Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
tamira
Super Gaduła

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: tamira »

Dzień dobry:-)
Wygląda na to, że niedziela budzi się słonecznie, niebo błękitne tylko z lekką koronką białych chmurek i różowe zorze nad lasem:-)
Oby wiosna przyszła, co rychlej, bo tych szaro-burych odcieni mam serdecznie dość! Na zielone pragną patrzeć oczy moje! :D

Nie biegnij za szybko przez życie, bo najlepsze rzeczy zdarzają się nam wtedy,
gdy najmniej się ich spodziewamy.

(Gabriel Garcia Marquez)

Sympatycznego dnia! :kwiatek
Obrazek
Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Witam . :D Za oknem pięknie , słoneczko ślicznie świecie , ale coś chyba jest z ciśnieniem bo mnie głowa od rana bardzo boli . :( Kawa nic mi nie daje a tabletki nie za bardzo chcę brać , może ten ból przemęczę , już żyje moim wyjazdem a to jeszcze tak daleko , :( czas na robienie obiadu a mnie się nie chce :(

Kasiu , twoja Julcia miała urodzinki , więc życzę jej dużo zdróweczka , wszystkiego najlepszego , :kwiatek :kwiatek :kwiatek , tort był przepiękny , a jak zobaczyłam ją na zdjęciu to myślałam że to moja Natalka leży , są bardzo podobne .

Małgosiu , ty zawsze nas rano witasz i to tak pięknie , też czekam na piękna wiosnę a teraz kończę kawkę i słucham kawę na ławę , to stały program u nas o tej porze . :)
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

Hej babiszonki
U nas słonecznie za za oknem.
Mąż gotuje obiad a ja mam chwile ,żeby do was napisac.
W piatek były urodziny małej w tym klubiku co pisałam.
Jestem mega zadowolona ,pięknie ubrana sala nakryty stół,z 5 rodzai ciasteczek dwa rodzaje soków,wodo,dla każdego dziecka upominek na talerzyku w pięknym pudełeczku(ten upominek to dwa cukierki+ guma)gwizdki,czapeczki serwetki.
Po konkursach każde dziecko dostało w nagrodę upominek no piłeczka,to do baniek mydlanych,notes itp
To wszystko zapewniał klubik panie się dwie godziny z nimi bawiły i maiły co robić ;-) Oczywiście obowiązkowy tort i pizza.
Wczoraj poprawka z dziadkami ale to już w domu.
Dziś moja mama idzie n kabaret mocherowe berety ciekawe czy będzie fajny.
Dostałam wczoraj zdjęcie fajnej zgrabnej laski z podpisem hipopotam noz zagotowało się we mnie,wstawiłabym wam no ale nie mogę bo wiadomo prywatne.
Same byście zobaczyły hipopotama wrrrr do dziś mnie trzęsie
Tamirko jak cyc?????jutro masz kontrolę????
Halinko podeślę ci parę zdjęc na fb tylko coś nawywijałam i mi sie zakodowały ściągniete musze znów pokombinować
Mówisz podobna do Natalki kto wie.
Ale masz radosć że Ania była,popatrz tak sa aż raz w miesiącu,moje trzecie dziecko jest 3 razy w roku a już tęsknię
Sasza nie odpuszczaj popłacze pozłosci sie a potem będziesz mieć grzeczne dziecko
Zana są już wyniki????
Serduszko sąsiadko witaj
Aga jak tam wypad do Gdyni
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Hejka, wróciłam z Gdyni dopiero dzisiaj, ano mąż po przerwie się napił z tym naszym kolegą i nie chciałam go pokazywać teściowej bo ta zaraz awantury robi to zadzwoniłam do niej że zostajemy. No kurcze gdybym to wcześniej wiedziała to ona proponowała mi Scheridana czy jak to się pisze,o smaku czarnej porzeczki.
Ale i tak zyskałam bo od znajomych pojechaliśmy do Deichmana i mąż mi kupił buciki na wiosnę, o takie:
http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/dam ... mskie.prod
moje to popielate bo akurat czarnych nie było w moim rozmiarze.
Ale są super ładne na nodze a jakie wygodne..

Kasia, Ty dostałaś zdjęcie zgrabnej laski??? A jaka była odpowiedź? że się upasłam ]:-) ]:-) ]:-)
Widziałam zdjęcia z urodzin, super imprezka:)

Halinko, Ty żadnego lenistwa nie masz, jak byłaś w moim wieku to też pewnie tyle pracowałaś a teraz masz odpoczywać i relaksować się. Swoje w życiu już się narobiłaś, teraz masz korzystać z życia :) No nie dziwię Ci się, że żyjesz wyjazdem, ja bym też tym żyła.... Ja na razie żyję imprezą bo zbliża się wielkimi krokami.
Właśnie stwierdziliśmy z mężem że we wtorek pojedziemy do takiego jednego sklepu i tam zobaczymy sukienki, a jeśli tam niczego nie dostanę to wtedy będę szyła.

Monia, dziś masz wolną niedzielę? Kurcze, nasilają Ci się te mdłości, oby jak najszybciej przeszły bo jak Ty będziesz pracować...

Tamirko, no właśnie, te mgły u Ciebie to od tych jezior, przecież całe miasteczko masz otoczone wodą, no, to wszystko wyjaśnia. My wczoraj jechaliśmy w Gdyni i tak jakoś dziwnie się zrobiło, niby widno bo to godzina 16 ale takie ciemne ciężkie chmury naszły i wyglądało jakby jakby zaraz miała nadejść potężna śnieżyca. Normalnie takie dziwne to było...
tamira
Super Gaduła

Kasiu! Urodzinowy buziak dla córci! :kiss2
a ten hipopotam, to przepraszam kto? ;-) Czyżby Aga?? :)
Halinko! czyżbyś już miała "rajzefiber"??? :) czy nie możesz doczekać się wyjazdu?:-)
Mnie też głowa dzisiaj boli chociaż pogoda całkiem, całkiem. Pewnie siwy łeb pozazdrościł piersi i też postanowił podokuczać.. :P Ale zabrałam oba dokuczliwce i poszliśmy z Misiem na spacer, z którego przyniosłam Wam trochę wiosny:-)

Obrazek

O! dopiero teraz zobaczyła, że Aga zdążyła zrobić wpis przede mną:-)
Aguś! butki superaśnie!! lubię takie i też bym sobie podobne kupiła:-)
Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Dziękuję za życzenia dla Juli,urodziny ma jutro.
Aga buty swietne i na pewno wygodne,kurcze czuć wiosne w powietrzu musiałabym też się za jakimiś rozglądnąć.
Wybacz jak ktos mi pisze głupoty to mnie krew zalewa i teraz bedę przytakiwac tak widac jak tyjesz w oczach ;-)
I tak Cię nie przekonam widzisz co chcesz to jak z anorektyczkami zaburzenie psychiczne i widzą w lustrze hipopotamy.
O jak teściowa chciała Ci scher coś tam postawic trzeba było pić ;-)
Tamirko piękna wiosna uwielbiam wszelkie takie kwiaty
Moja córka dostała od kolegi bukiet żonkili cudne są a jak pachną
Halinko moment i pojedziesz zobacz marca nie licz bo to do Wielkanocy przygotowania itp świeta i juz się pakujesz
Obrazek

Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Kasiu nie teściowa tylko Justyna :) A nie piłam bo miałam w planach wracać do domu...
A do anorektyczki mi daleko.....

Tamirko, tak, ten hipopotam to ja :)
Buty super wygodne i ładnie na nodze wyglądają, są w Daichmanie to też możesz sobie kupić :)
tamira
Super Gaduła

Aga! jeżeli Ty jesteś hipopotam, to co ja mam o sobie powiedzieć?? co prawda mam talię jak osa i stojące piersi, ale tylko wtedy, gdy myję podłogę i to na kolanach.. :D
Laska z Ciebie, jak się patrzy! Ładna, zgrabna i w dodatku w głowie ma poukładane, czego chcieć więcej? :)
Na dzisiejszym spacerze spotkałam kota, miłośnika motoryzacji... ]:-)

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kasiu , a ja wypatrywałam ciebie w rynku Ostrowa , mieliście ważnego gościa p. Ogórek :D Fajne te urodzinki były w tym klubiku , i drogo to wynosi takie przyjęcie ??? a gdzie podziało się zdjęcie na FB , tam jak Julcia leży ???? No zaskoczyłaś mnie tą wiadomością o tym hipopotamie , tak zaraz myślałam że piszesz o Agnieszce , tylko nie wiem dlaczego ona tak na siebie mówi , :( należą się jej baty , masz rację że czas szybko leci i pod koniec kwietnia będzie pakowanie ,ale najpierw trzeba wszystko pokompletować , niby wszystko jest ale nie takie ;-)

Agnieszko , fajne buciki ale nie dla mnie , bo płaski obcas , ty jesteś wysoka to płaski ci pasuje , :) Ja swoje sukienki ,kostiumy zawsze szyję bo jestem niewymiarowa , więc krawcowa mi zawsze dobierze fason , :) a ty nie marudź bo bardzo ładnie wyglądasz , gdzie tobie do hipcia :o :o proponuję ci zamianę :D

Małgosiu , ale śliczne kwiatki , to przebiśniegi ??? No jeszcze raizefiber jeszcze mnie nie bierze ale nie mam dresów , bluzek takich do ćwiczeń czy na zabiegi , i to muszę sobie dokupić a to dla mnie kłopot , bo niby jest ale nie takie :( no i znowu mam masaż brzucha , zawsze komicznie napiszesz , ale i u mnie ten biust jest wielki, więc rzeczy gotowe są za wąskie , kotek śliczny :)
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Sasza
Super Gaduła

Post autor: Sasza »

Tamira rozwalilas mnie z tym tekstem osy:)

Witam w marcu
U nas dzis byla imprezka znaczy my bylismy, pozniej sobie pocwiczylam teraz serial pozniej ksiazka
jakos na forumowanie u mnie czasu malo a pewnie bedzie jeszcze mniej jak pogoda sie ogarnie pozniej remont jeszcze
nie moge sie doczekac maja :)

Sciskam was
tamira
Super Gaduła

Obejrzałam "Serce,serduszko", ciekawy i wzruszający film! A Pan Sraluch w duecie z Dorocińskim moim zdaniem zagrał rewelacyjnie :D
Pierś znowu mi dokucza, chyba ze strachu przed jutrzejszą wizytą u chirurga.. ;-)
Pogoda zebździła się deszczowo, a tak było ładnie...
Chyba zalegnę z książką...dobranoc.. :)
Obrazek
tamira
Super Gaduła

Dzień dobry:-)
Witam w drugim dniu trzeciego miesiąca, i choć to poniedziałek mam nadzieję, że będzie łaskawy i żadnych głupich niespodzianek nie sprawi.. :) Tej nadziei trzymać się będę, jak pijany płotu, zwłaszcza w rozmowie z panem chirurgiem, z którym spotkam się już za niedługo.. ;-)

Kto wszystko widzi w czarnych barwach temu już z rana słońce zachodzi.
(Phil Bosmans)

Słonecznego dnia! :kwiatek
Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Hejka

Kasiu dla Juleczki najserdeczniejsze życzonka urodzinowe, dużo uśmiechu i słonka :)

Saszka, remont Ci się szykuje?

Tamirko, no jeszcze dziś wolne? Dasz znać jak po wizycie u chirurga... oby skończyły się Twoje boleści...
Ty mówisz deszcz u Ciebie? A ja właśnie wywaliłam pościel na dwór na chwilę.... słoneczko nieśmiało się przedziera.
Ale nawet wczoraj wieczorem koleżanka z Gdyni pisała że wracała z Szemuda (wiesz gdzie to?) i cały czas wycieraczki miała w aucie włączone a u nas nic a nic.... a to 25km różnicy.

U nas od rana syreny wyły, karetki, straże, policja..... a sąsiadka mówiła że był wypadek za wioską, osobowy wprał w dostawczy... Ale musiało nieźle być skoro tyle tych aut tu jeździło.
U nas rekolekcje są, ale nie jeszcze te w szkole tylko dla dorosłych, trzeba wieczorem do kościoła jechać.

Miłego dnia dziewczynki
Sasza
Super Gaduła

Post autor: Sasza »

Agus tak przedpokoj plus wymiana wszystkich drzwi .

Pogoda straszna. Deszcz, zimno, wieje. A ja sie wybieram na miasto po buty i oplacic podatek.
Byle do 16.
tamira
Super Gaduła

Szpitalny kuferek już spakowany, za chwilę ruszam na podbój oddziału chirurgii ogólnej i oby szpitalne konowały okazały się ciut, ciut mądrzejsze od przychodnianych, bo nie ręczę za siebie, i nie tylko moja krew może się polać! ;-)
Odezwę się po powrocie, co znając nasze realia może oznaczać, że szybko! :)
Buziakuję Was ogniście i trzymajcie kciuki, żebym szpitala w drobny mak nie rozpiździła! :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Avis »

Dzień dobry :kiss2

Jakoś nie miałam kiedy zajrzeć w weekend, to znaczy zaglądałam, ale nie miałam kiedy odpisać....
Dzisiejszego lenia ciąg dalszy, nic mi się nie chce...A jeszcze muszę pozmywać i poodkurzać.

Aga butki bardzo fajne :)

Tamirko trzymaj się tam kochana i spokojnie :D

Któraś pytała o wyniki.. Tak przyszły wyniki i są praktycznie takie same jak poprzednie czyli nie dobre. zaraz szukam namiaru na jakiegoś dobrego urologa i umawiam wizytę.

Miłego dnia :kwiatek
Człowiek szuka miłości, bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym.

Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam . :D Pogodnie i słonecznie ale i wietrznie , ;-)

Małgosiu , już trzymam kciuki za pomyślne załatwienie w szpitalu , szpitala nie rozwalaj bo ciebie zamkną i co to będzie , myśl pozytywnie a będzie dobrze .Czekam na wieści trzymając kciuki :kiss2

Obrazek
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

Post autor: MałyTygrysek »

Cześć Kobietki.
Co słychać? U mnie po staremu, dziś praca, wczoraj odpoczęłam, mąż zrobił obiad więc miałam luz. :)
Ogólnie nie za ciekawie się czuję co zresztą wiecie już doskonale, bo w każdym poście Wam o tym truję, no ale na prawdę nic innego mi teraz nie w głowie :(

Tamirko, trzymaj się tam dzielnie w tym szpitalu, nie roznieś go w pył ]:-) Mam nadzieję, że od dziś pierś będzie się tylko goić :*

Aga, buty fajne i wyglądają na wygodne, ja się zaopatrzyłam w nowe adidasy.
U mnie też był wypadek dziś kobieta dachowała a w środku była jeszcze dwójka dzieci:( też jechały na sygnale karetki, policja, straż, na szczęście wszyscy żyją.

Kasiu, najlepsze życzenia dla Julii :kiss2 ja myślałam, że Ty masz dwójkę dzieci, a tu czytam, że troje? A to najstarsze to na studiach już?

Halinko, jak Twój kręgosłup? Ćwiczysz jeszcze na piłce? Mam nadzieję, że nic Cię nie boli :)

Sasza, jakie buty będziesz kupować? A może już kupiłaś? Pochwal się :)

Miłego dnia Kochane,
Pozdrawiam :*
You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Oj napisałam się jak głupia i poszło w dym :( Nasz Adaś wrócił z przedszkola, więc Ula się pyta , zjadłeś obiadek ? a on że tak ,a co zjadłeś? ryż , a dużo?? tak aż trzy ziarenka , i co ??? trzeba gotować jemu w domu ,bo to taki Tadek niejadek , cierpliwości brak :evil: Zaglądam czy są jakieś wieści od Małgosi , U mnie na obiad był rosół od wczoraj i pizza :D poszłam na łatwiznę :D

Agatko , więc czeka was jeżdżenie na badania , ciekawa jestem jak u was z dostaniem się do specjalistów ???

Moniczko , my ciebie rozumiemy co przechodzisz , więc nie wstydź się , bo to ciebie męczy , no jeszcze trochę i będzie już lepiej :kiss2 Kochanie , no wczoraj nie ćwiczyłam ,wlazł na mnie leń :( kręgosłup mnie nie boli , ale dzisiaj sobie ciut poćwiczę :)

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Monia, dobrze myślałaś że Kasia ma dwoje dziecko-f5.html" class="auto-link" rel="dofollow">dzieci :)
Ta córka co ma dziś urodziny i syn tegoroczny maturzysta....
Skąd Ci się wzięło to 3 dziecko? ]:-)
Bidulka jesteś z tymi nudnościami... jak Ty w pracy wytrzymujesz? Tam jeszcze nikt nic nie podejrzewa?

Halinka, dziś obie bierzemy się za ćwiczenia :) Ty piłka a ja rowerek :)
Tylko czekam na "Szpital" bo mam zwyczaj to ogladać i jechać.
Muszę dziś upiec ciasto bo w środę teść imieniny i w razie czego coś musi być w domu. A jutro sernik na zimno zrobię.
Dobry obiadek miałaś, ja też niedzielny bo schab, wczoraj byliśmy w KFC to obiadu nie jedliśmy i został na dzisiaj :)

Też czekam na wieści od tamirki....
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Avis »

Moniko współczuję Ci tego czasu ale miejmy nadzieję, że nie długo przejdzie i będzie tylko lepiej :kiss2

Halinko umówiłam wizytę na 9 marca, czyli za tydz. Tylko, że to prywatna wizyta dlatego tak szybko. Widzę, że Adaś taki sam niejadek jak nasz Filip :) Też albo mało, albo większości nie je...

Aga to ja wpadam na takie domowe ciacho :) Już dawno nic nie piekłam, jakoś nie chcę mi się za bardzo bo mój mąż nie je ciast, a teściom nie chce mi się piec...
Człowiek szuka miłości, bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym.

Obrazek
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

Post autor: MałyTygrysek »

Dzięki Kochane za słowa otuchy, ja już nie wiem co mam jeść wszystko wciskam na siłę, aż się boję jak zrobię badania co tam wyjdzie :(

Halinko, to do dzieła, ćwiczonka na poprawę nastroju i przypływ endorfin :)

Aga, no gdzieś tu chyba Kasia coś pisała o 3 dziecku, a może to ja mam już jakieś zwidy? ;-)
A jeśli chodzi o pracę to mam ten komfort, że na swoim stoisku jestem sama. Następnego dnia kiedy ja mam wolne przychodzi moja zmienniczka i ona wie o ciąży, to też moja dobra koleżanka, ona mnie tu wciągnęła do pracy jak sama poszła na chorobowe a potem na macierzyńskie, potem ja jej pomogłam żeby wróciła tu po macierzyńskim i się tak wspieramy. Dzięki niej dużo mi łatwiej, bo ona teraz na koniec miesiąca zrobiła większość rzeczy które leżą w moich obowiązkach jako kierownika stoiska. No i ona poleciła mi lekarza i jest taką moją skarbnicą wiedzy na temat ciąży, lekarzy, badań itp. Mój szef jest z dala od nas, nawet nie wiem jak on wygląda, nie przyjeżdża do nas, jedynie czasem dzwoni. My mamy za to swojego managera regionalnego, który przyjeżdża co miesiąc na kontrole, ale akurat złożyło się tak, że trafił na moją zmienniczkę w lutym. Więc z szefostwa nikt na razie nie ma pojęcia o moim stanie. Ta moja zmienniczka kiedy zaszła w ciążę to poinformowała szefa w piątym miesiącu dopiero, więc ja też się jeszcze nie spieszę, zwłaszcza, że nawet nie przysługiwałoby mi teraz chorobowe ze względu na za krótki czas płacenia składek, bo płacę dopiero od stycznia tego roku czyli 2 miesiące.
Jeśli tylko będę się w miarę dobrze czuła to będę pracować do końca czerwca, a jeśli nie to trudno dzieciątko jest ważniejsze.
You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Hejka
Tamirko mam nadzieje że szpital w całości i trafiłas na mądrych lekarzy ,którzy pomogli.
Powiem wam że szok nie wiem czy pisałam wam tu,ale moja mama była ostatnio po skierowanie do okulisty(tata też) leczą się w Kaliszu i pani dr miała takie obiekcje żeby wypisac to skierowanie że szok.
A na ból nóg mamy zapisała jej uwaga tabletki na alergię :D normalnie porażka
Halinko o znamienitym gościu dowiedziałam się z tv :D a ostatnio na rynku byłam w listopadzie,nie po drodze mi on zupełnie.
Adaś superancki a jak w domu mu zrobicie jedzenie to zje czy też przebiera
Monia masz rację z tym 3 dzieckiem,już Ci wyjaśniam.
Mieszkał z nami mój brat z żoną i córką,jak się wybudowali to mieszkali za płotem.
Bratanica rok młodsza od mojej córki wychowana u nas,no i dwa lata temu zawinęłi się i wyjechali do Niemiec.
Oj odchorowałam to strasznie.Na nią mówie 3 dziecko,własnych dwa
Aga a warto pedałować :P ;-) kurcze musze coś ojcu na imieniny kupic mama tez dzis placki piekła.
Zana zawsze to plus,że wyniki się nie pogorszyły,trzymam kciuki za wizytę.
Dziś byłam rano u lekarza do końca tygodnia mam zwolnienie
Późnie byłam na pogrzebie.
Ona była panną,bo pytałyście.
Obrazek

Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Agatka, wpadaj na domowe ciasto ale najlepiej w czwartek :)
Dziś miałam piec ciasto, co im starsze tym lepsze ale teść dopiero teraz przywiózł mi margarynę a teraz piec nie będę. Zresztą już chciałam ale się okazało że nawet proszku do pieczenia w domu już nie ma.
A to takie ciasto, spód kruchy,na to budyń czekoladowy, na to masa serowa z serków homo i całość się piecze. Przepyszne.
No i będę piekła jutro plus sernik na zimno.
A jeszcze rano muszę z mężem skoczyć do Gdyni i ja po drodze do urzędu pracy.

Monia, ach bo ja zapomniałam że Wy, czyli te nowsze dziewczynki nie znacie trzeciego dziecka Kasi :)
Super, że masz taką fajną zmienniczkę, też pewnie Ci pomoże, w sensie gdybyś musiała wziąć wolne.
A w ogóle mówiłaś na którego lekarz wyliczył Ci termin? Czy ja przeoczyłam?

Kasiu, tabletki alergiczne na ból nogi? Nie no, normalnie lekarka godna polecenia :witch :angrywife
A czy to teraz już Wam się ferie skończyły? Akurat jak teraz będziesz calutki tydzień w domu...
Mówisz warto pedałować? Ano dziś pedałowałam tylko że widzę że mi łydki chudną.... Ja chcę najbardziej biodra a nie łydki...

Tamirki nie ma..... czyżby ją zatrzymali?
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Może i ją zatrzymali,ale niech jej w końcu zrobią porządek z tym cycem bo ile się dziewczyna będzie męćzyć.
jak poszłam do mamy i zobaczyłam te tabletki to nic nie mówiłam bo może coś tam na ulotce pisze czego nie wiem poczytałam i co i nic tylko na alergię,masakra.
Brzmi fajnie ten placek z budyniem szkoda że nie mogę zrobic
Tak dziś pierwszy dzień po feriach do szkoły
Obrazek

Zablokowany