Truskawki w ogrodzie

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.
ODPOWIEDZ
andrat
Fajna Kobietka

Truskawki w ogrodzie

Post autor: andrat »

Chcę posadzić nowe truskawki. Teraz miałam na agrowlokninie i średnio mi się podoba ten sposób. Ma ktoś porównanie między agro a słoma? Chciałam między sadzonkami położyć karton i na to ściółkę. Ściółkę mogłabym dosypywać po koszeniu trawy. Kto ma porównanie jak to wygląda od strony chwastów?
Lukta
Miła Kobietka

Re: Truskawki w ogrodzie

Post autor: Lukta »

Polecam słomę. Owoce są czyste a jeśli chodzi o chwasty to wydaje mi się że jest ich mniej.
A jeśli chciałabyś zamówić sadzonki, polecam zajrzeć sobie na stronę:
https://krainasadzonek.pl/

Znajdziesz tutaj sporo odmian sadzonek, na miejscu powinni doradzić co najlepiej się przyjmie :)
kawa
Miła Kobietka

Re: Truskawki w ogrodzie

Post autor: kawa »

Warto też stworzyć miejsce odpoczynku w ogrodzie, w którym będzie można podziwiać piękne rośliny :) Po całym dniu nic nie relaksuje tak jak odpoczynek we własnym ogrodzie. Wygodny fotel lub leżak potrafią sprawić, że każda wolna chwila będzie jeszcze przyjemniejsza. Dlatego polecam zajrzeć do sklepu internetowego Ogrodolandia.
ODPOWIEDZ