Witam

. Pogoda sliczna , słoneczko pięknie świeci a ja roztrzepana kobieta uroiłam sobie że 12 mam wizytę u psychiatry , pojechaliśmy , patrzę że poczekalnia pusta , myślę sobie ale mi się udało , ludzi nie ma i co ??? uśmiechnięta idę potwierdzić wizytę a tutaj pielęgniarka zaskoczona informuję mnie że nie 12 tylko 15

nic przeprosiłam i wróciłam do domu z kwitkiem

co do programu + 500 to mam takie samo zdanie jak wy , dlaczego przy jednym dziecku jest próg dochodowy a dla dwójki i więcej dla bogaczy górnego progu nie ma ,to debilizm , a poza tym to to ustalenie jak w przypadku Kasi i mojej Uli kiedy pierwsze
dziecko skończy 18 lat to to drugie dziecko liczone jest jako pierwsze , kto to ustalił ??? przecież w tym rządzie to siedzą sami debile , nawet w sejmie po przegłosowaniu światło zgasło , to chyba zły znak
Małgosiu , oj niepoprawna jesteś , bić to mało , ta grypa jest poważna ,niebezpieczna , nie lekceważ sobie , leż w łożu , wiem że kości bolą ale nie teraz w głowie sprzątanie .Co do sytuacji w Polsce to się z tobą zgadzam , ja tylko czekam na rewoltę wielką ,żeby rząd pisowski zwiewał i to w podskokach , ile jeszcze bałaganu te durne głowy zrobią , łamią, nie dotrzymują obietnic wyborczych ,górnicy ruszyli , i co ta dziołcha śląska pokaże, jak mawiała przed wyborami ??? tyle im naobiecywała , lukrują wszystkich , ale to wkrótce się musi skończyć
Agnieszko nic nam nie piszesz jak twoje zdrowie , masz racje +500 powinno być dla wszystkich
dzieci.
Kasiu , wspominam smak gziki ale ja cebuli nie lubię ale smak musiał być , może sobie kiedyś zrobię ,
Coś mi dzisiaj czcionka skacze