę zrobimy i będzie git ]:-) ]:-) ]:-)
Malinko a byłaś kiedy u irydologa???? To właśnie takie jakby prześwietlenie całego organizmu jest a kosztuje tyle, co wizyta u jednego specjalisty :ok:
Kasia, pisz co i jak ;-) ;-)
Kay, no też słyszałam, że zimno ma się zrobić, ale może gdzie bokiem pójdzie, heheh :roll:

U mnie podłego nastroju ciąg dalszy...Mała z rana wyku narobiła nie wiadomo o co, jeść nie chciała, szafki moje z ciuchami pootwierała, powyrzucała wszystko, zmywarka mi się popsuła, ehhhhh...kataklizm jakiś... :>
Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki...

Obrazek
Awatar użytkownika
Carina
Kobietka Expert

Oj a czemu tak Sie zdenerwowala?

haha chetnie bym sie tam brykla :)ale poki co musi mi starczyc kopel u mamy hah
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Post autor: Adix257 »

lobelia85 pisze: No i niech Ci będzie, ze już nikogo tu lać nie będę, ale na buziaka przeprosinowego to ja czekam :D
Ehh.. Gdyby to było takie łatwe przyjechać obsypać buziakami i za 10 minut być z powrotem u siebie :| No ale na takiego buziaka możesz liczyć w każdej chwili :kiss2
Adrian
:P
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

No moje miłe , obiadek już zjedzony nawet mój mały terrorysta ładnie zjadł ,była jego ulubiona zupka ryżowo koperkowa , kluchy na parze z jagodami , zaraz zięć po niego przyjedzie i dopiero będę miała wolne , :D

Carinko nie zawsze mogę sobie gdzieś wyskoczyć i coś załatwić, bo nigdy nie wiadomo kiedy córka zadzwoni że Adaś do nas jedzie bo coś niedomaga ale teraz to już jest lepiej bo w ubiegłym roku mieliśmy go cały czas od rana do 15 godziny :D i to od wielu lat bo każdemu pomagamy przy dzieciach :D

Martusiu , ja parę lat temu byłam u irydologa i to trzy razy , wiem że u nas przyjmuje ale ja jakoś nie mam przekonania , dał mi tyle ziół że trudno mi było to pilnować żeby pić . wiem że to i może lepiej bo mniej szkodliwe , wierzę w tą medycynę niekonwencjonalną ale jak na razie go omijam , a co to ta Roksanka dzisiaj taka dokuczliwa ??? piękna pogoda to nich się wyhasa na dworze a do zmywarki zawołaj tego Onego może coś ci naprawi :D :D
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Ehhhh, co do Roksanki, to nie wiem, co jej odbiło...No takie dni czasem ma i koniec :> Na dworze byłyśmy, niby w piłkę trochę pograła, na spacerze na piechtę byłyśmy, co by się znowu wózek nie rozklapił, ale Ona ciągle buczy. Teraz śpi, to jeszcze może z godzinkę spokoju będę mieć... Do zmywarki nie mam zamiaru Onego wołać...On się na polu co najwyżej zna a nie na agd- sama przeczyszczę filtry i te śmigła (nie wiem, jak to się nazywa), bo pewnie się zapchały :ok: Co do irydologa, to trzeba trafić na dobrego. Ja takiego znam i ufam mu bezgranicznie. No i ziółka trzeba pic trzy razy dziennie a ja piję dwa :ok:
Adix, buziak przeprosinowy przyjęty :ok:

Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Ja zmywarkę mam bardzo starą, około 15 lat a może jeszcze dłużej ale na podzespołach niemieckich i dlatego mi jeszcze służy , bo teraz to po dwóch latach wysiadają , mąż mi zawsze ją reanimuje , raz w miesiącu wkładam taki płyn do czyszczenia zmywarek ,puszczam program na 60 st to mi odtłuści , a już parę razy zamierzałam ją wywalić bo ledwo zipie :( A dlaczego mówisz że on się nie będzie znać , może to złota rączka i byś się zdziwiła a przy okazji i kawusie byście wypili :D A jeżeli chodzi o Irydologa to faktycznie trzeba by znać dobrego a ja tego nie za bardzo znam , on skądś przyjeżdża jest u nas raz w miesiącu

Obrazek
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Ehhh, powiem Ci Halinko, że ja nie mam zamiaru Mu sie narzucać...tak, jak juz pisalam wcześniej- skoro znamy się od dziecka i ma moje namiary, to niech on się stara. ja nie będe się koło niego specjalnie kręciła, jak on pannice ma, bo tylko bym na głupią wyszła a do tego nie mogę dopuścić ;-)
No tak, starsze rzeczy jakieś bardziej solidne były a teraz to szajs i tyle...Ja tego płynu nie kupuje, bo miałam raz i nic mi nie pomógł. Myję zmywarkę raz na kiedy normalnie płynem do naczyń i potem program na płukanie nastawiam :ok:
A co do irydologa, to do nas też przyjeżdża raz czy dwa w miesiącu....Walentyn Zubar się nazywa :)

Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Martusiu więc muszę się dowiedzieć jak się ten nasz nazywa, a ten płyn do czyszczenia zmywarki bardzo sobie chwalę , bo inaczej ona wygląda pierwszy raz źle zrobiłam ale później mąż mi to nastawił bo ja wydłubałam ten wosk a to nie wolno było , miałam go niemiecki i nie było instrukcji a później kupiłam juz nasz i wszystko było wytłumaczone co i jak :D

Obrazek
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Ja dobrze założyłam, ale mi nie umyło na tych ramach po bokach a tam najbardziej brudne. Finisha miałam :ok: No dowiedz się o tego gościa, bo ten, co pisałam to super jest i taaakie rzeczy mi powiedział, jak jasnowidz jakiś :ok:

Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

A ile u was kosztuje do niego wizyta ???

Obrazek
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

60 zł, no i zioła do tego, to zależy jakie. Ja za zioła tez coś koło 50-60 zł płaciłam.

Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Jak będę w mieście , to wejdę do tego sklepu zielarskiego bo on tam przyjmuje i może sie więcej dowiem kto to jest , :D

Obrazek
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

No no u nas też w sklepie zielarskim przyjmuje. Wiem, że on po całej Polsce jeździ, to może gdzie ten sam ;-)
Musze lecieć, bo łobuz wstał, paaa :papa:

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Hej dziewczynki i chłopcy :)
Ale miałam dziś dzień poza domem...
Rano już na 7 byliśmy w przychodni, koleżanka z synem jechała ze mną, pobrali krew naszym sportowcom i tak szybko poszło że mieli jeszcze dużo czasu do szkoły.
Pojechaliśmy po ciepłe bułeczki i do tej kolezanki, tam zjedliśmy śniadanie i ja zostałam na kawce a chłopcy poszli do szkoły.
Potem inna koleżanka przywiozła swoją córeczkę 8-miesieczną bo sama jechała na rehabilitację no to ja zostałam żeby jej pomóc zająć się nimi dwiema (Zosia 7 m-cy a Agusia 8 więc było co robić :) )
Najlepsze było to, jak siedząc przy stole ona posadziła mi Agę na stole przede mną więc tak z nią siedziałam. Wtedy wzięła Zosię na ręce a jak ta zobaczyła mnie z inną dzidzią to w ryk ;) To wzięłam tą drugą w drugą rękę i tak obie siedziały przede mną na tym stole i od razu było dobrze :) Mała zazdrośnica ;)
No i tak siedzialam u niej do 12-tej potem szybko do domu na obiad, teściów nie było więc szybciutko obrałam i starłam ziemniaki i smażyłam placki. Marcel przyszedł ze szkoły, zjadł, ja smażylam w sumie ponad godzinę i zaraz jechaliśmy na trening. Dziś miałam 3 chłopców bo ten Zosi brat też się zapisał na piłkę i musiałam tamtych dwóch zawieźć na trening a z tym na 14 do lekarza na ekg i tylko po skierowanie i mieliśmy dojechać na trening na 14.30.
I wiecie o której lekarz przyszedł? O 15.45!!!! Już dawno po treningu było!!!! Tamci chłopcy zostali na treningu mlodszej grupy a my dalej czekaliśmy na lekarza.
A jak się doczekaliśmy to byliśmy w środku może 3 minuty.
Ja też sobie załatwiłam skierowanie bo teraz mnie czekają badania i leczenie :(

A wiecie jak dziś zrobiłam teściową? Aż się do tej pory śmieję pod nosem.
Bo jak usmażyłam już te placki to wszystko wstawiłam do zlewu i nie miałam czasu zmywać, musiałam już jechać z chłopakami ;) Rozumiecie o co chodzi? ;) Że jak teściowa wróciła to miała sprzątnie po mnie ]:-) ]:-) ]:-)
No chyba że mąż pozmywał, tego nie wiem... bo tak też mogło być...
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

Hejka
Co wy takie nerwowe przecież pisałam,że u lekarza ok.
Znamiona do usunięcia zapisałam się do chirurga na kwietnia,tylko nie wiem czy mnie cykor nie obleci i pójdę.
A teraz do rzeczy najpierw miałam przesłuchanie męża,a gdzie a po co a dlaczego się tak pindaczę i kto to widział,żeby do lekarza na tą godzinę i on nie słyszał żeby tam była przychodnia no odbiło mu na stare lata ;-)
Pani onkolog przyjmowała na piętrze po wizycie zeszłam na dół i chciałam się zarejestrować do tego chirurga ale nie zdążyłam bo z ulicy wszedł jakiś chłopak na oko 16 letni białka oczu czerwone i bełkocąc mówił pomóżcie mi.
No i zaczął się młyn,ta z rejestracji go łapala bo się osuwał ja szklany stolik odsuwałam,po lekarkę przyleciała druga pielęgniarka,taki mój kolega
Miał taki odruch jakby wymiotny,chciały go zaprowadzić do wc,padł na płytki,drgawki atak jakby padaczki
3 razy dzwonili po pogotowie,w międzyczasie stracił przytomność,przestał oddychac reanimowały go
mówię wam masakra
W każdym razie jak odchodziłam to karetka nadal stała z nim w środku i ruszyła dopiero po jakichś 30 minutach.
Bo w poczekalni spotkałam swoją taką miłość z lat szkolnych i pogadaliśmy,ostatni raz widzieliśmy się na oddziale położniczym jak urodziłam syna on wkręcał żarówki itp
międzyczasie zrobił szkolenia kursy i jest ratownikiem medycznym a był u stomatologa akurat
Dla rozładowania poszliśmy po wszystkim na kawę i tak mój mąż miał powód do zazdrości ;-) ;-)
ale nie zaszkodzi mu.
Żeby nie było za wesoło,nie posiadam już telefonu"macanego"właśnie godzinę temu go potrzaskałam 8-) 8-) 8-) i na razie jestem bez
Co jeszcze moja mama robiła porządki na pawlaczu i znalazła mój stary pamietnik lepsze to niż jakakolwiek powieść.
Lobelia masz rację to facetowi powinno zależeć,a mamie minie ,dzieci tak jak i my miewają humory :)
Halinko najgorzej to zacząć chodzić po lekarzach
Red&Lobelia czyżby ktoś tu lubił sado-maso
Redstrasznie mi przykro,że ktoś naruszył Twoją prywatność,jak nic nie zginęło pewnie kasy szukali,ale palanty bo pewnie te felgi to tytanowe????ja bym brała w ciemno ;-)
Adix najlepszego
Kay jak u Ciebie??
Aga o ile pamiętam to macie zmywarkę więc w czym problem???
Narobiłas mi ochoty na placki
buziaki
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Hej.
Wariatka roztrzaskała telefon......
Nie łatwiej było go sprzedać?
No wiesz dawać mężowi takie powody do zazdrości?
Tu u nas nie chodzi o to że mamy zmywarke i Ty nie widzisz problemu. Tu chodzi o to że tesciowa mi zostawia swój burdel, że ona paniusia sobie jedzie a ja mam po niej sprzątać. Ale ta druga synowa mi mówiła że ona tak zawsze robiła. Jak tamta z nią mieszkała 20 lat temu to było to samo....
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam . Oj pogoda mnie dobija ,powściekałam się na męża bo zabrał mi pilot od telewizora a to jest moja godzina oglądania moich programów takich babskich siedząc sobie na fotelu w pokoju ,włączył sobie mecz Radwańskiej i miał wszystko w nosie :evil: :evil: :evil: :evil: nie reagował na moje protesty , Jak się mecz skończył wstał ze słowami kocham cię i pojechał po chleb i tyle z mojego wrzeszczenia :evil: :evil: Dzisiaj zaprosiłam Ulę ze wszystkimi na obiad , więc muszę się sprężyć żeby zdążyć na 12-13 godzinę z zupką dla Adasia . Głowa mnie coś pobolewa ale to przez ta pogodę .

Kasiu , no widzisz ??? mąż przejrzał ciebie że coś się święci że ty taka wystrojona i o tej godzinie gdzieś wybywasz i nie pomylił się , wylądowałaś na kawusi z byłym a to jest niebezpieczne , :D :D a dlaczego te znamiona chcesz usunąć ??? tak zalecił lekarz ?? to co ty robiłaś z tym telefonem czy w męża rzucałaś ?? Oj strasznie z tym chłopcem było ciekawe co to mu się stało :( :(

Agnieszki i ty dołączasz do nas chodzących po medykach , ale cóż od czasu do czasu przebadać się trzeba , miło spędziłaś sobie czas widać że tęsknisz za maluszkami bo faktycznie są urocze :D

Obrazek
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Hej hej hej!!!!
Aga, no to miałaś wczoraj zakręcony dzień, ale dobrze, że pozałatwiałaś wszystko, bo dzisiaj to wiejucha, że szok i strach z domu wyłazić :ok: A teściową nieźle pewnie wkurzyłaś, hehehe. Co do maluszków, to owszem fajne są, ale czyjeś. Ja już sobie powiedziałam,że nigdy więcej!!!!
Chochlik, ja miałam usuwane znamiona na plecach, bo akurat w takich miejscach były, ze mi się zaczepiały o stanik. Prądem miałam usuwane i dla mnie super to wszytko było. Jak coś więcej chcesz się dowiedzieć, to pisz, chętnie odpowiem :ok: A z tym chłopakiem- o matko, ciekawe, co mu się stało....No i ładnie, ładnie z byłym na kawusi :fallinlove Co do Reda, to już sobie wszytko wyjaśniliśmy i nie będzie żadnych uszkodzeń ciała, heheh ;-)
Halinka, mnie też strasznie gdzieś głowa boli, ale to już od dłuższego czasu....Musze się kiedy do lekarza wybrać, ale jak zwykle jest coś.... A co tam dobrego na obiadek szykujesz dla gości???

Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Ja już po odwiedzinach ,zmywarka już naczynia myje teraz piję już druga kawkę , i zabieram się do moczenia stópek , bo muszę na nie sobie nałożyć maseczkę pielęgnacyjną :D

Martusiu , ja zrobiłam rosołek z lanymi kluseczkami a na drugie danie schabowe i kurczak duszony , Mój wnuk Kacperek to amator schaboszczaków i zawsze jak przychodzi to to jest obowiązek żeby na stole to było i on zaraz sobie nakłada dwa , a do tego ulubione jego buraczki . :D :D Głowa mnie już przestała boleć , ale to zawsze jak wicher jest to i głowa boli , u nas jakoś źle nie jest , rano ciut popadało później wyszło słoneczko ale cały czas trochę wieje :(

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

hej
U mnie trochę się ochłodziło coś tam pokapało,delikatnie powiało ale ogólnie było wiosennie nadal słoneczko.
Z rana zaliczony basen,a potem wiadomo sobota,obiadki jakieś prasowanko, sprzątanko i tak dzionek zleciał.
Wyjątkowo o tej porze jestem już wykapana i mogę spokojnie zażywać relaksu.
Halinko ale miałaś wypasiony obiadek,wpraszam się :)))
A Twój mąż jest boooski :D :D
Spokojnie do męża zadzwoniłam i powiedzialam co i jak ,ale wiecie ustaliliśmy,że ja mam kontakt z dwiema osobami on z innymi i robimy za miesiąc spotkanie starej paczki,może być fajnie po latach :)
Aguś może teściowa nie lubi zmywać???moja mama pseudonim"wodowstręt" :D :D zrobiła wszystko byle tylko nie musiała zmywać,ale to kiedyś teraz ma zmywarkę i nawet znicze w niej kiedyś wymyła ojciec dostał szału jak się dowiedział ;-)
Na pewno każdy powinien sprzątać po sobie albo ustalamy ja robię obiad Ty zmywasz lub odwrotnie
Pytałam o tą zmywarkę bo wiem,że macie ale dlaczego nie używacie??/to taka wygoda
Lobelka jak prądem????pisz mi tu zaraz,mi mówili że skalpelem :shock: :shock: :shock: :shock: boje się
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

No i ja siedzę wykąpusiana :D :D włoski zrobione , teraz mocze jeszcze nogi w soli , będę nakładała maseczkę na nie . Kurcze zepsuła mi się frezarka :( :( a właściwie odlutował mi się przewód i może jutro mąż będzie coś kombinował ale wejście tam jest tak wąskie że nie wiem czy będzie miał narzędzia do tego , zdążyłam tylko jedną stopę zrobić :(

Kasiu , no mój mąż zawsze jak mnie zdenerwuje to tak mówi bo wie że mnie zawsze rozśmieszy , a ja wtedy jestem bezbronna :( sił do niego nie mam :( Obiad dla nich zawsze mam taki bo rzadko u nas są na obiedzie ,Kacperek pochłania schaboszczaki i to zawsze musi mieć dwa , :D Pogoda u nas po południu dopiero sie poprawiła ciekawa jestem jak to będzie jutro , oby tylko nie wiało bo mi kapelusik zerwie z głowy . :( zazdroszczę ci tego pływania na basenie , bo ja wielka ciapa i nie umiem :(

Obrazek
Zablokowany