Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
tamira
Super Gaduła

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: tamira »

Dobry wieczór:-)
Zmęczona jestem, jak nie przymierzając kobyła po westernie, ale opłaciło sie pocierpieć. Chirurg, do którego trafiłam z polecenia mojego lekarza rodzinnego po pierwsze: oczyścił ranę, po drugie: pobrał wymaz, po trzecie: cackał się ze mną jak z jajem, aż mi było głupio! A, co najważniejsze wszystko mi wyjaśnił i niczego nie owijał w bawełnę! Jeżeli do przyszłego czwartku nie będzie znaczącej poprawy, to niestety czeka mnie kolejny zabieg z pobraniem wycinka włącznie...Nie wiem jak cycek, ale ja trochę się wystraszyłam i twardo postanowiłam wyzdrowieć, czy się to mojej piersi podoba czy nie!
Halinko! uspokoiłaś mnie, że to tylko rutynowe badania.. :) bo już myślałam, że coś z Tobą...
Aga! Kasia! kubek zarąbisty, przydałby mi sie taki do pracy z napisem: "Jestem BARDZO grzeczną dziewczynką, tylko dlaczego kierownik mnie wkur...?" :D
Gosiu! o sadze Barbary Rybałtowskiej możesz poczytać na jej stronie:http://www.rybaltowska.freehost.pl/ksiazki.html. Dzisiaj zaczęłam "Bez pożegnania" i muszę powiedzieć, że wciągające.. :) Polecam też "Kobiety wokół Stalina. Kochanki i katorżniczki" Elwiry Watały, o ile ktoś lubi takie sowieckie klimaty. Ja lubię i juz rozglądam się za "Córką Stalina":-)
Przeczytałam, że Gosia jest "robótkowa", widno Małgośki tak już mają, bo i ja kiedyś szalałam na szydełku i nie tylko:-)
a co? a pochwalę się, bo juz tylko zdjęcia i wspomnienia zostały... :P

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

nawet "ikony" w decu robiłam:-)
Obrazek
Obrazek
Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Małgosiu , ojej to ciebie dzisiaj znowu bolało :( ile ty wycierpisz , bardzo a bardzo ci współczuję , może teraz zacznie ci się po tym wyczyszczeniu szybciej goić , no i masz zrobiony ten wymaz i zobaczysz jaki będzie wynik , wspaniały ten lekarz tak po ludzku podszedł do twojego cyca , i oby się to szybko zagoiło , :kiss2 bez ponownego krojenia . ale ty zdolna dziewczynka :) , piękne te twoje dzieła, :) a teraz wędruje już do łóżeczka , więc do jutra :)
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
tamira
Super Gaduła

Dzień dobry:-)
Sobota, póki co bez deszczu ale słonka brak.. :(
Plany na dzisiaj mam ambitne, co z tego wyjdzie - czas pokarze.. :) Na razie nieśpiesznie popijam kawę i usiłuję przekonać lewą stronę mojego biustu do większej współpracy na niwie zdrowienia.. :D
Ale najważniejsze, że większy kawałek nocy przespałam snem sprawiedliwym, bez jęków, stęków i bluźnierstwa... :P

Bez zwierzęcia w naszym wnętrzu, jesteśmy tylko wykastrowanymi aniołami.
(Hermann Hesse)

Szczęśliwego dnia! :kwiatek
Obrazek
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

Małgosiu - no cuda szydełkowe mi pokazałaś, aż zaniemówiłam, bo mnie do czegoś takiego, takich cudów dużo brakuje.
Ja generalnie w czapkach, opaskach, szalikach bardziej bo to wszystko dla niuni, ale mam ochotę ja jakieś serwetki.

Ogólnie dzień dobry !!!!!

Posprzątałam, kawę mam ....
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam :D . U nas słonecznie , :D wiosna na całego , od rana miałam trochę pracy , zrobiłam ciasto na chleb i teraz rośnie a po obiedzie będę go piekła :) również przygotowałam karkówkę do gotowania na parze , wczoraj ją dałam do macerowania a dzisiaj ją uparuję będzie do chlebka zamiast wędliny , :) teraz dopiero piję kawusię i zagryzam sezamkami :) coś mnie oczy pieką muszę chyba sobie zakropić kropelkami . Mąż odkurzył chałupkę , teraz zagłębił się w książce a ja mam trochę czasu więc przeglądnę co w świecie słychać , w poniedziałek będzie paczka z bonprixu , z biustonoszem , tym kolorowym , już ciekawość nie bierze jak będzie wyglądał :) oraz z bluzą polarową mniejsza , bo ta poprzednia będzie do odsyłki

Małgosiu , czyli wczorajsza wizyta u lekarza dała pozytywny efekt , że spałaś już lepiej , teraz już będzie dobrze , słoneczko u mnie świeci więc i do was też może dojdzie . :)

Gosiu , jak umiesz cokolwiek robić na szydełku to i pomalutku tez zdobędziesz taką sztukę szydełkowania , Małgosi dzieła są piękne , bo ja mam dwie lew ręce :(
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Hejka,
Halinka, ta miętowa czekolada z drobinkami to taka większa niż te zwykłe? Mam taką w domu i jest pyszna :)
A ja wczoraj do chlebka upiekłam kawalek mięsa z szynki, w rękawie upiekłam dwa takie kawałki, puściły sos i jeden zjedliśmy na obiad a drugi będzie do chleba :)
No tylko że chleb kupny a Ty będziesz miała swój... mniam....

Tamirka, to Ty takie cuda robisz?
A no widzisz, co lekarz to inny, ten wiedział że Cię boli to się cackał jak z jajkiem i bardzo dobrze. A Ty się jeszcze głupio czułaś? Tak lekarze powinni robić i to wszyscy.

Kasiu, no faktycznie szlag może trafić jak macie takie rzeczy przed szkołą a oni wyjść nie mogą.... U nas przerwy są tylko 5 minutowe więc nie byłoby szans a na długiej to jest przerwa śniadaniowa więc każdy siedzi w swojej klasie i je. No jak dla mnie to głupio bo pamiętam w mojej podstawówce dwie pierwsze przerwy byly 5 minutowe, potem 10 i dwie długie, 20 i 15 na obiad dla tych co jedli na stołówce. No i kanapki to każdy sobie jadł kiedy chciał a nie że o 10.25 jest przerwa snaidaniowa i trzeba na niej zjeść albo wcale.

Saszka, a jak tam z Emi? A remont?

Monia, to dziś masz wolne? A jak w pracy z nudnościami? Biegasz do toalety czy wytrzymujesz?

Gosia, rób na szydełku aż też dojdziesz do takich cudów jak Tamirka, nie od razu Kraków zbudowano :)

Agatki nie ma a o Marcie to już nawet nie wspomnę....

A ja dziś wzięłam Marcela i pojechaliśmy na siłownię, on sobie trochę w pilkę na stadionie pograł, trochę był ze mną...
Ale dałam sobie wycisk, godzina czasu i to same takie ćwiczenia na stojąco bo tych na siedząco nie mogłam bo było mokre od wczorajszego deszczu i bym usiadła to wiecie.... spodnie na tyłku zaraz mokre.
Dziś mięśnie czuję solidnie....
A teraz jeszcze przed 25 minut ładowaliśmy drzewo na przyczepę więc znów wycisk bo skłon ze skrętem w bok, potem wyprost z obciążeniem i wyrzut rękami tego obciążenia.... Kurcze, byłam bardziej zmęczona niż tą siłownią. Ciekawe czy jutro wstanę ;)
Auto już jest do odbioru ale jutro mąż je odbierze przed pracą. Zawiozę go do kolegi i z nim pojedzie po swoje auto i wtedy do pracy. Kurcze, sama chętnie bym z nim poszła nawet na kilka nocy.... ale kobiet nie biorą :( :( :( a co to jest ulice zamiatać? W domu też zamiatam to chyba nawet lepiej to zrobię niż facet bo ja mam doświadczenie a chłopi nie.A w domu za zamiatanie mi nikt nie płaci.

No a dziś znów starcie z teściową miałam bo gdy bylam na siłowni to ona prała m.in męża kurtkę i powiesiła ją zapiętą po samą szyję no a jak dla mnie i według natury to im większa powierzchnia tym szybciej wyschnie więc ją rozpięłam i rozwiesiłam rozłożoną a ta do mnie czy ona źle ją powiesiła że ja musiałam przewiesić? No to jej mówię że chyba rozłożone szybciej wyschnie niż złożone? A ona już swoją śpiewkę że ja jej non stop na złość robię, że od czego ona tu jest i takie tam...
W końcu jej powiedziałam: tak, ja żyję po to aby robić teściowej na złość, to mój cel życiowy.
I że ona NIGDY moich rzeczy nie przewiesza!!!! A ile razy ja latem pisałam że moją pościel na lince przewiesza? Kasia może poświadczyć bo jeszcze robiłam kiedyś zdjecie z salonu jak przewieszała. Na drugi raz też się jej spytam czy źle powiesiłam?
I że ja sama jeżdżę na siłownię, jej nie wezmę bo po co starą babę brać (tak, to jej słowa).
No to jej mówię czy ona coś słowem powiedziała że chce też jeździć? Przecież przy stole z panią Halinką rozmawiałyśmy to ona słowem się nie odezwala że też chce jeździć.
Teraz jedzie na Dzień Kobiet do GOKu i oczywiście obwieszona jak choinka, jeszcze jakąś dziadowską bransoletkę musiałam jej zapiać, teraz wiedziała gdzie przyjść żeby jej pomóc zapiąć.
A pani Halinka mówiła, że w tym zrzeszeniu wszyscy się z niej śmieją jak ona obwieszona jest, jak choinka na Boże Narodzenie. A jak wyperfumowana że muszę w pokoju wywietrzyć....
No ale jest 14, tam jest na 15 a ona już jechała, bo ona zawsze musi być pierwsza... jak dla mnie to lepiej bo już mam spokój w domu :)
Sasza
Super Gaduła

Post autor: Sasza »

Witam
Strasznie dużo piszecie. Przyznaje bez bicia. Ostatnio mam mało czasu - corcia domaga sie uwagi, spacerki, jak maz przyjdzie zaciekle cwicze , mam juz 4 kg na minusie spokojnie, cudownie widziec efekty, czuc sie lepiej, lzej. Wpadlam w to. Pierwszy raz. Duzo czytam o tym co jesc, jak jesc, jak cwiczyc ale tez nie daje sie zwaryjowac. Nie licze kalorii, i pozwalam sobie na slodkosc tyle ze teraz to u mnie rzecz swiadoma. Sa to bakalie- imbir, zurawina, orzechy itp. Mam nadzieje ze wytrwam.
Dzis mam jakis dzien do bani. Jestem przed @, chodze nabuzowana, zla jak osa.
Bylam dzis z mala na polku.Powiedzialam idziemy tylko do sklepu po kakao buleczki ( itp ) i do domku a spacer dlugi z tata jak wroci. Nie pomyslalam o tym ze mowi to ja sobie moge. A dziecko chce sie wybiegac.
W efekcie nie sluchala mojego "chodzmy do domku" wkoncu wpadla w histerie, placz, lament, ona nie pojdzie. Musialam ja tachac na rekach i siate zakupow. Uf. Opcja ze ja pojde a ona niech idzie za mna nie wchodzi w gre. U nas zanim sie dojdzie do klatki pelno schodow. Wolalam nie ryzkowac ze w tym placzu by spadla .
Maz tez mnie podminowal no i tak ten dzien jakis.

To teraz was nadrobie szybciutko

TAMIRA no wlasnie. Mysle ze jak krzykne gdy naprawde juz trzeba swiat sie nie zawali. Wole to niz klaps. Choc przyznam ze zdarzylo mi sie juz pare razy po czym zawsze mialam kaca. Sliczne te twoje prace i zycze zdrowka.Bedzie dobrze, musi byc

MALINKA ale jest choc maly plus ze CHCE mu sie nastawic na pranie :) cos chyba nie mozna miec wszystkiego :P
to dobrze ze wyniki sa ok. A co to za sprawa z oszustwem ?

TYGRYSEK widze ze walczysz z nudnosciami? wspolczuje. Ja mam tylko jak jade busem i narzekam
A imbir nic nie daje no nie ??

AGA ales miala rodzinna przeprawe. eh. i widze koszta autka drogie. 1500. drogo. My teraz wkoncu je bedziemy kupowac ale az sie boje tych wydatkow...tesciowa widze ma zagrania. Emi nadaje do wiwatu, za remontem bedziemy dzwonic.

GOSIA no nie bylo neta, jakas jak sie okazalo awaria na osiedlu

nadrobie was zaraz dalej bo musze do malej
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Saszka, super że ćwiczysz, teraz ja do Ciebie dołączyłam i będziemy mogły się nawzajem wspierać.
Wow, 4 kg to dużo a w jakim czasie?
Ciekawe ile ja zrzucę do tego mojego 10 kwietnia... Mam cały miesiąc, no z wyjątkiem dni kiedy będzie padać albo dwóch pierwszych dni @ bo wtedy też nie pójdę.
Może uda mi się więcej niż 5kg zrzucić. Dziś sobie nie żałowałam...

No z Emi masz przeboje ale to po prostu trzeba przeżyć, jak z tego wyrośnie to będzie spokój. No to znaczy zależy jak to przeżyjecie bo jak pozwoli się dziecku wejść na głowę to wtedy raczej spokoju nie będzie.
Ja tego okresu buntu 2latka już nie pamiętam... Było, minęło i teraz mam grzeczne dziecko :)
tamira
Super Gaduła

Cześć Dziewczyneczki:-)
Zrobiłam na obiad zapiekankę Gusi, z tym że trochę ją zmodyfikowałam, bo dodałam sos paprykowy własnej roboty i wyszła pyszna!
Dziwna jakaś ta pogoda dzisiaj, słońca zero, niby ciepło ale jakoś mokro. Głowa boli mnie od rana i jak położyłam się po obiedzie, to dopiero teraz wstałam...
Aga! po mojemu, to Twoja teściowa przy każdej okazji i bez okazji pokazuje jaka to ona biedna i niedoceniana żeby zwrócić na siebie uwagę. Z tego co piszesz wynika, że lubi być w centrum uwagi i stara się za wszelką cenę to robić, a to może oznaczać, że czuje się niedowartościowana....
Podziwiam Twoje zacięcie na schudnięcie, Saszki też! trzymam kciuki za Waszą wytrwałość!
Halinko! podaj proszę przepis na te karkówkę, zwłaszcza chodzi mi o macerowanie. Ostatnio jak robiłam taką na parze, to cosik mi nie wyszła...
Pamiętacie taką reklamę etopiryny, w której występowała mityczna pani Goździkowa?
No, to ja właśnie mam pytanie w imieniu pękającej głowy: widział ktoś Goździkową???? :?
Obrazek
Sasza
Super Gaduła

agus to cwiczymy razem. 4kg ale to chyba w ok miesiac ? a napewno 3 tygodnie z lekka. W tym 5 dni bylo prawie bez jedzenia. 3 dni nie jadlam nic. ( mialam to jelitowke ) to pewnie tez zrobilo swoje.

tamira pogoda dziwna, i dzien tez dziwny.

buziaki
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Małgosiu , robię mieszankę z przypraw : łyżka słodkiej papryki czerwonej w proszku , łyżeczka ostrej papryki wędzonej w proszku , pół łyżeczki przyprawy do mięs wieprzowych , pół łyżeczki soli morskiej, czosnek ,łyżeczka przyprawy gyros , trochę oleju, wymieszać i tą mieszaniną nacieram mięso , zostawiam na noc , później obwijam szczelnie folią , zabezpieczam gumkami i gotuję na parze , 120 min. :D teraz kupiłam cebulę suszoną ale nie smażoną ,pomidory suszone które razem z tą cebulą zmieliłam i też ciut dodaję ale nie trzeba :) Małgosiu a dlaczego ci ta karkówka nie wyszła taka jakbyś sobie życzyła ???

U nas było ładnie ,słonecznie , nawet ciepło ,więc wieczorem na nogach poszliśmy do kościoła , :)

Agnieszko , bierz ta teściowa pod ramie i niech ćwiczy ,może będzie spokojniejsza , przyjdzie i padnie ze zmęczenia i nie będzie ci dokuczać a na jej ubiór nie zwracaj uwagi , ona ma swój styl i dobrze się czuje :) ćwicz i powiadamiaj nas o wynikach , kibicuję ci :D ta czekolada jest duża , chyba ma 200 g, szkoda że LIDLA u nas nie ma :( druga szkoda że nie jest gorzka :) chlebek wyszedł znakomity , dałam mąkę pszenną , żytnia i ciut mąki gryczanej oraz siemię prażone , muszę sobie kupić słonecznik to będzie lepszy :)

Sasza , to ty dużo schudłaś , ja też bym chciała zwalić trochę sadła ale moje łakomstwo nie zna granic i to mnie bije, nawet teraz jem czekoladę miętową z drobinkami migdałów , ;-)

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Tamirko, a widzisz, w tym tkwi szkopuł.... teść non stop teściowej mówi jaka to ona nie jest,w sensie że daleko temu do komplementów (no czysta prawda) to ona jest zakompleksiona i faktycznie chce jednak pokazać ile ona jest warta. Tylko czemu moim kosztem?
No, pogoda taka do kitu, 8 stopni było ale wiatr taki dość zimny i jak ćwiczyłam to trochę zimno było...

Saszka, no Tobie to dużo zeszło przez tą jelitówkę bo przecież to wykańcza.
A jak długo ćwiczysz? w sensie ile minut dziennie?
Zobaczymy za miesiąc ile ja zrzucę... :)
No ale my dwie Agnieszki, prawie w jednym wieku to ćwiczymy razem :) Szkoda że nie mieszkamy blisko siebie to razem byśmy chodziły na siłownię pod chmurką :)
A patrzyłam w necie na te fit parki to są jeszcze inne fajne przyrządy, których u nas brak :(

Halinko, no może i teściowa wróciłaby zmęczona ale ja się tam cieszę że na godzinę mam od niej spokój i miałabym jeszcze ją tam zabierać?
Ja moją szynkę piekłam w piekarniku ale w tzw rękawie i wyszła super :)
A przyprawiłam tym co miałam pod ręką....
tamira
Super Gaduła

Dzień dobry:-)
Wygląda na to, że niedziela zaprosiła słoneczko na bezchmurne niebo żeby przedsmakiem wiosny uczcić Dzień Kobiet.. :D
Już wczoraj Misiek wrócił z pracy z różami, "Drogą do Różan" Bogny Ziembickiej oraz herbatą "wiśnie w rumie" i takim tekstem:
- dzisiaj będę cię obdarowywał, jutro wielbił ogniście!
No, i teraz Misiek szykuje ekstra śniadanko, a ja czekam jakie jeszcze niespodzianki niedziela przyniesie.. :)

Mężczyźni tylko udają, że nie rozumieją kobiet. To ich taniej kosztuje.

(Krecia Pataczkówna)

WSZYSTKIEGO NAJPIĘKNIEJSZEGO z okazji święta Naszego! :kwiatek
Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Witam i ja w ten piękny, wiosenny, słoneczny kobiecy dzień :)
Wszystkiego najlepszego kochane babiszonki :)
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

Hejka babiszonki
U mnie piękna pogoda.
Pisac mi się nie chce.
Aga ale brzydcy Ci faceci :D
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam . :D Również i ode mnie wszystkiego najlepszego :D :kwiatek U nas w pełni wiosna , słonecznie a na termometrze mamy +14 st już zjedliśmy obiad i mąż mnie wyciąga na spacer , i chyba się skuszę , dzisiaj zostałam obdarowana różyczką od wnuków , wręczył mi Kacperek a Adaś z wielkim rozmachem wręczył mi czekoladę , wpadli tylko na chwilę z zięciem bo jechali do kościoła :D a i tak nic nie piekłam więc nawet bym ich nie miała czym poczęstować , a od męża buziak , czekoladka miętowa i z wiśnią i powiedzcie że mam schudnąć kiedy takie dobroci u mnie lądują ;-)

Małgosiu czyli święto u ciebie już było od wczoraj , kurczę że ten mój mi nie robi śniadań , tylko czeka aż ja mu zrobię :(

Agnieszko a ty skąd masz tych menów z takimi bukietami kwiatów ????

Kasiu a to dlaczego nie chcesz u nas pisać ??? :(

Obrazek
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

Post autor: MałyTygrysek »

Cześć Kochane!
Dziękuję za życzenia i również życzę samych radości w Dzień Kobiet dla Was wszystkich :*
Ja też już zostałam obdarowana bukietem czerwonych róż od Mężulka, oraz życzeniami telefonicznymi od każdego wujka :D
U nas również pogoda jest piękna, mam ochotę po pracy zrobić sobie spacerek, bo dziś kończę o 18:00. A wczoraj właśnie też pospacerowałam i powdychałam świeżego powietrza, bardzo było przyjemnie się dotlenić i posiedzieć przed domem. :)

Poza tym mdłości ciąg dalszy, więc raczej zbyt szybko się cieszyłam, jedynie zrobiły sobie dwudniową przerwę a wczoraj wróciły z nawiązką. :evil:
Ja nie wiem, mam 13 na badania i one mają być ok 13:00 i mam być na czczo.. przecież to nierealne, ja jak przez chwilkę jestem głodna to już mało żołądek mi nie wyskoczy, wymiotuję itp, więc jak ja mam przez tyle godzin nie jeść??? chyba muszę to jakoś inaczej rozwiązać... Pytałyście mnie czy imbir i migdały pomagają, no mam herbatę imbirową, miętową, świeży imbir piłam z wodą, migdały jadłam ale mój organizm jest oporny :( :cry:
W pracy jak na razie udaje mi się przesiedzieć cały dzień, oczywiście mdli mnie jak jasna cholera i modlę się żeby klientów było jak najmniej, ale siedzę, co godzinę przechadzka na zewnątrz pooddychać i jakoś daję radę. Ale wesoło nie jest, mam nadzieję, że chociaż dziecko będzie grzeczne skoro teraz się męczę :D

No i zapomniałam co miałam poodpisywać...
więc życzę tylko miłej niedzieli :*
You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Halinko nie u was tylko ogólnie mi się nie chce
Obrazek

Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

UF!!!!!! Wróciłam ze spacerku z trzema odciskami ,wzięłam sobie półbuty,w ubiegłym roku były wygodne w dzisiaj dały mi do wiwatu , :( :( jakby się zmniejszyły , :( :( albo nogi mi się wykoślawiły :( :( zaraz wzięłam tłuczek i robiłam na piecie , jutro znowu je wypróbuję :) Jest tak ciepło , listeczki na krzakach się już pojawiły , :D ja przyszłam prawie spocona , za gruby płaszcz sobie wzięłam :( oj same niewygody , :(

Moniczko , ja sobie przypomniałam że jak byłam z Ulą w drugim miesiącu ciąży to tak wymiotowałam że wylądowałam w szpitalu na podtrzymaniu , a później po przyjściu to mąż musiał się zwalniać w pracy na pół godziny i karmić mnie na leżąco , nie mogłam się podnieść bo zaraz ze mnie chlustało , oj my kobiety wycierpimy się , :( ale zawsze dajemy sobie radę ,natomiast moja córka i synowa w ciąży czuły się lepiej niż zwykle , :)

Kasiu a dlaczego taka niechęć wlazła na ciebie ???/

Obrazek
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

Ojej Halinko, to Ty miałaś dużo gorzej niż ja, ale widzisz jaką teraz masz wspaniałą córkę, warto było się męczyć :)
Ja jedynie mam zachciankę na lody i wcinam sorbety, bo te można w ciąży a zwykłe lody to nie bardzo.
Zmykam do domciu, miłego wieczorku :)

Aaa Sasza, pewnie się zdziwiłaś kto Cię zaprosił na fb :D Tak, to ja :D Widzę, że przyjęłaś także fajnie.

Pozdrawiam Was!!! :*
You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.
Sasza
Super Gaduła

Malinka czekolada mietowa z migadalami? z czego ? z wedla ? to sobie kupie. od kostki nikt nie umarl. a ze nauczylam sie panowac na checia na slodkosc mimo ze jestem przed okresem to spoko.Dzis w kawiarni stalam i gapilam sie na goraca czekolade z bita smietana plus lody...ale pomyslalam ze zbyt duzo juz poswiecilam cwicze zaciekle, zlecilam z wagi super mi z tym szkoda to stracic. Ale mysle ze jak sobie w np. niedziele pozwole na jedna galke loda to nic sie nie stanie :)

Agus a ty co cwiczysz ?
mnie schodzi roznie. W kiepski dzien 20 minut jak dzis, bo padnieta jestem. TTo zrobilam Tabate . Ale ona ciezka :))) plus troszke Mel b na ramiona, i brzuszki. W inny dzien 45 minut. Ale napewno nie 60 minut. Nie chodzi o ilosc, ale jakosc
a i nie rob brzuszkow codziennie :) a cwiczenia urozmaicac trzeba

Tygrysku wspolczuje mdlosci niech mina

Chochik a tobie weny:) tez miewam takie dni :)

A wasi mezowi z okazji dnia kobiet skladaja tez zyczenia waszym mama ? swoim mama??
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

Moj sklada i swojej i mojej mamie :)
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Mój mąż składał naszym mamom , mój zięć również co roku przychodzi z kwiatkami :D

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Mój wszystkim,wszak czy to jego czy moja to są kobietami więc co za różnica
Obrazek

Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Masz rację Kasiu, ale jest grupa mężczyzn że tego święta teraz nie uznaje, bo to było świętowanie za komuny , i to mnie wścieka bo za komuny byłam kobietą i teraz nic się nie zmieniło , jestem KOBIETĄ !!!i to się liczy i czekam na życzenia . :D :D :D :D :D

Obrazek
Zablokowany