przez monikakulpa » 19 sie 2013, o 13:44
Ja dodaje olej kokosowy do kawy, a także jako masło na kanapki i do smażenia. Nadaje wspaniały aromat potrawom. Przy wyborze oleju kokosowego nalezy pamietac o tym, ze najcenniejszy jest olej nierafinowany, tłoczony na zimno. Przez dluzszy czas uzywalam rafinowanego i bardzo zaluje, ze nie wiedzialam od poczatku, ze duzo cenniejszy jest zimnotloczony, ktory dodatkowo pieknie pachnie kokosem. Obecnie kupuje olej Zielony Nurt i jestem bardzo zadowolona. Poza zastosowaniem w kuchni uzywam go codziennie rowniez do pielegnacji calego ciala, wiele osob chwali go za zbawienny wplyw na wlosy.
Ostatnio edytowano 19 sie 2013, o 14:11 przez
Hadassa, łącznie edytowano 1 raz
Powód: SPAM
-
- monikakulpa
- Jestem tu nowa :)
-
- Posty: 1
- Dołączył(a): 19 sie 2013, o 13:35