Aniu bardzo dziękujemy za stronkę, jednak ja uprzedzę moje koleżanki że za to "cudo" się płaci!!!!!!!!!!! I to za każdy sms ok 2,5zł i to jest prenumerata!!!! tak więc uważajcie.
Halinko, nie mam żadnej imprezy a wręcz jutro to nas nie ma w domu bo już przed 9 wyjeżdżamy na turniej, wracamy o 16 i jedziemy do Gdyni. A sałatka będzie na śniadanko

Kopytka jadł Marcel a placki jadłam ja. teściów nie ma od rana a mąż zjadł wczorajszą zupę i tyle było z obiadu. Każdy co innego..... I jeszcze zostało na jutro bo pewnie wrócimy głodni.... chociaż tam będzie bufet, drożdżówki mamy zamówione.....
Gosiu, a na pewno jakąś kanapę można wziąć na raty.... bo taki fotel pewnie koło tysiąca kosztuje..... teraz szwagierka kupowała synom to płaciła tysiąc, no ale tańsze pewnie też są. No ale jednak to jest wydatek....
Trzymajcie jutro kciuki za Marcela

Z 18 osób trener musiał wybrać 10 bo tylko tyle osób mogło być zgłoszone no i Marcel jutro gra. A za tydzień będzie grała najlepsza trójka i ci pozostali którzy jutro nie będą grać. Czyli Marcel gra jutro a za tydzień nie. A w Mikołajki jest u nas turniej