Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
Moje lata też już nie te a kondycja wcale żeby wyginać się w różnych pozycjach .Jestem za prostymi pozycjami.Ale wy dziewczyny jesteście młodne zwinne wiec do dzieła
Przyszedł mi do głowy pomysł na taki wątek - czyli jaką pozycję i dlaczego lubicie najbardziej? A jakich nie lubicie i dlaczego? Zachęcam do głosowania w ankiecie
Ja najbardziej lubię "na jeźdźca" i od tyłu. W tej pierwszej lubię jak ja jestem u góry i mam kontrolę nad tempem, głębokością itp :] zaś ta druga... jest taka pierwotna
ja tam lubie jak facet w lozku nade mna dominuje wiec lubie wszystkie pozycje, w ktorych to on sie musi napracowac najbardziej lubie klasyczna bo z mojego skromnego doswiadczenia wynika, ze wtedy wchodzi najglebiej...
ja długo nie mogłam przekonac sie do pozycji od tyłu, nie wiem, jakis mialam wewnetrzny opór. Ale z moim obecnym to wszystko minęlo, to jedno z moich najulubieńszych pozycji;)
Ja uwiebiam jak facet ma nad wszystkim kontrolę, a ja, że tak powiem " bezbronna " ; ) .
Dlatego właśnie najbardziej lubię od tyłu, ale też bardzo przyjemna jest pozycja boczna ; ) .
Wpisz, dokąd i kiedy chcesz jechać, a wyszukiwarka porówna gotowe pakiety z przelotem i noclegiem.
Nie masz jeszcze planu? Zostaw „Dowolny kierunek” i sprawdź, gdzie w wybranym terminie jest najtaniej.