sprzęt do siłowni domowej

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
ODPOWIEDZ
Rabka
Fajna Kobietka

sprzęt do siłowni domowej

Post autor: Rabka »

W końcu mogę wrócić do ćwiczeń, tylko przyszło mi na myśl, aby zrobić mini siłownię w domu. Trochę miejsca mam, kasy też, tylko gdzie i w co zainwestować? Myślicie, że dobrym rozwiązaniem są sprzęty, gdzie można wykonywać kilka różnych ćwiczeń?
Ulanek
Fajna Kobietka

Re: sprzęt do siłowni domowej

Post autor: Ulanek »

W dobrej kasie zrobisz domową siłownię z K-SPORTEM - obecnie dużo promocji na różny sprzęt. Co do samego urządzenia, to taki wyciąg masz za lekko ponad stówkę k-sport. com. pl/product-pol-87-Wyciag-treningowy-atlas-gorny-drazek-do-cwiczen-sufitowy-120KG-KSH013.html, dokupisz ławeczkę i możesz zaczynać przygodę z siłownią.
Hivaa
Fajna Kobietka

Re: sprzęt do siłowni domowej

Post autor: Hivaa »

Wziąłem jakiś czas temu ławeczkę treningową, taką podstawową z serii Black Line – sport.com.pl/pol_m_Asortyment_BLACK-LINE-305.html">https://www.k-sport.com.pl/pol_m_Asorty ... E-305.html, bo właśnie myślałem, że z czasem sobie rozbuduję i wszystko się będzie zgadzało pod kątem designu. Możesz skopiować pomysł :) Wszystkie urządzenia czarne, ładnie wyglądają, takie pół – profesjonalne.
ODPOWIEDZ