Vialise Body Wrapping - Opinie

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.

Vialise Body Wrapping - Opinie

Postprzez personifa » 30 lip 2019, o 10:13

Czesc wszystkim. Z tej strony JA! :papa: :papa:
Pisze do was z prosba o pomoc bo niestety chyba nie jestem osamotniona z cellulitem. Pojawil mi sie on dosc niedawno czyli z tego co czytalam moze on zostac zlikwidowany cwiczeniami, dietami, masazami itp. Niby wszystko z tych rzeczy robie ale nie widze zbyt wielkich efektow jak na 2 miesiace pracy nad brzuchem i nogami :( Dolaczylam tez po pewnom czasie peelingi i maski z fusow od kawy ale kolezanka mi mowila ze sa tez zabiegi takie podobne do tej maski z kawy ze trzeba nalozyc cos na siebie i wtedy owinac sie folia i jest to strasznie popularne w gabinetach. Sprawa jest taka ze mnie nie stac na takie rzeczy bo niedawno pojawila mi sie corka i niestety ale trzeba patrzec na portfel bardzo uwaznie :p Poczytalam o tym body wrappingu z salonow i podobno mozna takie rzeczy robic tez w domu i kilka komentarzy polecalo z partykule vialise body wrapping. Mial moze ktos ten kosmety by sie podzielic opinia albo recenzja? :D Nie chce wywalac pieniazkow w bloto takze wole sie upewnic ze by mi to pomoglo. Z gory dziekuje za odpowiedzi i bede bacznie obserwowala watek :D Pozdrawiam! :kwiatek :kwiatek :kwiatek :kwiatek
Avatar użytkownika
personifa
Miła Kobietka
 
Posty: 34
Dołączył(a): 10 lip 2019, o 14:00
Lokalizacja: Malbork

Re: Vialise Body Wrapping - Opinie

Postprzez Miss.Dior » 31 lip 2019, o 15:27

A karmisz jeszcze? Ogólnie to krem jest naturalny itp., więc powinno się normalnie móc nakładać krem, ale lepiej by było się zapytać jeszcze lekarza czy nie będzie żadnego problemu z body wrappingiem. Jeżeli chodzi o recenzje, to ja nakładam go od 2-3 miesięcy i jak na razie to jeden z bardzo nielicznych kosmetyków, który coś wnosi w walkę z cellulitem. Wiadomo, nie leżę i nie pachnę.. bo cały czas powinno się ćwiczyć i dbać o siebie, ale jest jak dodałam ten preparacik to jest całkiem sympatycznie. :)
Avatar użytkownika
Miss.Dior
Miła Kobietka
 
Posty: 33
Dołączył(a): 30 lip 2019, o 13:52
Lokalizacja: Świdnik

Re: Vialise Body Wrapping - Opinie

Postprzez SashaWelur » 2 sie 2019, o 16:33

a co on dokładnie ma w sobie że faktycznie działa tak dobre na ten cellulit? ktoś wymieniał też że on jest ok na naczynka i można się pozbyć siniaków przy bańkach chińskich.
Avatar użytkownika
SashaWelur
Jestem tu nowa :)
 
Posty: 19
Dołączył(a): 22 lip 2019, o 15:57
Lokalizacja: Warszawa

Re: Vialise Body Wrapping - Opinie

Postprzez Miss.Dior » 12 sie 2019, o 10:29

No on ma w sobie ruszczyk kolczasty i kasztanowiec więc też powinien poprawiać stan naczynek :) ogólnie co do całego składu to dużo ma [przeczy rozgrzewają skórę, uelastyczniają, pobudzają mikrokrążenie tzn. wszystko co powinno się mieć by ten cellulit spadł :p
Avatar użytkownika
Miss.Dior
Miła Kobietka
 
Posty: 33
Dołączył(a): 30 lip 2019, o 13:52
Lokalizacja: Świdnik

Re: Vialise Body Wrapping - Opinie

Postprzez SashaWelur » 14 sie 2019, o 13:33

A te rozgrzewające składniki to co to jest? To nie parzy ani nic jeżeli chodzi o skórę? Niektóre kosmetyki słyszałam, że potrafiły podrażniać przez swój skład czy coś..
Avatar użytkownika
SashaWelur
Jestem tu nowa :)
 
Posty: 19
Dołączył(a): 22 lip 2019, o 15:57
Lokalizacja: Warszawa

Re: Vialise Body Wrapping - Opinie

Postprzez Miss.Dior » 22 sie 2019, o 10:07

Olejek cynamonowy, ekstrakt z imbiru, ekstrakt z owoców papryki ostrej, olejek imbirowy :) Dlatego raczej jeżeli ktoś jest w ciąży albo karmi to lepiej by było poczekać sobie z wklepywaniem w siebie ten body wrappingu :) o do parzenia czy tos to nie czuje sie tego jakos mega mocno.. bardziej po prostu to rozgrzewa skórę.
Avatar użytkownika
Miss.Dior
Miła Kobietka
 
Posty: 33
Dołączył(a): 30 lip 2019, o 13:52
Lokalizacja: Świdnik

Re: Vialise Body Wrapping - Opinie

Postprzez personifa » 23 sie 2019, o 14:17

A jeżeli chodzi o cellulit wodny to myślicie że też sobie poradzi?
Avatar użytkownika
personifa
Miła Kobietka
 
Posty: 34
Dołączył(a): 10 lip 2019, o 14:00
Lokalizacja: Malbork

Re: Vialise Body Wrapping - Opinie

Postprzez Corn » 2 wrz 2019, o 12:54

Poradzi sobie na spokojnie. Z tego co pamiętam to są tam algi i one konkretnie ją wyciągają. :) Sama też czułam, ze mniej wody jest ciele :p
Avatar użytkownika
Corn
Jestem tu nowa :)
 
Posty: 18
Dołączył(a): 26 lip 2019, o 11:50

Re: Vialise Body Wrapping - Opinie

Postprzez Coffee89 » 3 wrz 2019, o 12:18

W sumie słyszałam ogólnie o kawie na cellulit ale nigdy mi nie wyjaśniono na jakiej zasadzie to działa.

:kwiatek
Avatar użytkownika
Coffee89
Jestem tu nowa :)
 
Posty: 16
Dołączył(a): 3 wrz 2019, o 11:53
Lokalizacja: Konczewice

Re: Vialise Body Wrapping - Opinie

Postprzez Miss.Dior » 5 wrz 2019, o 11:22

otóż nie sama w sobie kawa, a raczej kofeina działa dobrze na cellulit bo przede wszystkim rozbija tkankę tłuszczową i zapobiega gromadzeniu się jej w danym miejscu. poza tym dodatkowo usuwa nadmiar wody, toksyn + poprawia krążenie :) dlatego tak często jest brana kawa do różnych zabiegów na pomarańczową skórkę :)
Avatar użytkownika
Miss.Dior
Miła Kobietka
 
Posty: 33
Dołączył(a): 30 lip 2019, o 13:52
Lokalizacja: Świdnik

Re: Vialise Body Wrapping - Opinie

Postprzez personifa » 10 wrz 2019, o 14:30

Jeżeli w sumie juz tak piszecie to weźcie mi podpowiedzcie jaki to jest dokładnie krem, bo widzę, że strasznie dużo tutaj jakiś ekstraktów i olejów.. To jest tylko na bazie tego zrobione? Jaki to ma termin przydatności?
Avatar użytkownika
personifa
Miła Kobietka
 
Posty: 34
Dołączył(a): 10 lip 2019, o 14:00
Lokalizacja: Malbork

Re: Vialise Body Wrapping - Opinie

Postprzez Corn » 17 wrz 2019, o 11:30

pół roku, więc całkiem sporo :) nie trzeba trzymać w lodówce.. po prostu w zacienionym miejscu. nie jest tez testowany na zwierzętach, więc w ogóle super :)
Avatar użytkownika
Corn
Jestem tu nowa :)
 
Posty: 18
Dołączył(a): 26 lip 2019, o 11:50

Re: Vialise Body Wrapping - Opinie

Postprzez personifa » 20 wrz 2019, o 15:15

Tak jak patrzę na te vialise to widze, ze jest on w niebieskich i czerwonych opakowaniach... który to jest ten o którym piszemy? o.O
Avatar użytkownika
personifa
Miła Kobietka
 
Posty: 34
Dołączył(a): 10 lip 2019, o 14:00
Lokalizacja: Malbork

Re: Vialise Body Wrapping - Opinie

Postprzez Miss.Dior » 24 wrz 2019, o 09:01

Czerwony, wybierz Pani - parafrazując Shreka ;)
Avatar użytkownika
Miss.Dior
Miła Kobietka
 
Posty: 33
Dołączył(a): 30 lip 2019, o 13:52
Lokalizacja: Świdnik

Re: Vialise Body Wrapping - Opinie

Postprzez personifa » 26 wrz 2019, o 15:03

A można gdzieś zamówić próbki tych kremów z vialise? ^^ Jakby była opcja żeby pierw przetestować np na jeden raz jak ujędrnia to bym była chętna, ale nigdzie nie widzę żadnej informacji o tym. Jesteście bardziej ogarnięte to może pomożecie? :D Tak myślę, ze po matki boskiej pieniężnej bym sobie kupiła ale jak jest opcja na mniejszą ilość to chętnie bym sprawdziła :D
Avatar użytkownika
personifa
Miła Kobietka
 
Posty: 34
Dołączył(a): 10 lip 2019, o 14:00
Lokalizacja: Malbork

Re: Vialise Body Wrapping - Opinie

Postprzez Miss.Dior » 8 paź 2019, o 09:55

Z tego co się orientuję to nie ma takiej opcji, ale mogę się mylić. Tak jak patrzę teraz na ich stronę to nie widzę takiej opcji, także trzeba kupić pełnowymiarowe opakowanie. Poza tym przy takiej próbce raczej nie widziałabyś aż takiej różnicy.. to trzeba jednak trochę ponakładać.
Avatar użytkownika
Miss.Dior
Miła Kobietka
 
Posty: 33
Dołączył(a): 30 lip 2019, o 13:52
Lokalizacja: Świdnik

Re: Vialise Body Wrapping - Opinie

Postprzez personifa » 10 paź 2019, o 07:06

No cóż... jako, że już chyba przyszedł dzień wypłaty to chyba czas kupić, Pięknie dziękuję za pomoc. Pewnie za jakiś czas dam info jak się on sprawuje :)
Avatar użytkownika
personifa
Miła Kobietka
 
Posty: 34
Dołączył(a): 10 lip 2019, o 14:00
Lokalizacja: Malbork
Pani Reklama


Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot], kuxuluxroqa741