Pierwszy raz tylko z dziewicą.

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
dzo

Re: Pierwszy raz tylko z dziewicą.

Post autor: dzo »

mycha25 pisze:No wydaje mi się że to powinno być najważniejsze.
dokładnie ;)

Bo co Ci z tego, że znajdziesz dziewicę jak będzie niedojebana umysłowo czy pod względem charakteru ?

Sama szparka to nie wszystko 8-) :lol:
Masjaa
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Masjaa »

"niedojebana umysłowo".... ale słownictwo.....
dzo

Masjaa pisze:"niedojebana umysłowo".... ale słownictwo.....
potoczne ;) ;) ;)

ale o co chodzi ? :lol: :lol:
Masjaa
Gadatliwa Kobietka

potoczne chyba na podwórku.... trochę taktu jeśli już poruszasz temat osób opóźnionych umysłowo....
dzo

ja nigdzie nie napisałam, że osoba niedojebana umysłowo = osoba "opóźniona umysłowo"

nie myl pojęć i nie wmawiaj mi niczego ;)
Masjaa
Gadatliwa Kobietka

ojojoj moderatorka jak zwykle ,,miła i uprzejma " haha
dzo

no to ba :twisted: :twisted:
Awatar użytkownika
Tinuviel
Extra Kobietka

Post autor: Tinuviel »

dzo pisze:ja nigdzie nie napisałam, że osoba niedojebana umysłowo = osoba "opóźniona umysłowo"

nie myl pojęć i nie wmawiaj mi niczego ;)
No wiesz, ale wcale się nie dziwię, bo tak to się właśnie odbiera. Jednak "niedojebana umysłowo" ma dość konkretne znaczenie.
Zauważyłam, że w niektórych wątkach jest dość nerwowa rozmowa właśnie przez Twoje komentarze...
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
dzo

Tinuviel pisze: Zauważyłam, że w niektórych wątkach jest dość nerwowa rozmowa właśnie przez Twoje komentarze...
inaczej byłoby nudno ;) ;)
Masjaa
Gadatliwa Kobietka

Nerwowe to lekko powiedziane :) Droga moderatorko chyba powinno być wręcz odwrotnie. "Celem moderacji jest zapewnienie, że wpisy nie będą powodować kłótni i rozstrzyganie sporów między użytkownikami. Moderatorzy dbają o przestrzegania zasad netykiety, a czasami również o czystość języka polskiego używanego w dyskusji ..." A Ty czasem wręcz chamsko opowiadasz i wdajesz się w jakieś pyskówki... nie wiem co masz na celu :) powodzenia w moderowaniu hahahahahaha
dzo

Masjaa pisze:Nerwowe to lekko powiedziane :) Droga moderatorko chyba powinno być wręcz odwrotnie. "Celem moderacji jest zapewnienie, że wpisy nie będą powodować kłótni i rozstrzyganie sporów między użytkownikami. Moderatorzy dbają o przestrzegania zasad netykiety, a czasami również o czystość języka polskiego używanego w dyskusji ..." A Ty czasem wręcz chamsko opowiadasz i wdajesz się w jakieś pyskówki... nie wiem co masz na celu :) powodzenia w moderowaniu hahahahahaha
a ten cytat to niby skąd ?? :lol: :lol: :lol: z kątowni ? :lol: :lol: :lol: :lol:
Masjaa
Gadatliwa Kobietka

kątownia... hmmm ... kolejne śmieszne słówko w Twoim słowniczku :) gratuluję znajomości internetu i przepisów w nim obowiązujących.
dzo

również gratuluję znajomości praw internetu ;)

całus :kiss1 :sex1

:diabel
nina19

Post autor: nina19 »

Nie, to nie jest dziwne i doskonale Cie rozumiem.
Ja mam podobnie. Co prawda, nie podczas samego seksu, ale zaraz po nim.
Robi mi się przykro, że mój ukochany mógł kiedyś dotykać kogoś tak jak mnie i wtedy zastanawiam się czy on ją kochał tak jak mnie, czy sprawiało mu to przyjemność taką jak ze mną jest itp.
To po prostu zazdrość, na którą nie mamy wpływu i myślę, że psycholog tu nie pomoże.
Musimy się z tym pogodzić, bo to jest ludzkie, ale też powinniśmy się cieszyć, że nasz partner wybrał właśnie nas ; ) .
Awatar użytkownika
Sylwcia
Jestem tu nowa :)

Post autor: Sylwcia »

Mnie dziwi , że jeśli jesteście ze sobą od 2lat i nie uprawiacie seksu to ona nie ma jakiś podejrzeń....Bo mnie osobiście by zastanawiało czemu mój facet nie chce się ze mną kochać.
"Szanuj Słowa Każde Może być Twoim Ostatnim "
ODPOWIEDZ