Witam

. Dzień mamy śliczny , słoneczny , już piorę pościel żeby była powieszona na balkonie , bo w taka pogodę szybko wyschnie a zapach będzie fajny , od rana ciągle mem coś do załatwienia , rano umyłam włosy i nałożyłam sobie odżywkę z którą muszę trochę posiedzieć, żeby coś zadziałała , później musiałam zadzwonić do UM w sprawie opłaty za wieczystość bo bym zapomniała a do końca miesiąca jest termin , już sobie wprowadziłam na zlecenia stałe ,więc samo mi będzie schodziło z konta

Przyszła mi paczka z przyprawami bo zamówiłam z Ulą w sklepie :Ale dobre ":paczka nadeszła uszkodzona więc trzeba było wszystko sprawdzić , zamówiłam sobie Eliksir sosnowy z młodych pędów sosnowych , ciekawa jestem jak będzie smakowało , również takie foliowe specjalne torebki do pakowania prezentów na zajączka dla
dzieci , jeszcze czekam na te skarpetki ,bo maja mi dosłać do paczkomatu oraz wiadomość z apteki bo też zamówiłam przez internet suplement , już zaczynam się w tym gubić co i gdzie
Kay , coraz więcej słyszy się o tej przepuklinie , ja kiedyś nawet nie wiedziałam że taka choroba jest , a teraz też dowiedziałam się że mąż mojej chrześnicy też jest po takiej operacji , może rehabilitacja ci pomoże , czekamy na wiadomość od neurologa .
Martusiu , no ja ci nie pomogę w wyborze telefonu , nie znam się na tym , ale młodzi ci tutaj może podpowiedzą
Kasiu a co to za krople do oczu , takie cudowne że zmieniają kolorek ???? myślę że te znamiona to dobrze zrobić laserowo , to mniej boleśnie ,
Carinko , teraz lekarze to idą na ilość przyjęć , dlatego pacjenta nie pamiętają , a to już jest źle , zawsze trzeba mu przypominać a wystarczy zaglądnąć do kartoteki i powinien wiedzieć , ale żebyś mu posmarowała dobrze kieszeń to by zapamiętał
Agnieszko , a no wzięłam się za pedałowanie rowerkiem ,zawsze wieczorkiem macham przy serialu Barwy szczęścia