Przedszkole a rozwój dziecka

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.

Przedszkole a rozwój dziecka

Postprzez dominika10 » 4 mar 2022, o 12:20

Hej, zależy mi na znalezieniu dla dziecka przedszkola, które skupia się przede wszystkim na rozwoju swoich podopiecznych. Sąsiadka z bloku polecała mi przedszkole Skrzaty w Chojnicach i argumentowała to tym, że jej córka zrobiła bardzo duże postępy rozwojowe i stała się mniej nieśmiała wobec rówieśników podczas uczęszczania tam. Co sądzicie, gdzie chodzą Wasze dzieci?
dominika10
Extra Kobietka

Re: Przedszkole a rozwój dziecka

Postprzez gaggatka » 11 mar 2023, o 21:01

W dobrym przedszkolu dziecko będzie się dobrze rozwijało :) Na przykład w Warszawie są trzy przedszkola Tequesta - przedszkola prywatne, językowe. I oni tam dbają o rozwój dzieci, ale nauka odbywa sie poprzez zabawę. Oprócz nauki angielskiego i hiszpańskiego to dzieci mają różne warsztaty jak muzyczne czy matematyczne. Do tego sa organizowane teatrzyki, różne wycieczki po okolicznych atrakcjach.
gaggatka
Jestem tu nowa :)

Re: Przedszkole a rozwój dziecka

Postprzez wakor » 18 mar 2023, o 18:45

moje nie chodzilo i też dobrze się wychowuje. poszło prosto do zerówki i uważam, że to był zdecydowanie lepszy pomysł
wakor
Jestem tu nowa :)

Pani Reklama

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot]