Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: chochlik70 »

Kris kolejność dowolna ;-) co kto lubi :D
Widzisz ile chętnych :D żeby Cię nakarmić :D :D
Lobelia a podrywaj na zdrowie,wolnaść waćpanno więc korzystaj.
No i wiem co mi uciekło ,miałam pisać z tymi znamionami,albo już pisałam w każdym razie mam nową datę wizyty gdzie indziej i tam usuwają laserem i teraz osiołkowi w żłoby dano...... :)
Kay przynajmniej masz diagnozę dobre i to,moja kuzynka i moja sąsiadka miały operowane przepukliny międzykręgowe.
Halinko mam krople,nawet jedne mam tak cudowne ,że białka oczu mam turkusowe ;-)
Dalej nie pamietam
cdn
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Post autor: lobelia85 »

Kasia a coś Ty na tak na fb zamilkła???? dawno Cię nie widziałam tam.... NO i jak z tymi znamionami???? Ja bym radziła czymkolwiek byle bez szycia, brrr....A co do mnie, to taka wolna jeszcze nie jestem i zanosi się na ciężką przeprawę :cry:
Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki...

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

witajcie ;)

Lob, głowa do góry ;) ułoży się i się od niego uwolnsz..
zobaczysz...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
Carina
Kobietka Expert

Post autor: Carina »

Bry.
No w koncu Cula.;*
Myslalam ze juz o nas zapomnialas ;*

Tak.Maluszek Cula ma sie dobrze.nic nie wykryto choc powtorzono badania.Ale i tak sami ciagle go maja na oku :)

Dokladnie Malinko.Wtedy by nie bylo problemu i wiedzialoby sie na czym stoi.A tak to zawsze cos.Ze juz nie wspomne, ze trzeba przypominac lekarzowi w jakiej sprawie sie przyszlo.Tak sa sami tym zamotani. eh
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Witam :D . Dzień mamy śliczny , słoneczny , już piorę pościel żeby była powieszona na balkonie , bo w taka pogodę szybko wyschnie a zapach będzie fajny , od rana ciągle mem coś do załatwienia , rano umyłam włosy i nałożyłam sobie odżywkę z którą muszę trochę posiedzieć, żeby coś zadziałała , później musiałam zadzwonić do UM w sprawie opłaty za wieczystość bo bym zapomniała a do końca miesiąca jest termin , już sobie wprowadziłam na zlecenia stałe ,więc samo mi będzie schodziło z konta :D Przyszła mi paczka z przyprawami bo zamówiłam z Ulą w sklepie :Ale dobre ":paczka nadeszła uszkodzona więc trzeba było wszystko sprawdzić , zamówiłam sobie Eliksir sosnowy z młodych pędów sosnowych , ciekawa jestem jak będzie smakowało , również takie foliowe specjalne torebki do pakowania prezentów na zajączka dla dzieci , jeszcze czekam na te skarpetki ,bo maja mi dosłać do paczkomatu oraz wiadomość z apteki bo też zamówiłam przez internet suplement , już zaczynam się w tym gubić co i gdzie :(

Kay , coraz więcej słyszy się o tej przepuklinie , ja kiedyś nawet nie wiedziałam że taka choroba jest , a teraz też dowiedziałam się że mąż mojej chrześnicy też jest po takiej operacji , może rehabilitacja ci pomoże , czekamy na wiadomość od neurologa .

Martusiu , no ja ci nie pomogę w wyborze telefonu , nie znam się na tym , ale młodzi ci tutaj może podpowiedzą :D

Kasiu a co to za krople do oczu , takie cudowne że zmieniają kolorek ???? myślę że te znamiona to dobrze zrobić laserowo , to mniej boleśnie , :(

Carinko , teraz lekarze to idą na ilość przyjęć , dlatego pacjenta nie pamiętają , a to już jest źle , zawsze trzeba mu przypominać a wystarczy zaglądnąć do kartoteki i powinien wiedzieć , ale żebyś mu posmarowała dobrze kieszeń to by zapamiętał ;-) ;-)

Agnieszko , a no wzięłam się za pedałowanie rowerkiem ,zawsze wieczorkiem macham przy serialu Barwy szczęścia :D
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Malinko ;) ales pozamawiała ;) ale wcale się nie dziwię że można się pogubić ;)
ja sobie muszę spodenki zamówić ;)

ogólnie przepuklina, szczególnie kręgosłupa jest chorobą osób po 40 roku życia :D
widać jak dbam o siebie ;)
poza tym jest też kilka innych przepuklin, najciężej z przeciązenia, przedzwigania itp
Awatar użytkownika
Carina
Kobietka Expert

Post autor: Carina »

To poszalalas Malinko :}

Ano.Teraz tylko kasa sie liczy i towidac az za dobrze.W kosciele cennik, u lekarza cennik ...porazka.A do pelnienia swoich obowiazkow to nie ma nikogo.wrrr ~
a to co pokazuja co sie dzieje w szpitalach to juz obled jakis.Tak zlewaja pacjeta...i to na kazdym mozliwym dziale

Malinko ja malemu kupila syrop sosnowo zywiczny jakis czas temu ale to takie kwaskowonijakie bylo ze sama tego pic nie chcialam.Ale jak pomaga to trzeba.

Moja sis zas w aloesowym siedzi.I mowi ze pomaga...ale z tym ze sama robi. ;)
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Hej
U mnie znów wiosna
Siedzę w domu i wymyślam sobie zajęcia zeby na :pisze: :pisze: nie siedzieć buuuuu jak to trudno.
Dopiero teraz widzę ile czasu na kompie siedziałam.
Lobelka jakoś przebrniesz przez ten rozwód moze uda wam się dogadać dla małej,a jak nie to nie daj się prowokowac pokaż wyzszość i klasę.
Pewnie macie rację i pójdę na te lasery zresztą on jeszcze oceni czy da radę laserowo.
Cykora i tak mam.
Na FB bywam,tylko teraz staram się nie wchodzić bo wiesz niby na 5 minut a robi się godzinka :D albo lepiej.
No chyba,że chodzi Ci o grupę,którą założyły dziewczyny,a do niej nie chciałam czasu brak na latanie po tylu forach i pisanie tego samego,a trochę to takie strzelenie sobie w kolano bo albo tu zrobią się pustki albo tam,no i nie fer dla osób nie mających FB.
No ale to moje zdanie.
Kay ja tylko się spotkalam z młodymi osobami z przepuklinami międzykręgowymi,wszystkie po operacjach i wszystkie bardzo pozytywnie się o zabiegu wyrażały.
Mówią że więcej strachu niż warte,no ale cóż ja znamion też się boję usunąć.
Syrop z pędów sosny robię sama,niestety nie dla dzieci bo na %
a teraz instruktor mojej córki na basenie opowiadał mi,że bardzo im wnuk choruje i zaczęli upuszczać sok z brzozy i mu dawać do picia i tak to za mną chodzi bo mam za domem na łące taki brzozowy zagajnik i może się skusze
Na razie piję drożdże bo wyczytałam,że pomagają przy przetłuszczajacych się włosach,a u mnie to makabra jak bym dziś rano umyła to juz jutro tłuste.
Środek niedrogi a może pomoże
Carinko pytałam o alergie małego bo ja alergik i strasznie to dokuczliwe jest
Mykam może zajrzę wieczorem
Obrazek

Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Hej hej hej!!!!
U mnie znowu masakra z mamą...Kuźwa, czemu my się tak chadramy....ehhhh i jak zwykle o jakieś pierdoły...Najchętniej to bym się zabrała i poszła w p***u :>
U mnie niby słoneczko, ale jak zajdzie, to zimnica i wieje do tego. Kończę już swoje wielkie porządki w ciuchach, bo poprałam wszystkie (!!!) i popakowałam we worki próżniowe, bo przecież teraz to i tak prawie cały czas na czarno, to po co mam się przez te wszystkie kolorowe przekopywać. Jesienią sobie przyniosę :D
Aaaaa, kupiłam wczoraj Małej na alu rowerek, w piątek ma przyjść, normalnie o stówę tańszy niż u nas w sklepie. Wzięłam koła 16 cali, to tak ciut za duży, no ale ona szybko rośnie, no i na dłużej taki rower będzie miała a nie taką małą popierdółkę ]:-)
Halinko a powiedz te cuda na oczyszczanie, bo bierzesz to pomagają, tzn tak, że się lepiej czujesz??? Bo może też bym sobie cusik kupiła ;-)
Kay, powiem Ci, ze pierwszy raz się spotykam z przepuklina w tym miejscu....O jakichś tam w brzuchu czy w pachwinie to słyszałam, ale tam... :o
Carinko, teraz to trzeba do jakiej mafii należeć, żeby człowieka było stać na wszytko, takie życie .... :cry:
Chochlik, ja znam ten ból...Siedzenie na kompie to mega strata czasu, ja tam mam codziennie, że tylko oblecę na szybko a tu ze dwie godzinki miną :roll: Wczoraj też miałam to pismo sądowe pisać, weszłam na fb i na bs i d**a. Napisałam tylko miejscowość, datę, adres sadu i dane moje i mojego K. ]:-)

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Hejka :)
Halinka, kurcze, muszę sobie też chyba rowerek przynieść i razem z Tobą pedałować na Barwach szczęścia, może razem będzie raźniej :)
Kay, ach to Ci się przyplątało... no ładnie na siebie uważasz.... od czego to cholerstwo się tam zrobiło? Też od dźwigania? To teraz pewnie zakaz szpilek masz?
Marta, aż się uśmiałam z Ciebie :) No zdolna jesteś :) Robisz postępy jak już dane napisałaś ;)
Ciekawe z kim tak na tym fb pisałaś? I na bs? Acha, Krisa podrywałaś.... To już Reda odstawiłaś na bok?
Ach.... a jeszcze wczoraj pisałaś że z mamą ok.... trzeba było tego głośno nie mówić....

A do mnie napisała sąsiadka że przyjdzie na kawę a ja nic do kawy nie miałam więc szybko ukręciłam muffinki, upiekłam i akurat zdążyły ostygnąć i miałam wizytę mojej małej Zosi :) Ach, uwielbiam ją :)
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Aga, pisanie idzie jak burza. Jak tak dalej pójdzie, to będą w sądzie pół godziny odczytywać, bo ja umiem się w takich rzeczach rozpisywać, tym bardziej, że mam o czym :)Na fb to z Tobą pisałam przecież , babo jedna ]:-) A co do Krisa, Reda...ehhhh, dajcie już spokój, bo tu na jakąś forumową nimfomankę wyrosnę....jeszcze aż tak źle ze mną nie jest, żeby sobie kolejnego chłopa na necie szukać, zresztą oni obaj za daleko mieszkają 8-) A jak będzie źle, to sobie najwyżej gumowego pana kupię i będzie git ]:-)

Uuuuu, muffinkę to też bym zjadła, podrzuć no z jedną :slini_sie:

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Chochlik mimo wszystko to operacja i człowiek sie boi .. to jednak operacja...

Cula.. wszystko na raz.. po za tym, ja nigdy siebie nie oszczędzalam, dzwigałam, łaziłam na budowy itp :D

Lob inaczej sie o tym mówi, że wypadł dysk.. ;)
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

No co Ty?????? To to samo????

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

tak ;) tylko pod różnymi nazwami :)
chodzi ogólnie o to, że to co między kręgami, się przemieszcza
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

O matko....to teraz będę wiedzieć....Ehh, mnie też plecy pobolewają, i dźwigam wszytko co leci, córę ze skłonu, zamiast kucnąć i buciki...tylko czekać, jak coś chrupnie :?

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

No ja jetem osobą która się nie pilnowała..
z resztą ja lubię siłowe rzeczy że tak powiem, kopanie działki, rabanie drzewa itp...
na budowach też robiłam ;)
więc sbie to wypracowałam...

ale fakt... potrafi to być wypracowane latami
ale też może stać się nagle
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Uuuu, no patrz, człowiek nawet nie pomyśli, że coś takiego może się stać...ja tez wiecznie się szarpię ze wszystkim, bo gdzie bym ja tam kogo o pomoc poprosiła...trzeba to przemyśleć....

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

trzeba po prostu zacząć dbać o siebie ;)
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Już bractwo sobie poszło , niespodziewanie miałam na obiedzie znowu Natalkę o to na cito musiałam gotować bo szła na koncert do szkoły muzycznej , wiec dziadek musiał ją zawieźć ale że szła prawie prosto ze szkoły więc by była głodna . Później Adaś przyjechał z przedszkola więc i jemu zupkę a resztę dałam na wynos . Gonitwa na całego, tak jest na emeryturze , :D :D :D

Carinko , ja zamówiłam ten syrop i już go nie mam oddałam córce bo wnuka zachorował , rano gorączka, kaszel więc im się bardziej przyda , ja poczekam na druga dostawę , Aloes jest super , ale w domu można robić jak on ma chyba dwa lata , i to trzeba umieć zrobić .

Kasiu , ja słyszałam o tych drożdżach , pije je się , ale muszą być wpierw zaparzone ,i to pomaga na włosy przetłuszczające się , bo to też moja zmora , i le tego robisz ??? sok z brzozy to na wzmocnienie super ale taki od razu spuszczony na świeżo można pić??? a jak robisz ten syrop sosnowy na %%%%%???? Mój syn mieszka gdzie na wyciągnięcie reki w około są lasy , napisz mi i będzie mi musiał przywieźć takie pączki sosnowe i bym zalała %%%

Marta , ja co pół roku biorę sobie spiruline i chlorelę na takie oczyszczenie organizmu ale czy to działa to nie wiem ale biorę bo tak wyczytałam na różnych forach , to jest naturalne a nie chemiczne , Porządki w rzeczach i by u mnie się przydały , zimowe na bok a letnie na widok , ale gdzie to wynieść ???? A co znowu z mamą , przecież jesteś na swojej połowie .

Agnieszko więc dzisiaj siadasz i pedałujesz ze mną ??? jak tam spotkanie przy kawie i muffinkach

Kay masz racje każdy boi się jakiejkolwiek operacji , nawet błahego zabiegu , może okaże się że obejdzie się i rehabilitacja się wyleczy , więc trzymam za ciebie kciuki .Spytaj się lekarza o tym leczeniu Vitafonem bo tam pisze że tak , mi poradził to lekarz z Ukrainy .
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Halinko, no muszę powiedzieć mężowi żeby mi przyniósł rowerek bo on stoi w tym naszym domu... A na razie kręciłam się na moim kręciołku, jakieś 15 minut a najbardziej mnie ręce bolą ;)
Mam ten pas co i Kay kiedyś o nim pisała, w sumie to zapominam go zakładać ale jak już go zalożę to pas mokry, ja mokra... Na ten rowerek będę musiała go zakładać.
A wizyta fajna :) Ja u niej byłam w zeszłym tygodniu codziennie :) Zaczęło się od poniedziałku kiedy to zaprosiła mnie na zapiekankę bo dla samej siebie nie chciało jej się robić a dzieci nie lubią i tak się zaczęło. A dziś poszła z Zosią na spacer i zawędrowała do mnie :) W piątek jak będzie ładnie to idę z nią na dłuugi spacer do lasu. Zosia wtedy dłuzej śpi na dworze. Teraz też spała a ona ją wyciągnęła z wózka i ją obudziła więc potem była marudna.
A poza tym spytałam ją czy jej syn zrobił taki test - trzecioteścik to ona nic nie wiedziała że mieli zrobić, że przeglądała książki i nic nie widziała. Ach, ten jej syn to taki ostatni do nauki... No i szybko szli szukać tego testu i go rozwiązać. W maju chyba już będzie taki prawdziwy i pani chce zobaczyć jak sobie radzą bo to sprawdzian ze wszystkich trzech klas.
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

Witam się popołudniową porą z kubkiem pysznej kawy, z idealnie ubitym mleczkiem i cukrem cynamonowym.

Poczytałam Was, ale Wy jak zawsze piszecie dużo, zarówno ilościowo jak i jakościowo :P

I dobrze!
Mam co czytać.

Niestety pamięć moja jest dobra, ale krótka.

Wybaczycie ?!
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

pewnie klub kolarski pedałuje :D
kay czekam na wieści,mam nadzieję,że się skończy na jakiejś rehabilitacji i noszeniu pasa,trzymam kciuki
Gosiu wybaczymy
Halinko to dziadek znów się ucieszył,przepis na syrop masz na pw a drożdże dziele taką 100 gramową kostkę na 4 części i zalewam wodą gorąca nie wrzątkiem i wypijam,nie można na pusty żołądek i trzeba zacząc raz dziennie po tygoniu zwiększając do 2 x dziennie i po miesiącu zrobić przerwę
Spróbuję może zadziała co mi szkodzi
Marta więc sama widzisz jak to jest z tym złodziejem czasu
Jutro jadę do miasta wejdę do optyka i kupie sobie farbe bo bedę robić rude pasemka a co,najwyżej przemaluję z powrotem
Mąż już krzyczy,że będę spać w garażu :)
miłego wieczoru pa
Obrazek

Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kasiu , dziękuję za przepisy , z tymi drożdżami już dawno słyszałam ale jakoś nie robiłam tego napoju , , ja jeszcze nie pedałowałam zaraz zaczynam , bo po pierwsze muszę zmierzyć sobie ciśnienie , później rowerek , i zabiegi Vitafonem bo miałam przerwę tygodniową i od poniedziałku znowu 14 dni :D Oj groźny ten twój mąż , gdzie by ci dał spać w garażu :D :D
Ja znowu musiałabym iść do fryzjera i chyba w sobotę wystartuję , muszę ściąć włosy i chyba też czas pomyśleć o kolorku , , trochę mi to źle wyszło bo jeszcze do świąt daleko i znowu będę musiała pójść i podciąć , :(

Oj Gosiu w tym wieku masz taką słabą pamięć ??? to niedobrze , :(

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Ano klub kolarski w połowie pedałował bo beze mnie. Ja mojego rowerka się nie doczekałam. Ale za to drugi raz dziś kręciłam się na moim kreciolku.

Nie moge z mojej tesciowej.... Przyszła do niej dziś paczka, mąż otworzył a tam jakaś darmowa probka witamin. Darmowa ale trzeba zaplacic 9zl za przesyłkę..... A potem co 2 mies będą przychodziły te witaminy za prawie 90zl. I ona się drze na mojego męża ze niczego nie zamawiala, ze to ktos ją podal co oczywiscie jest absurdem. Doszla do tego że ja mam to przeczytac co ona ma zrobic że tego nie chce... No i czytam: w nawiazaniu do milej rozmowy telefonicznej z jednym z naszych kolegow przesylamy Pani probke witamin..... Ta odbiera telefon, podaje dane bo nie umie odmówic a potem udaje że ktos ją podal bo sie nie przyzna...
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Agnieszko jedyne wyjście zadzwonić do nich że rezygnujecie i następnej paczki już nie odbierać czyli odmówić przyjęcia ale koniecznie teraz zadzwonić z rezygnacją , Kurcze może mają wasze dane i wciskają coś :( przy rozmowie poprosić nazwisko osoby z którą rozmawialiście rezygnując z tego :(
Ja jeszcze nie pedałowałam , zaraz będę wsiadać :D

Obrazek
Zablokowany