Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: myszka28 »

Hej dziewczynki i chlopcy przyszlam szybko sie witac i na spacerek lecimy poki pogoda dopisuje :)

Malinko wstawiam zdjecie mezusia bo nie widac bylo :)

Obrazek
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

Post autor: myszka28 »

a co tu nikogo nie bylo od wczoraj???halllloooo!!!!!
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Witam . :D Martusiu , tak głośno wołałaś więc jestem :D :D Ale z was piękna para , masz męża przystojniaka , więc nie dziwię się że za nim pojechałaś :D :D :ok: :ok: Życzę wam dużo szczęścia :kiss2 :kiss2 Pisz do nas częściej jak się wam żyje , jak tam sobie radzi Tomuś :D
Ja wróciłam z targu , zrobiłam zaopatrzenie na te dni , podjechaliśmy do piekarni po świeży chlebek , kurcze jakie okropne kolejki , mąż stal 15 min . My chleb kupujemy w Hercie , tam mają na zakwasie i nam on smakuje , widzę że dużo ludzi tam chodzi , zawsze są kolejki :D później pojechaliśmy na cmentarz zaświecić znicz i zaczęło kropić ,więc szybciutko do domku , ale zrobiło się zimno , :( jest tylko 7 st . a tutaj przecież maj :o :o Zapraszam na kawusię , bo chyba już pora :D Rybka się rozmraża bo na obiad planuję dzisiaj dzień bezmięsny , wczoraj robiłam kaczuszkę pierwszy raz ,wyszła super , ale niby wielki ptak a jeść nie za bardzo jest co :(

Agnieszko ja tą sałatkę robię z selera i marchewki konserwowanej , groszek , marchewka kukurydza , jajka gotowane , ogórek kiszony , szczypiorek , majonez , Jak tam wyszła ta pizza z patelni ??? Ja robię na patelni ale drożdżową ale mam do tego taka specjalna pokrywę i wychodzi super :D
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

]:-) :woman:

Dzień dobry, dzień dobry !!!!!!

Myszka - ale pięknie wyglądałaś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8-)
Jeszcze raz GRATULACJE i oby Wam życie w miłości, życzliwości, zrozumieniu płynęło !!!! :kwiatek :kwiatek :kwiatek

Ogólnie się z Wami Kochane/ni witam.
Wczoraj było pięknie, gorrrrrąco, spiekłam się na raka wczoraj u Teścia na działce, choć wcale nie leżałam plackiem ....
A dzisiaj zimnica!!!!!!! Ponuro, wiatr wieje jak głupi ... Ehhhhh te takie wahania temperatur nie są zdrowe niestety :(

Dzisiaj robię sałatkę warzywną, obiadek, spędzamy czas rodzinnie ;)
A jutro na Chrzciny idziemy ... I minie nam Majówka ...
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

Hejka ]:-) ]:-) ]:-)
U mnie podobnie jak u was wczoraj słonecznie dziś do bani
Wczoraj zupełnie nieplanowany wyjazd do Uniejowa na baseny termalne,matko jaki szał,biegiem szukałam stroi cdn
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

wróciliśmy.. dziś pogody nie było, ale mimo wszystko było super :D
ja już wtedy z pociągu pisałam ;)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Hadassa ekspresowo.
Kurcze sąsiadka mi przeszkodziła.
Trafiliśmy na jakieś festyny dla dzieci pokaz baniek malowanie buziek itp
Było cudnie wymoczyłam tyłek,pozjeżdżalam i ogólnie relaks pełną gębą
No a dziś szara rzeczywistość,czyli obiad,sprzątanko itp
Późnym wieczorkiem jeszcze pojechałam z małą do szpitala,żeby ją osluchali bo kaszle,ale na szczęście wszystko ok.
Marta Twój mąż bardzo podobny do mojego brata.
Halinko u nas też pogłupieli z zakupami,jakby sklepy przez najbliższy miesiąc były zamknięte
Obrazek

Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

hej Chochlik ;)
eee to tez odpoczęłaś ;0 fajnie że się udało ;)
no my tylko na 2 dni pojechaliśmy ;)
ale dokładnie, szara rzeczywistośc wita...
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam . :D Co to się zrobiło , zimnica okropna , :( u nas tylko+6 , w nocy okropnie lało , wiało , a rano ciut było lepiej bo nie padało , do kościoła szłam w płaszczu bo bym zmarzła i wcale mi nie było za ciepło . co to za maj ???? Ja już po obiadku , był rosół z makaronem , ziemniaczki , buraczki i wołowinka smażona :D teraz czekam na kawusię , w planach siedzenie w domu i robimy przegląd filmów które mamy nagrane , :D

Kasiu , super że miałaś okazje pojechać do Uniejowa , słyszałam że tam jest fajnie , chyba Julcia była zadowolona, :D tyle atrakcji ją tam spotkało . :D

Hada , szkoda że pogoda wam nie dopisała ale taki wyjazd to tez taka odskocznia od dnia szarego ,za to macie wspomnienia bo na pewno takie są :D
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

ale nie było najgorzej Malinko.. tylko troszkę chłodniej ;)
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

hej
U mnie pogoda jak u Halinki +6 i zimnisko
Dzień mi minął na czytaniu,na obiadek placki ziemniaczane jutro już wiadomo rosół i kurczak z butelki ;-)
Tak wypoczęłam ja uwielbiam wodę i pływanie,przy tym ciepła woda to już rozkosz dla ciała i dla zmusłów ;-)
No Halinko nie wiem kto miał większą radochę ja czy Julia bo szalałyśmy na tych wszystkich zjeżdżalniach na po równo no cóż nie da się ukryć,że mimo lat nadal mnie to bawi
A grill,że tak powiem w lodówce :D :roll:
Obrazek

Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Chochlik ale to dobrze ;) bo przynajmniej się odstresować można..
ale fajnie, ja wieki nie byłam na basenie, a na zjezdzalni..wolę nie mówić..

u nas na noc zapowiadają przymrozek :(moje pomidorki
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Kurna, napisałam się a jak chciałam wysłać to kazali mi się zalogować, a przecież się logowałam.... i wszystko przepadło.
Teraz mi się nie chce znów pisać.... może później....
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam . :D Pogoda można powiedzieć że piękna bo słoneczko ślicznie świecie ale jest chłodno , wiatr powiewa zimny , zmarzłam :( za cienko się ubrałam :( U nas w naszej parafii jest I komunia więc pojechaliśmy do Bazyliki więc nawet spaceru nie zaliczyłam :( rano poszłam zobaczyć jaka jest temperatura i uśmiałam się z kobiety , założyła szpilki , wyelegantowana szła , sukieneczka szpilki pomarańczowe i w pewnym momencie stanęła i wyciągnęła z torebki trampki granatowe , szpilki ściągnęła i w tych trampeczkach dalej poszła , widocznie miała nowe i niewygodne więc nic z jej elegancji :( Oj znam ten ból , :(

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Hej ]:-) ]:-)
U mnie niby dziś lepiej niż wczoraj bo cale 14 stopni,ale wiatrzysko i zimno ja diabli.
Wczoraj odmroziłam sernik i 3 bita zjedli ze smakiem,dziś odmrażam makowiec może się ktoś skusi.
Grill nadal w lodówce a właściwie w zamrażalce będzie pogoda to się z przyjemnością posiedzi.
Halinko a wy dziś na imieninach????czy coś mylę????
Masz jakieś wieści od Grażynki????
Uśmiałam się z tego odpisu jak pani zmieniała obuwie ,ale trzeba przyznać,że kobieta zapobiegliwa :)
Ja kiedyś widziałam jak idzie babka ulicą i nagle jej się zrolowała na jednej nodze pończocha samonośna stanęła poprawiła,za chwilę to samo jak się wkurzyła stanęła zdjęła i szla na gołe nogi,późna jesień była.
Hada na basen daleko nie masz bo i Oleśnica i Wrocław posiadają,a na Twój kręgosłup fajna forma i wypoczynku i rehabilitacji
Ogrodniczka z Ciebie ja nie przepadam za grzebaniem w ziemi ale rozumiem pasję
Gosiu czytałaś coś K.Michalak,ostatnio wyszła "Mistrz"erotyczna podobno dużo lepsza od Greya
Aga mobilizuj paluszki i pisz,coś się lenisz kochana :P ;-)
Pogratuluj Marcelowi 3 miejsa no i tableta
Obrazek

Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

jak tak ciasto mrozicie, to potem dobre ??

co do basenu, no tak, ale wtedy by się auto zdało, a do tego jeszcze trochę... ;)

hmm.. ja kiedyś też nie lubiłam w ziemi grzebać..
ale teraz jakoś inaczej do tego podchodzę ;)
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Nie każde ciasto idzie zamrozc ale sernik makowiec ja 3 bita zamroziłam i jak dla mnie po rozmrożeniu jest ok.
Wiesz my jemy mało ciasta i to jedyny sposób na rozsądne spożytkowanie a nie wyrzucenie,bo ja wielkopolanka to wiadomo oszczędna do bólu ale tak poważnie nie znoszę marnować jedzenia.
Zamrox na próbę kawałek i sama zobaczysz czy Ci odpowiada
A jak smakował absynt nigdy nie piłam a wyglądał ciekawie.
No fakt auto strasznie ułatwia egzystencję,zwłaszcza jak się ma do miasta tak jak ja ok 6 km i np w sobotę 3 autobusy na dobę.
A Halinko ja ten koktaj od niedawna piję dzień z otrębami dzień z siemieniem lnianym
Obrazek

Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kasiu , jutro idziemy do Monisi na imieniny bo dzisiaj ona jest u swoich rodziców a tam jechać nam się nie chciało ;-) No widzisz niekiedy może zdarzyć się człowiekowi takie wpadki , ja nie zapomnę jak w Szczecinie przechodząc przez duże skrzyżowanie po jednej i drugiej stronie dwupasmówka ,pomiędzy torowisko tramwajowe a mi spódniczka spadła na samym tym torowisku bo pękła mi gumka a kiedyś takie się nosiło zamiast paska , ręce zajęte zakupami i byłam w popłochu co tutaj robić , :( trzeba było szybko przechodzić bo były światła , więc ją podciągnęłam ile dałam rady i wskoczyłam na chodnik , wstydu się najadłam wiele :oops: :oops: a ta kobieta chyba była jakoś przygotowana na taką okoliczność bo skąd w torebce te trampki ????? Od Grażynki nie mam wieści , zaginęła gdzieś :(

Hada , my też mrozimy ciasta , oby tylko nie były z kremem , bo drożdżowe , ucierane , czy makowce są bardzo dobre

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Ha ha ha Halinko upłakałam się, to zostałas w majtkach :happy :happy :happy :happy
No ale Tobie na pewno do śmiechu nie było
Mądra kobieta wiedziała,ze butynie sprawdzone to się zabezpieczyła
Wiesz tak myślę o Grażynce pewnie zalatana,bo i działka i zwierzaki no i też choroba synowej trudne to wszystko
Czyli jutro pojesz słodkości
Obrazek

Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Gosiu czytałaś coś K.Michalak,ostatnio wyszła "Mistrz"erotyczna podobno dużo lepsza od Greya

Czytałam pare książek K. Michalak,
w tym tę serię z tulipanem, czyli erotyki.
K. Michalak napisała 2 - Mistrz własnie i Czarny książę
W tej serii jest jeszcze Szkoła Żon i Pensjonat marzeń M. Witkiewicz.
Przeczytałam wszystkie.
Fajne, da sie poczytać.

K. Michalak na pewien styl pisania, który nie wszystkim może odpowiadać ... Ale tak ... Mistrz i Czarny książę są naprawdę bardzo fajne.
I nie porównywałabym tego do Greya.
Teraz skończyłam 1 cześć Serii Kwiatowej jej autorstwa, faaaaaaaajnaaaa.... tylko musze teraz czekać na cześć 2, bo się tak skończyło bez wyjaśnienia ....

Nigdy nie mroziłam ciast !!! Pieczywko owszem, ale ciacha nigdy. Zawsze pieke tyle, żeby zjeść ... A jak nie zjemy, to P zabiera do pracy i tak z chłopakami zjedzą.

Hadassa, nigdy nie piłam takiego trunku ... Jak smakuje?!

My po Chrzcinach, dzisiaj odpoczywamy, na spacerku byłam z córcią, jutro już do szkoły wędruje. A ja kusudame próbuję zrobić, ale nie wiem co mi z tego wyjdzie.
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kasiu , do śmiechu mi nie było , byłam przerażona ale to było kupę lat do tyłu człowiek był szczuplutki , zgrabniutki więc myślę że nie wystraszyłam moją golizną , wprawdzie stringów się nie znało ale były figi , no zostały wspomnienia :D :D no słodkości sobie pojem ciekawa jestem jakich ???? ona dobrze piecze :P :P :D :D Jutro napiszę co jadłam , Grażynka zawsze coś nam pisała pomimo że była zagoniona , nie wiem co jest teraz może i ta choroba synowej ja tak przybiła :(

Gosiu a co to jest to kusudame ???????

Obrazek
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Halinko to coś takiego :

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Gosiu no kolezanka mi zachwalała tego"Mistrza"ona wie że mi Grey się nie podobał i mówiła że ta mimo że erotyk to super jest.
Jak to zrobisz to dolniacha z Ciebie ja manualnie to szkoda gadac
Wyobraźcie sobie,że Julii zakraplam nos wodą morską i dostaje takiej schizy,ze jest pół godziny walki zeby zakroplic aż nie do wiary
Ani po złościani po dobroci
Gosiu u mnie z ciastami tak ja i młody prawie wcale,mąż cukrzyk ,tylko Julia lubi to zawsze zostaje
A u niego w pracy to podobnie dwóch biega w maratonach co nie jedzą,jedna na diecie tylko taki starszy pan zjada no a ile on może
A i Gosiu masz identyczne oczy jak ja
I to zdjęcie z Majką jest przecudowne
Halinko podejrzewam,ze świadkowie wydarzenia do dziś sobie opowiadają o tym zdarzeniu
Obrazek

Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kasiu , ja się Julci nie dziwię , ja tez nie znoszę kropli do nosa , to dla mnie tez okropne i zawsze zaznaczam u laryngologa jak chce mi krople zapisać brrrr. to okropne nie męcz jej :( :(

Gosiu , no piękne to dzieło , ja też bym takiego cudeńka nie potrafiła zrobić , pierwszy raz takie coś widzę :)

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Ja zawsze sie bałam się mrozić, ale może warto spróbować...
Zablokowany